اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

:angry: طرفداراي ps3 كجايين ؟ تا حالا دو تا بازي در دقت تصويري 1080p براي ps3 لغو شده . خوب داره گند سوني در مياد . شايد حال طرفدارا گرفته بشه .

ولي حال من از شما گرفته تر هست چون من بدبخت ميخواستم برم xbox360 بخرم با اين همه صبر و بدبختي حالا به گوش ميرسه كه داره xbox360 جديد . واقعا اين مايكروسافت خيلي لج باز هست وقتي روي چيزي گير ميده تا اخرش هست . بيچاره ps3 با اين همه صبر خواست كنسول بهتري از xbox360 بسازه حالا xbox360 جديد مياد . حالا من نميدونم سوني چه برنامه اي به اين موضوع داره .
ولي در كل حال من خيلي گرفته است و فكر كنم اونايي هم كه xbox360 خريدن از من بدتر
مدیران محترم که این پست رو اصلا تفسیر و توجیه نمیدونن اصلا این یه خبره نه!:cheesygri
ما همین جاییم اگه برای ps3 2 تا لغو شده 360 که اصلا توی لانچ تایتل هاش نداشت همنی الانم وضوح کل ps3 خیلی بیشتر از x360 هست و بازی های 1080p هاش بیشتر از بازی های 1080p برای 360 هستند.
این خبرو نگفتم نگرانتون کنم گفتم که شک نکنید تا اخر این نسل ر 3 کنسول پا بر جا هستندو برای همشون بازی های خیلی عالی تر از لانچ تایتل هاشون ساخته میشه .

بزارید من کلا یه شفاف سازی کنم:
همه میدونن که ps2 خیلی بیشتر از xbox فروش کرد اما با این وضع کسی که یه xbox خریده هم نسل حاضرو تجربه کرده الان بازی های جدید رو ببینید مثلا mk:a این بازی برای هر دو کنسول اومده . پس اکثر بازی های بزرگ که برای ps2 اومدن برای xbox هم اومدن این وسط چند تا استثنای غیر قابل چشم پوشی هم وجود داره و اونا سری های dmc و mgs و onimusha و re هستند اما بیشتر بازی های بزرگ برای همه کنسول ها میان در این نسل هم دیگه اختلاف به 60 یا 70 میلون نمیرسه و نمیصرفه برای یه شرکت که بازی های خوبشو اختصاصی کنه . میمونه بازی های اختصاصی که خود شرکت سازنده کنسول ناشرش هست که اونها هم معمولا بازی های بزرگی هستند که بیشتر بر میگرده به سلقه که چه سبکی رو میپسنده الانم همه میبینید که از وقتی xbox360 اومده اکثر شرکتا بازی سازی روو براش شروع کردن به محض ورود 2 کنوسل دیگه هم بازی سازی برای اونا به شدت شتاب میگیره الانم که میبینید مثلا کپ کام بازی بزرگی چون lost planet رو داره برای xbox360 اختصاصی میزنه یه دلیل بیشتر نداره اونم اینکه کپ کام هیچ وقت از سونی خوشش نمیومده ( گرچه بماند که هیچ وقت نمیتونه از دستشم فرار کنه) و اینا که کپ کام یار سونی در نسل خاضر بوده و ..... اقراره چون برای فروش بازی های خودش پدیده ای چون dmc خلق کرده بازی هایی هم که برای یه کنسول اختصاصی میشن به دلیل پول دادن شرکت سازنده کنسول به اونا هست و مثلا sc5 که برای x360 اختصاصی شده دلیلش پول مایکروسافت هست مایکرو پولی که معادل فروش این بازی روی ps3 بوده رو به یوبی داده( شایدم کمتر چون دیگه شرکت وقت نمیخواد صرف کنه و بازی رو برای کنسول دیگه بسازه)و اونم براش اختصاصی کرده . این جور اختصاصی شدنا هم تا حد اکثر 2 سال برای جا انداختن کنسول هست .
واقعا در این نسل اصلا نمیصرفه که شرکتی الکی و به خاطر وفا داری و عشف و صمیمیت برای یه کنسول بازی اختصاصی بزنه.
پس:
هر کنسولی که میخرید مطمئن باشید حد اقل برای 5 سال میاتونید با اون بازی کنید و لذت ببرید اصلانم مهم نیست که 20 ملیون از فلان کنسول کمتر فروخته بازی های خوب براش ساخته میشه و کلی هم امکانات خوب داره به خاطر این چیز ها الکی خودتون رو اذیت نکنید و لذت خرید کنسول خودتون رو کم نکنید .
کسانی که 360 خریدن برن حال کنن چون یه کنسول عالی خریدن مبارکشونم باشه تا چند ساله دیگه هم برای این کنسول بازی های خوب زیادی میاد . کسانی هم که در اینده کنسول دیگری رو میخرن بازم نگران شکستش نباشن فکر بازی هاش باشن.

امیدوارم از صحبتام بر داشت بد نشه.
فقط یه نصیحتی برای اونایی دارم که هنوز 360 نخریدن .
اگه 2 ماهه دیگه صبر کنید سال 2007 میاد و قیمت قطعات خود به خود کاهش پیدا میکنه و کیفیت تولی 360 بالاتر میره و اگه 1 ماه بیشتر هم صبر کنید اون تولید سال 2007 به ایران میرسه یعنی اواسط بهمن میتونید یه 360 با کیفیت بهتر بخرید( که کمتر داغ کنه و عمر مفیدش بیشتر باشه) البته الانم تولیدش در سطح خوبیه ولی بعدا بهتر میشه.

موفق باشید!

اقا بهتون قل ميدم همين xbox360 جديد يا black 360 هم زمان با ps3 وارد بازار ميشه حس من اينو ميگه .
من از ps3 ناراحت نيستم ولي خيلي جالبه با اين سوني كه خيلي پز 1080p ميداد حالا داره اين عنوانهاي بازيش كم ميشه و از يك طرف به گوش ميرسه كه مايكروسافت ميخواد بازي هاي با 1080p بسازه .
اقا كسي خبر داره بازي الان واك با كدوم دقت تصويري اجرا ميشه ؟
سلام.
ای بابا مظنورت black 360 هست:) اون که همون 360 خودمونه!
با یه سری امکانات جدید;) این که دیگه جدید نمیشه میشه بری خودت اون امکانات رو بخری:D

راستی یکی میگفت sc:da با 1080p اجرا شده البته احتمالا اشتباه میکنه ولی میخوام بدونم با چی رزولوشنی اجرا میشه؟؟

ویرایش:
نه در حالت 1080i اجرا میکنه که بازم فوق العادست:cool::love:

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3154515

1080p شایعه بود که توسط خوده یوبی تکذیب شد!
بای

آخرین ویرایش:
سلام.
ای بابا مظنورت black 360 هست:) اون که همون 360 خودمونه!
با یه سری امکانات جدید;) این که دیگه جدید نمیشه میشه بری خودت اون امکانات رو بخری:D

راستی یکی میگفت sc:da با 1080p اجرا شده البته احتمالا اشتباه میکنه ولی میخوام بدونم با چی رزولوشنی اجرا میشه؟؟
روی بسته بازی نوشته 480p/720p/1080i. اما رزولوشن خود 720p بازی هست..هتوز بازی 1080p برای 360 نیومده..خود update هتوز برای 360 نیومده تا بتونه که 1080p رو output کته برای همین فعلا قابلیت1080p تا زمان fall update وجود نداره. این بازی میتونه از 720p به 1080i توسط upconvert تبدیل شه

روی بسته بازی نوشته 480p/720p/1080i. اما رزولوشن خود 720p بازی هست..هتوز بازی 1080p برای 360 نیومده..خود update هتوز برای 360 نیومده تا بتونه که 1080p رو output کته برای همین فعلا قابلیت1080p تا زمان fall update وجود نداره. این بازی میتونه از 720p به 1080i توسط upconvert تبدیل شه
پستم رو ویرایش کردم!
ببین
اون لینک میگه رو 1080i اجرا میشه;)

یه چیزی میگم .فقط جون مادرتون کارت مارت ندید { مدیران گرام }. برای شما ها چه فرقی میکنه بازی ها { Xbox 360 or PS3 } با چه دقت تصویری پخش بشه . چند نفر از کسانی که پی گیر این ماجرای 1080p یا 10180i هستند HDTV دارن؟؟؟ بی خیال شد لطقا.
راستی Alan Wake رو هر تصویری که اجرا شه یکی از بهترین بازی های ماجرای و ترسناک تاریخ خواهد شد.:D

یه چیزی میگم .فقط جون مادرتون کارت مارت ندید { مدیران گرام }. برای شما ها چه فرقی میکنه بازی ها { Xbox 360 or PS3 } با چه دقت تصویری پخش بشه . چند نفر از کسانی که پی گیر این ماجرای 1080p یا 10180i هستند HDTV دارن؟؟؟ بی خیال شد لطقا.
راستی Alan Wake رو هر تصویری که اجرا شه یکی از بهترین بازی های ماجرای و ترسناک تاریخ خواهد شد.:D

بله من دارم الان دارم با يك مانيتور ( مانيتور تلويزيون ) فيليپس كه از دقت تصوير 1080p استفاده ميكنه كار ميكنم كه ناقابل يكو هشتصد پول دادم كه قبلا هم گفته بودم
ولي اين عنوان بازي كه گفتم برام مهمه چون اين بازي واقغا گرافيك خفني داره خيلي مشكوك ميزنه :confused:
كسي خبر داره از اين بازي؟

مثل اینکه Resistance اخر قرار شد که در 720p اجرا بشه
معلوم نیست سر اون همه 1080p چی اومد.
http://www.ps3land.com/article-877.php
مگه قراره سر اون بازیها چیزی بیاد؟
در مورد Resistance از اول هم گفته شده بود که اگه بتونن 1080p خواهد بود و اگه نشه 720p عرضه میشه. شدن یا نشدنش هم از نظر فنی نبود بلکه بازی باید به لانچ میرسید و در نتیجه از نظر زمانی کم آوردن و نتونستن بازی رو با اون رزولوشن عرضه کنن.
در حال حاضر توی بازیهای لانچ PS3 هم بازیهای 1080p وجود دارن، بازیهای لانچ 360 که 600p توشون داشت :cheesygri
ضمنا معلوم نشد سر اون حرفهای مایکروسافت که می گفت توی نسل آینده 1080p امکان نداره چی اومد. تازه یه نسل 5 سال هستش و هنوز PS3 نیومده بازی 1080p واسش ساختن، دیگه تا یکی دو سال دیگه که تعداد بازیهای 1080p به شدت زیاد میشه. اگرم کسی دوست داشته باشه خیلی راحت میشه تعداد بازیهای 1080p رو شمرد که داره برای PS3 میاد تا همه ببینن سر اون بازیها چی اومده.

بله من دارم الان دارم با يك مانيتور ( مانيتور تلويزيون ) فيليپس كه از دقت تصوير 1080p استفاده ميكنه كار ميكنم كه ناقابل يكو هشتصد پول دادم كه قبلا هم گفته بودم
ولي اين عنوان بازي كه گفتم برام مهمه چون اين بازي واقغا گرافيك خفني داره خيلي مشكوك ميزنه :confused:

بازیی که تا یک سال دیگه هم نمیاد مگه قراره کسی بدونه با چه رزولوشنی اجرا میشه؟ اما خوب میشه حدس زد.
نسخه PC که رزولوشن نداره، نسخه 360 هم بعید میدونم با رزولوشن 1080p بصورت native اجرا بشه.

اخطار جدی و برای آخرین بار به کاربر ovis

قبلا هم گفته بودم احساسات درونی و حدسیات و اخبار فن سایتها رو بهتره برای خودتون نگه دارید و هیچ لزومی نداره که هر چیزی به ذهنتون رسید رو بیاید به عنوان خبر بزارید اینجا

در صورت تکرار دست رسیتون به انجمنها قطع میشه ...

اخطار جدی و برای آخرین بار به کاربر ovis

قبلا هم گفته بودم احساسات درونی و حدسیات و اخبار فن سایتها رو بهتره برای خودتون نگه دارید و هیچ لزومی نداره که هر چیزی به ذهنتون رسید رو بیاید به عنوان خبر بزارید اینجا

در صورت تکرار دست رسیتون به انجمنها قطع میشه ...

حرف شما قبول ولي من از حدس و گمان استفاده نكردم. ممكنه بگيد كجا من از حدس و گمان گفتم ؟
درضمن من تو چندتا تاپيك قبلييم يا سوال پرسيدم يا جواب دادم پس چطور به عنوان خبر گذاشتم ؟
من هر خبري هم گذاشته باشم با منبع گذاشتم از وقتي كه شما اعلام كردين .

واقعا كه ادم بدشانسي هستم هر كي عصباني يا ميخواد خودش را خالي كنه مياد روي سر من بدبخت پياده ميكنه:((

سلام
ضمن خسته نباشید به دوستان میخواهم یک چیز را برای همه روشن کنم اونم اینه که اینا همش بهانه هست که روی کدوم رزولوشن اجرا بشه به نظر من تمام افرادی که 360 خریدن (اکثر حرفه ای ها) دیدن خیلی چیز مالی نیست به خاطر همین برای اینکه خودشون را راضی نگه دارند و حرص نخورن که چرا 500.600 هزار تومن پول دادن میان این ایراد ها را میگیرن همه میدونن که ps3قابلیت کار با این رزولوشن را دارد . نیازی به updateندارد مثل 360 پس حتما حکمتی تو کار بوده که برای این رزولوشن ندادن پس الکی حرص نخورید بزارید ماه1/5 دیگه که آمد اونوقت روش مشکل بزارید در ضمن کسایی که میگن چون نمیشه هکش کردps3را این کنسول شکست میخوره فقط بگن که در ایران و کشور های جهان سوم شکست میخوره چون اینجا اینقدر راحت از این کارا میکنن اگر جرعت داشتی تو اروپا بشین و شماره تکاوچ یا هرکس دیگه که این کار را میکند را بنویس سر یک هفته میندازنش زندان آبخونک بخوره (البته آقا تکاوچ جسارت نشه)

الان یه مانیتور 1080p نو 17 اینچ قیمته 150 تومن هم گیر میاد من خودم یه مانیتور 1080p دارم و این مسئله برام خیلی مهمه.

Stranglehold
ps3 ver:
pixel_c.gif

Brian Lara International Cricket 2007
360:

در یک کلام انقلاب اینده!( به امضام مراجعه کنید)
فقط یه چیزی بهتون بگم که این بازی منو مجبور به خرید یه cpu 2 هسته ای کرد.
گرچه کلا سرعت کامپیوتر یه چیز دیگه ای شده و بازی ها خیلی با سرعت بهتری اجرا میشن .
همینو بهتون بگم که با رم 512 تونستم oblivion رو روی اخرین گرافیک و رزولیشن 1024*1280 اجرا کردم و در لود صحنه های بزرگ حتی یه ذره هم مشکل نداشتم البته گرافیکم : 7600 gtx هست . الانم میخوام یه رم خودم رو 1.5 gig کنم که تا crysis اومد با اخرین گرافیک بترکونم( البته بعدی میتونم بشه)

طرفداراي ps3 كجايين ؟ داره گند سوني در مياد
میگم اینم با منبع و مدرک بود نه!

سوني كه خيلي پز 1080p ميداد حالا داره اين عنوانهاي بازيش كم ميشه
میشه بگید چی از جمع بازی های تایید شده در این رزولیشن کم شده ! فقط یکی لطفا.

آخرین ویرایش:
خیلی کنترل های جدید wii باحالن:

این کنترل ها هیچ ربطی به نینتندو و wii ندارن!!:

لینک

خوب اعلام شد که سرویس آنلاین wii مجانی خواهد بود و نیازی نیست که پولی پرداخت کنید
قبلا بعضی شایعه ها به گوش میرسید که مثل سرویس گلد مدت دار خواهد بود که این طوری نشد

منبع

خوب این هم سوال و جوابی در مورد وی موت که اولیش رو خودم ترجمه کردم بقیه اش رو متن انگلیسی گزاشتم ;)

Q= وی موت با چه قدرتی کار میکنه از باطری استفاده میشه ؟ اگه میشه باطری ها شارژی هستن ؟ چه مدت میتونن کار کنن؟

A= از انرژی باطری در این کنترل استفاده میشه وقتی باطری تموم شد باطری قابل استفاده نیست و باید بیرون بندازیدش . اگه در حالت accelerometers (مثل Excite Truck, Wii Baseball) استفاده میکنید باطری ها حداکثر 60 ساعت و اگه در حالت اشاره ای باشه (مثل Mario Galaxy, Trauma Center, Red Steel) شما میتونید 30 ساعت از اون بهره ببرید
بر عکس چیزی که در 360 شاهد بودیم راهی برای شارژ کردن نیست و باید هر دفعه باطری رو عوض منید یا در جای دیگه ای شارژ کنید این شاید خبر بدی به نظر برسه اما اگه واقعا سیمی وجود داشت بدتر میشد چون هنگام بازی کردن ممکنه سیم رو بکشید و کنسول رو بندازید زمین که چندان جالب به نظر نمیرسه

AlbertStoots: How is the controller powered? Does it take batteries? Is it rechargeable like the Xbox 360 controllers.

CVG: The controller takes two standard AA-size batteries, which you need to replace when dead. The two batteries will power the controller for roughly 60 hours if just using the accelerometers (Excite Truck, Wii Baseball), but this time is reduced to around 30 hours if the pointer sensor (Mario Galaxy, Trauma Center, Red Steel) is in use.

Unlike the Xbox 360, there will not be a rechargeable pack that can be powered up by plugging the remote into the console. This may sound like bad news but think about it - if you were to connect your controller to the console and play at the same time, with the whole motion thing going on, you are likely pull your console over and send it crashing to the floor. That would be a serious design flaw on Nintendo's part.

Al3x wrote: Nitpick: You say the "pointer" function doesn't actually make the cursor go where the front of the Wii Remote is aiming like it would with a lightgun. Doesn't that basically mean that those menus they tried it on were NOT using the pointer function and instead just the motion sensors to replicate a mouse's feel? I mean, the pointer sensor thing is right at the front of the Remote so you would imagine that when it was used it would function as a proper pointer.

CVG: This is a tricky one to explain. The pointer-menus definitely use the pointer sensor. The sensor is on the top of the controller because it needs to 'see' the sensor bar (like a camera).

But like you, we figured it's strange that the controller doesn't have direct aim. The first time we noticed this was when I played the Wii Shooting tech demo (the one that looks like Duck Hunt) a few months back, in two-player mode. The aim is to shoot more targets than your opponent.

We thought we were in for an easy win, being House of the Dead NINJAS. So we, naturally, lifted the Remote to eye-level like a handgun, but immediately noticed that not only was my cursor not positioned where we were pointing, but it would also move in far bigger motions than we were aiming.

That's when we realised that it's more like a virtual mouse than a lightgun. This could possibly be a software specific mechanic, and maybe future software will allow you to set up the Remote more like a lightgun (similarly to the Super NES Super Scope, for those who remember it) but all of the games and menus we've seen so far seem to use the pointer in the 'virtual mouse' way we speak of. That includes Red Steel and Call of Duty 3.

Popesc: How did you calibrate the remote? I'd imagine that at some point it asks you to point at the corners of the tv and hit the trigger, but I haven't seen this mentioned anywhere.

CVG: We have not actually configured a controller yet because Nintendo has always made sure everything was set up before we arrived. But having quizzed Nintendo about calibration, we have come to learn that the Wii doesn't actually need to know how big your TV is, just the location of its central point in relation to the position of the sensor bar. So at some point, the console will ask you to point the remote at the centre of the screen and clicking a button. And that will be all.

Of course, you will first have to sync your Remote with the console, which works just like the Xbox 360 Wireless Controller. You press two sync buttons, one on the Remote under the battery cover, and the other under a small flap on the front of the console. Within second they're synced and ready to go.

Pseudo: Whoa, hang on! Can we just have some clarification on Wii Tennis, here? Your report seems to suggest that the type of swing your character makes isn't actually related at all to the type of swing you make with the remote. The way I read it, you make a vague swing-like movement and the character makes an arbitrary predefined swing -- which sounds lame. I can do that (more easily) by pressing a button. What's the point in swinging your arm if it's not offering you any greater level of control?

CVG: Visually, your tennis player doesn't accurately replicate your arm movements - he swings with pre-defined animations. That's VISUALLY. However, variations in your swinging of the Remote does indeed have an effect on the way the ball is played.

You can hit the ball left and right by timing your swing so that the bat meets the ball at the desired angle - that's very tricky. If you swing the Remote from low to high in a lobbing motion, the ball will be struck high. Similarly, turning your hand forward as you swing will put top-spin on the ball, which dips it just over the net. You can even put spin on the ball by pull the remote in more intricate directions as you swing.

The idea of this control system, apart from the enhanced visceral feel of it, is to get you concentrating more on your swing. So while it takes away control of the characters movements around the court, it pressures you to think more about whether you need to physically swing a backhand or forehand (which is handled automatically in all other tennis games), your swing timing, spin, and altitude.

Fabzroma: Perhaps you could enlighten us with a brief description of the sensor bar. I've heard very little regarding this and I'm keen to know what it will look like on my plasma telly. Is its length adjustable? Does it have to be visible or can it sit behind the telly?

CVG: The sensor bar is small, roughly six-or-so inches long, and no, this length is not adjustable. At most events we've been to, the bar has been placed at the bottom centre of the TV, but it works just as well on the top. But it cannot go behind your TV because the sensor on the top of the Remote needs to be able to 'see' it.

We've not tried it yet, but we would imagine it would be fine sitting on a unit or shelf below or above your TV, too. Although we haven't had the opportunity to play around with the hardware like this yet (we will soon, watch this space) we're sure the sensor bar doesn't have to be immediately next to your TV. We played Wii on a Projector screen and the sensor bar was simply placed in a table in front of the player. That worked fine - just as long as the remote can see the sensor bar when it is pointed in the direction of the display.​

منبع

سلام
ضمن خسته نباشید به دوستان میخواهم یک چیز را برای همه روشن کنم اونم اینه که اینا همش بهانه هست که روی کدوم رزولوشن اجرا بشه به نظر من تمام افرادی که 360 خریدن (اکثر حرفه ای ها) دیدن خیلی چیز مالی نیست به خاطر همین برای اینکه خودشون را راضی نگه دارند و حرص نخورن که چرا 500.600 هزار تومن پول دادن میان این ایراد ها را میگیرن همه میدونن که ps3قابلیت کار با این رزولوشن را دارد . نیازی به updateندارد مثل 360 پس حتما حکمتی تو کار بوده که برای این رزولوشن ندادن پس الکی حرص نخورید بزارید ماه1/5 دیگه که آمد اونوقت روش مشکل بزارید در ضمن کسایی که میگن چون نمیشه هکش کردps3را این کنسول شکست میخوره فقط بگن که در ایران و کشور های جهان سوم شکست میخوره چون اینجا اینقدر راحت از این کارا میکنن اگر جرعت داشتی تو اروپا بشین و شماره تکاوچ یا هرکس دیگه که این کار را میکند را بنویس سر یک هفته میندازنش زندان آبخونک بخوره (البته آقا تکاوچ جسارت نشه)
خیلی جالبه ببین عزیزم این حرفت که گفتی
""دیدن خیلی چیز مالی نیست به خاطر همین برای اینکه خودشون را راضی نگه دارند و حرص نخورن که چرا 500.600 هزار تومن پول دادن میان این ایراد ها را میگیرن""
این رو شما از کجا اوردین ..الان هرکس 360 داره ازش راضی هست و هر کسی هم که نداره در پی خریدشه چون 360 بازیهایی داره که نمیشه به راحتی از کنارش رد شد و تا حداقل 5 سال دیگه براش همینجور بازی میاد و حتی اگر ps3 هم برنده جنگ کنسول ها بشه که میشه البته به نظر من!!! ولی 360 همچنان پا بر جاست و همچنان ارزش خودشو داره و همینجور براش بازیهای بی نظیر میاد همین طور که برای ps3میاد.در ضمن کسی نگفته ps3 به خاطر هک ورشکست میشه بلکه میگن چون از blu ray استفاده میکنه ممکنه هک نشه یا حداقلش خیلی طول بکشه تا هک بشه به علاوه این که خودblu ray خام هم قیمت بالایی داره.خواهشا هم با تعصب حرف نزنید چون حرف های شما واقعا بوی یک فرد بسیار متعصب رو میده دلیلشم به خاطر حرف های بی پایه و اساس هستش .مرسی!

توسط sony
میشه بگید چی از جمع بازی های تایید شده در این رزولیشن کم شده ! فقط یکی لطفا.

فكر كنم چشماي من دارن نميبينن يا خواب ميبينم لطفا يكي دو صفحه به عقب برگرديد تا خبرهايي كه من ربطي نداره را ببينين تا متوجه بشين . فكر كنم Resistance و re4 بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or