saman008
کاربر سایت
این کنسول به درد نمی خوره .نخرش .حتی نینتندو فن ها هم کنسولشونو فروختن دارن ps4 می خرندوستان خرید Wii U الان کاره درستیه
جدا از قیمت
بزارم بعد E3
فرقی داره؟
این کنسول به درد نمی خوره .نخرش .حتی نینتندو فن ها هم کنسولشونو فروختن دارن ps4 می خرندوستان خرید Wii U الان کاره درستیه
جدا از قیمت
بزارم بعد E3
فرقی داره؟
این کنسول به درد نمی خوره .نخرش .حتی نینتندو فن ها هم کنسولشونو فروختن دارن ps4 می خرن
میشه اون کلی IP رو برامون معرفی کنید؟اصلا معلوم نیست که فن سونی هستیا
این همه ملت اینجا wiiu دارن الان سر چی باید بریم ps4 بخریم باز نینتندو کلی ip داره تو 2014 ps4 همش برای 2015 هستش
smash brosمیشه اون کلی IP رو برامون معرفی کنید؟
به جز Bayonetta 2 و Hyrule Warriors چیز دیگه هم داره؟
من که wii u ندارماین کنسول به درد نمی خوره .نخرش .حتی نینتندو فن ها هم کنسولشونو فروختن دارن ps4 می خرن
smash bros
mario kart 8
oddworld
sonic boom
monolith X
Bayonetta 2
Hyrule Warriors
fatal frame V ( البته این هنوز تاریخش تایید نشده )
تازه کلی بازی هم برای بازی کردن اومده تو این چند ماهه
شامل mario 3d world
donkey kong و... هست
تازه کلی بازی indie خوب هم داره براش میاد که از بهتریناش میشه به sword &solider 2 اشاره کرد
من که wii u ندارم
اتفاقا دوست دارم داشته باشم و شاید بگیرم اگر بشه
بازی های خوبی داره در کل فعلا و براش هم قراره بیاد بازم !
نینتندو با فروش 1.2 میلیونی ماریو کارت 8 اونم در حدود 4 روز ثابت کرد که اگر بخواد قطعا میتونه بهتر کنه شرایط رو (نظر شخصی)
اگر اشتباه نکنم گفته شده که دیگه تا آخر امسال نینتندو ضررهاش تموم میشه تقریبا
و به نظرم میتونه درست باشه این حرف
من که به wii u علاقه دارم
بعد wii u هم اگر قرار باشه کنسول خونگی بگیرم (به فرض گرفتن wii u ) احتمال زیاد xbox one میگیرم (البته اگر قرار باشه بگیرم!)
ممنون
indie که هیچی اصلا کاری باهاش نداریم
Monolith X هم که کلا هنوز معرفی نشده این اسم هم آزمایی هست
smash Bros که عنوانش هنوز قطعی مشخص نیست قرار هست چی باشه و تاریخ عرضه هم مشخص نشده
هلاک این ضد سونی بودنتم صادق :d
Wii u Mario Kart Bundle 8
اومده؟
گول نخور ماریو کارت8 ،هیچ فرقی با 7 نداره و اصلا هم بازی جالبی نیست.اگر هم باشه 2 تومن قیمتشهWii u Mario Kart Bundle 8
اومده؟
گول نخور ماریو کارت8 ،هیچ فرقی با 7 نداره و اصلا هم بازی جالبی نیست.اگر هم باشه 2 تومن قیمتشه
من خودم نسخه هفت رو برای 3ds دارم .فرقی با سونیک کارت ps3 نداره.ماریو رو فقط زیادی روش مانور می دن .وگرنه سونیک کارت هم همونه با همون گیم پلی.نینتتدو به دلیل اینکه نتونسته تعداد مناسبی بازی برای کنسول خانگیش بسازه .حتی عناوین معمولیش هم توی چشمن.و گرنه من بازم می گم خرید ps4 در این شرایط به مراتب بهتر از wii u هستشاولا در مورد هیچ فرقی نداره :
حدود 30 کارکتر داره که از کارکتر های قابل بازی ماریو کارت 7 که 17 تا هست خیلی بیشتره
تعداد vehicle هاش هم خیلی بیشتر شده
کاستومایزشن یا سفارش سازی vehicle ها خیلی بیشتر ازماریو کارت 7 هست
قویترین آنلاین در ماریو کارت ها رو داره
5 آیتم حدید داره (ابر بوغ ! و ...)
فیچر آنتی گراویتی داره
طراحی جاده اش واقعا شاهکار شده
گرافیکش به مراتب بهتر هست و 60 فریمه
بهترین بالانس در کل ماریو کارت ها
...
اما در مورد اصلا هم بازی جالبی نیست :
میانیگین امتیاز حدود 88 از 100 (میانگین کاربر ها هم تا به الان در متا 9.3 شده )
بازی در حدود 4 روز اول لانچش حدود 1.2 میلیون فروخته
در متا کرایتیک از 64 نقد 62 نقد مثبت و 2 نقد mixed که اونا هم حدود 7 یا 7 بودند (کلا زیر هفت حتی یکدونه هم ثبت نشده در متا کرایتیک)
=============================
ببخشید واقعا تا به حال ماریو کارت رفتید ؟
تاجایی که من میدونم اکثرا خوششونمیاد از این بازی (مگر بحث سلیقه مثلا)
به شخصه 7 رو واقعا خوشم اومد در کل و دیگه 8 چه شود !!!
برای مثال به غیر از 7 من نسخه ds و gamecubeش رو هم رفتم
انصافا وقتی هفتش قشنگه جطور میگید این نسخه اش صلا بازی جالبی نیست یا 2 تومن قیمتشه ؟ واقعا چطور ؟
اونم میگید اصلا جالب نیست ؟ واقعا جدی میگید ؟
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم
امیدوارم از حرفام ناراحت نشید
ببخشید
ممنون
من خودم نسخه هفت رو برای 3ds دارم .فرقی با سونیک کارت ps3 نداره.ماریو رو فقط زیادی روش مانور می دن .وگرنه سونیک کارت هم همونه با همون گیم پلی.نینتتدو به دلیل اینکه نتونسته تعداد مناسبی بازی برای کنسول خانگیش بسازه .حتی عناوین معمولیش هم توی چشمن.و گرنه من بازم می گم خرید ps4 در این شرایط به مراتب بهتر از wii u هستش
منظور از 2 تومن ،2 میلیون باندلش بود!!