آخرین ویرایش:
بنظرم ساختن Portal 3 که نسبت به نسخه 2 نوآوری داشته باشه و جذاب باشه برای نسل فعلی گیمر ها سخت تر از HL3 باشهSo basically right now
View attachment 400752
دقیقا. هاف لایف ۳ راحت میتونه رقیب جدی و مهلکی برای gta باشه. شخصا خودمم دوست دارم همین اتفاق بیفتهبشخصه تا وقتی بازی ریلیز نشه و رو سیستمم نباشه هیچ هایپی نمیشم اینقدر که این ۱۰-۱۵ سال اخیر شایعات دروغین HL3 بوده
امیدوارم که واقعا یک Half Life شماره دار و غنی باشه نه یک عنوان کوچیک و فرعی
و اینکه قریب بر دو دهه از نسخه 2 میگذره و موتورهای بازیسازی و سخت افزار چندین برابر توانا تر شدن نسبت به زمان عرضه HL2 و امیدوارم هسته گیم پلی فوقفک برانداز مبتنی بر فیزیک و گرویتی گان و.. تو HL3 ببینیم
بشخصه برای من G.O.A.T صنعت گیم سری Half Life و اگر معرفی بشه قطعا از GTA 6 و هر عنوان دیگه ای بیشتر براش هایپ میشم
و شاید تعصبی باشه ولی اگر یک عنوان باشه که بتونه تو بحث GOTY و.. GTA 6 رو به چالش بکشد قطعا Half Life 3، کسی هم اگر با این نظر مخالفه همین الان HL2 بریزه و به این دقت کنه که HL2 20 سال پیش ریلیز شده
بنظرم ساختن Portal 3 که نسبت به نسخه 2 نوآوری داشته باشه و جذاب باشه برای نسل فعلی گیمر ها سخت تر از HL3 باشه
سری L4D کاملا پتانسیل یک آیپی GAAS شدن داره و Valve راحت میتونه بره سراغش
هاف لایف و پورتال قطعا فروش فوق العاده ای خواهند داشت و از نظر کیفی هم قطعا استاندارد ها رو تو سبک خودشون جابجا میکنن مثل گذشته ولی بازی هایی نیستن که قابلیت تکرار شوندگی بی نهایت داشته باشند و بشه دوشیدشونبشخصه تا وقتی بازی ریلیز نشه و رو سیستمم نباشه هیچ هایپی نمیشم اینقدر که این ۱۰-۱۵ سال اخیر شایعات دروغین HL3 بوده
امیدوارم که واقعا یک Half Life شماره دار و غنی باشه نه یک عنوان کوچیک و فرعی
و اینکه قریب بر دو دهه از نسخه 2 میگذره و موتورهای بازیسازی و سخت افزار چندین برابر توانا تر شدن نسبت به زمان عرضه HL2 و امیدوارم هسته گیم پلی فوقفک برانداز مبتنی بر فیزیک و گرویتی گان و.. تو HL3 ببینیم
بشخصه برای من G.O.A.T صنعت گیم سری Half Life و اگر معرفی بشه قطعا از GTA 6 و هر عنوان دیگه ای بیشتر براش هایپ میشم
و شاید تعصبی باشه ولی اگر یک عنوان باشه که بتونه تو بحث GOTY و.. GTA 6 رو به چالش بکشد قطعا Half Life 3، کسی هم اگر با این نظر مخالفه همین الان HL2 بریزه و به این دقت کنه که HL2 20 سال پیش ریلیز شده
بنظرم ساختن Portal 3 که نسبت به نسخه 2 نوآوری داشته باشه و جذاب باشه برای نسل فعلی گیمر ها سخت تر از HL3 باشه
سری L4D کاملا پتانسیل یک آیپی GAAS شدن داره و Valve راحت میتونه بره سراغش
آقا نکنید این کارو با ما...
باورم نمیشه دارم این روزا رو به چشمم میببنم. احساس میکنم خوابم. اینبار دیگه واقعا داره اتفاق میفته.Instant gaming هف لایف ۳ رو لیست کرد
View attachment 401078