اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
@ The End Of Ps

جناب باز شروع نکن ! زیاد Tlou بازی کردیم! اگه زیاد نبود کم هم نبود ! یه جاهایی هم تو ذوق میزد. لطفاً واقعیت رو دیگه انکار نکن.

مثلا کجاها؟ قشنگ دقیق و واپح و روشن بگو کجاها که من هم مطلع بشم. چون میخوام برم عکس بگیرم بیارم بزارم اینجا ببینم درست میگی یا نه.

اتفاقا پورت TLoU شق القمر بوده. دلیل های زیادی داشته که EDGE تو مصاحبش با Neil بهش اشاره کرده. وگرنه Bruce و Neil و ND اون قدر عقده ای نیستن بیان واسه یه پورت معمولی چند بار توییت کنن!:دی

The last of it: Naughty Dog on bringing The Last Of Us to PS4 | Features | Edge Online
PS3 و 360 هردو معماریشون PowerPC بود. اینکه ناتی داگ از سختی و دردسر کار پورت گفته دلیل نمیشه واسه بقیه بی دردسر بوده باشه، یعنی اگه یه سازنده ای چیزی در این مورد نگه یعنی کار راحتی بوده ارزش نداشته کارشون؟

PS3 و 360 هردو معماریشون PowerPC بود. اینکه ناتی داگ از سختی و دردسر کار پورت گفته دلیل نمیشه واسه بقیه بی دردسر بوده باشه، یعنی اگه یه سازنده ای چیزی در این مورد نگه یعنی کار راحتی بوده ارزش نداشته کارشون؟
اگه 4 تا بازی رو همزمان پورت میکرد چی می گفت؟

اشکال بازیای nd اینه که اختلاف گرافیک بازی بین کات سیناش با گیم پلی خیلی زیاده من هر وقت uncharted و tlou بازی میکردم این تفاوت تو ذوقم میزد ولی اینجور که edge نوشته تو این ریمیک این مشکل برطرف شده البته ظاهرا کات سینای سینمایی هنوز از قبل رندر شده هستن

The last of it: Naughty Dog on bringing The Last Of Us to PS4 | Features | Edge Online
تا حدودی درسته ولی اونقدری هم نیست که تو ذوق بزنه!

گرافیک تو ذوق میزد یا تفاوت بین کات سین و گیم پلی؟:-/

به خدا هیچ کدوم رو نداشت
هم گرافیک و عالی بود و هم تفاوت بین کاتسین و گیمپلی خیلی کم بود..واقعا کم بود..بنده اصلا نمیخواستم دخالت کنم ولی دوستمون یه حرفی زدند که برخلاف نظر نه تنها من بلکه خیلی ها بودن..یادمه یه نقد میخوندم که دقیقا به اختلاف کم و گرافیک خیره کننده این بازی اشاره کرده بود.که خودمونم همین رو دیدیدم.عکس هایی که دوستمون هم پست کردند به صحت حرف های ما اشاره داره.

تا اونجا که بنده یادمه همیشه عناوین Naughty Dog از نظر یکپارچه بودن گرافیک گیم پلی و کات سین ها در سطح خیلی خوبی قرار داشتن . Uncharted Series هم از این نظر تا حدی بهتر از The Last Of Us بود اما در نگاه کلی همون The Last Of Us هم عالی کار کرده بود .

حالا برام جالبه توی این تاپیک به چنین پست هایی برمی خورم و برخی اوقات هم شک می کنم که آیا این دوستان همون The Last Of Us و Uncharted 3ی رفتن که ما هم روی PS3 تجربه کرده کردیم ؟!

اشکال بازیای nd اینه که اختلاف گرافیک بازی بین کات سیناش با گیم پلی خیلی زیاده من هر وقت uncharted و tlou بازی میکردم این تفاوت تو ذوقم میزد

جناب باز شروع نکن ! زیاد Tlou بازی کردیم! اگه زیاد نبود کم هم نبود ! یه جاهایی هم تو ذوق میزد. لطفاً واقعیت رو دیگه انکار نکن

اولا؛ نمی دونم مقاله ای که گذاشتم رو خوندید یا نه. TLoU روی یکی از پیچیده ترین قطعه های سخت افزاری + با انجین اختصاصی ساخته شده بود + کدها به قدری اپتیمایز شده بود که بتونه بهترین گرافیک نسل هفت رو روی این سخت افزار پیچیده ارائه بده. برای اینکه کرکتر مدل های in-game ورژن PS4 همتراز با Cutscene های ورژن PS3 بشه، وضعیت آبجکت ها کلا تغییر کرد. Asset ها باید بازسازی می شد و...
Neil (اگر قبولش دارید) گفته TLoU برای پورت شدن ساخته نشده بود. یعنی مثلا ممکنه GT6 خیلی راحت تر نسب به TLoU پورت بشه. با این که هردو رو یک سحت افزار ساخته شدن.
حالا همه این سختی ها تو این مدت کم گذرونده شده و Bruce اومده از همکاراش به نوعی تشکر کرده، خیلی عجیبه؟

ثانیا؛ من حرفی از سخت بودن یا نبودن پورت Halo زدم؟

گرافیک تو ذوق میزد یا تفاوت بین کات سین و گیم پلی؟:-/
دوست من اختلاف بین گیم پلی و کات سین رو میگم ! به نظرم کیفیت کات سین رو باید یه خرده کاهش میداد ! یه جاهایی دوست داشتی بازی کیفیت کات سین داشت ! یه جوری باعث میشد بعد مدتی گرافیک بازی کاملاً واست عادی بشه. کلاً گرافیک گیم پلی عالی بود! ولی باز میگم "اختلاف" کات سین با گیم پلی یه جاهایی تو ذوق میزد! دوستانی که انتحاری می کوبن ! بکوبن به من چه واقعیت گفتم! :d

دوست من اختلاف بین گیم پلی و کات سین رو میگم ! به نظرم کیفیت کات سین رو باید یه خرده کاهش میداد ! یه جاهایی دوست داشتی بازی کیفیت کات سین داشت ! یه جوری باعث میشد بعد مدتی گرافیک بازی کاملاً واست عادی بشه. کلاً گرافیک گیم پلی عالی بود! ولی باز میگم "اختلاف" کات سین با گیم پلی یه جاهایی تو ذوق میزد! دوستانی که انتحاری می کوبن ! بکوبن به من چه واقعیت گفتم! :d

آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد
ولی آدمی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or