اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
لیست داره همش درست در میاد ولی Bloodborne تو لیست نیست

View attachment 229486
خدایی چه فیلمی شده این بلادبورن
اینقد توی توییتر ترند میشه و ملت در موردش حرف میزنن ولی سونی هیچ حرکتی نمیزنه و هیچ حرفی هم نمیزنه که برنامش چیه
قشنگ ۲ ۳ ساله همه رو مچل کردن :D

• Sad
Reactions: kamyy
بابا میگفتن بازیای ps5 بعد پایان نسل میاد که.

https://steamdb.info/app/1599660/depots/

شاید تو state فردا معرفیش میکنن

View attachment 229488

تو برنچ واژه sumoqa هست که احتمالا همون استودیو sumo digital هست.
بولشت های مثل درآمد بیشتر و جذب مخاطب PC داره رنگ می‌بازه
سک بوی نه big seller که برای درآمدزایی رو PC ریلیز بشه نه مثل گاد Iconic IP که فن بیس PC جذب PS کنه

این نسل کم کم قوپ ریلیز بازیهای PS رو PC می‌ریزه و نسل بعد قطعا از اول نسل تمام بازیها همزمان ریلیز میشن مثل همین Sackboy که هیچ توجیهی و جذابیتی برای ریلز رو PC نداره فقط اومده که گوش فن بیس رو به جمله On PC عادت بده
اول همین نسل تو تریلر Demon's Souls جمله Also available on PC هم نوشته شده بود که فن بیس PS اعتراض کردن و سونی برای توجیه گفت اشتباه شده بود، آره...بالای ده نفر ادیتور و Supervisor متوجه اشتباه نشده بودن:-":))
لیست داره همش درست در میاد ولی Bloodborne تو لیست نیست

View attachment 229486
چند وقت پیش یه شایعه ای در اومد که بلادبورن خیلی وقته ریمستر شده و رو PC هم پورت شده، قرار بود با خبر کار کردن Bluepoint رو Bloodborne 2 بعد ریلیز Elden Ring معرفیش کنند ولی تأخیر های Elden Ring باعث شد Announcement Date هی عقب و عقب تر بیوفته

صفحه منتسب به sack boy،( انگلیسی باید نوشت. چون یکی از مدیرا، فارسی نوشته بود بن کرد طرفو.)
امروز پشت هم داره آپدیت میشه. شاید امروز واقعا ممعرفی بشه. بصورت dlc دار که رو کنسولها بیاد و برا pc بیاد.
اینکه تو state of play بیاد معرفی بشه برا pc ، یکم بعیده.یه امکانم هست بازی تکمیل نشده پورتش و لو رفته و برا همین ، کل branch هایی که مرتبط میشده به sackboy رو حذف کردن.
سونی باید یاد بگیره، که چیزی که بتونه به عنوان برسون رو نزاره تو استیم، چون یه عده دائم تو steamdb هستن
و حتی گاد اف وار هم قبل معرفی رسمی لیک شد و تو دیتا بیس استیم مشاهده شد

2021-10-27_14-21-44.jpg

دیروز تو لیست branches انویدیا و sumoq بود که امروز برداشته. وجودbranch انویدیا نشون میده که چجوری لیست بازیها دست انویدیا افتاده و دارن با انویدیا همکاری میکنن

2021-10-27_14-39-53.jpg

آخرین ویرایش:
Don't Expect All PlayStation Exclusives To Come To PC, Says Sony

من همون اولم میدونستم داره مثل اسب دروغ میگه ( ذات جیمبو و این ملیجکش هالست رو با دروغ بستن)

مسئله این مصاحبه این بود که دوستان اینو برام میفرستادن که جوگیر شدی و قرار نیست چیزی تو سونی تغییر کنه =))

در حالی که من حداقل مشکلم با این بخش از عملکردشون بود مشکل اصلی من با این دو تا سر همین دروغ گویی حال به هم زن و رها کردن ژاپن بود

Don't Expect All PlayStation Exclusives To Come To PC, Says Sony

من همون اولم میدونستم داره مثل اسب دروغ میگه ( ذات جیمبو و این ملیجکش هالست رو با دروغ بستن)

مسئله این مصاحبه این بود که دوستان اینو برام میفرستادن که جوگیر شدی و قرار نیست چیزی تو سونی تغییر کنه =))

در حالی که من حداقل مشکلم با این بخش از عملکردشون بود مشکل اصلی من با این دو تا سر همین دروغ گویی حال به هم زن و رها کردن ژاپن بود

جیمی داشت از لحاظ ذهنی فنهای ps رو اماده میکرد

• Love
Reactions: kamyy
من نسخه اول رو هم بازی نکردم
چطوره بازی؟
منم بازیش نکردم ولی خب میشه گفت اولین (یا یکی از اولین ها؟) انحصاری سونی بود که 2015 اومد روی استیم. مهم نیست این چیزا. مهم اینه که لیست انویدیا حداقل در مورد سونی کاملا درسته:D

جیمی داشت از لحاظ ذهنی فنهای ps رو اماده میکرد
هیچی بدتر از این نبود که یه کنسول بدی به ملت ، بعد دو سال بگی دیگه براش بازی نمیسازیم ، ولی نه اومدن دروغ گفتن و نه به خیال خودشون ذهن فن ها و خریدار ها رو اماده کنن ، یوشیدا اومد خیلی راحت گفت دیگه ویتا رو ساپورت نمیکنیم و تمرکز روی ps4 ۔۔۔۔

در مقابل اتفاقی که افتاد حداقل فیدبک منفی رو گرفتن ، تازه خیلی ها هم خوشحال بودن که تمرکز رو گذاشتن روی ps4

کاری که شرکت ها میکنن تاثیر زیادی روی نظر مخاطب و فن هاشون نداره ، چون کاری هم بابتش نمیتونن بکنن ، ولی احمق فرض کردن ملت ، باعث دور شدن و فاصله گرفتن مخاطب از اون شرکت و برندش میشه ۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

حالا سونی باید به این سوال جواب بده که حالا که دیگه کنسولش هیچ کدوم از دو ویژگی که داشت رو دیگه نداره ، چرا باید مخاطب کنسولش رو بخره ۔۔۔

یعنی واقعا روی گرو گرفتن اکانت ۱۰۰ میلیون مخاطب ps4 حساب باز کردن ؟؟

در جواب اینی که میگین یکی چرا باید پی اس ۵ بخره؟
به طور مثال یه نفر میخواد هورایزون ۳ یا مثلا گاد بعد از Ragnarok رو بازی کنه
گزینه هاش چیه؟یا بازی روز لانچ روی پی اس ۵ یا تهیه پی سی گرون و مدتی هم صبر کردن
گزینه دیگه ای وجود نداره پس همچنان اونایی که دنبال این بازی ها هستن پی اس ۵ میخرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or