اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
در جوابتون باید بگم که بله هنوز که هنوزه هم کسی نتونسته از نهایت پتانسیل قدرت ps3 استفاده کنه چون سخت افزار فوق العاده پیچیده ای داره!
حالا کنسول ها ضعیف و اصلا پردازندشون چیزی معادل Pentium 4 .ما همینو دوس داریم و نهایت لذت رو ازش میبریم نه دردسر کرک کردن بازی داریم نه آپدیت گرافیک نه ارتقا سخت افزاری نه باگ های متعدد!
در ضمن بازی ow باشه یا خطی هم تا آخر نسل 1080 اجرا میشن بازیا که تا همین الانم شدن!تعداد محدودی از بازی تا الان روی پی اس 4 رزولوشن زیر 1080 دارن!که همین هم قابل قبول هست تا اخر نسل.در مورد رزولوشن 4k هم بگم که هنوز خیلی از افراد تلویزیون و مانیتور های 4k ندارن که بخوان از نهایت قدرت ابر pc شون استفاده کنن

اتفاقا همین قضیه برای One هم هست از لحاظ cpu کلا One برتر میباشد و همینطور قابلیت استفاده از ESRAM و DX12 داره که سازنده ها هنوز ازش استفاده نکردن

قبل از اینکه فقط دنبال این باشی که به PC Gamer ها گیر بدی حداقل یه بار نمودار را نگاه می کردی یا شاید از نمودار سر در نمیاری .
اگه یه مانیتور 4K داشته باشی که مثلا 30 اینچ باشه واسه بهترین شرایط باید حدود 3 فوت فاصله داشته باشی که میشه حدود 90 سانتیمتر . فکر نکنم 90 سانتیمتر فاصله زیادی باشه .
من اصلاً صحبتی از مانیتور نکردم. وضعیت 4K رو TV رو گفتم و اینکه پشتیبانی نکردن کنسول ها از این رزولوشن منطقیه.
حالا بگذریم که تعداد بسیار بسیار معدودی از PC Gamer ها میتونن سیستم 10 - 12 میلیونی ببندن که بتونن از 4K بازی کردن لذت ببرن!!! ( نه اینکه فقط بتونن بازی رو اجرا کنن - در حد دیدن منو !!! )

من نمی خوام تعیین تکلیف کنم برای ناظم ولی خواهش می کنم پاک نکنید.واقعا نیازه بالاخره جواب داده شه
------------------------------
خیلی با خودم بالا و پایین کردم که برم این نسل یه کنسول بخرم چون نسل قبلم داشتم ولی با کلی فکر وسوال پرسیدن به این نتیجه رسیدم برم سمت pc اونم یه pc معمولی فقط و فقط به خاطر بازی های گرون کنسولا.
سوال های زیادی در رابطه با سخت افزار کردم و تا دلتون بخواد بنچمارک دیدم.فقط در همین حد بهتون بگم این کنسولا هر جفتشون خیلی بیشتر از پولی که دادید براتون بازده دارن.همین سخت افزار درخشان amd کنسولا همین اول نسلی بتلفیلدی رو اجرا کرد که شما با پول کنسول کارت گرافیک دست 2 پی سیش رو هم نمی تونید بخرید.
کدوم کارتا الان دارن بازی رو 4k به راحتی اجرا می کنن؟یه جوری صحبت می کنید که انگار الان همه ی پی سی بازها رو رزولوشن 4k دارن بازی میکنن.همین الان مثال بزنم از کارتی که دست 2 فقط 1500 بازم نمی تونه crysis و رو آخرین تنظیمات اجرا کنه.
کنسول یه وسیله ی کاملا متعادل از نظر بودجه ای و بازدهیست و قشر عظیمی رو هم به طرف خودش کشونده به هزار دلیل.اون آمار ها و رکورد های بازی های پیسی رو هم نذارید اینجا تو رو خدا.بازی هایی هستند که سخت افزارش تو اکثرخونه ها هست .من فقط صحبتم سر زولوشنو گرافیک کنسول هاست که بسیار بیشتر از اونچه که فکر بکنید (نسبت به پولی که خرج کردید) از پسش بر میان.
این چیزایی که من نوشتم مثل روز روشنه اینجا افراد با معلوماتش میدونن همه ی اینهارو ولی خوب از کنارش میگذرنو جواب نمیدن.ولی به خدا اگه این پست داده نمیشد منم اینارو نمی نوشتم.
میدونم جاش اینجا نبوده از همه عذر می خوام
شما اگه 2 تا بنچمارک هم دیده بودی این حرف رو نمیزدی.
بازی BF4 رو کارتی مثل 760 که نوش حدودا 1 میلیونه رو با نهایت جزئیات و رزولوشن 1920*1200 که از 1080P هم بالاتره به راحتی 32 فریم اجرا میکنه. فکر کنم مسئله خیلی ساده ای ـه که 900P بدون AA روی تنظیمات Medium رو خیلی خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر می کنی اجرا می کنه و آخ هم نمیگه:)
کارتی مثل 270X که 800-900 تومن قیمتشه هم با همین شرایط 35 فریم.
اگه بخوایم شرایط شما رو در نظر بگیریم باید کارت 970 رو آزمایش بکنیم که نتایج به شدت خنده داره:
67897.png
نسخه Asus این کارت قیمتی معادل 350 دلار داره که فکر نکنم از 1600 رد کنه نوش! تونسته راحت 80 فریم بده:)
در مورد Crysis 3:
Crysis_01.png
کارت 760 که قبلا گفتم در بالاترین تنظیمات تونسته 35 فریم بگیره:)
توضیح بیشتر از این فقط خودمو خسته و میکنم، کسی که بخواد بفهمه میفهمه دیگه.
حرفم اصلا و ابدا این نیست که PC از کنسول به صرفه تره، فقط منظورم اینه که افسانه سرایی نکنید، کارت گرافیک های Mid-Rangeـه 1 میلیونی راحت کنسول رو قورت میدن در زمینه مولتی پلتفرم، نیازی به کارت n میلیونی نیست.

انقدر طی ماه های اخیر از 4K شنیدم که گفتم یک نگاهی توی اینترنت بندازم ببینم وضعیتش چطوره و واقعاً به درد میخوره یا نه
نتایج جالبی به دست اومد که مینویسم شاید واسه ی دوستان جالب باشه
تفاوت 4k و 1080p چه از نیم متری چه از ده متری مشخصه;)

من این سایتو تا حالا اسمش رو نشنیدم و نمیدونم چقدر معتبر هستش. پایین مقاله‌ گزینه‌ای گزاشته که شما میتونید با وارد کردن سایز TV خودتون، بفهمید برای هر نوع رزولویشنی باید چه فاصله رو باهاش داشته باشید . من 45 اینچ رو انتخاب کردم که تو بیشتر خونه‌ها پیدا میشه. حالا نتیجه عجیبه اونم اینه که برای بهتر دیدن 8K باید 1 پا فاصله داشته باشید (30 سانتی متر!)
مابقی هم تو تصویر زیر هست

5bmk01dbdg6cai9s9d1r.jpg

آخرین ویرایش:
من این سایتو تا حالا اسمش رو نشنیدم و نمیدونم چقدر معتبر هستش. پایین مقاله‌ گزینه‌ای گزاشته که شما میتونید با وارد کردن سایز TV خودتون، بفهمید برای هر نوع رزولویشنی باید چه فاصله رو باهاش داشته باشید . من 45 اینچ رو انتخاب کردم که تو بیشتر خونه‌ها پیدا میشه. حالا نتیجه عجیبه اونم اینه که برای بهتر دیدن 4K باید 1 پا فاصله داشته باشید (30 سانتی متر!)
مابقی هم تو تصویر زیر هست

5bmk01dbdg6cai9s9d1r.jpg
4k رو که زده 3 پا نه 1 پا !!!

حرفم اصلا و ابدا این نیست که PC از کنسول به صرفه تره، فقط منظورم اینه که افسانه سرایی نکنید، کارت گرافیک های Mid-Rangeـه 1 میلیونی راحت کنسول رو قورت میدن در زمینه مولتی پلتفرم، نیازی به کارت n میلیونی نیست.

من اکثر بنچمارکهایی که از بازیها دیدم تا الان یه کارتی مثل750 یا 7850 و یه پردازنده ایی مثلcori3 میتونن بازیها رو با کیفیت بالاتر و فریم بهتر از کنسولها اجرا میکنند!
که هر دو با قیمتهایی به مراتب کمتر از 1 میلیون تومن هستند.

-----
در مورد 4k و رسیدن بهش با کارتهای 6 7میلیونی !!!و این قیمتهای عجیبو غریبی که میشنویم ،باید عرض کنم که رسیدن به وضوح 4k برای کارتهای حرفه ایی در بازیهای قدیمی تر و با کیفیت بالا خیلی راحت هست و لذت بازی کردن بازیهای قدیمی تر با وضوح 4k رو نمیشه نادیده گرفت.در مورد بازیهای جدیدتر هم رسیدن به این وضوح با دوتا کارت 970 دراغلب بازیها با کیفت بالا کار راحتیه.کارت Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4GB قیمت حدود 1700 داره فکر میکنم، حالا نمیدونم 7 میلیون!!! پول کارت از کجا در اومد.لزوما احتیاجی هم نیست کسی بخواد در همچون وضوحی با مقدار زیاد aa بازی کنه با کم کردن گزینه هایی مثل aaمیشه فریم رو هم تا حد زیادی بهبود بخشید.وبه فریمهای بالاتر رسید
GeForce GTX 970 SLI review - Ultra High Definition 4K - 3840x2160 Performance
والبته فناوریه DSR انویدیا رو هم نمیشه نادیده گرفت.

آخرین ویرایش:
اتفاقا همین قضیه برای One هم هست از لحاظ cpu کلا One برتر میباشد و همینطور قابلیت استفاده از ESRAM و DX12 داره که سازنده ها هنوز ازش استفاده نکردن

وان از لحاظ کلاک پردازنده تا حدودی بالاتره ولی از لحاظ سرعت پردازنده گرافیکی خیلی ضعیفتره!ولی خوب اینو هم باید در نظر بگیریم که هنوز سازنده های بازی بلد نیستن از ESRAm استفاده بهینه رو بکنن و طبیعتا وقتی دستشون بیاد استفاده رو خواهند کرد و مشکل رزولوشن حل خواهد شد

- - -ویرایش - - -

تفاوت 4k و 1080p چه از نیم متری چه از ده متری مشخصه;)

تفاوت 4k و 1080 دقیقا مثل تفاوت 1080 با 720 هست!کاملا واضح و مشخصه مثل روز.نمیشه منکرش شد واقعا

بازی BF4 رو کارتی مثل 760 که نوش حدودا 1 میلیونه رو با نهایت جزئیات و رزولوشن 1920*1200 که از 1080P هم بالاتره به راحتی 32 فریم اجرا میکنه. فکر کنم مسئله خیلی ساده ای ـه که 900P بدون AA روی تنظیمات Medium رو خیلی خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر می کنی اجرا می کنه و آخ هم نمیگه:)
اگه بخوایم شرایط شما رو در نظر بگیریم باید کارت 970 رو آزمایش بکنیم که نتایج به شدت خنده داره:
67897.png
نسخه Asus این کارت قیمتی معادل 350 دلار داره که فکر نکنم از 1600 رد کنه نوش! تونسته راحت 80 فریم بده:)
در مورد Crysis 3:
Crysis_01.png
این دوستمون که نقل قول کردم خیلی تند و با تمسخر صحبت کرده بود که منم یه ذره جو گیری جواب دادم:d
اما راجع به این جمله
((همین سخت افزار درخشان amd کنسولا همین اول نسلی بتلفیلدی رو اجرا کرد که شما با پول کنسول کارت گرافیک دست 2 پی سیش رو هم نمی تونید بخرید)) اغراق کردم قبول دارم.ولی رزولوشن 900p و حالتmedium بی انصافیه.واقعا بی انصافیه.علاوه بر این فریم 60 هست حالا کمی متغییر.در نظر داشته باشید که بازی همون اوایل نسل بود یعنی بد ترین زمان برای ساختن یه بازی مولتی پلتفرم.پیشرفت خیلی می تونست بیشتر باشه طوری که اگه همین بتلفیلد رو الان برای وان بسازن شرایطش به مراتب بهتر از قبل میشه
اما راجع به crysis خوب حرف شما درسته.من حرف شما رو رد نمیکنم فقط گفتم کارتای1500 تا 2000نمی تونن همین crysis رو رو آخرین تنظیمات اجرا کنن همین.
ولی از مثال شما این طور برداشت کردم که کنسولا نمی تونن crysis رو در همین حد هم پردازش کنن که در جواب بهترین مثال رو براتون میزنم.ryse رو دیگه همه می دونن با چه وضعیتی رو وانه عجیب غریب ساخته شده یعنی یه بازی لانچ با زمان ساخت کم خوب الان مقایسه هایی که سایت های تخصصی کردن در حد high پی سی دونستن.
هر چی جلوتر بریم و زمان بگذره کار برای کارتایی که نام بردید خیلی سخت میشه :)

67897.png
در مورد Crysis 3:
Crysis_01.png

حرف شما در مورد قدرت pc کاملا متین و درست هست
تازه از اینا بگذریم خود بازی های کنسول ها و بازی های انحصاری رو هم با همین پی سی های قدرتمند میسازن و با همین pc ها انیمیشن ها رو رندر میکنن
ولی خوب همونطور که اشاره کردین از لحاظ اقتصادی اصلا صرف نداره که همچین pc هایی رو تهیه کرد.دقیقا پول 3 تا کنسول رو باید بدیم یک عدد pc

بحثو خودتون راه انداختید پس جوابشو بخونید

شما توهمی غیر واقعی از PC دارین . مشکل کرک سایر مسائل برمیگرده به اینکه طرف اماتوره پایرت خور تجربه ایی نداره هیچ ربطی هم به بقیه نداره

شما الان بایه کارت گرافیک 680GTX میتونی خیلی راحت دوبرابر کنسولها پرفورمنس بگیری ( توی کنسول شما چیزی جز تراشه ضعیف 7850 نیست توقع بیشتر نداشته باشید )
شما بایه 680 هم میتونی تمام بازیهارو 1080 بازی کنی بلا استثنا . حتی با یه کارت جدید تر میتونی تمام بازیهارو 1080/60 تجربه کنی بلا استثنا

http://forum.bazicenter.com/thread86591/

کنسول یه پلتفروم تحمیلی تعریف میشه . منظور از تحمیلی خدمتتون عرض میکنم

شما توی کنسول هیچ اراده ایی برای تغییر در تنظیمات رزولوشن کیفیت بازی و فریم ندارید . هرچی جلوتون بزارن باید بزارید رو چشم و حق اعتراض نداری

ولی رو PC سازنده فریم محدود هم بکنه دست گیمره بازه میتونه خیلی راحت قفلهارو بشکنه بدون مرز بازی کنه

الان یوبی سافت تصمیم میگیره AC:U روی کنسولها 900P باشه . تمام کنسول گیمرهای جهان هم باید بگن چشم هرچی شما میگی چون کاری نمیتونن بکنن . یا اینکه قهر کنن بازیشو نخرن

و مجبورن خودشونو توجیه کنن . خوب مشخصه کسی که کاری نمیتونه بکنه میاد میگه بله اشکالی نداره 900 که با 1080 فرقی نداره :d در صورتی که خودشم میدونه خیلی فرق داره ولی چاره ایی ندارید گفتم که محبورید خودتونو توجیه کنید و این حقیقته.
کسی که میگه 900 با 1080 یا 30FPS با 60FPS فرقی درش نیست اصلا صلاحیت نداره حتی جواب پستش داده بشه ..

خیلی مهم :
درضمن اصلا معلوم نیست بازیها روی کنسول با چه تنظیماتی اجرا میشن چون تو اکثر خبرها سازندگان فقط درمورد رزولوشن حرف میزنن کما اینکه من بعید میدونم تنظیمات AC:U رو کنسول حتی نزدیک به HIGH باشه :d

درمورد 4K

PC این قابلیتو داره و بنا به صلاح دید گیمر میتونه حتی تمام بازیهارو 4K اجرا کنه و برای تجربه 4K با 60 فریم حتما باید از پورت HDMI 2.0 استفاده کرد و تراشه 980 که به این ویژگی مجهزه

حالا مهدی پنجه طلا یا حسین علی بقال تو یه شهرستان تو ایران توانایی خرید همچین سیستمی ندارن اون دیگه ربطی به دانش تکنولوژی روز نداره این چیزیه که فعلا در دسترسه و هر پی سی گیمری که در دنیا با هزینه کردن مشکلی نداره این فرصتو داره 4k تجربه کنه و این مزیت محسوب میشه اصلا هم بد نیست خیلی هم عالیه ( دنیا که فقط ایران نیست همه بی پول فقیر باشن )
حالا شما پول نداری برو سمت کنسول هر بازی دونه ای 250 تومن بخر ایشاله لذتشو ببری . من دلیل این همه بحثو نمیفهمم.

بهتره زیاد وارد این بحث نشیم موفق باشید

آخرین ویرایش:
فریم ریت ISS اکثر مواقع بین 30 تا 40 شناوره ولی بعضی مواقع تا زیر 30 میاد که تعدادشون کم نیست به نقل از DF:

While the frame-rate typically stays north of 30 fps there are certainly plenty of circumstances which can knock performance into the 20s.

در حالیکه فریم ریت معمولا بالای 30 هست موارد فراوانی هم وجود دارد که فریم به عددی از 20 افت میکنه..

Digital Foundry vs. inFamous: Second Son • Eurogamer.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or