ولی قبول دارم خدایی پورت های نیکسز اصلا شبیه پورت نیستن انگار واسه خود پی سی دوباره برنامه ریزی شدن، اگر سری تامب ریدر و بازی های قبلیشون رو بری متوجه میشی خودم هم سر اسپایدر من ها و رچت تعجب کردم از بس عالی بودن...نیکسز خوب پورت میکنه. بازیهایی هم که استودیوهای خارج مجموعه پورت کردن خوب بوده ولی استودیو داخلی تجربه نداشته و هورایزن اول تا یه سال اول داغون بود و dlss و هم نیکسز اومد کمک کرد تا بهش افزودند
همین لستم تو استیم هنوز کرش داره که 6 ماهه ولش کردن، البته fsr 3 اضافه قراره بشه، یه آپدیت بزودی میگیره.
تنها عنوان سونی که تو همون ماه اول رفتم مایلز مورالز بود که پورتشم خوب بود، آنچارتد و لستم همین دو سه ماه پیش رفتم اوکی بودن
دیزگان رو بیش از یکسال بند وقت گذاشته بود خوب بود واقعا
هورایزنم یه سال بعدش رفتم. بد نبود.
________
اما اینایی که نیکسز میزنه. پورتای خوبیه. هورایزن 2 و گوست هم نیکسز میزنه و بنظر پورتای خوبی باید باشن.
یک سوال فنی : این بازی هایی که پورت اشغالی دارن به منابع سیستم اسیب هم میزنن ؟؟نیکسز خوب پورت میکنه. بازیهایی هم که استودیوهای خارج مجموعه پورت کردن خوب بوده ولی استودیو داخلی تجربه نداشته و هورایزن اول تا یه سال اول داغون بود و dlss و هم نیکسز اومد کمک کرد تا بهش افزودند
همین لستم تو استیم هنوز کرش داره که 6 ماهه ولش کردن، البته fsr 3 اضافه قراره بشه، یه آپدیت بزودی میگیره.
تنها عنوان سونی که تو همون ماه اول رفتم مایلز مورالز بود که پورتشم خوب بود، آنچارتد و لستم همین دو سه ماه پیش رفتم اوکی بودن
دیزگان رو بیش از یکسال بند وقت گذاشته بود خوب بود واقعا
هورایزنم یه سال بعدش رفتم. بد نبود.
________
اما اینایی که نیکسز میزنه. پورتای خوبیه. هورایزن 2 و گوست هم نیکسز میزنه و بنظر پورتای خوبی باید باشن.
به نظرم خود هورایزن بدتر بود تا یکسال اول نمیشد درست بازیش کرد، بازم وضعیت لست تو 4-5 ماه اول قابل بازی شد ولی پورتای جفت بد بود.ولی قبول دارم خدایی پورت های نیکسز اصلا شبیه پورت نیستن انگار واسه خود پی سی دوباره برنامه ریزی شدن، اگر سری تامب ریدر و بازی های قبلیشون رو بری متوجه میشی خودم هم سر اسپایدر من ها و رچت تعجب کردم از بس عالی بودن...
ولی خدایی لست اشغال ترین پورت تاریخه، انچارد کالکشن هم هنوز مشکل داره، HZD تا 6 ماه اول بشدت بد بود ولی الان خوبه.
سیستم اعلامی تو pc همیشه یچیز الکیه. چون تو pc ما یکسری تنظیمات داریم که خیلی چشگمیر نیستن و منابع بالا میطلبن و معمولا کسی که میان رده و پایین رده داره خاموششون میکنه.یک سوال فنی : این بازی هایی که پورت اشغالی دارن به منابع سیستم اسیب هم میزنن ؟؟
--
برای اینکه اسپم نشه سیستم forbidden west مناسبه؟؟ گرافیک بالایی روی ps5 داشته و قراره رو pc بالاتر هم باشه اما با این حال فکر می کنم سیستم مورد نیاز کمی بالاتره
خواهش میکنم. 60 درصد پستای خیلی از تاپیکا اسپمه.خیلی ممنون![]()
بعدا پاک میکنم این پست رو بخاطر اسپم
اصلا کاری به این بحثا ندارم ولی اون کامنت های استیم کاملا مشحصه تروله و احتمالا توسط خود پی سی گیمرا برا مسخره کردن فن بازیا نوشته شده.تو همین تاپیک بغل نمونه وطنی این دوستان فشاری میتونید مشاهده کنید
View attachment 330607
View attachment 330608
نمیدونم این دسته از کنسول دارها کی میخوان با این واقعیت مواجه بشن که کسی که حداقل ۱۰۰۰-۱۵۰۰ دلار برای PC خرج کرده که خیلی بیشتر از یک کنسول ۴۵۰ دلاریه و قطعا یک کنسول و TV میتونست بگیره باز هم تو جیبش پول بمونه ،پس این توهم که ما بالاتریم و فلان بذارید کنار
فروش کنسول ها در مقابل بازیها هیچ سودی برای سونی نداره، پس این توهم که با کنسول خریدن از سونی حمایت میکنیم و فلان هم بذارید کنار، خریدن کنسول شما نهایت یر به یر باشه برای سونی و صرفا یک پل برای خرج کردن پولتون و
نهایت سودی که یک کنسول دار میتونه به سونی وارد کنه خرید بازیه، پی سی گیمر ها هم که همون بازی رو ۲ سال بعد وقتی فروشش فروکش کرده میخرن، دیگه فشاری شدنتون چیه؟
دیشب گوست معرفی شد، الان جز تاپ ۱۰ سلر استیمه، هلدایورز همزمان ریلیز شد، رده ۲ فروش استیم
این هم برای اونها که میگن پیسی کرکه و فروش ندارهView attachment 330606
نکته جالب تر اینکه خود کنسول دارها منتظر میشن ۹-۶ ماه بعد از عرضه بازی بگذره و قیمتش شکسته بشه افت قیمت بخوره تا بازی بخرن یا بعضاً ۲-۱ سال صبر میکنن بیاد رو PS Plus تا مفتی بازی کنند
بعد مدعی حمایت کامل و قاطع از سونی انپاش برسه از ایکس باکسی ها بدتر دنبال بازی مفت میرن، آب ندیدن وگرنه شناگر خوبین
اگه کنسول دارها حمایتشون از سونی درست حسابی بود سونی مجبور نمیشد بازیهاش رو PC ریلیز کنه بخاطره یک مشت دلار، تا یکی دو سال پیش میگفتید برای سود بیشتره و به ملالی نیست ولی الان ناقوس به صدا در اومده و دارید خطر حس میکنید که بحث سود اضافه نیست و همه بازیها دارن میان و سونی به سمت ریلیز همزمان با PC میره اینطور حرص میخورید
@rahyarpaul
سال 2026 رو نمیدونم ولی نظر شخصیم اینکه استارت ریلیز همزمان با بازیهای مارول و با ولورین زده میشه
واقعیتی که دیر یا زود رخ میده و اگه یک مدیر PS این حرف میزد زیاد جدی نمیگرفتم ولی وقتی مدیر Sony آقای توتوکی تو چند مصاحبه PC و Mobile رو منشن میکنه خبر از این داره که تصمیم از رده بالا بصورت جدی و حساب کتاب شده است
اینجور پورتها بیشتر جنبه دستگرمی و آزمایشی دارن که انجین گرافیکی روی PC سازگاریش رو بهینه کنن ! و از جنبه دیگه میتونی به تکمیل شدن آرشیو سونی روی PC در یک سبد تکمیلی برای خرید بهش نگاه کنی !یه سری بازی هست پورتشون فقط ضرره مثل سک بوی این از اوناست![]()
یه سری بازی هست پورتشون فقط ضرره مثل سک بوی این از اوناست![]()
اینکه ناراضی وجود داره درسته ولی نمیشه گفت که طرف کیستتو همین تاپیک بغل نمونه وطنی این دوستان فشاری میتونید مشاهده کنید
View attachment 330607
View attachment 330608
نمیدونم این دسته از کنسول دارها کی میخوان با این واقعیت مواجه بشن که کسی که حداقل ۱۰۰۰-۱۵۰۰ دلار برای PC خرج کرده که خیلی بیشتر از یک کنسول ۴۵۰ دلاریه و قطعا یک کنسول و TV میتونست بگیره باز هم تو جیبش پول بمونه ،پس این توهم که ما بالاتریم و فلان بذارید کنار
فروش کنسول ها در مقابل بازیها هیچ سودی برای سونی نداره، پس این توهم که با کنسول خریدن از سونی حمایت میکنیم و فلان هم بذارید کنار، خریدن کنسول شما نهایت یر به یر باشه برای سونی و صرفا یک پل برای خرج کردن پولتون و
نهایت سودی که یک کنسول دار میتونه به سونی وارد کنه خرید بازیه، پی سی گیمر ها هم که همون بازی رو ۲ سال بعد وقتی فروشش فروکش کرده میخرن، دیگه فشاری شدنتون چیه؟
دیشب گوست معرفی شد، الان جز تاپ ۱۰ سلر استیمه، هلدایورز همزمان ریلیز شد، رده ۲ فروش استیم
این هم برای اونها که میگن پیسی کرکه و فروش ندارهView attachment 330606
نکته جالب تر اینکه خود کنسول دارها منتظر میشن ۹-۶ ماه بعد از عرضه بازی بگذره و قیمتش شکسته بشه افت قیمت بخوره تا بازی بخرن یا بعضاً ۲-۱ سال صبر میکنن بیاد رو PS Plus تا مفتی بازی کنند
بعد مدعی حمایت کامل و قاطع از سونی انپاش برسه از ایکس باکسی ها بدتر دنبال بازی مفت میرن، آب ندیدن وگرنه شناگر خوبین
اگه کنسول دارها حمایتشون از سونی درست حسابی بود سونی مجبور نمیشد بازیهاش رو PC ریلیز کنه بخاطره یک مشت دلار، تا یکی دو سال پیش میگفتید برای سود بیشتره و به ملالی نیست ولی الان ناقوس به صدا در اومده و دارید خطر حس میکنید که بحث سود اضافه نیست و همه بازیها دارن میان و سونی به سمت ریلیز همزمان با PC میره اینطور حرص میخورید
@rahyarpaul
سال 2026 رو نمیدونم ولی نظر شخصیم اینکه استارت ریلیز همزمان با بازیهای مارول و با ولورین زده میشه
واقعیتی که دیر یا زود رخ میده و اگه یک مدیر PS این حرف میزد زیاد جدی نمیگرفتم ولی وقتی مدیر Sony آقای توتوکی تو چند مصاحبه PC و Mobile رو منشن میکنه خبر از این داره که تصمیم از رده بالا بصورت جدی و حساب کتاب شده است
حرفت درسته، تا قبل از این لیک میتونستن هر چی بگن ولی تو این لیک برا مثالاسپایدر 22 میلیون برای وفاداران فروخته 827 دلار، نسخه ای 36
در pc پلیرا 1.5 میلیون نسخه فروخته 52 میلیون،34 دلار.
_____
تلو 18 میلیون فروخته 402 نسخه ای 22
368 هزار تا فروخته 15 میلیون ، نسخه ای 41 دلار
_______
گاد 597 میلیون 21 میلیون نسخه ای 28
971 هزار نسخه خریدن 26 میلیون، نسخه ای 27
دیزگانم 265 میلیون 7.2 نسخه ای 36
برا pc بود 852 هزار 22 میلیون نسخه ای 26
یه سری بازی هست پورتشون فقط ضرره مثل سک بوی این از اوناست![]()
در تایید حرف @Saber واقعا ISS خیلی بازی سرگرم کننده ای بود.اینجور پورتها بیشتر جنبه دستگرمی و آزمایشی دارن که انجین گرافیکی روی PC سازگاریش رو بهینه کنن ! و از جنبه دیگه میتونی به تکمیل شدن آرشیو سونی روی PC در یک سبد تکمیلی برای خرید بهش نگاه کنی !
البت از حق نگذریم من Infamous Second Son عنوان خوبیه ! من تجربش کردم ! همین الانم گرافیکش واقعا از خیلی از عناوین دیگه سرتره !