اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
من هی میگم GT7 میاد شما بگید نه :D

بابت آنتی چیت هم که مورد قابل ذکریه ، پلی استیشن داره روی بازیهای آنلاین سرویس محور کار میکنه که بین PC/PS5 مشترکه.

پس عجیب نیست که سیستم آنتی چیت و... رو برای GT هم بیاره.

خود بازی هم احتمالا تا 2026 آپدیت میشه ، این زمان کمی نیست که بخواد روی سودآوری نسخه PC هم حساب باز کنه.
=======
غیر از اون PC پلیرها سالهاست بدجوری تشنه یک ریسینگ با بخش سینگل پلیر مدل GT هستن.
اصلا اگه تو بدبینانه ترین حالت بخش آنلاین بازی رو هم ازش حذف کنه (که فکر نمیکنم) باز هم فروش خیلی خوبی رو ممکنه که تجربه کنه.

spiderman 2 اوایل 2025 و مابقی در سال 2024 عرضه میشن ! ینی هر 2 ماه یکی از عناوین سونی روی PC عرضه میشه ؟! بنظرم احتمالش خیلی کمه . نکته جالب توجه GT7 هستش که با وجود تکذیبش همچنان در لیست 2024 دیده میشه ! بهرحال شایعه ای هست که اخیرا منتشر شده و اگه واقعیت داشته باشه برای PC gamer ها میتونه خیلی ایده آل باشه .

View attachment 325366
infamous اگه بیاد رکورد سک بوی میزنه :دی اخه این چیه میخوای پورت کنی

infamous اگه بیاد رکورد سک بوی میزنه :D اخه این چیه میخوای پورت کنی
منم روی PS4 بازیش کردم. البته هیچوقت نتونستم تمومش کنم
گرافیک خوبی داشت ولی بازی یجوری بود، نچسب بود
یعنی دوست نداشتی هر روز بری چند ساعت بازی کنی
از اون بازی ها بود که هرزگاهی میگفتی نیم ساعت برم جلو بلکه تموم بشه :D

اگه واقعا دارن به اینفیمس فکر میکنن پس میشه تصور کرد که اگه مشکلات لایسنس وسط نبود امکان احتمال پورت درایوکلاب هم الان وجود داشت.
واقعا حیف.

DC کنار خونزاد میمونه که بعدها فقط با امولاتور بشه اونها رو بازی کرد.

اگه واقعا دارن به اینفیمس فکر میکنن پس میشه تصور کرد که اگه مشکلات لایسنس وسط نبود امکان احتمال پورت درایوکلاب هم الان وجود داشت.
واقعا حیف.

البته بخاطر بکوارد احتمالا بتونه بمونه برای سالها
چند وقت پیش df رو ps5 هکی یه سری بازی مثل درایوکلاب که پچ غیر رسمی 60 فریم داشتن رو تست کرد
خوبیش اینه که تعداد بازیا زیاد نیست هم بخاطر بکوارد هم عرضه رو pc، فقط چند بازی هستن که پچ نگرفتن یا مورد dc بحث لایسنس داره
من dc رو کامل تموم کردم و خیلی لذت بردم ولی بنظرم تموم شد و رفت... اون چیزی که حیفه اینه که سونی استودیو رو بست و الان هم رو ریسینگ ارکید سرمایه‌گذاری نکرده
کلا از بین بازیایی که موندن رو ps4 بخاطر پچ نگرفتن
Dc که خودم بازی کردم برام جذابیتی نداره نهایتا رو ps5 بخاطر 60 فریم بودنش جدیده برام
Until dawn که چند روز پیش خبر ساخت فیلمش اومد شاید ریمستر بشه
بلادبورن هم با این فروش و هایپی که سولز الان داره بعیده سونی کاری براش نکنه
انچارتد کالکشن هم همینطور
من تنها چیزی که حیفم اومد لست گاردین
از نظر من تو متا به حقش نرسید متاش 82 دیگه حداقلش 88 باید میشد
تو فروش هم جز لیست لو رفته از فروش نبود یعنی زیر چهار میلیون بود
درسته استاتر و افت فریم زیاد داشت ولی واقعا یه چیز دیگه بود ...

واقعا حیف.

منطقی نیست. کارمند نیکسز بیاد این وسط لو بده، سونی بگیرش باهاش کار خواهد داشت، اون کی بود که ایونت سونی رو لو داد و فهمیدن، کلا لیکری رو گذاشت کنار.
تمام کسایی که تو ماجرای اسپایدرمن بودن رو تو دیسکورد بن کرده.
_______
سونی تو ادامه سال concord هست
hfw معلوم نیست میره برا سه ماهه بعد یا نه
gow rag باشه
gt7 باشه
دمون باشه و گوست
تلو هم بده
اسپایدر منم (اگه تو سه ماهه اول 2025 بده)
حداقل 6 و ممکنه تا 8 عنوان تو سال مالی 2025 خودش سونی برا pc نشر بده، یخورده غیر منطقی نمیزنه.
با این وضعیت sop بعدی سونی باید بشه ورژن pc و بعدش نیکسز برا 2025 چی پورت کنه، چون ds2 اگه بیاد که کوجیما خودش پورت میکنه و ممکنه اصلا ناشرش نباشه.
ولورین خودش 2025 یا 2026 میاد که رو pc 2027-8 میاد و ...
منطقی نیست، نیکسز بجز پورت pc کاری نمیکنه. مگه اینکه برا گاد کالکشن و انچارتد کالکشن بدن.

آخرین ویرایش:
الان تنها بازی که حقیقتا رو کامپیوتر احساس می‌شه بلادبورن هست تا پکیج کارهای میازاکی رو کامپیوتر کامل بشه، خداوکیلی جنایت علیه بشریت هست بازی های میازاکی رو انحصاری کردن... ضمن این که دمون سولز هم میاد .

الان تنها بازی که حقیقتا رو کامپیوتر احساس می‌شه بلادبورن هست تا پکیج کارهای میازاکی رو کامپیوتر کامل بشه، خداوکیلی جنایت علیه بشریت هست بازی های میازاکی رو انحصاری کردن... ضمن این که دمون سولز هم میاد .
من اگه یه دلیل باشه که بخوام PS5 بگیرم همین دیمن سولز و بلادبورنه. از پکیج میازاکی همین دو قلم رو نشده تجربه کنیم

من اگه یه دلیل باشه که بخوام PS5 بگیرم همین دیمن سولز و بلادبورنه. از پکیج میازاکی همین دو قلم رو نشده تجربه کنیم
جدی من حاضرم بازیایی که تو این تاپیک در موردشون بحث میشه تا دوسال دیگه هم نیان رو پی سی اما بلادبورن یه خبری ازش بشه امسال.
سوراخ شدیم به مولا :دی

جدی من حاضرم بازیایی که تو این تاپیک در موردشون بحث میشه تا دوسال دیگه هم نیان رو پی سی اما بلادبورن یه خبری ازش بشه امسال.
سوراخ شدیم به مولا :D
من خودم دیشب دوباره رفتم سراغش
خدایی بعضی بازی ها هستن هر چی بیشتر میگذره، منظورم اینه بیشتر تایم ازش میگذره، بیشتر میفهمی چقدر این بازی ها ارزشمند هستن و چقدر زمان خودشون جلو بودن، حاضرم قسم بخورم 20 سال دیگه هم ازش بگذره همین لذت رو داره
بعضی بازی ها هم هستن یک بار بزور تمومشون میکنی میره و اصلا هم بهش فکر نمیکنی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or