اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

دوستان خرید Wii U الان کاره درستیه
جدا از قیمت
بزارم بعد E3
فرقی داره؟

ببخشید به نظرم خیلی به این تاپیک مربوط نمیشه اما :

ببخشید اولا بگم انتظار گرافیک در حد ps4 نداشته باشید مثلا

اگر دنبال خود بازی یعنی گیم پلی هستید به نظرم کنسول نسبتا خوبی میتونه باشه

از جمله بازی های پرطرفدار و پرامتیاز این کنسول که یا الان موجوده یا قراره بیاد :

Mario Kart 8 (یه جوارایی میشه گفت بهترین کارتینگ فان هست تا به الان و میانگین امتیازش نزدیک 90 هست تقریبا)

super mario 3d world
(میانگین امتیاز بالای 90)

Pikimin 3
که یه بازی استراتؤیک قشنگ و فان هست و اکثر بررسی هاش مثبت بوده

legend of zelda wind waker hd بالای 90 هست میانگین امتازش

zombie u حدود 80 هست میانگین امتیازش و تجربه اش میتونه خوب باشه حداقل

hyrule warriors که قراره بیاد و بازی اکشن ادونچر شمشیری هست که تیم نسبتا قوی در حال توسعه این بازی هست

monolith soft X که بازی jrpg open world هست و فکر کنم یکی از بهترین های این نسل میشه در سبکش و قراره بیاد

wounderful 101
یک بازی نوآورانه و جدید از platinum games که میانگین امتیزاش نزدیک 80 شد و بازی هست که به نظرم خوبه تجربه بشه

donkey kong country tropical freeze که یکی از بهترین دانکی کنگ ها هست و یک بازی پلتفرمر هست با میانگین حدود 83 طبق متا

super smash bros for wii u که یکی از بهترین فایتینگ ها میشه به احتمال زیاد و به قراره بیاد

NintendoLand که یکسری از کارکترهای مهم نینتندو هست درش

new super mario bros u میانگین امتیاز خوبی داشته و فروشش خوب بوده تقریبا

Lego city Undercover یکی از بهترین بازی های wii u هست که میانگین امتیازشم خوب بوده تقریبا و یا خیلی خوب

تازه بازم هست

تازه تا E3 بازم بهتر معلوم میشه (بازی های جدیدی معرفی میشه و به نظرم از همه مهمتر از legend of zelda ی بعدی که برای wii u خواهد بود هم صحبت میشه تاجایی که میدونم (این بازی احتمال قوی یکی از بهترین ها میشه در این نسل ) )

پیشنهاد میکنم لیستهای زیر هم ببینید :

25 upcoming Wii U games for 2014 and beyond | GamesRadar

The 25 best Wii U games | GamesRadar

من خودم به احتمال قوی اگر بتونم در آینده میگیرم

موفق باشید

آخرین ویرایش:
ببخشید به نظرم خیلی به این تاپیک مربوط نمیشه اما :

ببخشید اولا بگم انتظار گرافیک در حد ps4 نداشته باشید مثلا

اگر دنبال خود بازی یعنی گیم پلی هستید به نظرم کنسول نسبتا خوبی میتونه باشه

از جمله بازی های پرطرفدار و پرامتیاز این کنسول که یا الان موجوده یا قراره بیاد :

Mario Kart 8 (یه جوارایی میشه گفت بهترین کارتینگ فان هست تا به الان و میانگین امتیزا حدود 90 از صد)

super mario 3d world
(میانگین امتیاز بالای 90)

Pikimin 3
که یه بازی استراتؤیک قشنگ و فان هست و اکثر بررسی هاش مثبت بوده

legend of zelda wind waker hd بالای 90 هست میانگین امتازش

zombie u حدود 80 هست میانگین امتیازش و تجربه اش میتونه خوب باشه حداقل

hyrule warriors که قراره بیاد و بازی اکشن ادونچر شمشیری هست که تیم نسبتا قوی در حال توسعه این بازی هست

monolith soft X که بازی jrpg آنلاین MMO هست و فکر کنم یکی از بهترین های این نسل میشه در سبکش و قراره بیاد

wounderful 101
یک بازی نوآورانه و جدید از platinum games که میانگین امتیزاش نزدیک 80 شد و بازی هست که به نظرم خوبه تجربه بشه

donkey kong country tropical freeze که یکی از بهترین دانکی کنگ ها هست و یک بازی پلتفرمر هست با میانگین حدود 83 طبق متا

super smash bros for wii u که یکی از بهترین فایتینگ ها میشه به احتمال زیاد و به قراره بیاد

NintendoLand که یکسری از کارکترهای مهم نینتندو هست درش

new super mario bros u میانگین امتیاز خوبی داشته و فروشش خوب بوده تقریبا

Lego city Undercover یکی از بهترین بازی های wii u هست که میانگین امتیازشم خوب بوده تقریبا و یا خیلی خوب

تازه بازم هست

تازه تا E3 بازم بهتر معلوم میشه (بازی های جدیدی معرفی میشه و به نظرم از همه مهمتر از legend of zelda ی بعدی که برای wii u خواهد بود هم صحبت میشه تاجایی که میدونم (این بازی احتمال قوی یکی از بهترین ها میشه در این نسل ) )

پیشنهاد میکنم لیستهای زیر هم ببینید :

25 upcoming Wii U games for 2014 and beyond | GamesRadar

The 25 best Wii U games | GamesRadar

من خودم به احتمال قوی اگر بتونم در آینده میگیرم

موفق باشید

صادق جان دیگه راهنمایی دیگران که فن بازی بر نمیداره. من خودم عاشق سونی هستم و با اینکه ویتا خیلی ضعیف ظاهر شده میخوام ویتا بگیرم ولی اگر کسی ازم راهنمایی بخواد در مورد خرید ویتا بهش میگم ویتا نخره.
همین مورد درباره Wii U هم صدق میکنه. کنسولی که به زور سالی 5 تا بازی براش میاد فقط به درد فن هاش میخوره. موقع راهنمایی دیگران دیگه بهتره فن بازی رو بذاریم کنار عزیز

صادق جان دیگه راهنمایی دیگران که فن بازی بر نمیداره. من خودم عاشق سونی هستم و با اینکه ویتا خیلی ضعیف ظاهر شده میخوام ویتا بگیرم ولی اگر کسی ازم راهنمایی بخواد در مورد خرید ویتا بهش میگم ویتا نخره.
همین مورد درباره Wii U هم صدق میکنه. کنسولی که به زور سالی 5 تا بازی براش میاد فقط به درد فن هاش میخوره. موقع راهنمایی دیگران دیگه بهتره فن بازی رو بذاریم کنار عزیز

ببخشید اونوقت فن بازی من کجاست در پست قبلی ؟

من یکسری از بازی ها رو معرفی کردم حدودی

خواهشا ویتا رو با wii u مقایلسه نکنید زیاد

چون حداقل نینتندو حمایت نسبتا خوبی داره از کنسول wii u در مقابل حمایت سونی از ویتا که انگار نه انگار که ویتا بیرون اومده !

من یکسری از بازی ها نسنبتا مهم نینتندو wii u رو معرفی کردم , کجاش فن بازی بود ؟

شاید آن کاربر به بازیهای مهم فعلی نینتندو علاقه داشته باشد ؟

یک کنسول حتی اگه مثلا 3 یا 4 تا بازی قشنگ داشته باشه هم میارزه خریدش به نظرم , چه برسه به wii u که همین الانشم بیشتر از این حرفها بازی های پرطرفردار داره

توی e3 بازم بهتر معلوم میشه

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام یه تجربه ای رو براتون بگم
هیچ وقت کنسولی رو تا کاملا کپیخور نشده نگیرید چه فن باشید چه نباشید
چون معلوم نیست روش کپیخور شدنش چگونه باشه
ممکنه با یک آپدیت دیگه دستگاه کپیخور نشه یا فقط ورژن های خاصی کپیخور بشه
به نظرم کپیخور که شد حال یه مقدار گرونتر میخریمش

چون حداقل نینتندو حمایت نسبتا خوبی داره از کنسول wii u در مقابل حمایت سونی از ویتا که انگار نه انگار که ویتا بیرون اومده !

اینطوری که شما فکر میکنید نیست ولی چون اینجا جاش نیست ادامه نمی دم

از نظر فروش فعلا وضع wii u بمراتب بهتر از psvita ه

باید دید نینتندو چیکار میکنه اما نینتندو هم بیکار ننشسته حتما برنامه ها خوبی پیش رو داره

الانم عناوین خوبی داره

Cover Gallery

میگم شما سرتون درد میکنه واسه بحث و جدل. چه ربطی داره آخه؟ کی Wii U ور با ویتا مقایسه کرد؟

- - -ویرایش - - -

دوستان خرید Wii U الان کاره درستیه
جدا از قیمت
بزارم بعد E3
فرقی داره؟

داداش من ببخش اشتباه راهنماییت کردم. شما حتما برو Wii U بخر. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر فروش فعلا وضع wii u بمراتب بهتر از psvita ه

باید دید نینتندو چیکار میکنه اما نینتندو هم بیکار ننشسته حتما برنامه ها خوبی پیش رو داره

الانم عناوین خوبی داره

Cover Gallery

لینک زیر نگاه کردید؟ کاور بازیا wii u

Cover Gallery

دوست عزیز شما خودتون بحث رو شروع کردید. هی من میخوام هیچی نگم شما نمیذارید.

از زمان عرضه Wii U تا به الان حدود 327 بازی برای این کنسول معرفی شده که متاسفانه بیش از 200 عنوان از آنها هنوز منتشر نشده و حتی تاریخ معلومی ندارند.

اما در مقابل برای کنسول دستی Vita از زمان عرضه، 613 بازی معرفی شده است که حدود کمتر از 70 تای آنها هنوز منتشر نشده اند

هرچند فروش سخت افزار Wii U بیشتر بوده ولی حمایت نرم افزار سونی از ویتا خیلی بهتر از نینتندو از Wii U بوده و البه جالبه که دوستان شما خلاف این موضوع رو معتقد هستند و این هم نمونه بارز این موضوع :

دوست عزیز شما خودتون بحث رو شروع کردید. هی من میخوام هیچی نگم شما نمیذارید.

از زمان عرضه Wii U تا به الان حدود 327 بازی برای این کنسول معرفی شده که متاسفانه بیش از 200 عنوان از آنها هنوز منتشر نشده و حتی تاریخ معلومی ندارند.

اما در مقابل برای کنسول دستی Vita از زمان عرضه، 613 بازی معرفی شده است که حدود کمتر از 70 تای آنها هنوز منتشر نشده اند

هرچند فروش سخت افزار Wii U بیشتر بوده ولی حمایت نرم افزار سونی از ویتا خیلی بهتر از نینتندو از Wii U بوده و البه جالبه که دوستان شما خلاف این موضوع رو معتقد هستند و این هم نمونه بارز این موضوع :

لینک کاورا بازیا موجود در بازار wii u که برای سایت Nintendolife گذاشتم تو پست بالا دیدی ؟

دوباره لینکشو میزارم

http://www.nintendolife.com/wiiu/covers

درباره ویتا آره درسته البته در صورتی که بازیا منسوخ شده و فسیلی مثل بازیا ps1 که هر روز چنتاشو پورت میکنن با بدترین وضع فریم جزو عناوین تاپ محسوب کنی از خود ویتا ددارا بپرسی چننتا عنوان تاپ که واقعا ارزش بازی کردن بگو به زور 5 تا میگه

از نظر فروش هم کمترین فروش کنسول نسل هشتمی ویتا دارره با فروش کلی 6 میلیون کنسول

لینک کاورا بازیا موجود در بازار wii u که برای سایت Nintendolife گذاشتم تو پست بالا دیدی ؟

دوباره لینکشو میزارم

Cover Gallery

درباره ویتا آره درسته البته در صورتی که بازیا منسوخ شده و فسیلی مثل بازیا ps1 که هر روز چنتاشو پورت میکنن با بدترین وضع فریم جزو عناوین تاپ محسوب کنی از خود ویتا ددارا بپرسی چننتا عنوان تاپ که واقعا ارزش بازی کردن بگو به زور 5 تا میگه

از نظر فروش هم کمترین فروش کنسول نسل هشتمی ویتا دارره با فروش کلی 6 میلیون کنسول

داداش علاقمند به بحثی بیا توی پروفایلم. اینجا دیگه ادامه نمی دم

بازی .X. یک بازی آنلاین MMO نیست !
کی گفته این بازی MMO آنلاین هست !؟

بازی سبکش OPEN WORLD - JRPG هست و فقط سینگل پلیر داره !
دقیقا مثل WII XENOBLADE CHRONICLES .

خواهشا دیگه ادهمه ندهید این بحث رو ( ویتا , wii u )

شایدم من اشتباه کرده باشم

ببخشید

بحث بی مربوط به این تاپیک گفته نشه بهتره به نظرم

باتشکر خیلی ممنون

- - -ویرایش - - -

بازی .X. یک بازی آنلاین MMO نیست !
کی گفته این بازی MMO آنلاین هست !؟

بازی سبکش OPEN WORLD - JRPG هست و فقط سینگل پلیر داره !
دقیقا مثل WII XENOBLADE CHRONICLES .

ببخشید اشتباه گفتم

ممنون

میگم جایی تائید شده که حتما مولتی نداره ؟ یا امکانش هست مولتی هم داشته باشه در آینده ؟

متن زیر رو ببیینید : ( البته تقریبا گفته که بعضی از ژورنالیست ها پیش بینی میکنند )

Some journalists have speculated the game would be a MMORPG or have online game elements.[SUP][6][/SUP][SUP][8]

[/SUP]http://en.wikipedia.org/wiki/X_(2014_video_game)

بازم ممنون

آخرین ویرایش:
خواهشا دیگه ادهمه ندهید این بحث رو ( ویتا , wii u )

شایدم من اشتباه کرده باشم

ببخشید

بحث بی مربوط به این تاپیک گفته نشه بهتره به نظرم

باتشکر خیلی ممنون

- - -ویرایش - - -

ببخشید اشتباه گفتم

تصحیح میکنم حرفم رو

ممنون

میگم جایی تائید شده که حتما مولتی نداره ؟ یا امکانش هست مولتی هم داشته باشه در آینده ؟

بازم ممنون

نه صادق جان کلا این بازی مثل JRPG های معروف سری های Final Fantasy , Kingdom Harts و ..... به هیچ وجه مولتی پلیر ندارند !
:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or