sadegh93
کاربر سایت
دوستان خرید Wii U الان کاره درستیه
جدا از قیمت
بزارم بعد E3
فرقی داره؟
ببخشید به نظرم خیلی به این تاپیک مربوط نمیشه اما :
ببخشید اولا بگم انتظار گرافیک در حد ps4 نداشته باشید مثلا
اگر دنبال خود بازی یعنی گیم پلی هستید به نظرم کنسول نسبتا خوبی میتونه باشه
از جمله بازی های پرطرفدار و پرامتیاز این کنسول که یا الان موجوده یا قراره بیاد :
Mario Kart 8 (یه جوارایی میشه گفت بهترین کارتینگ فان هست تا به الان و میانگین امتیازش نزدیک 90 هست تقریبا)
super mario 3d world (میانگین امتیاز بالای 90)
Pikimin 3 که یه بازی استراتؤیک قشنگ و فان هست و اکثر بررسی هاش مثبت بوده
legend of zelda wind waker hd بالای 90 هست میانگین امتازش
zombie u حدود 80 هست میانگین امتیازش و تجربه اش میتونه خوب باشه حداقل
hyrule warriors که قراره بیاد و بازی اکشن ادونچر شمشیری هست که تیم نسبتا قوی در حال توسعه این بازی هست
monolith soft X که بازی jrpg open world هست و فکر کنم یکی از بهترین های این نسل میشه در سبکش و قراره بیاد
wounderful 101 یک بازی نوآورانه و جدید از platinum games که میانگین امتیزاش نزدیک 80 شد و بازی هست که به نظرم خوبه تجربه بشه
donkey kong country tropical freeze که یکی از بهترین دانکی کنگ ها هست و یک بازی پلتفرمر هست با میانگین حدود 83 طبق متا
super smash bros for wii u که یکی از بهترین فایتینگ ها میشه به احتمال زیاد و به قراره بیاد
NintendoLand که یکسری از کارکترهای مهم نینتندو هست درش
new super mario bros u میانگین امتیاز خوبی داشته و فروشش خوب بوده تقریبا
Lego city Undercover یکی از بهترین بازی های wii u هست که میانگین امتیازشم خوب بوده تقریبا و یا خیلی خوب
تازه بازم هست
تازه تا E3 بازم بهتر معلوم میشه (بازی های جدیدی معرفی میشه و به نظرم از همه مهمتر از legend of zelda ی بعدی که برای wii u خواهد بود هم صحبت میشه تاجایی که میدونم (این بازی احتمال قوی یکی از بهترین ها میشه در این نسل ) )
پیشنهاد میکنم لیستهای زیر هم ببینید :
25 upcoming Wii U games for 2014 and beyond | GamesRadar
The 25 best Wii U games | GamesRadar
من خودم به احتمال قوی اگر بتونم در آینده میگیرم
موفق باشید
آخرین ویرایش: