اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این بازی از نظر گرافیکی انقدر تو نسل 8 فاجعست که لازم نیست مقایسه ای انجام بشه شاید یه سری جاها گرافیک خوب باشه اما قسمتای ضعیف و بدش واقعا زیاده و اصلا یه دست نیست. ارزش گرافیکی یه بازی مثل GTA V یا کلا OW راکستار اینجاها معلوم میشه...
جالبیش اینجاست که ما چند روز پیش عکسهای مقایسه این بازی با GTA V رو گذاشتیم یه عده اومدن هی گیر داده بودن رو عکس دیواری که فرنکلین رو بهش ایستاده بود میگفتن دیوار تکسچرهاش صفره...اما من می گم که Watch Dogs اصلن عددی نیست که بخواد رقیبی برای GTA V و تحدیدی برا راک استار به حساب بیاد...کسی نباید چنین خیال باطلی رو بکنه

من که روی PC دارم بازی میکنم همینقدر بگم که بازی مشخصه زیاد نیاز به کار داشته بعضی جاها عالیه بعضی جاها خوب بعضی جا ها از ضعیف هم ضعیفتره به حدی که PS2 خدا بیامرز بهتر اجرا میکرده بازی .:|

الان تاخیر خورده این شده خدا به داد قبل از تاخیر این عنوان برسه که چه فاجعه ای بوده .:|

سیستم گیم پلی خوبه اما کاش راکستار این عنوان میساخت به نظرم واقعا اگه راکستار میساخت این عنوان شاهکار میشد اما الان باید امید داشته باشیم نسخه بعدی مشکلات این نسخه برطرف کنه .:|

جالبیش اینجاست بعضی ماشین ها عالی کار شدن بعضی ها درست انگار قوطی کبریته ./:)

تنها زمانی که بازی عالیه شب و موقعی که داره بارون میاد .:-b

من امروز بازی رو روی PC بازی کردم و سورپرایز بزرگ برای من این بود که به نظرم گرافیک بازی مجموعا عالی میاد مثل همه بازیهای دیگه مخصوصا بازیهای اپن ورد اگه کسی بخواد گیر بده و بگرده دنبال سوتی ها خوب مسلما میتونه خیلی چیزا گیر بیاره ولی در کل برای من همه چی خوب بود یه سری چیزها هم فوق العاده خوب درست شدن مثل واتر افکت بازی ...
یه نکته رو هم بگم برای کسایی که بازی رو دانلود میکنن یا احتمالا رایتهای دانلود شده این یکی دو روز اخیر رو خریدن ، بعضی از نسخه های بازی هست که به بد افزاری آلوده شده که حاوی یه ماینر هست که 25-30 درصد منابع CPU و GPU رو موقع بازی درگیر استخراج بیت کوین میکنه یکی از دوستای من این نسخه رو دانلود کرده و بازی به شدت بد و همراه با لگ اجرا میشه ممکنه روی سیستمهای قوی کاربر این مشکلات رو نداشته باشه ولی بازی نسبت به نسخه های سالم افت فریم داره.

دوستان ببخشید که این رو میگم ولی من همین الان با PS4 داشتم LiveStream های WD رو میدیدم،بازی خوبه ولی چیزی که خیلی رو مخه فیزیک پرش ماشین و برخورد اون با وسایله...فیزیک ماشینها در هنگام پرش از روی پل به مانند GTA Vice City و برخورد اونها با تیر چراغ برق و پرتاب شدنشون مانند فیزیک پرتاپ شدن تابلوها در NFS Carbon هست...از نظر فیزیک بازی خیالتون رو راحت کنم که چیزی که من دیدم حتی قابل مقایسه با بازیهای نسل هفتم نبود چه برسه نسل هشتم...در مورد نورپردازی هم چیزی که خیلی رو مخ هست اینه که نور هلیکوپترها در شب دیگه اون حجم و جزییات 2013 رو نداره...

برای اینکه حرفم ثابت بشه در مورد جزییات نورپردازی این تصاویر رو آماده کردم

E3 2013

Footage 2014

E3 2013

Footage 2014

در مورد اینم که بازی شب و در هنگام باریدن بارون گرافیکش زیباست موافقم اما در روز چنین چیزی جز افکت آب دیده نمی شه

آخرین ویرایش:
من اون اول بازی کلا نا امید شدم اما یکم که بازی رفتم جلو واقعا عالیه اما هنوز سر حرفم هستم بازی اگه وقت بیشتری میداشت خیلی بهتر از این حرف ها در میومد .;)

خوشحالم که بازی خوب از اب در اومده و امیدوارم تو نسخه های بعدی بهتر بشه ... حتی اگه یه کوچولو هم باشه ... باعث بشه یه رقابت تو این سبک به وجود بیاد و شاهد بازی های خیلی بهتر و پیشرفت و تحول های اساسی تو این سبک باشیم

خوشحالم که بازی خوب از اب در اومده و امیدوارم تو نسخه های بعدی بهتر بشه ... حتی اگه یه کوچولو هم باشه ... باعث بشه یه رقابت تو این سبک به وجود بیاد و شاهد بازی های خیلی بهتر و پیشرفت و تحول های اساسی تو این سبک باشیم

الان منظورت WD هستش؟؟؟؟کجای این عنوان اون چیزی که باید بوده؟؟؟
همه دارن از دروغ های یوبی مستند ارائه میدن شما میگی خوب از اب دراومده؟؟؟؟

الان منظورت WD هستش؟؟؟؟کجای این عنوان اون چیزی که باید بوده؟؟؟
همه دارن از دروغ های یوبی مستند ارائه میدن شما میگی خوب از اب دراومده؟؟؟؟
یوبی سافت دروغ گفته راجع به گرافیک بازی اما این معنیش این نیست که بازی بده.
سیستم هک رو خیلی خوب پیاده کردن فکرشو نمی کردم بتونن انقدر جذاب درش بیارن. از نظر گیم پلی بازی به تموم اهدافش رسیده و گبمرها هم از بخش گیم پلی و هک ظاهرا راضی هستن با توجه به کامنت هایی که خوندم.:d
بنظرم در نهایت با توجه به شاخ بازی های یوبی سافت و نا امید شدنم به محض اجرای بازی رو PC و دیدن گرافیک بازی، این گیم پلی بازیه که برام موندگار میمونه و امروز 5-6 ساعت وقتمو پای این بازی گذاشتم چون گیم پلی بازی منو کشونده پا خودش و اینه که در نهایت محور اصلیه هر بازیه.:d

یوبی سافت دروغ گفته راجع به گرافیک بازی اما این معنیش این نیست که بازی بده.
سیستم هک رو خیلی خوب پیاده کردن فکرشو نمی کردم بتونن انقدر جذاب درش بیارن. از نظر گیم پلی بازی به تموم اهدافش رسیده و گبمرها هم از بخش گیم پلی و هک ظاهرا راضی هستن با توجه به کامنت هایی که خوندم.:d
بنظرم در نهایت با توجه به شاخ بازی های یوبی سافت و نا امید شدنم به محض اجرای بازی رو PC و دیدن گرافیک بازی، این گیم پلی بازیه که برام موندگار میمونه و امروز 5-6 ساعت وقتمو پای این بازی گذاشتم چون گیم پلی بازی منو کشونده پا خودش و اینه که در نهایت محور اصلیه هر بازیه.:d

دوست خوبم نمیدونم شما رو چه سیستمی با چه تنظیماتی بازی میکنی ولی ملت روی PC هم نمیتونن ازین گیم پلی جذابی که حرفش رو میزنی لذت ببرن از بس که بازی مشکل داره و اپتیمایز نیست...

من خودم فقط تریلر زمان معرفی 2012 رو دان کردم و بعدش هرچیی از بازی بد گفتن رو به دلیل دیدن نمایش اولیه و عرضه نشدن بازی نادیده گرفتم...اما امروز میبینم بازی نصف اونی که قولش رو دادن نیست و با این حال کلی مشکل فریم دادن داره....

watch dogs
فقط میتونم گرافیک بازی روی پی سی پاینتر از سطح انتظاراتم بود .

انتظارات e3 2012 و e3 2013 برای من بر اورد نکرد . فیزیک خوبه . اما مشکل ، بافت های خیلی ساده و اتمسفر خیلی سطحی بازی هستش :(

خیلی منتظر بودم تا اون اتمسفر جدی بازی رو ببینم . اصلا نمیتونم حرف بزنم . اصلا خورد تو ذوقم یه جورایی

راجب گیم پلی و داستان هم تا تموم نکردم حرف نمیزنم و اینکه اینجا جاش نیست ولی مراحل گاهی اوقات دیگه تکراری میشه .

چندتا اسکرین هم خودم از سیستم گرفتم

1 2 3 4

همونطور که مشاهده میشه حتی رو ultra هم فاصله داره با روزهای اوج :(

امیدوارم حداقل نقد های خوبی رو از سایت ها دریافت کنه تا حداقل زیاد ناراحت نباشم :d:>

برای من بشخصه اصلا مهم نیست واچ داگز روی کنسولها چه گرافیکی داره چون اصلا بازیهای مولتی پلتفروم با کنسول بازی نمیکنم .

اما گرافیک بازی رو PC ایده اله البته فراموش نکنید روی PC قبلش DeferredFXQuality رو ازConsole به PC تغییر داده باشید

اینجور که مشخصه از اپشن بازی aa اضافه کنی تاثیر خاصی نداره حالا شاید با اپدیتهای جدید درست بشه انویدیا داره رو درایو بتا جدید خودش کار میکنه
اما خوب بچه هایی که کارت انویدیا دارن خوب میدونن میشه خیلی از فاکتورهارو از رو کنترل پنل درایو انویدیا به بازی اعمال کرد

65471820963611364324.jpg

NO-AA

FXAA

SMAA

MSAAx2

TXAAx4

امیدوارم منتقدها شرافت خودشونو حفظ کنن البته اکثرا که بچه های خوبی هستن دی: بدون در نظر گرفتن لوگوی اول بازی که این بازی برای کدوم شرکته امتیاز بدن .
درکل یوبی فقط به یه متا 90 احتیاج داره بعد دیگه پرونده این بازی خوشگل میبنده .

آخرین ویرایش:
یه آقای روسی اومده GTA 4 رو با واچ داگز مقایسه کرده (روی PC)
(+=>داره -=>نداره)
+نور ماشین توی 4 دینامیکه ولی توی واچ داگز استاتیک (سایه تولید نمیکنه)
+اجسام توی محیط 4 فیزیک دارن -توی واچ داگز
+NPC های 4 خون ریزی میکنن -واچ داگز
+توی 4 پله ها پالیگان واقعی داره -واچ داگز
+4 دمج روی ماشین داره -واچ
+4 موج آب واقعی تولید میکنه (فیزیک دار) - واچ
+4 انعکاس واقعی توی شیشه ها داره -واچ
+توی 4 ماشین ها دفرمه میشن -واچ
+داخل 4 گاها محیط تخریب میشه -واچ
+4 آب واقعی هست و از توی ماشین رد نمیشه -واچ آب از توی ماشین رد میشه(wtf :l)

watch?v=JGRsrFdwb2c

یه آقای روسی اومده GTA 4 رو با واچ داگز مقایسه کرده (روی PC)
(+=>داره -=>نداره)
+نور ماشین توی 4 دینامیکه ولی توی واچ داگز استاتیک (سایه تولید نمیکنه)
+اجسام توی محیط 4 فیزیک دارن -توی واچ داگز
+NPC های 4 خون ریزی میکنن -واچ داگز
+توی 4 پله ها پالیگان واقعی داره -واچ داگز
+4 دمج روی ماشین داره -واچ
+4 موج آب واقعی تولید میکنه (فیزیک دار) - واچ
+4 انعکاس واقعی توی شیشه ها داره -واچ
+توی 4 ماشین ها دفرمه میشن -واچ
+داخل 4 گاها محیط تخریب میشه -واچ
+4 آب واقعی هست و از توی ماشین رد نمیشه -واچ آب از توی ماشین رد میشه(wtf :l)

watch?v=JGRsrFdwb2c

دوستانی که میخوان ویدئو رو مشاهده کنن از این لینک دانلود کنن :
دانلود

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or