اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

توسط sony
میشه بگید چی از جمع بازی های تایید شده در این رزولیشن کم شده ! فقط یکی لطفا.

فكر كنم چشماي من دارن نميبينن يا خواب ميبينم لطفا يكي دو صفحه به عقب برگرديد تا خبرهايي كه من ربطي نداره را ببينين تا متوجه بشين . فكر كنم Resistance و re4 بود:-"
فكر كنم منظورتRE5 بود نه؟

Gears of War

بازیش وحشتناک خوفناکه:eek: یه دمو از گیم پلیش اومده که واسه دانلود برید اینجا:

http://xboxyde.com/news_3727_en.html

پشم ریزان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Brother In Arms 3

(تیزر)

Rainbow Six: Vegas

تریلر جدیدی هم از این بازی اومده:http://xboxyde.com/news_3729_en.html

Fifa 2007

کلیه ی عکسها مربوط به نسخه ی 360 بازی ها هستن:D

بای

آخرین ویرایش:
امین جان هر کی دوست داری از این سایته هی لینک نده !!
اصلا نمیتونم ببینم روی عکسها که کلیک میکنم جایی نمیره و باید همون عکس thumbnail رو نگاه کنم و لذت ببرم!!
عکسی هم که از Fifa گزاشتی بهتره پاک کنی چون صفحه رو بهم میرزه و پستت کلا پاک میشه!

امین جان هر کی دوست داری از این سایته هی لینک نده !!
اصلا نمیتونم ببینم روی عکسها که کلیک میکنم جایی نمیره و باید همون عکس thumbnail رو نگاه کنم و لذت ببرم!!
عکسی هم که از Fifa گزاشتی بهتره پاک کنی چون صفحه رو بهم میرزه و پستت کلا پاک میشه!
سلام.
خب من لینک تامبنیل میدم هر کس دوست داشت باز کنه بعد میتونید برید با سایز بزرگ ببینید!!
چون جاوا اسکریپ هست نمیشه لینک داد;)

عکس فیفا هم خود به خود کوچیک میشه در سیستم جدید سایت:cheesygri عکسش حجمش بالا نیست مگه نه نمیزاشتمش!

منظورم اون نبود!!
لینک تامبنیل میدی من میرم تو اون سایته تو سایت گیر میکنم
اینهمه سایت هستن لینک قشنگ و خوشگل میدن تو رفتی به اون سایته گیر دادی!!

سلام ... ;)

بازی Mass Effect در سال 2007 برای PC خواهد آمد ...

در مجله ی PC Gamer UK یک مقاله در مورد بازی Mass Effect آورده شده و علیرغم اینکه در حال حاضر این بازی یکی از عناوین انحصاری Xbox 360 محسوب می شود اما بنقل ار BioWare سازنده ی Mass Effect گفته شده این بازی برای PC نیز خواهد آمد ...;)

البته این خبر هنوز توسط BioWare رسما تایید نشده اما با توحه به اینکه این بازی در سه ماهه ی دوم سال 2007 قرار هست برای Xbox 360 منتشر شود پس ما نبایستی حداقل تا اواخر سال آینده منتظر تایید رسمی این خبر باشیم ;)

در هر صورت با توجه به اینکه دو بازی Knights of the Old Republic و Jade Empire نیز که در ابتدا عناوین انحصاری برای Xbox بودند نیز به همین سرنوشت دچار شدند پس بایستی این خبر را جدی گرفت :cheesygri

پس یکی دیگر از عناوین انحصاری XBox 360 هم دیگه همچین انحصاری نیست... :D

تصاویری اسکن شده از مجله

2vd2zbs.jpg

2z4hc2h.jpg

ساخت بازی Just Cause 2 برای Xbox 360 و PS3 تایید شد ..

در مصاحبه ی اخیری که با یک مجله ی سوئدی انجام شده Christofer Sundberg مدیر ارشد Avalanche اظهار داشت که به دلیل موفقیت شماره ی اول آن ها پیش از این در حال ساخت شماره ی دوم بوده اند

در شماره ی دوم نیز شما بار دیگر در نقش Rico Rodriquez خواهید بود ولی اینبار نه در یک جزیره بلکه در یک شهر بسیار بزرگ ..

در حال حاضر این بازی صرفا برای Xbox 360 و PS3 تایید شده و هیچ تاریخ انتشاری برای آن ذکر نشده

آخرین ویرایش:
فرزاد وقتی هنوز خبر رسمی نیست زیاد خوشحال نباش:cheesygri:)

این پست رو دوباره میزنم:

Gears of War

بازیش وحشتناک خوفناکه:eek: یه دمو از گیم پلیش اومده که واسه دانلود برید اینجا:

http://xboxyde.com/news_3727_en.html

پشم ریزان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Brother In Arms 3

(تیزر)

Rainbow Six: Vegas

تریلر جدیدی هم از این بازی اومده:http://xboxyde.com/news_3729_en.html

Fifa 2007

کلیه ی عکسها مربوط به نسخه ی 360 بازی ها هستن:D

بای

توسط sony
میشه بگید چی از جمع بازی های تایید شده در این رزولیشن کم شده ! فقط یکی لطفا.

فكر كنم چشماي من دارن نميبينن يا خواب ميبينم لطفا يكي دو صفحه به عقب برگرديد تا خبرهايي كه من ربطي نداره را ببينين تا متوجه بشين . فكر كنم Resistance و re4 بود:-"

Resistance که تایید نشده بود.
re هم کی تایید شد که من نفهمیدم که حالا بخواد کنسل شه.
بعد حالا این دو تا میشه بازی های ps3 یعنی روی 2 تا بازی اینجوری نتیجه گیری میکنید.
گرچه هیچ کدام کنسل نشدن شاید گفته بودن سعی میکنیم که نتونستن .
حالا من میگم من لیست بازی های 1080p برلای ps3 رو مینویسم شما برای xbox360 رو بنویس تا ببینیم کی کم میاره قبول؟

آخرین ویرایش:
ببین عزیز من شما که میگید دارم تعصبی حرف میزنم سخت در اشتباهی چون تعصب یعنی اینکه بیام بگم آقا چون ps3 چون ps3این رزووشن را داره یعنی بهترین نه من دارم میگم این دوستان شما نگاه کون از اول تا آخر نشسته داره با لحن تمسخر آمیز میگه روز به روز بازی هاش را از دست میده من دارم میگم بابا جون بلاخره این رزولوشن در ps3هست وحتی اگر براش یک دونه بازی هم نیاد مشکل از اون سازنده بازیست بس نگید گند سونی در آمده

فرزاد وقتی هنوز خبر رسمی نیست زیاد خوشحال نباش

شاید هنوز رسمی نباشه اما مطمعن باش دیر یا زود تایید میشه..
با شناختی که من از BioWare دارم کوچکترین تردیدی ندارم که این بازی برای PC هم میاد .. ;)

------------------------

اقا شديدا متاسفم اگر خبر تكراريه چون صفحات قبلو درست نخوندم
خبر جديدي از بازي Gears Of War براي PC

راستش خبر جدبد نیست ..;)

اما آنچه کاملا مشخصه این بازی هم به سرنوشت Halo 1 , Halo 2 , Fable و احتمالا در آینده Halo 3 دچار میشه ;) ...

شاید هنوز رسمی نباشه اما مطمعن باش دیر یا زود تایید میشه..
با شناختی که من از BioWare دارم کوچکترین تردیدی ندارم که این بازی برای PC هم میاد .. ;)
مگه مایکرو واسه اکسلوسیو کردنش پول نمیده؟؟ فکر کنم این طوری باشه اخه همین طوری که نمیشه مایکرو بگه اکسلوسیو کن اونم بگه باشه!
حتما یه قرارداد بینشون هست که...;)

بازم دمویی جدید از
Rainbow Six Vegas :

http://xboxyde.com/news_3732_en.html

مگه مایکرو واسه اکسلوسیو کردنش پول نمیده؟؟ فکر کنم این طوری باشه اخه همین طوری که نمیشه مایکرو بگه اکسلوسیو کن اونم بگه باشه!
حتما یه قرارداد بینشون هست که.

خب واسه همینه که میگم این خبر به این زودی تایید نمیشه ;)

معمولا سیاست BioWare همیشه اینه که بازی را در ابتدا برای Xbox انحصاری اعلام میکنه اما چند ماه پس از منتشر شدنش برای Xbox خبر اومدنش برای PC را تایید میکنه ;) ... نمونش را در مورد دو بازی Knights of the Old Republic و Jade Empire دیدیم

تازه نباید فراموش کنیم لازمه ی بازی کردن بر روی PC سیستم عامل ویندوز هست که یکی از عمده ترین بخش درآمد مایکروسافت متعلق به اون هست پس اومدن بازی برای PC هیچ نضادی با منافع مایکروسافت نداره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or