PC رو کار ندارم بحث گیم پس بود کنایه ای که زدمترول یخی بود.
مگه قبلا بازیهای CoD روی PC نبود که الان با اومدنش بقیه تاپیکها رو ببندن؟
هرچند اون اتفاق هم در عمل به نفع گروهی از PC گیمرها میشه چون در چند سال اخیر مایکروسافت عملکرد بازتری نسبت به AKB داشته و میشه انتظار داشت بازیهای AKB دوباره روی موفقترین استور گیم دنیا (و نه فقط روی PC بلکه بین کل استورها) برگرده که اتفاق خوبیه. اما در نهایت این هم فقط گسترش دسترسی پذیری و گزینههای خریده و اتفاق خاص دیگهای نمیافته.
سونی هم روی PC یه ناشر دیگه است مثل اکتیویژن و مایکروسافت و ... که اتفاقا تا الان با وجود کاتالوگ عالی، عملکردش به عنوان ناشر PC با ارفاق متوسط بوده.
دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره.بالاخره گوست اف توشیما و gt7 میاد برای pc یا نه
بالاخره گوست اف توشیما و gt7 میاد برای pc یا نه

گوست رو احتمال داره بعد موج پورت های فعلی یا نزدیک به معرفی نسخه دومش معرفی کنندبالاخره گوست اف توشیما و gt7 میاد برای pc یا نه
به نظرم با توجه به ویژگی های بصری بازی FM روی پی سی طرفدار خواهد داشتگوست رو احتمال داره بعد موج پورت های فعلی یا نزدیک به معرفی نسخه دومش معرفی کنند
حتی بنظرم ریمستر شدنش برای PS5 و ریلز همزمان ریمسترش هم احتمالش هست
ولی GT7 بعید میدونم، خود استودیو که بی میل بنظر میرسن از طرفی رو PC بازار شبیه ساز خیلی غنی تر از شبیه سازهای کنسولیه و همچنین Forza Motorsports هم بزودی ریلز میشه سو، فکر نمیکنم پیسی گیمر ها آنچنان مشتاقش باشن برخلاف انحصاری های دیگه سونی که نمونه اش از نظر کیفی رو PC نیست
من هم خیلی دوست دارم گوست او تسوشیما رو تجربه کنم ولی انتشارش در یکی دو ماه اینده بنظر کار اشتباهیهکاش همین تابستان گوست را برای کامپیوتر می داد . عالی می شد
یه ایونتی چیزی باید نزدیک باشه اونجا بگن. حتی شوکیس دوم که شایعه شده بود.سونی از بازی بعدیش برای کامپیوتر نمی خواهد رونمایی کنه ؟؟؟
سال 2023 آخراش هست . حدود 120 روز دیگه تمامه
حتی روی تنظیمات ما قبل تاریخ هم ssd رو ریکامند کرده، به هر حال کسی که بخواد به خیال خودش مو رو از ماست بیرون بکشه ، میخواد از کوچکترین شانسی یه چیزی ازش بیرون بکشه ولی بیشتر خود ترولیهریکامند کرده اجباری نیست.
البته کسی اینو رو hdd اجرا کنه اعصاب ش خورد میشه فک کنم
تا اسپایدر من ریلرز نشه هیچ شوکیسی با محوریت چیز جز اسپایدر من نخواهد بود پس احتمالا یک sop خواهیم دیدیه ایونتی چیزی باید نزدیک باشه اونجا بگن. حتی شوکیس دوم که شایعه شده بود.
بچه ها بیاید نظریه پردازی بنظرتون چیا محتمله؟
نظر خودم گوست آف سوشیما و دیمن سولز تنها چیزایی هستن که میتونم بهش فک کنم.
لست۲ هم بنظرم بعیده پورت بشه و یه حالت ریمستر طور خواهند داد برای فایو و روی پی سی هم همون رو پورت میکنن.
میتونیم یه Sop بیست دقیقه ای حتی داشته باشیم قبل ریلیز اسپایدرمن بنظرم. توش یه مشت ایندی و بازی VR نشون بدن در نهایت یک پورت پی سی و آخرش اسپایدرمن گیم پلی با حضور ونوم.تا اسپایدر من ریلرز نشه هیچ شوکیسی با محوریت چیز جز اسپایدر من نخواهد بود پس احتمالا یک sop خواهیم دید