آخرین ویرایش:
خدای من چه بمبارونی میکنه اطلاعات جدید. واقعا جاابه اگر کرکتر پورتال و هاف لایف رو با هم ببینیم توی این نسخه
ریمیک که معرفی شده ، مونده اپیزود سومخواب دیدم ولو واسه Alyx آپدیت Non-VR رو شادو دراپ کرده . بعد پشت بندش ریمیک HL2 رو معرفی میکنه که اپیزود سوم به همراهش منتشر میشه
پ.ن :
View attachment 377605
LSD آیا !؟خواب دیدم ولو واسه Alyx آپدیت Non-VR رو شادو دراپ کرده . بعد پشت بندش ریمیک HL2 رو معرفی میکنه که اپیزود سوم به همراهش منتشر میشه
پ.ن :
View attachment 377605
حالا الان یا وقتی رسمی شد همین تاپیک رو تغیر نام بدیم.پیشنهاد میکنم یکی از دوستان تاپیک بازی رو بزنن، ساخت بازی قطعی شده و شایعات بسیار قوی ای میگن بازی قطعا تابستان معرفی میشه. یک منبع داخلی valve هم گفته بازی از ابتدا تا انتها قابل بازیه و احتمالا داره پولیش میشه الان. حتی ممکنه امسال منتشر بشه اصلا![]()
رسمی شده دیگه تقریبا ماکانحالا الان یا وقتی رسمی شد همین تاپیک رو تغیر نام بدیم.
حیفه این تاپیک حذف بشه.
عمو گیب استاد ناامید کردن هوادارا تو همین لحظات خاصهرسمی شده دیگه تقریبا ماکان. انتقالش بدن همین تاپیک رو، آخ که بزنه همین امسال بیاد
![]()
بازی که قطعا در دست ساخته، این مثل روز روشنه.عمو گیب استاد ناامید کردن هوادارا تو همین لحظات خاصهتا رسمی معرفی نکرده همه خویش تن داری کنید
![]()
من خودم بعد از بازی کردن Alyx از شدت هایپ در حال انفجارم به روی خودم نمیارم فقطبازی که قطعا در دست ساخته، این مثل روز روشنه.
ولی به قول خودت اونقدری که اینها نسخه های مختلف هفلایف رو نیمه کاره و یا آماده انتشار رو کنسل کردن که واقعا سخته باورش که بالاخره داره اتفاق میفته.
یه خوبی که این وسط هست و میشه مطمئن بود به سرانجام داشتن این یکی اینه که دست تیم درست و حسابیه که با Alyx کیفیت کارشون رو نشون دادن.
تو ویدئوها و مصاحبه های بعد از انتشار الیکس هم کاملا مصمم بودنشون رو برای پروژه بعدی نشون دادن و حتی ریز اشاره هم کردن.
به @Natural Killer گفتمرسمی شده دیگه تقریبا ماکان. انتقالش بدن همین تاپیک رو، آخ که بزنه همین امسال بیاد
![]()
آقا من که گفتم اسم تاپیک رو به اخبار و شایعات نسخه بعدی half-life تغییر بدم
بچه ها خواهان واژه شایعات نیستن.آقا من که گفتم اسم تاپیک رو به اخبار و شایعات نسخه بعدی half-life تغییر بدم
رسمی شد همین رو انتقال میدم به تالار بازیها