اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
DF پرفورمنس COD AW رو در بخش مالتی پلیر هم منتشر کرد.

PS4 همچنان رزولوشنش بصورت فول اچ دی هست در صورتی که وان برعکس کمپین از رزولوشن شناور بهره نمیبره و روی 1080*1360 ثابت هست. فریم ریت تقریبا در هر دو نسخه تقریبا تجریه یکسانی هست در Xo بین 56 تا 60 هست. روی PS4 هم در بدترین شرایط و فقط یکبار به 50 رسیده البته توضیح این نکته لازمه که PS4 از قابلیت V-Sync خیلی سفت و سختی بهره میبره

Performance Analysis: Multiplayer on Call of Duty: Advanced Warfare • Eurogamer.net

2073600=1080*1920
1468800=1080*1360
1440000=900*1600

اینم همینجوری:d:

1512000=1080*1400

PS4 همچنان رزولوشنش بصورت فول اچ دی هست در صورتی که وان برعکس کمپین از رزولوشن شناور بهره نمیبره و روی 1080*1360 ثابت هست. فریم ریت تقریبا در هر دو نسخه تقریبا تجریه یکسانی هست در Xo بین 56 تا 60 هست. روی PS4 هم در بدترین شرایط و فقط یکبار به 50 رسیده البته توضیح این نکته لازمه که PS4 از قابلیت V-Sync خیلی سفت و سختی بهره میبره

Performance Analysis: Multiplayer on Call of Duty: Advanced Warfare • Eurogamer.net

2073600=1080*1920
1468800=1080*1360
1440000=900*1600

1512000=1080*1400

عزیز من خودم ویدیو انالیز Df رو دیدم برای 4 به 45 هم میرسید گاه گداری

The Division Dev Talks Graphics Parity Between Xbox One, PS4, and PC

Obviously, we want to make a game that looks the best it can on its respective format, so Xbox One, PlayStation 4, and PC. So I think the term downgrade is a bit confusing and weird because we're trying to get the most out of every machine we use. So Xbox gets its attention, PlayStation gets its attention, and PC of course will be able to cram it up a bit more depending on the hardware you have.

ماجرا از این قرار بوده که از سازنده Division سوال کردن ممکنه بازی به Downgrade گرافیکی نیاز داشته باشه تا از روی PC به Xbox one و PS4 پورت بشه ، جواب داده که :

"بدیهیه که ما میخوایم بازی روی هر فرمتی به بهترین شکل ممکن به نظر برسه برای همین من فکر میکنم به کار بردن اصطلاح دانگرید یکمی عجیب و غریبه چون ما داریم سعی مکنیم از نهایت ظرفیت هر ماشینی که داریم روش کار میکنیم استفاده کنیم. تو این پروسه ایکس باکس مورد توجه قرار میگیره ، پلی استیشن مورد توجه قرار میگیره ، و البته PC بسته به سخت افزاری که شما دارین میتونه چیزای بیشتری نمایش بده."

خلاصه منظورش این بوده که ما روی هر سخت افزار جدا جدا کار میکنیم و از نقطه قوتهاش استفاده میکنیم.

The Division Dev Talks Graphics Parity Between Xbox One, PS4, and PC - GameSpot

ماجرا از این قرار بوده که از سازنده Division سوال کردن ممکنه بازی به Downgrade گرافیکی نیاز داشته باشه تا از روی PC به Xbox one و PS4 پورت بشه ، جواب داده که :

"بدیهیه که ما میخوایم بازی روی هر فرمتی به بهترین شکل ممکن به نظر برسه برای همین من فکر میکنم به کار بردن اصطلاح دانگرید یکمی عجیب و غریبه چون ما داریم سعی مکنیم از نهایت ظرفیت هر ماشینی که داریم روش کار میکنیم استفاده کنیم. تو این پروسه ایکس باکس مورد توجه قرار میگیره ، پلی استیشن مورد توجه قرار میگیره ، و البته PC بسته به سخت افزاری که شما دارین میتونه چیزای بیشتری نمایش بده."
خلاصه منظورش این بوده که ما روی هر سخت افزار جدا جدا کار میکنیم و از نقطه قوتهاش استفاده میکنیم.
The Division Dev Talks Graphics Parity Between Xbox One, PS4, and PC - GameSpot
چند تا سوال در مورد این خبری که گذاشتی. اول اینکه کجا گفته شده که "ممکنه بازی به Downgrade گرافیکی نیاز داشته باشه تا از روی PC به Xbox one و PS4 پورت بشه"؟؟؟؟؟
منظورم اون قسمت PC ــه! دوم اینکه اصلا یعنی چی که بازی دانگرید بشه و از روی PC به کنسول پورت بشه؟
بعد سوم اینکه دانگرید چه ربطی به PC داره؟ یعنی وقتی PC لید پلتفرم باشه دانگرید میشه؟
چهارم کلا اون قسمت رو شما از کجا آوردی؟ من تو منبع پیدا نکردم اگر میشه راهنمایی کنید.
چیزی که من دیدم فقط و فقط در رابطه با اصطلاح دانگرید صحبت شده و اینکه رو هیچ پلتفرمی اتفاق نمی افته و به همه پلتفرم ها به یه اندازه اهمیت داده میشه.

2073600=1080*1920
1468800=1080*1360
1440000=900*1600

1512000=1080*1400
این V-Sync خیلی مهمه مخصوصا تو cod که سرعت گیم پلی بشدت بالاست دوربین رو که بچرخونی پارگی تصویر داشته باشه خیلی تو ذوق میزنه الان روی X1 کلا OFFـــه ؟
اگه تا حدودی رزولوشن بازی رو هم کاهش میدادن ولی 60 فریم ثابت میبود خیلی عالی میشد بازی البته بین 60 -50 باشه هم اصلا اذیت نمیکنه و چندان احساس نمیشه ولی همین نوسان داشتن بده اگه ثابت بود خیلی بهتر بود.

چند تا سوال در مورد این خبری که گذاشتی. اول اینکه کجا گفته شده که "ممکنه بازی به Downgrade گرافیکی نیاز داشته باشه تا از روی PC به Xbox one و PS4 پورت بشه"؟؟؟؟؟
منظورم اون قسمت PC ــه! دوم اینکه اصلا یعنی چی که بازی دانگرید بشه و از روی PC به کنسول پورت بشه؟
بعد سوم اینکه دانگرید چه ربطی به PC داره؟ یعنی وقتی PC لید پلتفرم باشه دانگرید میشه؟
چهارم کلا اون قسمت رو شما از کجا آوردی؟ من تو منبع پیدا نکردم اگر میشه راهنمایی کنید.
چیزی که من دیدم فقط و فقط در رابطه با اصطلاح دانگرید صحبت شده و اینکه رو هیچ پلتفرمی اتفاق نمی افته و به همه پلتفرم ها به یه اندازه اهمیت داده میشه.

The Division developer Massive Entertainment has responded to the suggestion that the studio may need to "downgrade" the game's graphics from PC for the Xbox One and PlayStation 4 versions

From= از ، از روی
For = برای

...به هر حال بقیه سوالات رو هم جوابشو من نمیدونم شرمنده دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
این V-Sync خیلی مهمه مخصوصا تو cod که سرعت گیم پلی بشدت بالاست دوربین رو که بچرخونی پارگی تصویر داشته باشه خیلی تو ذوق میزنه الان روی X1 کلا OFFـــه ؟
اگه تا حدودی رزولوشن بازی رو هم کاهش میدادن ولی 60 فریم ثابت میبود خیلی عالی میشد بازی البته بین 60 -50 باشه هم اصلا اذیت نمیکنه و چندان احساس نمیشه ولی همین نوسان داشتن بده اگه ثابت بود خیلی بهتر بود.

بخش مالتی و سینگل دو تا مقاله جدا براش منتشر شده. تو بخش مالتی تا اونجایی که من یادمه از V-Sync روی Xone حزفی نزده بود ولی اشاره کرده بود که روی PS4 وجود داره اما تو بخش سینگل اشاره کرده بود که در Xone پارگی تا حدی وجود داره. دیگه تفسیرش با خودت

بخش مالتی و سینگل دو تا مقاله جدا براش منتشر شده. تو بخش مالتی تا اونجایی که من یادمه از V-Sync روی Xone حزفی نزده بود ولی اشاره کرده بود که روی PS4 وجود داره اما تو بخش سینگل اشاره کرده بود که در Xone پارگی تا حدی وجود داره. دیگه تفسیرش با خودت

V-sync روی XB1 هم هست، منتهی حالت adaptive داره. یعنی جایی که ممکنه منجر به افت فریم بشه OFF میشه و در سایر جاها ON هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or