اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
میدونی که اون افت رزولوشن KZ فقط یک باگ به اسم temporal reprojection که باعث فاصله گرفتن پیکسل ها از هم و در نتیجه افت رزولوشن میشده و با یک پچ هم حل شده ؟ یعنی تنها سوژتون همچین چیزیه که اونم حل شده ؟ دیگه سوژه دیگه ای ندارین ؟
در مورد حرف های این بنده خدا هم، با این اختلاف رزولوشن ها مشخص شده که PS4 تا حدودی قوی تره که خوب مردم هم همیشه دنبال محصولی هستن که تکه و از همه قوی تره، این بنده خدا با این جور مسائل نمیتونه مردم رو مجبور کنه که XB1 بگیرن ! به نظرم این بهونه چند اینچی بودن TV برای مشخص شدن تفاوت واقعا مسخره هستش !
نه رفیق باگی در کار نبوده. مولتی پلیر این بازی روی رزولوشن 960x1080 اجرا میشده که سازنده تونسته بود با استفاده از تکنیکی به نام Temporal reprojection اون رو به 1080p برسونه و دلیل اینکه کسی متوجه این مسئله نشد این بود که کیفیتش با 1080p Native تفاوتی نداشت. در این تکنیک نصف پیکس ها از فریم قبلی گرفته می‌شد.
اینم توضیحات سازنده:
"In multiplayer mode, however, we use a technique called 'temporal reprojection', which combines pixels and motion vectors from multiple lower-resolution frames to reconstruct a full 1080p image. If native means that every part of the pipeline is 1080p then this technique is not native.
"Games often employ different resolutions in different parts of their rendering pipeline. Most games render particles and ambient occlusion at a lower resolution, while some games even do all lighting at a lower resolution. This is generally still called native 1080p. The technique used in Killzone Shadow Fall goes further and reconstructs half of the pixels from past frames.

دیجیتال فاندری هم این تکنیک رو تحسین کرده:
In Digital Foundry's original article, Leadbetter praised the technique.
"The fact that few have actually noticed that any upscale at all is in place speaks to its quality, and we can almost certainly assume that this effect is not cheap from a computational perspective," he said.

منم کاری به Console War ندارم فقط یه سوال بعد بازی کردن Killzone :SF چندتاتون رفتین چشم پزشک؟:-/ چون 3 حالت بیشتر نداره :
1-یا مثل این بنده خدا کلاً متوجه نشدید.
2 یا متوجه شدید، واسه اینکه ریا نشه به رو نیاوردین .
3-یا تلویزیون همتون زیر 20 اینچ هست.

آقا جون باگ ماگ، حل شده حل نشده . . . من کاری ندارم ،هرچی که بوده بالاخره بازی داشته رو رزولوشن 960x1080 اجرا میشده (تا قبل پچ ) ، فقط میخوام بدونم شما کارشناسای رزولوشن با این همه ادعا و دب دبه کب کبه ـتون چطور متوجه این اختلاف رزولوشن نشدین ؟
متوجه نشدن چون رزولوشن 960x1080 از نظر بصری هیچ تفاوتی با 1080 نداره و با چشم غیر مصلح نمیشه به راحتی تفاوت بین 900P و 1080 رو تشخیص داد ! خود DF که برملا کننده بود نتونسته بود متوجه بشه و گندش بعد از نقد کردن در اومد ! ولی تفاوت 1080 و 720 به راحتی قابل تشخیصه ! همونطوری که در هنگام خرید یک TV یا phone میتونی 1080 و 720 بودنشون رو تشخیص بدی توی یک بازی هم میشه ! دیگه این که کسی نمیتونه تشخیص بده مشکل خودش هست و چشماش !

- - -ویرایش - - -

نه رفیق باگی در کار نبوده. مولتی پلیر این بازی روی رزولوشن 960x1080 اجرا میشده که سازنده تونسته بود با استفاده از تکنیکی به نام Temporal reprojection اون رو به 1080p برسونه و دلیل اینکه کسی متوجه این مسئله نشد این بود که کیفیتش با 1080p Native تفاوتی نداشت. در این تکنیک نصف پیکس ها از فریم قبلی گرفته می‌شد.
اینم توضیحات سازنده:

دیجیتال فاندری هم این تکنیک رو تحسین کرده:
والله اونطور که من از GAMESPOT خوندم این تکنیک یک جور مشکل بوده که باعث فاصله گرفتن پیکسل ها میشده و یک جورایی اون حس "مجلل" بودن رو میگرفته ! ولی خب مثل این که اشتباه از من بوده.

آخرین ویرایش:
متوجه نشدن چون رزولوشن 960x1080 از نظ بصری هیچ تفواتی با 1080 نداره و با چشم غیر مصلح نمیشه به راحتی تفاوت بین 900P و 1080 رو تشخیص داد ! خود DF که برملا کننده بود نتونسته بود متوجه بشه و گندش بعد از نقد کردن در اومد ! ولی تفاوت 1080 و 720 به راحتی قابل تشخیصه ! همونطوری که در هنگام خرید یک TV یا phone میتونی 1080 و 720 بودنشون رو تشخصی بدی توی یک بازی هم میشه ! دیگه این که کسی نمیتونه تشخیص بده مشکل خودش هست و چشماش !
احتمالاً اینم میدونید که رزولوشن 960x1080 از لحاظ تراکم پیکسل به 720 نزدیکتر هست ؟:-/
1280x720 = 921600 pixels
960x1080 = 1036800 pixels

متوجه نشدن چون رزولوشن 960x1080 از نظ بصری هیچ تفواتی با 1080 نداره و با چشم غیر مصلح نمیشه به راحتی تفاوت بین 900P و 1080 رو تشخیص داد ! خود DF که برملا کننده بود نتونسته بود متوجه بشه و گندش بعد از نقد کردن در اومد ! ولی تفاوت 1080 و 720 به راحتی قابل تشخیصه ! همونطوری که در هنگام خرید یک TV یا phone میتونی 1080 و 720 بودنشون رو تشخصی بدی توی یک بازی هم میشه ! دیگه این که کسی نمیتونه تشخیص بده مشکل خودش هست و چشماش !
خب این وسط مگه کلا چند تا بازی داشتیم که تفاوتشون 720P و 1080P بوده؟ یه دونه Ghosts بود با MGS: GZ، شاید هم بیشتر بود و من فراموش کردم :دی

احتمالاً اینم میدونید که رزولوشن 960x1080 از لحاظ تراکم پیکسل به 720 نزدیکتر هست ؟:-/
1280x720 = 921600 pixels
960x1080 = 1036800 pixels
FYI تراکم پیسکل یا Pixel density به صفحه نمایش ربط داره نه تعداد پیسکل های پردازش شده! ضمن اینکه تو Killzone چیزی که ما میدیدیم 1080p بود ، بحث سر اینه که اینا اومدن یه تکنیک استفاده کردن که مقداری از پیکسل های تصویر رو از فریم قبل میگرفت و بقیه رو پردازش میکرد. اما همه ی اینا بازم ربطی به اون قضیه ی چشم پزشکی شما نداره ;)

دم گوریلا گیمز گرم که یه چیزی برا بعضی ها گذاشت تا بهش چنگ بزنن. رزولوشن 1080 یه شفافیتی داره که تو 720 اونو نمیشه دید.احتیاج به تلویزیون 60 اینچ هم نیست.

چقدر خوب خودتون رو قانع میکنید که 720 و 1080 هیچ فرقی با هم ندارن :دی دمتون به شدت گرم!

برام سواله که اگه فرق این رزولوشن ها توی تلویزیون های بزرگ قابل فهم نیست، چرا شرکت های بزرگ دنیا از جمله نوکیا که از نزدیک ترین همکارهای ( در واقع مال خود مایکروسافت ) مایکروسافته، از رزولوشن 1080 توی صفحه نمایش یه گوشی 4 تا 5 اینچی استفاده میکنن و الان هم همه دنبال ارتقا به 4K هستن!

جریان کیلزون هم خوشم میاد میدونید چیه، ولی میخواید جور دیگه جلوه بدینش :دی Good Job

اینکه سیستم 960x1080 رو پردازش کنه و از طریق یه تکنیک بقیه ی پیکسل هارو از فریم قبلی بگیره و 1920x1080 رو ارائه بده میشه یک نقطه ضعف :دی :دی

سونی واسه اینکه رزولوشن بالا رو ارائه بده میره این تکنیک رو میسازه تا کمبودی حس نشه، مایکروسافت اول روش فاصله گرفتن از تلویزیون، الانم که طرح چشم پزشکی رو مطرح میکنه! خدایی چه جوری روتون میشه بیاید دفاع کنید از این مساله؟

طرف اومده پست منو نقل کرده میگه ادبو رعایت کن چون به این مردک گفتم عینکی!!!آخه مرد حسابی این آقا علنی داره به ما توهین میکنه میگه ۱۰۸۰ با ۷۲۰ فرقی نداره!!
من تعجب میکنم از شما مایکرو فنا که با وجود این همه توهین غیر مستقیمی که مایکرو بهتون میکنه هنوز هم پشتشین!!
پارسال توی کنفرانس مایکروسافت وقتی دان متریک علنی گفت هرکی اینترنت پر سرعت نداره بره ۳۶۰ بخره من به عقل ناقص و کم شعوری سران بخش xbox پی بردم!!!دیگه توهین بزرگتر از این؟
اینم از جریان امسال.حالا هی طرفشو بگیرید و بگید ALL IN ONE!!!!!!

Sent from my C6802 using Tapatalk

تفاوت رزولشن حکایت از تفاوت قدرتــه. این که تفاوت حس میشه یا نه مهم نیست، نباید حقیقتُ کتمان کرد، چیزی که حالا عیانه قدرت بالاتر کنسول PS4ــه ، یه سری سران مایکروسافت نباید به شعور فن هاشون، با یه سری حرف های بیخود واسه ماســ مالی کردن اشتباهاتشون توهین کنن. من فقط به اسپنسر دلم خوشــه، :( می دونم فقط اون ما رو میفهمه. :d

اینکه 720 با 1080 تو فاصله تفاوت نداره خب درست میگن تا حدی ... من تو فاصله ی 12 متری با ویدیو پروژکتور فیلم میبینیم (خیلی بزرگ نیست حول و حوش 40 اینچ در میاد) از 5 متری قشنگ تار و توره , پیکسل پیکسل میشه , ولی 10 12 متری به چشم نمیاد خیلی...
ولی در کل مسئله اینه گیم مثه فیلم نیست که دور باشی و راحت بتونی ببینی , من خودم میخوام بازی کنم تا حلقم میرم تو مانیتور , آدم دقت لازم داره واقعن یه جاهایی , حالا نه هر بازی ولی مثلن میخوای مولتی پلیر بشینی بتلفیلد بازی کنی تو 12 متری مگه میشه هدشات کنی آخه :| ,در ضمن من اصن فاصله که میگیرم احساس میکنم یه چیزایی از بازیُ دارم از دست میدم :)) واسه همین چه بخوای چه نخوای تو بازی کردن تفاوت 1080 و 720 فاحش میشه !

ضعف کنسولِ دیگه , حداقل امیدوار باید بود یا درستش کنن یا کمِ کَم تو مولتی درست نمیشه واسه انحصاریاش درست بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or