اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
دوست من اختلاف بین گیم پلی و کات سین رو میگم ! به نظرم کیفیت کات سین رو باید یه خرده کاهش میداد ! یه جاهایی دوست داشتی بازی کیفیت کات سین داشت ! یه جوری باعث میشد بعد مدتی گرافیک بازی کاملاً واست عادی بشه. کلاً گرافیک گیم پلی عالی بود! ولی باز میگم "اختلاف" کات سین با گیم پلی یه جاهایی تو ذوق میزد! دوستانی که انتحاری می کوبن ! بکوبن به من چه واقعیت گفتم! :d

منطقی به قضیه نگاه کنی میبینی رو اون سخت افزار کهنه نمیشد حرف از دوست داشتن زد وگرنه اگه دست ND باز بود گرافیک گیم پلی بهتر میبود 100% اما دلیلی که من فکر میکنم اکثراً میگن اختلاف بین کات-سین و گیم پلی تو ذوق میزده اینه که بیشتر کات سین های TLOU تو فضای بسته و حالت close up دارن درصورتیکه خود گیم پلی بیشتر تو فضای باز اتفاق میوفته. اونایی که بازی کردن متوجه منظورم میشن ، نمیشه از روی عکس نظر داد! درکل من این اختلاف بین کات سین و گیم پلی رو قبول دارم ولی نه درحدی که تو ذوق بزنه!

نميدونم چرا دوستان اينقدر نسبت به اين خبر واكنش نشون ميدن. كسي نگفته كه 343 با پورت هيلو كار بزرگي نكرده اتفاقا با توجه به اينكه اكثر بازيسازا با XOne حالا به هر دليل مشكل داشتن و نتونستن 1080 خروجي بگيرن عظمت كار 343 بيشتر معلوم ميشه. ND هم مسلما كار بزرگي كرده 343 هم همينطور.

Face-Off: Outlast
In the end, compared to a number of other Unreal-powered titles available on the new consoles, Outlast stands out for its fast frame-rate and solid image quality. The fact that the developers were able to deliver the same experience across both consoles is worth a bit of praise. Textures, texture ******ing, models, and effects are identical across all three platforms for once. There are slight differences present, mostly in the form of variable performance, but these issues do not impact a mostly rock-solid experience.
rg61y5rhr7jizd9sz1td.png

بازی PES 2015 نسخه PS4 به صورت 1080 و 60 فریم ثابت خواهد بود. نسخه X1 هنوز مشخص نیست.
Pro Evolution Soccer 2015: Confirmed 1080p and 60 fps on the PS4

Konami has more details about his upcoming Soccer Pro Evolution Soccer 2015 announced, among other things, that relates to technology. Accordingly, the latest addition to the series will definitely run on the PlayStation 4 in Full HD 1080p resolution with constant 60 frames per second. These basic data were run in the first playable version of the title on the Sony platform, so European Brand Manager Adam Bhatti.

As for the Xbox One, could you confirm the other hand, not yet. According to senior creative producer Naoya Hatsumi one is on the Microsoft console "still at a level where not been a definitive yes" could be. The development had not even been completed to 70 percent and you have a lot of work in terms of balancing going on. The current status of the project is presenting any case for the time being with the PlayStation 4 At the same time reaffirmed the makers that they were working on the Xbox One variant and all other reactions as well and this optimizing.

چرا تو اکثریت بازی ها اول رزولوشن و فریم ریت ps4 مشخص میشه و مدتی بعد ایکس وان؟!:-/
چون ظاهرا برای گرفتن این خروجی روی X1 با یه سری مشکلات دست و پنجه نرم میکنن سازنده ها. اما روی PS4 راحت میتونن این خروجی رو بگیرن. واسه همین نسخه PS4 اول مشخص میشه و بعد میخوان ببینن میتونن تا موعد همین خروجی رو روی X1 بگیرن یا نه.

ولي واقعا گرافيك عالي داشت. شايد روي PS4 هم 1080 نباشه
اینها اون موقع که تو E3 بازی رو نمایش دادن Dev Kit جدید که فضای پردازشی رزو شده برای کینکت رو آزاد میکنه رو نداشتن تونستن رو وان 882p در بیارن! احتمالا رزولوشن پلی 1080 خواهد بود البنته با افت فریم هایی که تو نمایش E3 مشهود بود. اگر نتونن فریم رو با بهینه سازی رو 60 قفل کنن یا با یه دانگرید رز رو 1080 نگه میدارن یا رز رو میارن رو یه رزولوشن تخیلی مثلا 924P!:|:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or