اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
این دادگاه سونی که مسخره هست، یه بیکاری بلند شده یه چیزی گفته :دی حالا جالبه 5 میلیون هم غرامت خواسته، خب چرا باید 5 میلیون رو بدن به این؟ :)) به نظرم این قضیه که بحث در موردش ربطی به تاپیک نداره رو بی خیال بشید چون مسلما نه تنها نتیجه ای نداره، بلکه تاپیک هم کلا به فنا میره.

به نظرم تا موقعی که سونی و دارو دستش به جرم جنایات جنگی علیه گیمرها میرن چند سالی آب خنک میخورن، ما هم از فرصت استفاده کنیم و خودمون رو با رزولوشن‌های 456-583-618-728-882-996 و...مشغول کنیم. چون اینجور که بوش میاد، res مابقی بازی‌ها هم فیک بوده و سونی رو تو دادگاه صحرایی محاکمه خواهند کرد...

عزیز دل برادر من هم میتونم به هر دلیل .... شمارو ببرم دادگاه مهم اینه رای دادگاه چی میشه
الان یکی واس ضعیف بودن یا چرا برداشته شدن کینکت میتونه شکایت کنه چون گفته بودن X one به هیچ عنوان نمیتونه بدون کینکت آپ شه و... هزار دلیل دیگه
هالا بشین با اسم های عراق و قزه و داش ترول کن
اونای هم که موضوغ 1080 من رو نقل کردن به نظر من یه نگاه کوچلو به کنسول رقیب بندازن بعد که حرف من رو درک کردن نقل قول کنن
ممنون

قبل ار ریلیز کنسول اعلام کردن که کنسول بدون کینکت هم کار می کنه اما فعلا برنامه ای برای پک بدون کینکت ندارن، مشخصات اولیه سخت افزاری هم یه طور رسمی اعلام شد
در نتیجه کسی که می خریده می دونسته داره چی می خره ، نه این که بگن بازی 1080P اه ملت هم بخرنش بعد از 1-2 ماه گندش در بیاد که دروغ گفتن

قبل ار ریلیز کنسول اعلام کردن که کنسول بدون کینکت هم کار می کنه اما فعلا برنامه ای برای پک بدون کینکت ندارن، مشخصات اولیه سخت افزاری هم یه طور رسمی اعلام شد
در نتیجه کسی که می خریده می دونسته داره چی می خره ، نه این که بگن بازی 1080P اه ملت هم بخرنش بعد از 1-2 ماه گندش در بیاد که دروغ گفتن
دروغ گفتن ؟ توی نتیجه فرقی نداره KZ داره روی رزولوشن 1080 اجرا میشده. این عنوان به طور طبعی روی 960P اجرا میشده اما با استفاده از تکنیک
temporal reprojection تمامیه جزیات از روی فریم قبلی گرفته میشده که باعث 1080 شدنش میشده. استفاده از این تکنیک نیاز به سرزنش نداره هیچ نیاز به تبریک هم داره. اگه این تکنیک رو استدیو های 3p بتونن بدست بیارن راحت همه ی عناوین XB روی 1080 اجرا میشه

نظرت راجع به شکایت بخاطر فروختن چندصد هزار کنسول بازی که بعد چند ساعت 3چراغ شدن چیه ؟ :d

هیچ ربطی به فریب کاری نداره شاید به گوشت هم خورده باشه تو خبر ها مثلا یه کارخونه ماشین سازی یه نقصی تو ماشین هایی که تولید کرده متوجه میشه و همه رو پس میگیره و مشکل رو حل میکنه
مایکروسافت هم این کارو کرد ،فکر کنم گارانتی کنسول هایی که مشکل داشتن 2-3 بیشتر تمدید کرد
ربطش به دروغ گویی سونی چیه؟ یعنی از عمد اینکارو کرده بود؟

دروغ گفتن ؟ توی نتیجه فرقی نداره KZ داره روی رزولوشن 1080 اجرا میشده. این عنوان به طور طبعی روی 960P اجرا میشده اما با استفاده از تکنیک
temporal reprojection تمامیه جزیات از روی فریم قبلی گرفته میشده که باعث 1080 شدنش میشده. استفاده از این تکنیک نیاز به سرزنش نداره هیچ نیاز به تبریک هم داره. اگه این تکنیک رو استدیو های 3p بتونن بدست بیارن راحت همه ی عناوین XB روی 1080 اجرا میشه
از اول تا آخر پستت اشباه هست فقط واسه خودت یک چیزی می گی ...
اولا رزولوشن بازی 960p نبوده 1080 × 960 بوده که با 960p خیلی فرق داره و تقربا با 720p برابر هست از نظر تعداد پیکسل ها ...
دوما از دو تا فریم قبلی استفاده می کنه نه یکی
سوما ضعف های خودش رو داره و کیفیتش با 1080 native برابر نیست
شما هم با همین عینک فنیت که زدی به چشمت کارت رو ادامه بدی یحتمل سونی به زودی عناوین 240p رو به عنوان 1080 به خوردت می ده...

آخرین ویرایش:
از اول تا آخر پستت اشباه هست فقط واسه خودت یک چیزی می گی ...
اولا رزولوشن بازی 960p نبوده 1080 × 960 بوده که با 960p خیلی فرق داره و تقربا با 720p برابر هست از نظر تعداد پیکسل ها ...
دوما از دو تا فریم قبلی استفاده می کنه نه یکی
سوما ضعف های خودش رو داره و کیفیتش با 1080 native برابر نیست
شما هم با همین عینک فنیت که زدی به چشمت کارت رو ادامه بدی یحتمل سونی به زودی عناوین 240 p رو به عنوان 1080 به خوردت می ده...
در ضمن به شما توصیه می کنم معنی 1080p native رو یاد بگیرین قبل اینکه در و گوهر تو تاپیک پخش کنین ..
الان نکنه شما توقع داری بیام زیر تا بم اون قضیه رو از DF کپی کنم بزارم تا شما راضی باشی ؟ لپ کلام رو برای دوستان راحت توضیح دادم مشکلی داره ؟ بنده گفتم با توجه به این تکنولوژی جزیات از فریم قبلی گرفته میشه حالا مهمه که بگم به جای 1 فریم از 2 فریم قبلی استفاده میکنه ؟ LOL . شما به جای بالا پایین کردن این فریم ها دست از این مسخره بازی بردارین که تا هرچی میشه میگید شما اول یاد بگیر و خزعبلات دیگه. اگه قرار باشه کل اون مقاله ای که گوریلا و DF منتشر شده رو بزارم نه شما متوجه میشی نه خودم پس بهتره کلا از فکرت بیرون کنی. خواهشن همه رو هم مثل خودت فرض نکن و به هرکی میریسه " فن " بودن رو بهش تحمیل نکن. مطمئن باشید اگه فن متعصب بودم مثل دوستان دست به ترول و .... میزدم.

الان نکنه شما توقع داری بیام زیر تا بم اون قضیه رو از DF کپی کنم بزارم تا شما راضی باشی ؟ لپ کلام رو برای دوستان راحت توضیح دادم مشکلی داره ؟ بنده گفتم با توجه به این تکنولوژی جزیات از فریم قبلی گرفته میشه حالا مهمه که بگم به جای 1 فریم از 2 فریم قبلی استفاده میکنه ؟ LOL . شما به جای بالا پایین کردن این فریم ها دست از این مسخره بازی بردارین که تا هرچی میشه میگید شما اول یاد بگیر و خزعبلات دیگه. اگه قرار باشه کل اون مقاله ای که گوریلا و DF منتشر شده رو بزارم نه شما متوجه میشی نه خودم پس بهتره کلا از فکرت بیرون کنی. خواهشن همه رو هم مثل خودت فرض نکن و به هرکی میریسه " فن " بودن رو بهش تحمیل نکن. مطمئن باشید اگه فن متعصب بودم مثل دوستان دست به ترول و .... میزدم.
lol
نکنه 720p و 960p هم برات یکی هست که میگی 960p؟:lol:
یکی شما فن نیستی یکیking ps3 :lol:
اون برابر بودن کیفیت با 1080 native رو هم که دیگه خودت روت نشد جواب بدی ...

عزیز شما در کدوم یک از کامنت های بالای من دیدی که بگم 1080 ×960 با native 1080 برابره ؟ من یک غلطی کردم خواستم توضیح بدم که این عناون داره روی 1080 ران میشه ولی نمیدونستم که اینقدر جزییات برای شما مهمه که 960 رو باید حتما 1080 × 960 نوشت و 1080 هم native 1080 . در مورد مایکروسافت هم اصلا یادم نمیاد که روزولشن های اجرایی عناوینشو مسخره کرده باشم و بگم که مایکروسافت خر است و 720 اشغاله. حالا دیگه چی شما رو متعجب کرده که اونم توضیح بدم ؟:|

اول دوستان اومدن می گن سونی گفته بازی 1080 native هست ولی دروغ گفته بعد شما گفتی:
دروغ گفتن ؟ توی نتیجه فرقی نداره
که به هر کی این جمله رو نشون بدی برداشتش اینه که منظور شما برابر بودن کیفیت بخش MP بازی KZ با 1080 native هست ...
اون مسخره کردن مایکروسافت هم منظورم فقط شخص شما نبود منظورم کلا سونی فن ها بودن ...(البته خود شما هم چند باری مایکروسافت رو کوبوندی ولی متاسفانه بوکمارک نکردم حوصله هم ندارم بگردم پیدا کنم کجا بوده:d)

دوستان چه بازی هایی قراره با direct x 12ساخته بشه؟الان همین qb با همین برنامه ساخته میشه یا نه؟بازی هست الان که اومده و از همین برنامه رو x1 استفاده کرده باشه؟

دوستان چه بازی هایی قراره با direct x 12ساخته بشه؟الان همین qb با همین برنامه ساخته میشه یا نه؟بازی هست الان که اومده و از همین برنامه رو x1 استفاده کرده باشه؟

direct x 12 هنوز منتشر نشده برای همین هیچ کدوم از بازی هایی که تا الان منتشر شدن ازش استفاده نمی کنن ...
جواب بقیه سوالاتون رو نمی دونم:d
----------------------------------------------------
طرف هنوز تلفظ درست رزولوشن رو بلد نیست بعد اومده مایکروسافت رو ترول می کنه ...
خیلی رو می خواد به خدا ...

به لطف مدیران این تاپیک تا دلتون بخواد قربانی داد از هر دو جبهه! فقط هم به خاطر چند روز اخیر! تاپیک برای بار دوم از حالت قفل در میاد تا بتونیم مثل چندتا آدم متمدن با هم بحث کنیم!

Digital Foundry vs Metro Redux

در مورد فریم ریت:
There is indeed no 60fps 'target', or even what we like to call a 'perceptual' 60fps - where performance often dips below the ideal, but not to any great, noticeable detriment to the experience. This looked absolutely rock solid.
فریم ریت روی 2 کنسول:
On PlayStation 4 running Last Light, we see a solid 60fps from start to finish (screen-tear is only evident on FMV cinematics, curiously enough). Across 26,000 sample frames, each is entirely unique. For our Metro 2033 Xbox One captures, just two frames are dropped - one accompanied by a fleeting screen-tear cascade, again proving that adaptive v-sync is in place

در آخر رزولیشن:
Differences kick in at the resolution level: PS4 hits its 60fps target at full 1080p, while Xbox One currently stands at a curious 912p native resolution - that would be something in the region of 1620x912 (assuming square pixels). The original plan for Xbox One was to ship at 900p, but the June XDK update (returning the Kinect GPU resources to developers) has allowed for a tiny resolution boost - our guess here is that 4A opted to bank the additional resource to help lock down that all-important frame-rate rather than really push the pixel-count. If so, that's the right trade.

The additional pixel-count gives Last Light's intensely detailed texture work the real estate to shine - this more than anything offers up a good proportion of the top-end PC experience on your new console

Digital Foundry vs Metro Redux • Eurogamer.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or