خدایی چه فیلمی شده این بلادبورن
من نسخه اول رو هم بازی نکردم
بولشت های مثل درآمد بیشتر و جذب مخاطب PC داره رنگ میبازهبابا میگفتن بازیای ps5 بعد پایان نسل میاد که.
https://steamdb.info/app/1599660/depots/
شاید تو state فردا معرفیش میکنن
View attachment 229488
تو برنچ واژه sumoqa هست که احتمالا همون استودیو sumo digital هست.

چند وقت پیش یه شایعه ای در اومد که بلادبورن خیلی وقته ریمستر شده و رو PC هم پورت شده، قرار بود با خبر کار کردن Bluepoint رو Bloodborne 2 بعد ریلیز Elden Ring معرفیش کنند ولی تأخیر های Elden Ring باعث شد Announcement Date هی عقب و عقب تر بیوفته
Don't Expect All PlayStation Exclusives To Come To PC, Says Sony
من همون اولم میدونستم داره مثل اسب دروغ میگه ( ذات جیمبو و این ملیجکش هالست رو با دروغ بستن)
مسئله این مصاحبه این بود که دوستان اینو برام میفرستادن که جوگیر شدی و قرار نیست چیزی تو سونی تغییر کنه
در حالی که من حداقل مشکلم با این بخش از عملکردشون بود مشکل اصلی من با این دو تا سر همین دروغ گویی حال به هم زن و رها کردن ژاپن بود
منم بازیش نکردم ولی خب میشه گفت اولین (یا یکی از اولین ها؟) انحصاری سونی بود که 2015 اومد روی استیم. مهم نیست این چیزا. مهم اینه که لیست انویدیا حداقل در مورد سونی کاملا درستهمن نسخه اول رو هم بازی نکردم
چطوره بازی؟
هیچی بدتر از این نبود که یه کنسول بدی به ملت ، بعد دو سال بگی دیگه براش بازی نمیسازیم ، ولی نه اومدن دروغ گفتن و نه به خیال خودشون ذهن فن ها و خریدار ها رو اماده کنن ، یوشیدا اومد خیلی راحت گفت دیگه ویتا رو ساپورت نمیکنیم و تمرکز روی ps4 ۔۔۔۔جیمی داشت از لحاظ ذهنی فنهای ps رو اماده میکرد