darkworld
کاربر سایت
عکس خودته؟
عکس خودته؟
فکر کنم اجباری هست اون عروسکاشبازی Skylanders Imaginators که کراش هم داره برای این دستگاه میاد؟ اون عروسکاش حتما باید باشن؟
جدیدترین اپدیت Wii U عرضه خواهد شد.
Wii U Receives First Software Update in Years
پ.ن:
Wii U :
View attachment 196954
اونا دوست نبودن دشمن بودن.زده به سرم یه دستگاه از نینتندو برای اولین بار بگیرم. با پیشنهاد دوستان تو تلگرام wii u بهترین انتخاب برای بنده است. اما این دستگاه خیلی سخت گیر میاد اگر گیر بیاد اشل قیمتیش چند هست؟
اونا دوست نبودن دشمن بودن.
Wii u یه سری بازیای جدیدتر داره و از وی قوی تر هست و بازیای وی و گیم کیوب رو هم اجرا میکنه در کل اره از وی بهتر هست ولی خوب اگه تا ۴ تومن پیدا کردی ارزش داره ارزش که یعنی ۴ تومنم زیادیشه ولی چون کمیابه تا ۴ تومن توجیح پیدا میکنه ولی قیمت بالاتر نه چون بالای ۴ تومن یه چیزی هم بزار روش سوئیچ لایت بگیر یا سوئیچ معمولی
دلیل؟؟
چون من قصد تهیه wii داشتم گفتند اگر wii u بگیری بهتره
مگه اینکه قیمتشون خیلی کم باشه یا اینکه علاقه به عتیقه جمع کردن داشته باشی.
دلیل؟؟
چون من قصد تهیه wii داشتم گفتند اگر wii u بگیری بهتره
مگه اینکه قیمتشون خیلی کم باشه یا اینکه علاقه به عتیقه جمع کردن داشته باشی.
وگرنه تنها گزینه سوییچ هست که مدل های مختلفش هم گیر میاد بسته به بودجه.
نه من سوییچ رو ک میدونم خوب هست اما اینارو بخاطر نانچاک و ویژگی های خاص خودشون میخواستم بگیرم.Wii u یه سری بازیای جدیدتر داره و از وی قوی تر هست و بازیای وی و گیم کیوب رو هم اجرا میکنه در کل اره از وی بهتر هست ولی خوب اگه تا ۴ تومن پیدا کردی ارزش داره ارزش که یعنی ۴ تومنم زیادیشه ولی چون کمیابه تا ۴ تومن توجیح پیدا میکنه ولی قیمت بالاتر نه چون بالای ۴ تومن یه چیزی هم بزار روش سوئیچ لایت بگیر یا سوئیچ معمولی
با قیمت مناسب بگیر ارزش داره مخصوصا با خانواده و دوستان کلی بازی خفن داره که اصن تایم رو موقع باری کردن متوجه نمیشینه من سوییچ رو ک میدونم خوب هست اما اینارو بخاطر نانچاک و ویژگی های خاص خودشون میخواستم بگیرم.