امیدوارم این در ادامه روند تغییرات مدیریتی سونی و قدرت گرفتن بیشتر توتوکی باشه.
چه کاری بود خب؟
فقط یه مدت برند پلی استیشن رو برای یکسری از پلیرها تلخ کرد.
هیچ منفعتی هم براش نداشت.
این چند ساله آخر رو باید از تاریخ پلی استیشن حذف کنن.
از درد بی رقیبی در حال خودتخریبی بودن.
بازی پری اوردر داشت که انجام نشد و الان به هر کی بخره، این پری اوردرها رو میدنبلانسبت ولی هاپو روی اپیک نمیخره
ماهم که همه ریجنمون اوکراینه
بعد الان فاز جایزه پیش خرید برای چیه؟
پری لود چی میشه؟
از همین الان باید آمادهی ریفاند کردن پارت ۲ باشیمظاهرا سونی همون بلایی رو سر پورت SP2 اورده که سر TLoU P1 اورد !!! ملت همه شاکین ...
اسکین انحصاری PCئه؟با لاگین کردن به اکانت پلی استیشن توی بازی Tlou part 2 روی پی سی، توی بازی اسکین جوردن از intergalactic رو میتونید بگیرید که الی کت جوردن رو میپوشه و کچل میشه![]()
چیزی نگفتن هنوزاسکین انحصاری PCئه؟
یعنی باید خیلی احمق باشن که حداقل دیمن سولز رو ندن برای PC .اونجا من مطمئمنم بازیش مثل چی میترکونه از نظر فروشگیمرهای PC منتظر بازیهای Demon’s Souls و Gran Turismo 7 نباشند
منابع نزدیک به ادمین انجمن IconEra گفتهاند که شرکت Sony Interactive Entertainment برنامهای جهت عرضه بازیهای Demon’s Souls و Gran Turismo 7 روی پلتفرم کامپیوترهای شخصی ندارد.
رسانههای خبری ادعا میکنند که نسخه PC بازی شبیهساز رانندگی Gran Turismo 7 (محصول استودیو Polyphony Digital) در دست ساخت قرار داشته بود؛ اما در نهایت فرایند توسعه به طور کامل متوقف شد. از سوی دیگر، «#سونی» اصلاً تمایلی به توسعه پورت کامپیوتر بازی نقشآفرینی سولزلایک Demon’s Souls نداشته است.
کپی از:
SakhtAfzar_Mag
فاز سونی چیه GOW رو منتشر میکنه که پرستیژ و اعتبار ps هست اصلا یکی مثه من شاید به خاطر همین ی فقره کنسول بخره یا لست رو میده اونوقت گرن توریسمو رو نمیده.گیمرهای PC منتظر بازیهای Demon’s Souls و Gran Turismo 7 نباشند
منابع نزدیک به ادمین انجمن IconEra گفتهاند که شرکت Sony Interactive Entertainment برنامهای جهت عرضه بازیهای Demon’s Souls و Gran Turismo 7 روی پلتفرم کامپیوترهای شخصی ندارد.
رسانههای خبری ادعا میکنند که نسخه PC بازی شبیهساز رانندگی Gran Turismo 7 (محصول استودیو Polyphony Digital) در دست ساخت قرار داشته بود؛ اما در نهایت فرایند توسعه به طور کامل متوقف شد. از سوی دیگر، «#سونی» اصلاً تمایلی به توسعه پورت کامپیوتر بازی نقشآفرینی سولزلایک Demon’s Souls نداشته است.
کپی از:
SakhtAfzar_Mag
اگه این شایعه درست باشه و اواسط کار پورت GT رو بیخیال شدن میشه حدس زد که احتمالا سوییچ کردن روی نسخه بعدی.فاز سونی چیه GOW رو منتشر میکنه که پرستیژ و اعتبار ps هست اصلا یکی مثه من شاید به خاطر همین ی فقره کنسول بخره یا لست رو میده اونوقت گرن توریسمو رو نمیده.
حدسم اینه طبق همیشه دگم اندیشی ژاپنی مانع این قضیه است. گرن توریسمو فک کنم جزو آیپی هایی باشه که خود ژاپن میسازه
اوج طنز نیل دراکمنبا لاگین کردن به اکانت پلی استیشن توی بازی Tlou part 2 روی پی سی، توی بازی اسکین جوردن از intergalactic رو میتونید بگیرید که الی کت جوردن رو میپوشه و کچل میشه![]()