این رسمیه!؟
این ساپورت تروفیش خیلی جذابه ها ، خوشم اومد از این کار سونی

عنوان نسل قبلیه. خود فوربیدن وستم بهینه هست با اینکه dlc اش ماله ps5 هست.این رسمیه!؟
به نظر خیلی بهینه میاد
نمیشه.لانچر زدن تبلیغات میخواد. این سونی حاضر نیست یه قرون هزینه کنه.پس خبری از لانچر جدا و... نیست ، حداقل برای الان.
خب میتونه این قدم اولیه باشه که بعدها آپدیت بشه به یه لانچر مجزا مثل Ubi/EA که استور هم داشته باشه.
امیدوارم اونطور نشه و تو همین حالت بمونه.
دست از پا درازتر که نه ولی تصمیم درستی گرفتن اگه استور جدا نیارن.نمیشه.لانچر زدن تبلیغات میخواد. این سونی حاضر نیست یه قرون هزینه کنه.
PlayStation Games for PC - New and upcoming PC games | PlayStation
این سایت خود پلی استیشنه، اسم گوست برا pc تو لیستاش نیست که یه ماهه معرفی شده، اونموقع بیان دردسرای یه لانچرو قبول کنن، که اونم pc بازا عمدتا رد میکنن و همون یوبی و ea و اکتی و ... دست از پا درازتر برگشتن سمت استیم.اما دارن پیشرفت میکنن با آوردن کراس پلی و تروفی.

سامورایی شیزوفرنی رو چه کنیم؟!__________
تو یه سایتی نوشته بود اینم زیاد حرف میزنه. به ایلوی حسای، فکر کنم با اینم به مشکل بخوری

اکتی رو گفتم چون قبلا کالاف رو استیم بود و یکدفعه انحصار شد و گر نه بلیزارد تازه پارسال اولین عناوینشو داددست از پا درازتر که نه ولی تصمیم درستی گرفتن اگه استور جدا نیارن.
نشون میده میدونن پلیرهای PC چی براشون مهمه ، برعکس بعضیها
بتل نت که داستانش فرق داره و بابابزرگ استیمه ولی EA/Ubi یه خبطی کردن و همینطور دارن ادامه میدن.
سایت رو هم بعد انتشار بروز میکنن مهم نیست که آقا.
وقتی استیم هست کی میره اونجا رو چک کنه؟
سامورایی شیزوفرنی رو چه کنیم؟!
آره دوستان از قبل اشاره کرده بودن.
ایلوی آببندیم کرده ، آمادم براش![]()
عقلت رو نپسندیدمبجای گاد کاش لست 2 می دادن
بازی بهتر و مهمتری هست![]()