اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هک بشه به هیچ وجه Xbox one ام رو کپی خور نمی کنم! نمیخوام ریسک بن شدن رو به جون بخرم.این نسل رو تا به آخر اورجینال بازی میکنم:)

خوشا شیراز و وضع بی مثالش
آقا من دارم هر روز 17 رکعت نماز میخونم تا هک شه
تا هک شه پنج دقیقه بعد ما هم میبریم کپی خورش میکنیم بابا کی 200 هزار میده به یه بازی فعلا داریم با این فیفا 14 میسوزیم و میسازیم:((:(

به نظر من که خرج اوریج کمتره از کپی خور!
شما بازی اوریج میخری با کمی ضرر میفروشی! اما یه کنسولت بن شه با این هزینه ها حدودا 1 میلیون ضررمیکنی!
اصلا به صرفه نیست هک کردن با این وضع قیمتا! البته کسی که بخواد فقط آفلاین بزنه قضیش فرق میکنه
بنده الان Xbox 360 جیتگ شده دارم، یک قرون هم برای بازی پول نمیدم و دانلود می کنم، از طریق LiNK مالتی پلیر هم بازی می کنم، اگر X1 هک بشه هم حتما چنین سروری براش راه می اندازن رفیق، اینطوری که خیلی به صرفه تره!

فرضا هک کنی کنسول رو , یه Ban Wave راه بندازن کنسول بی استفاده میشه!همون اورجینال خریدن سنگینتره:d

فرضا هک کنی کنسول رو , یه Ban Wave راه بندازن کنسول بی استفاده میشه!همون اورجینال خریدن سنگینتره:d

جالبه یه عده اینجا جو اریجینال بازی دارن اما از طرفی اگه ببینن بقیه مفتی دارن بازی می کنن ظاهرا بهشون برمیخوره میان میگن "ما که ترجیح میدیم هک نشه" "الهی که نشه" و ...:d . خب دوستان هک بشه یا نشه شما اریجینالتون رو بازی کنید بذارید ما بدبخت بیچاره ها هم کپی خودمون رو بازی کنیم!

من یه 360 دارم که jtag شده... بخوام آنلاین بازی کنم هم میرم خیلی ارزون تر از یه بازی xbox، یه cd key میگیرم بازی می کنم... کاری که الانم دارم انجام میدم.. حالا halo نمیشه ولی خیلی بازیای مولتی دیگه واقعا عطش مولتی رو جبران می کنن که میشه...

خلاصه هی نیاید بگید "هک نشه " ، "بهتر که هک نشه"... به حرف شما که البته نیست ولی خب دیگه حالت spam داره میگیره به خودش... اریجینال میخواید، اریجینال بخرید!

جالبه یه عده اینجا جو اریجینال بازی دارن اما از طرفی اگه ببینن بقیه مفتی دارن بازی می کنن ظاهرا بهشون برمیخوره میان میگن "ما که ترجیح میدیم هک نشه" "الهی که نشه" و ...:d . خب دوستان هک بشه یا نشه شما اریجینالتون رو بازی کنید بذارید ما بدبخت بیچاره ها هم کپی خودمون رو بازی کنیم!

من یه 360 دارم که jtag شده... بخوام آنلاین بازی کنم هم میرم خیلی ارزون تر از یه بازی xbox، یه cd key میگیرم بازی می کنم... کاری که الانم دارم انجام میدم.. حالا halo نمیشه ولی خیلی بازیای مولتی دیگه واقعا عطش مولتی رو جبران می کنن که میشه...

خلاصه هی نیاید بگید "هک نشه " ، "بهتر که هک نشه"... به حرف شما که البته نیست ولی خب دیگه حالت spam داره میگیره به خودش... اریجینال میخواید، اریجینال بخرید!
آخه من کی گفتم الهی هک نشه؟:d مراد از اون حرفم این بود که فرضا کنسول هک بشه و بعد مثل همین نسل فعلی بن ویو کنن, اونوقت 500$ که پول 8 تا بازیه بی استفاده میشه , برای من سنگینتره که همون 8 تا بازی رو بخرم تا اینکه 2 تا کنسول بگیرم; چه کنسول هک بشه یا نشه این قضیه صادقه!

خواهشا پست های بی مورد ندید اگه اخباری در مورد هکش دارید رو کنید اگه نه بیخیالش بشید بزارید 2 تا مطلب مفید بزارن

آخه من کی گفتم الهی هک نشه؟:d مراد از اون حرفم این بود که فرضا کنسول هک بشه و بعد مثل همین نسل فعلی بن ویو کنن, اونوقت 500$ که پول 8 تا بازیه بی استفاده میشه , برای من سنگینتره که همون 8 تا بازی رو بخرم تا اینکه 2 تا کنسول بگیرم; چه کنسول هک بشه یا نشه این قضیه صادقه!

روی صحبت من به شما نبود، پستای قبلی رو اگه بخونید می بینید نه دقیقا با این جمله بندی ولی مشابهش زیاده، حرف من واسه این بود که همون طور که این دوستمون بالا هم گفته، پستای "هک بشه" ، "هک نشه" عملا اسپم هستن و بهتره به جاشون اگه خبری از هک شد نشر بشه اینجا :d

خب ظاهرا یه منوی مخفی پیدا شده که به درد برنامه نویس ها میخوره :
این منو با فشار دادن همزمان دکمه های LB - RB - LT - RT در بخش سیستم ظاهر میشه
ظاهرا این منو حتی توی ایکس باکس 360 هم نبوده یا حداقل کشف نشده!
منبع خبر

خب ظاهرا یه منوی مخفی پیدا شده که به درد برنامه نویس ها میخوره :
این منو با فشار دادن همزمان دکمه های LB - RB - LT - RT در بخش سیستم ظاهر میشه
ظاهرا این منو حتی توی ایکس باکس 360 هم نبوده یا حداقل کشف نشده!
منبع خبر

این همون devkit هستش که چند تا پست قبل بهش اشاره شد...

از چند صفحه قبل نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
میشه لینک بدی؟
شاید هم بین اسپم ها گم و گور شده!

خب تاپیک " همه چیز در مورد..." بوده، ببخشید قاطی کردم با اینجا :دی

توی بخش اخبار هم اعلام شد...(صفحه ی اول)

به هر حال، این دکمه ها برای فعال کردن ظاهرا DEVKIT هستن :دی

روی صحبت من به شما نبود، پستای قبلی رو اگه بخونید می بینید نه دقیقا با این جمله بندی ولی مشابهش زیاده، حرف من واسه این بود که همون طور که این دوستمون بالا هم گفته، پستای "هک بشه" ، "هک نشه" عملا اسپم هستن و بهتره به جاشون اگه خبری از هک شد نشر بشه اینجا :d

من روی صحبتم با شما نبوده کلی گفتم

فکر نکنم هک X1 به همین راحتیا باشه.چون برای نصب بازی نیاز به اتصال به اینترنت و لاگین کردن اکانت هست
از اونجایی هم که هیچ کدوم از اکانت های X1 افلاین ساخته نمیشن کار سخت تر میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or