اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
کنسول ها به اندازه کافی قوی هستن و به راحتی میتونن 1080 رو رندر کنن.کم کاری از سازنده هاست.
یعنی من حالم از این جمله بهم میخوره : دی این همه بازی رو کنسول ها نتونستند 1080 باشند، یعنی این فقط بخاطر "کم کاری از سازنده هاست"؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ها میگن، چرا شما نمیگی که یه درصد بالای این مسئله بخاطر کنسولهاست؟ خوشم میاد شما خودتونم گول میزنید : دی
سازنده هایی که انحصاری میسازنده بحثشون جداست ولی سازنده های مالتی پلتفرم های بزرگ همین هستند، تغییر که نمیکنند! حالا ما آینده بیشتر با ضعف هاشون آشنا میشیم! این که یوبی بود و قبل از این کلی ادعا کرده بودند که 1080 و 60 و اینکه از تکنولوژی جدید دارن تو ساخت بازی استفاده می کنند و ..... خدا به خیر کنه TW3 WH رو با خبرهایی که تا الان از مراحل ساختــش (رو کنسول) اومده! دیگه CDPR رو هم نمی تونید متهم کنید به کم کاری و دروغ گویی و .... احتمالا اون زمان باید اون خلاقیترو به کار بندازید، شاید CDPR نامعتبر شد : |

NPC زیاد اونم با هوش مصنوعی جلبکی هنر نیست !. شما میبینی یک سری از بازی های مثل HALO 4 یا KZ 2 میان حدود 12 تا NPC قرار میدن اما با هوش مصنوعی فوق العاده اما یکسری از بازی ها بالای 40 NPC در هر مکان قرار میدن با هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف. چیزی که من از NPC های موجود توی بازی دیدم فرقی با چند تیکه کاغذ نداشتند.

این تریلر حتماً ببنید :
Assassin's Creed Unity - Story Trailer (EN) - File download - Gamersyde

بازی با توجه به OW و تعداد NPC ها بنظرم گرافیک خوبی داره :
9nup3q2a9f0yukt0s6w6.jpg

8od06h6xtj15fhx39u2h.jpg

3ufai5i068pqsrlu36jg.jpg
2lxu0gkwqwyi2vi8scw3.jpg
nm1kmvnsnmqx0kn2jq8t.jpg
zq0bnh8dbyc2xumjh78s.jpg
yc0tv3woe6ev758bshyy.jpg
xpp5rhbg7gn7dtv48ybf.jpg

06dscq5r7u8q6a2x6dk1.jpg
اگه وسعت محیط تعداد npc و کلا ow بازیرو در نظر بگیریم گرافیک بازی خوب نیست خارق العادست:d بنظرم چشنوازترین گرافیک نسل هشتو داره بازی تنها ایراد گرافیکش موهای کاراکتراست :|
من همینجا اعلام می‌کنم که دیگه یه قرون هم پول پای بازی‌های Ubisoft نمیدم. حرکت مسخره‌تر از این ندیده بودم.
بیچاره یوبیسافت شانس بیارن بعد این بیانیه سهامشون افت نکنه:(

یعنی من حالم از این جمله بهم میخوره : دی این همه بازی رو کنسول ها نتونستند 1080 باشند، یعنی این فقط بخاطر "کم کاری از سازنده هاست"؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ها میگن، چرا شما نمیگی که یه درصد بالای این مسئله بخاطر کنسولهاست؟ خوشم میاد شما خودتونم گول میزنید : دی
سازنده هایی که انحصاری میسازنده بحثشون جداست ولی سازنده های مالتی پلتفرم های بزرگ همین هستند، تغییر که نمیکنند! حالا ما آینده بیشتر با ضعف هاشون آشنا میشیم! این که یوبی بود و قبل از این کلی ادعا کرده بودند که 1080 و 60 و اینکه از تکنولوژی جدید دارن تو ساخت بازی استفاده می کنند و ..... خدا به خیر کنه TW3 WH رو با خبرهایی که تا الان از مراحل ساختــش (رو کنسول) اومده! دیگه CDPR رو هم نمی تونید متهم کنید به کم کاری و دروغ گویی و .... احتمالا اون زمان باید اون خلاقیترو به کار بندازید، شاید CDPR نامعتبر شد : |
فقط این تعداد بازیهایی که رو 1080 اجرا نشدن چند تا بیشتر نیست ! ویچر هم واقعا دلیل داره رو 1080 اجرا نمیشه با اون محیط خیلی بزرگ و گرافیک فوق العادش کسی انتظار نداشت 1080 اجرا بشه رو کنسول ها ! فقط بلدین الکی جو بدین 8-|

میخواسته بحث رزولشون و اینا رو بخوابونه که بدتر شد :|:دی

PS4 خیلی راحت میتونه 1080 اجرا کنه بازیو ...

البته اینم بگم 900 اصلا فرقش با 1080 به چشم نمیاد :d
---
پ ن : خوشم میاد بعضی ها جو منفی میدن 8-|

اصلا گرافیک PS4 در حد سگا جان خودتون بیخیال !:d
واقعا با این حرفت نابودم کردی
من به شخصه دیگه نه حرف مایکروسافت سونی و نه حرف هیچ سازنده ای رو دیگه گوش نمی دم. از این به بعد فقط دنبال پست های شما برای ارایه این فکت های بی نظری می گردم!

فقط این تعداد بازیهایی که رو 1080 اجرا نشدن چند تا بیشتر نیست ! ویچر هم واقعا دلیل داره رو 1080 اجرا نمیشه با اون محیط خیلی بزرگ و گرافیک فوق العادش کسی انتظار نداشت 1080 اجرا بشه رو کنسول ها ! فقط بلدین الکی جو بدین 8-|

خب AC هم محیط بزرگ داره و OW هست با شهرهای شلوغ و گرافیک (اگر بخوایم به عکسهای بالا استناد کنیم) خیلی خوب. پس این عنوان هم اگر روی 900p/30fps اجرا میشه نباید بهش خرده گرفت. یا مثلاً گرافیک AC از WD که روی PS4 با 30fps/900p اجرا میشد بدتر هست؟ یکم منصف باشید.

واقعا با این حرفت نابودم کردی
من به شخصه دیگه نه حرف مایکروسافت سونی و نه حرف هیچ سازنده ای رو دیگه گوش نمی دم. از این به بعد فقط دنبال پست های شما برای ارایه این فکت های بی نظری می گردم!

شما لطف داری :x

خب حاجی نظر این نظر منه مگه باید به تو جواب پس بدم ؟

NPC زیاد اونم با هوش مصنوعی جلبکی هنر نیست !. شما میبینی یک سری از بازی های مثل HALO 4 یا KZ 2 میان حدود 12 تا NPC قرار میدن اما با هوش مصنوعی فوق العاده اما یکسری از بازی ها بالای 40 NPC در هر مکان قرار میدن با هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف. چیزی که من از NPC های موجود توی بازی دیدم فرقی با چند تیکه کاغذ نداشتند.
اصلاً گیریم AI این بازی ( که هنوز معلوم نیست در چه سطحی هست ) در حد جلبک دریایی ! فقط رندر ریل تام یه همچین حجمی از کارکتر ها با احتساب پلیگان ، تکسچر و کیفیتی که دارن اونم تو یه بازی OW، مادر سخت افزار رو به عزاش مینشونه !

خب AC هم محیط بزرگ داره و OW هست با شهرهای شلوغ و گرافیک (اگر بخوایم به عکسهای بالا استناد کنیم) خیلی خوب. پس این عنوان هم اگر روی 900p/30fps اجرا میشه نباید بهش خرده گرفت. یا مثلاً گرافیک AC از WD که روی PS4 با 30fps/900p اجرا میشد بدتر هست؟ یکم منصف باشید.

من که چیزی در رابطه با AC نگفتم ....

شما فازت دقیقا چیه؟نکنه کارمند یوبی سافتی؟اومدی داری ازش دفاع میکنی؟کنسول ها به اندازه کافی قوی هستن و به راحتی میتونن 1080 رو رندر کنن.کم کاری از سازنده هاست.
در ضمن پست من هیچ ایرادی نداشته.کسی هم نظر شمارو در مورد پست من نپرسید

Sent from my HTC One max using Tapatalk
شرمندم پستتو نخوندم ولی خودتو گول نزن فازه منو ولش کن شما حقیقت رو بپذیر...

خيلى به يوبى نميشه اعتماد كرد ، بترسين از روزى كه اين هم مثل واچ داگز موقع ريليز گرافيكش زمين تا زير زمين با عكس ها و ويديو ها تفاوت داشته باشه ! ;)

اکثر بازی ها روی پی اس ۴ 1080 هستن کافیه چشماتون رو باز کنید

شرمندم پستتو نخوندم ولی خودتو گول نزن فازه منو ولش کن شما حقیقت رو بپذیر...
الان حقیقت دقیقا چیه که من اون رو نپذیرفتم؟یا شاید شما داری خودت رو گول میزنی؟کنسول های نسل جدید هیچ ایرادی ندارن و توانایی اجرای بازی ها با رزولوشن 1080 مثل اب خوردن دارن
نمونه بارزش هم تا دلت بخواد هست.برو مقایسه رزولوشن سایت IGN رو ببین.اکثر بازی های ps4 روی 1080 اجرا میشن
بازی های X1. هم اگه با رزولوشن کمتری اجرا میشن من میزارم پای نا آشنا بودن بازی ساز ها با سخت افزارش و درصد جزیی که ضعیفتر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or