اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
تفاوت نمایش E3 2012 و 2013 با اونچه که در نسخه نهایی Watch Dogs در اومد مانند تفاوت بافتها و تکسچرها و به طور کل جزییات در تیزرهای God Of War PS2 با اونچه که در بازی بود شده...

این به جز اینکه یوبی سافت مونترال کم کاری کرده و یا شاید مردم رو هالو گیر آورده که یک ویدیوی اسکریپ شده رو جای نسخه In-Game بازی معرفی کرده هیچ توجیه دیگه ای نداره...جالبه ادعا می کردن گرافیک بازی نه تنها دانگرید شده بلکه از نمایش 2012 و 2013 هم بهتر شده...=))

منم ترجیح می دم نسخه کپی بازی رو بگیرم روی PS3 برم تا اینکه 250 هزار تومن پول بدم و تنها تفاوتی که ببینم دو سه تا آشغال بیشتر در حال غلطیدن در وسط خیابون باشه و AA بهتر...

ایشالا اگر WD2 اومد و بهتر از نمایش اسکریپ شده 2012 و 2013 بود و فقط هم برای PC و نسل هشتم کنسولها ساخته شد حتمن برای PS4 می خرم در غیر این صورت...[-(

بیا watch dogs نشونت بدم راهی رو که اومدی رو فراموشش کنی :biggrin1: op با این گرافیکی که من دیدم واقعا عجیبه باید ببینی تا این حرفا نزنی بهت حق میدم... از کنسول هم شما انتظار نداشته باش بازی با این جزییات و اون سخت افزار و cpu محدودش بتونه یچیزه عجیب رزندر کنه اون فکرتو بذار واسه بازی هایه خطی بهتره...این چیزا فقط pc قوی میخواد...
همچنین طراحی دریا ادمو جا به جا میکنه تو هیچ بازیی نمی شه همچین چیزی بیدا کرد...جز کرایسیس با مد.

دوال شاکر منبع نامعتبره :)
عکساش هم هیچ فرقی با هم نمی کنن :))

تعداد اندکی از PC فنها که همه هم اینجا میشناسیمشون اینقدر مغرورن که یکی از منابع معتبر خبری رو هم انکار می کنن...وقتی خود مورن اومده میگه نسخه PC تنها فرقش رزولوشن و فریم ریتش با نسخه کنسولی هست شما چی رو منکر می شید؟

بیا watch dogs نشونت بدم راهی رو که اومدی رو فراموشش کنی :biggrin1: op با این گرافیکی که من دیدم واقعا عجیبه باید ببینی تا این حرفا نزنی بهت حق میدم... از کنسول هم شما انتظار نداشته باش بازی با این جزییات و اون سخت افزار و cpu محدودش بتونه یچیزه عجیب رزندر کنه اون فکرتو بذار واسه بازی هایه خطی بهتره...این چیزا فقط pc قوی میخواد...
همچنین طراحی دریا ادمو جا به جا میکنه تو هیچ بازیی نمی شه همچین چیزی بیدا کرد...جز کرایسیس با مد.

پسر خوب شما کشتی ما رو با اون PCت

هر پستی میزنی کلی فخر فروشی می کنی...فکر کنم 10 سالی هست پولای قلکت رو جمع کردی تا بتونی یه PC چهار میلیونی ببندی نه؟!

وقتی خود مورن اومده میگه نسخه PC تنها فرقش رزولوشن و فریم ریتش با نسخه کنسولی هست شما چی رو منکر می شید؟

خدا رو شکر شما همون بازی های خطیش رو هم نداری که ازش دم بزنی...
شما که با دریا هایپ می شی پس بهت توسیعه می کنم صبر کن راک استار GTA VI رو برای همین کنسولهای فلج (از دید شما) معرفی کنه اون وقته که راه خونتو گم بکنی...

من به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم ارامش خودشونو حفظ کنن و تا عرضه رسمی بازی و نقد و تحلیلهای سایتهای معتبر صبر کنند.همه از کیفیت بد بازی و ندیدن هیچ افکتی!!در بازی گفتند اما تو تاپیک پی سی عکسهای بسیار با کیفیتی از بازی هست البته قبول دارم در حد e3 نیست اما به اون بیکیفیتی که بعضی سعی میکنن بگن نیست.

.خب البته عکسهای به نسبت بیکیفیت هم از بازی زیاد اومده.ولی این دیگه این خیلی بی انصافیه که بگیم تو بازی هیچ افکتی نیست یا با gta نسل قبلی مقایسش کنیم.وفکر میکنم تفاوت بیشتر ازمواردی مثل aa و وضوح و فریم ریت نسبت به نسخه کنسولی باشه حداقل تکنیکهای انویدیا رو ندارند

چی بگیم والا...هر روز یه تصویر از این بازی میاد یکی خوب یکی بد،یک ویدیو خوب یک ویدیو بد،آدم نمیدونه قسم روباهو باور کنه یا دم خروسو!!

منم فکر می کنم تنها تفاوت گرافیکی نسخه PC با کنسول همون تکنیکهای انویدیا باشه

حالا دو سه روز دیگه صبر می کنیم تا DF مقالشو بده تو سایتش و مو رو از ماست بکشه بیرون تا ما بتونیم راحت تر تصمیم بگیریم

آخرین ویرایش:
من که هیچ تفاوتی بین عکس های ,medium با ultra ندیدم.
البته شاید دانگرید شدن گرافیک بازی علت دیگه ای داشته باشه. مثلا ubi دیده اگه بخواد با اون گرافیک نمایش داده شده بازی رو عرضه کنه، اونوقت واسه wd 2 که سال دیگه میخواد بیاد چیکار کنه؟
اونجوری تو wd 3 دیگه واقعا هیچ چیز جدیدی واسه عرضه کردن ندارن.
به نظرم ما شاهد اون گرافیک خواهیم بود. البته در 4 سال دیگه و در watch dog 4. بهله.

من به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم ارامش خودشونو حفظ کنن و تا عرضه رسمی بازی و نقد و تحلیلهای سایتهای معتبر صبر کنند.همه از کیفیت بد بازی و ندیدن هیچ افکتی!!در بازی گفتند اما تو تاپیک پی سی عکسهای بسیار با کیفیتی از بازی هست البته قبول دارم در حد e3 خیلی دوست داشتم باشه اما نیست ولی به اون بی کیفیتی که بعضیها سعی میکنن بگن نیست.

خب البته عکسهای به نسبت بی کیفیت هم از بازی زیاد اومده .ولی این دیگه این خیلی بی انصافیه که بگیم تو بازی هیچ افکتی نیست یا با gta نسل قبلی مقایسش کنیم.
و البته فکر میکنم تفاوت بیشتر ازمواردی مثل aa و وضوح و فریم ریت نسبت به نسخه کنسولی باشه حداقل تکنیکهای انویدیا رو ندارند.

آخرین ویرایش:
تعداد اندکی از PC فنها که همه هم اینجا میشناسیمشون اینقدر مغرورن که یکی از منابع معتبر خبری رو هم انکار می کنن...وقتی خود مورن اومده میگه نسخه PC تنها فرقش رزولوشن و فریم ریتش با نسخه کنسولی هست شما چی رو منکر می شید؟

پسر خوب شما کشتی ما رو با اون PCت

هر پستی میزنی کلی فخر فروشی می کنی...فکر کنم 10 سالی هست پولای قلکت رو جمع کردی تا بتونی یه PC چهار میلیونی ببندی نه؟!

وقتی خود مورن اومده میگه نسخه PC تنها فرقش رزولوشن و فریم ریتش با نسخه کنسولی هست شما چی رو منکر می شید؟

خدا رو شکر شما همون بازی های خطیش رو هم نداری که ازش دم بزنی...
شما که با دریا هایپ می شی پس بهت توسیعه می کنم صبر کن راک استار GTA VI رو برای همین کنسولهای فلج (از دید شما) معرفی کنه اون وقته که راه خونتو گم بکنی...

چی بگیم والا...هر روز یه تصویر از این بازی میاد یکی خوب یکی بد،یک ویدیو خوب یک ویدیو بد،آدم نمیدونه قسم روباهو باور کنه یا دم خروسو!!

منم فکر می کنم تنها تفاوت گرافیکی نسخه PC با کنسول همون تکنیکهای انویدیا باشه

حالا دو سه روز دیگه صبر می کنیم تا DF مقالشو بده تو سایتش و مو رو از ماست بکشه بیرون تا ما بتونیم راحت تر تصمیم بگیریم

حس replay نیست ولی خوب....در رابطه با اون حرفات که هیچ این اجازرو بهت میدم خودتو خالی کنی تا حددی چون خارج از بحث مربوطست و چ.ت.پ.ت :دی

در رابطه با حرف اخرت انه که نسخه ی کنسول خیلی چیزارو نداره نه تنها تکنیکایه انویدیا اینو دیگه هر... میدونه شما که جایه خود داریی!!! یکی از مهمترین هاش انتی الیاز و ابشن الترا و حتی های!!!... خودتو گول نزن بی خودی اینجور بهتره اون تعداد هم که در جریان نیستن به اشتباه ننداز....در کل بنظرم فکر کن ادامه بده شما ها مدت هاست دارید رو این موضوع فکر میکنید راهه حلشم اینه که pc خیلی قوی یا قوی یا حتی متوسط داشته باشید و در کنارش یک کنسول تا بدونید نباید هر چیزیرو با هم مقایسه کرد...

من هیچوقت به خودم زحمت نمیدم مالتی بلیتفرم ها رو حتی رو کنسول ببینم دیگه چه برسه بخوام بازیشون کنم...منتظر مقایسه df باش در صورتی که تفاوت فریم ریت /رزولوشن و تا حددی انتی الیاز و چند چیز دیگرو از رویه عکس نمیشه خوب درک کرد...در صورتی که میدونم هیچوقت نمیتونی قدرت انتی الیساز رو درک کنی....اگر کسی دوروبرت سیستم high end داشت حتما بهت بیشنهاد میکنم بری ببنی بگو واست بذاره خودت دست نزنی :دی

آخرین ویرایش:

آروم بابا! Morin کدوم حرفش راست بوده؟ :-/3 روز پیش گفت WD روی PC 6 گیگ رم میخواد بدون این عمرا اجرا نمیشه! 10 ساعت بعد اومد گفت نه با 4 هم اجرا میشه! تو تاپیک PC با رم 2 هم اجرا کردند:| دروغ ها افتضاحش درباره گرافیک که دانگرید نشده و... حتی بهتر شده هم که بماند! اگه کسی به حرفای این دروغگوی کثیف گوش کنه باید به عقلش شک کرد! نسخه PC رو عکس ها کاملا برتری داره! ولی من اینجا نیومدم PC رو تو سر کنسولی بزنم! چون PC باید خیلی بهتر از اینها می بود! خیلی با اون چیزی که باید باشه فاصله داره.

حس replay نیست ولی خوب....در رابطه با اون حرفات که هیچ این اجازرو بهت میدم خودتو خالی کنی تا حددی چون خارج از بحث مربوطست و چ.ت.پ.ت :دی

در رابطه با حرف اخرت انه که نسخه ی کنسول خیلی چیزارو نداره نه تنها تکنیکایه انویدیا اینو دیگه هر... میدونه شما که جایه خود داریی!!! یکی از مهمترین هاش انتی الیاز و ابشن الترا و حتی های!!!... خودتو گول نزن بی خودی اینجور بهتره اون تعداد هم که در جریان نیستن به اشتباه ننداز....در کل بنظرم فکر کن ادامه بده شما ها مدت هاست دارید رو این موضوع فکر میکنید راهه حلشم اینه که pc خیلی قوی یا قوی یا حتی متوسط داشته باشید و در کنارش یک کنسول تا بدونید نباید هر چیزیرو با هم مقایسه کرد...

من هیچوقت به خودم زحمت نمیدم مالتی بلیتفرم ها رو حتی رو کنسول ببینم دیگه چه برسه بخوام بازیشون کنم...منتظر مقایسه df باش در صورتی که تفاوت فریم ریت /رزولوشن و تا حددی انتی الیاز و چند چیز دیگرو از رویه عکس نمیشه خوب درک کرد...در صورتی که میدونم هیچوقت نمیتونی قدرت انتی الیساز رو درک کنی....اگر کسی دوروبرت سیستم high end داشت حتما بهت بیشنهاد میکنم بری ببنی بگو واست بذاره خودت دست نزنی :دی

اصن کنسول ها عن اند pc خوب است. شما pc گیمر ها هم قهرمانید. خیلی هم بازیهارو با گرافیک خفن انجام میدهید. چونکه شدیدن پولدار هستید و pc تون کلی گرونه. اصن شما کرایسیس 3 ما تتریس. بیخیال

چند تا اختلاف بین نسخه ی PS4 و XBOX ONE دیده شده که در زیر به اون ها اشاره شده:

1.
37866951920596581737.jpg
همونطور که می بینید سایه های نسخه ی PS4 تاریک تر از نسخه ی XBOX ONE هستش.
The above image is from the PS4 version of the game. As you can see, the PS4 has darker shadows the Xbox One – for anyone who bothered to watch the video above. The reason for this isn't “crushed blacks”, but a higher grade of ambient occlusion. This basically means that the PS4 is rendering higher resolution shadows to the screen per object than the Xbox One, which is why there are fewer per-object shadows in the Xbox One version of the same scene.

2.
49272502009900696381.jpg

In this particular scene the images are pretty much identical, save for – once again – the resolution of the shadow maps in the Xbox One version. As you can see, they're of a slightly lower grade than the PS4 (those extra compute units being put to work).

You can also see that because of the way both systems handle lighting and shadow casting, the Xbox One may appear slightly crisper in the larger image compared to the PlayStation 4, which was something that seemed to be pointed out before in earlier comparisons.

This discrepancy is also why the PS4 version appears to look better during the day – something that consistently keeps cropping up during these comparisons. Since the PS4 seems to be able to handle better shadow mapping than the Xbox One in this case, the day-time scenes show a better contrast of light bouncing off the environment and casting more discernible shadows; this gives the game a slightly more "realistic" look on the PS4.

The above is also helped by something also mentioned in a previous comparison: the PS4 handles light and color saturation slightly better, which is – once again – wh
y the day time segments probably also look slightly better on the PS4, but the night time segments look better or “cleaner” on the Xbox One, because technically its rendering slightly fewer shadows with moderate contrast, creating what some might consider to be a less muddied image. This might also contribute as to why several early adopters continually say that the game looks “clearer” or “crisper” on the Xbox One at night.

تا حالا چندتا ویدئو از مقایسه واچ داگز دیدم به نظرم بازی روی x1 یه تفاوتای دیگه با ps4 داره که بعده مقایسه یوروگیمر معلوم میشه.

تا حالا چندتا ویدئو از مقایسه واچ داگز دیدم به نظرم بازی روی x1 یه تفاوتای دیگه با ps4 داره که بعده مقایسه یوروگیمر معلوم میشه.
اگر منظور این ـه که این ها الکی و تحریف شدس و یوروگیمر می‌خواد برتری X1 رو نشون بده بگو که من نوید و احسان و پیمان و... رو جمع کنم دست جمعی از دره خودمون رو پرت کنیم پایین!
53316324866934112513.jpg

75536931819707640688.jpg

دلیل نمیشه که چون از مورین و دزوغگگویی هش خوشمون نمیاد دائما اونو کثیف، الاغ، عوضی و غیره خطاب کنید! یه مقدار از خودتون(بعضی ها منظورمه نه همه:d)شخصیت نشون بدید.

::
چند تا اختلاف بین نسخه ی PS4 و XBOX ONE دیده شده که در زیر به اون ها اشاره شده:

1.
37866951920596581737.jpg
همونطور که می بینید سایه های نسخه ی PS4 تاریک تر از نسخه ی XBOX ONE هستش.

خب داداش فراموش کردیم انگار که این مال همون پویایی نسخه XBO هست نه چیز دیگه:d

بازی رو XO روی 720p اجرا میشه اونوقت اسکرین 1080p گرفتن :d
792P...:-"

آخرین ویرایش:
اگر منظور این ـه که این ها الکی و تحریف شدس و یوروگیمر می‌خواد برتری X1 رو نشون بده بگو که من نوید و احسان و پیمان و... رو جمع کنم دست جمعی از دره خودمون رو پرت کنیم پایین!
53316324866934112513.jpg

75536931819707640688.jpg

بازی رو XO روی 720p اجرا میشه اونوقت اسکرین 1080p گرفتن :d

دوباره یه بازی برای 2 تا کنسول اومد و این سایتا شروع کردن به مقایسه کردن و فن ها هم شروع کردن به جر و بحث کردن
بازیش همچین آشه دهن سوزی هم نیست که بشه بخاطرش حرص خورد و جر و بحث کرد:d
والا گرافیک ماشین های بازی Zombie Highway که روی گوشیم هست از این ماشین قرمزه هم بهتره و هم طبیعیتر:d

این بازی از نظر گرافیکی انقدر تو نسل 8 فاجعست که لازم نیست مقایسه ای انجام بشه شاید یه سری جاها گرافیک خوب باشه اما قسمتای ضعیف و بدش واقعا زیاده و اصلا یه دست نیست. ارزش گرافیکی یه بازی مثل GTA V یا کلا OW راکستار اینجاها معلوم میشه...
جالبیش اینجاست که ما چند روز پیش عکسهای مقایسه این بازی با GTA V رو گذاشتیم یه عده اومدن هی گیر داده بودن رو عکس دیواری که فرنکلین رو بهش ایستاده بود میگفتن دیوار تکسچرهاش صفره...اما من می گم که Watch Dogs اصلن عددی نیست که بخواد رقیبی برای GTA V و تحدیدی برا راک استار به حساب بیاد...کسی نباید چنین خیال باطلی رو بکنه
کاملا درسته فقط همون طراحی مایشنای V میرزید به کل گرافیک WD حالا در و دیواراش بماند که تو WD کلا ساختمونا یه سری شی ء صاف و زشتن اما در و دیوارا و ساختمونای V کیفیت فوق العاده ای دارن کلا مقایسه ی این فاجعه ی گرافیکی(با توجه به نسل بعد بودنش) با V واقعا توهین به اون شاهکاره...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or