اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
ای جان:x
با وجود اینکه بازی رو پلت کردم ولی خیلی مشتاقم یبار دیگه برمش اونم با دی ال سی
دیشب موزیکای بازی رو گوش میدادم و چقد لذت بخش بود و هوس بازی رو کردم
اومدن که میاد ولی بعید میدونم توی این تاریخی که اینا نوشتن بیاد. یکی اینکه تاریخش همون تاریخیه که توی لیک انویدیا هست و دوم اینکه سونی اینقدر احمق نیست که بخواد بازی رو توی فوریه ای منتشر کنه که هورایزن و الدن رینگ قراره عرضه بشن.

اومدن که میاد ولی بعید میدونم توی این تاریخی که اینا نوشتن بیاد. یکی اینکه تاریخش همون تاریخیه که توی لیک انویدیا هست و دوم اینکه سونی اینقدر احمق نیست که بخواد بازی رو توی فوریه ای منتشر کنه که هورایزن و الدن رینگ قراره عرضه بشن.
البته هورایزون که همون موقع واسه پی سی منتشر نمیشه
از طرفی الدن رینگ هم سبک متفاوتی داره
ولی خب به نظر منم تاریخش زیاد جالب نیست و احتمالش کمه توی این تاریخ ریلیز بشه

البته هورایزون که همون موقع واسه پی سی منتشر نمیشه
از طرفی الدن رینگ هم سبک متفاوتی داره
ولی خب به نظر منم تاریخش زیاد جالب نیست و احتمالش کمه توی این تاریخ ریلیز بشه
سونی 6 ماه اول سال سرش با ریلیزهای متعدد PC و PS5 حسابی شلوغه، احتمالا بره برای آخر تابستون اینا، واسه 2023 فقط امیدوارم دیگه بلادبورن رو ببینیم، مهمترین بازی واسه من همینه.

ای جان:x
با وجود اینکه بازی رو پلت کردم ولی خیلی مشتاقم یبار دیگه برمش اونم با دی ال سی
دیشب موزیکای بازی رو گوش میدادم و چقد لذت بخش بود و هوس بازی رو کردم
با خوش بینی خرداد یا تیر بیاد .

هنوز تاریخ عرضه آنچارتد روی کامپیوتر ندادند . سوشیما که بماند (تایید رسمی نشده)

سوشیما رو احتمالا آخر همین امسال میدن یا همون یکی دو ماه اول 2023، بلادبورن و اسپایدر من + یکی از بازیهای PS5 مثل ریترنال هم فکر کنم 2023 بدن! بلادبورن هم احتمالا مثل آنچارتد کنن یعنی ریمستر معرفی کنن همزمان واسه PS5 و PC. با توجه به بازیهایی که از PS4 موندن و بازیهایی که انویدیا لیک کرده لاین آپ سونی واسه PC خیلی سنگینه تو یکی 2 سال آینده.

لاین آپ سونی برا pc تو یکی دو سال آینده واقعا سنگینه و سعی کرده هر چی هست رو زودتر بده تا برسه به عناوین ps5.

2021-12-29_13-30-26.jpg

اینکه هی داره به لیست استیمش اضاف میکنه همین ماه پیش بود که 53 بود و الان شده 55 البته یکیش dlc بازی predator بوده ولی 22 عنوان یا dlc که احتمالا عنوانه فعلا ثبت کرده تو استیم و بجز گاد و انچارتد احتمالا دو سه عنوان دیگه هم میاد که یکیش گاسته.
و فکر میکنم دیگری هم ریمیک یا ریمستر tlou باشه که قبل سریال عرضه میشه و برا ps5 و pc میاد. ممکنه عنوان دیگه هم sackboy باشه یا دمون سولز.
در مورد آنچارتدم که تاریخ نداده اولش اعلام شد که بازی با فاصله کمی میاد، انتظار نداشته باشید که سونی بیاد، همزمان عرضه کنه، حتی ریمسترها رو، احتمالا تو فوریه یا مارس میاد و اون فاصله هم برا اینه که بگن اولویت کنسوله.

لاین آپ سونی برا pc تو یکی دو سال آینده واقعا سنگینه و سعی کرده هر چی هست رو زودتر بده تا برسه به عناوین ps5.

View attachment 238264

اینکه هی داره به لیست استیمش اضاف میکنه همین ماه پیش بود که 53 بود و الان شده 55 البته یکیش dlc بازی predator بوده ولی 22 عنوان یا dlc که احتمالا عنوانه فعلا ثبت کرده تو استیم و بجز گاد و انچارتد احتمالا دو سه عنوان دیگه هم میاد که یکیش گاسته.
و فکر میکنم دیگری هم ریمیک یا ریمستر tlou باشه که قبل سریال عرضه میشه و برا ps5 و pc میاد. ممکنه عنوان دیگه هم sackboy باشه یا دمون سولز.
در مورد آنچارتدم که تاریخ نداده اولش اعلام شد که بازی با فاصله کمی میاد، انتظار نداشته باشید که سونی بیاد، همزمان عرضه کنه، حتی ریمسترها رو، احتمالا تو فوریه یا مارس میاد و اون فاصله هم برا اینه که بگن اولویت کنسوله.
ما که چندین سال صبر کردیم یکی دو ماهم روش :D
البته من بازیش کردم فقط منتظر TLOU هستم شدیدا.

با این لیکش، انویدیا، کار و کاسبی لیکرها رو تخته کرد.
اما، براش صفحه جدا زدن. معلوم نیست چیکار میخوان بکنن

2022-01-04_22-14-44.jpg

خود 505 گفته منتظر اطلاعات این ماه باشید.
معلوم نیست بصورت آپدیت عرضه میشه یا عنوان جدا. منطقیش اینه آپدیت باشه، برا خریداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or