prince_fable
کاربر سایت
سلام.
اگه پیش بینی کنیم دلار تا اون موقع بشه ٣هزار تومن...باید واسش حداقل یه میلیون پول بدیم!!!!!!!
حالا این دو مدل چه فرقایی با هم دارن و مزیتاشون چیه؟؟
مرسی
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سلام.
سلام.
اگه پیش بینی کنیم دلار تا اون موقع بشه ٣هزار تومن...باید واسش حداقل یه میلیون پول بدیم!!!!!!!
حالا این دو مدل چه فرقایی با هم دارن و مزیتاشون چیه؟؟
مرسی
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
ببینید درسته که قیمتش یه مقدار نسبت به قیمت دلار تو ایران گرون در میاد ولی به اینم فکر کنید که یه کنسول نسل اینده است و اگه ps4 یا امثال اون بخوان وارد بازار شن قیمتاشون نجومی تره از اینه نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن که شرکت سازنده پرفروش ترین کنسولها نمیدونه داره چیکار میکنه!! اگه نیاز شما از بازی فقط گرافیکه برین سراغ کامپیوتر چه کاریه برین کنسول بخرین من یکی اگه لازم باشه دست به هر کاری میزنم و کنسول جدید نینتندو رو میگیرم به هر قیمتی
من که کنفرانس رو دیدم توی پک نبود حالا شاید من اشتباه میکنمدوستان یه سوال. اون گیم پد Pro (غیر تبلتی)، همراه با کنسول هست یا باید جداگانه خریداری بشه؟
نه نیست مرتضی جان بهت قول می دم اگر می خوای برای اون بازی بخریش نیازی به دسته ی دوم نیست هم سبک هست هم راحت و هم وخوش دست
من هم اوایل فکر می کردم دسته ی 360 راحت نیست بعد که دستم گرفتم دیدم واقعا چی توپی هستشآخه اصلا راحت به نظر نمیاد دکتر جان! دوتا آنالوگ بالای صفحه، (البته تو دسته ی Pro هم اینطوریه) اون صفحه با اون گنده گی.... . نمی دونم والا، تا تجربه ـش نکنیم البته چیزی نمیشه گفت.
آخه اصلا راحت به نظر نمیاد دکتر جان! دوتا آنالوگ بالای صفحه، (البته تو دسته ی Pro هم اینطوریه) اون صفحه با اون گنده گی.... . نمی دونم والا، تا تجربه ـش نکنیم البته چیزی نمیشه گفت.
نه نمیزنم بابا :d منم میگم خوبه اما اگه هدفشون از خرید کنسول گرافیک فضاییه خوب pc هست دیگه چه کاریه ، من خودم شخصا خوشحالم که نینتندو داره سعی میکنه همه مدل گیمری رو جذب کنه فکر کنم نسل جدیدم همینه یعنی خلاقیت و نواوری و قدرت باهم .. یعنی کلا دمش گرمگرافیک اینم خب خوبه چرا میزنی تو برج شون؟؟
خیلیم گنده نیستا :d یه جوری میگه ادم حس میکنه 2 متر طول و عرض داره حالا از شوخی بگذریم همیشه واسه نینتندو راحتی دسته ها مهم بوده از این بابت خیالت راحت منم اولین بار که ریموت و نانچاک رو دیدم حس کردم باید اذیت کنه اما عالی بود درسته نواوری میکنه نینتندو اما کاراش به جاس اگه دسته باحال نبود تو دست اونایی که تست کردن حتما تغییر میدادشآخه اصلا راحت به نظر نمیاد دکتر جان! دوتا آنالوگ بالای صفحه، (البته تو دسته ی Pro هم اینطوریه) اون صفحه با اون گنده گی.... . نمی دونم والا، تا تجربه ـش نکنیم البته چیزی نمیشه گفت.
یعنی من حاضرم یه سال غذا نخورم هیچیم نخرم واس خاطر اون زلدا و زامبی یو و .. یعنی اخرشه هااااااقیمت فدای سر ایواتا، گدایی میکنم پولش دربیاد فقط یه زلدا (اگه هم شد یه متروید) با گرافیکی که توی E3 2011 نشون دادن بدن قربونشون هم میرم. فکرشو بکن گیم پلی ناب زلدا با گرافیک HD و ... (دیگه نمیتونم بگم مو به تنم سیخ شد)
در هر صورت این که دوستای PS3 دار و 360 دار رو عاشق خودش کرده. شدید در کفم!
یه کسی یا شرکتی () پیش بینی کرده بعد از یک سال همه چیز این کنسول از رده خارج میشه .