برای پی سی گفت این دوستمونواسه همینه همه پروژه هاش با شکست مواجه میشه و تک تک بازی ها و محصولاتش اپیک فیل میشن درسته؟
نکته بعدی، برای پورتهای زیر 30 میلیون، فقط کافیه یه ایمیل به سونی بزنن برا pc.Rift Apart PC port was estimated to cost $2.6m
The port took under 5 months to do
Insomniac figured they'd get 800k sales and make $20m profit (haven't found how much it ended up)
Ports that cost <$30m just need an email approval from Sony to get funded
سال مالی 2026 اگر اشتباه نکن از آپریل 2025 برای سونی شروع میشه تا مارچ سال بعد . پس انتشار ولورین تو 2025 باید درست باشه هنوز.هزینه پورت رچت pc بوده 2.6 میلیون دلار و 5 ماه طول کشیده و انتظار فروش 800 هزار تایی و سود 20 میلیونی داشتن
نکته بعدی، برای پورتهای زیر 30 میلیون، فقط کافیه یه ایمیل به سونی بزنن برا pc.
_________
پورتهای عناوین فعلی مارول و آینده مارول برای هر دو پلتفرم pc و سونی تایید شدن
View attachment 322690
دی وانه یا نه، توی قرارداد ذکر نشده ولی ولورین که 2025 و ممکنه 2026 بیاد، بیلد pc دیده شده تو مدارک، که عجیبه. چرا هنوان ریلیز نشده و فاصله دار تا ریلیز، رفتن سمت بیلد.
____
تو قسمت دیگه هم گذاشتن، آماره فروش به نظر میاد مال فوریه 2023 باشه
View attachment 322691View attachment 322692View attachment 322695
که فروش اسپایدر من از اونموقع تا آخر مارس 2023 به 1.5 میرسه و از 1.3 رد میکنه
از مارس 2022 تا فوریه 2023
گاد از 971 هزار به 2.5 میرسه
هورایزن از 2.4 به 3.3
دیزگان از 852 هزار به 1.7
بقیه هم 2022 اومدن
آنچارتد 483
مایلز مورالز 450
سکبوی به 62 هزار
نکته: فروش استیمه، اپیک نیست توش
سونی اگه بخواد یه تکونی به فروش pc بده باید این سیاست عرضه بعد از 2 سال کنار بگذاره چون خیلی مسخره هستشایعه: از مدارک افشا شده از اینسومنیاک، شاید اینطور بشه برداشت کرد که بعضی عناوین از روز اول برای pc هم عرضه میشن
View attachment 322708
انچارتد 18 میلیون فروش داشته رو کنسول های سونی. سونی نمیاد این آمار عالی به خطر بندازه با ریلیز همزمانش رو پی سی.سونی اگه بخواد یه تکونی به فروش pc بده باید این سیاست عرضه بعد از 2 سال کنار بگذاره چون خیلی مسخره هست
وگرنه نتیجه مثل سک بوی و انچارتد میگیره![]()
هنوز سرشون گرم هک هست.سونی و مدیرانش نمی خواهند تاریخ دقیق عرضه هورایزن ۲ برای کامپیوتر بدهند !!!
بزودی سال ۲۰۲۴ میاد و همچنان Early 2024 برای هورایزن ۲ هست
هنر سونی تو نم گذاشتن pc پلیرها هست .
آقا شما نشد یک بار درخواست GT7 بدی.سونی و مدیرانش نمی خواهند تاریخ دقیق عرضه هورایزن ۲ برای کامپیوتر بدهند !!!
بزودی سال ۲۰۲۴ میاد و همچنان Early 2024 برای هورایزن ۲ هست
هنر سونی تو نم گذاشتن pc پلیرها هست .
من کامنت دادم نمیاد. گس دی واان اومد،اومد. نیومد نمیاد مثل mlbآقا شما نشد یک بار درخواست GT7 بدی.
غیر این مابقی 100 درصد میان ، من تضمین میکنم آقا.
فقط دیر و زود داره.
اگه یه کامنت در مورد GT7 بدی من شخصا ممنونت میشم.
این GT7 رو خودت یه کاریش بکن![]()