اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

میخوام بپرسم که شما تاحالا در این تاپیک برداشت شخصی نداشتید دیگه؟! تاحالا فقط خبر رسانی کردی دیگه؟! پست هات غیر از اطلاع رسانی نبوده دیگه؟! خوب بالاخره نویسنده حق داره موقع نوشتن یک مطلب دیدگاه خودش رو هم بیان کنه!! دیدگاه ایشون هم همچین دیدگاه ویران کننده ای نبود، نظرش رو گفت همین...
نظر شخصی دادم ولی هیچ وقت نگفتم PS3 شکست میخوره !
بعدم قضیه صف، مگه فقط یه فروشگاهه که کنسول پیش فروش میکنن؟! نه خیر علاوه بر اینکه چندتا فروشگاه مختلف هستن (مثل EB Games و Gamestop) شعبات مختلف هستن سرتاسر آمریکای شمالی وسعت امریکا و کانادا هم بقدر کافی زیاد هست که بگیم در هر ایالت حداقل در شهرهای بزرگ چند جا هستن که این کارو انجام میدن! و قرار نیست کل امریکا پاشن برن همین فردا پیش خرید کنن... البته من اصلاً به این قضیه کار ندارم، همونطور که موقع لانچ یا پیش فروش 360 کامنت خاصی در این زمینه ندادم...
اگه میشه از جاهای دیگه هم عکس بزارین (البته اگه عکسی باشه!) تا از این نعمت محروم نباشیم.

گفتم بالا هم نویسنده میتونه دیدگاه و برداشت خودش رو هم ابراز کنه، یکجا مثال بزنید که این اتفاق نمی افته!! حتی در سایتهائی هم که خیلی تلاش میکنن که نشون بدن بیطرف هستن گاهی اوقات یه چیزائی میگن... بهرحال در خط اول که حداقل گفته "مثل اینکه" ولی در کل من فقط به قضیه اینکه یهو ملت میریزن سر آدم و شروع به کوبیدن میکنن کار دارم، مثل اون آقا که 24 تا پست داشته عین 24 پستش طعنه و کنایه و خلاصه نمیخوام بازش کنم همه در جریان هستیم...

بله میتونه نظرش رو ابراز کنه ولی نه به شکلی که بحث به وجود بیاره

این مثل اینه که من بیام عکسهای Alan Wake رو بزارم و بگم خیلی قشنگه متالگیر و Resistance رو له میکنه سونی هم هیچی نیست !
بعدشم اگه کسی حرفی زد بگم نظرمو گفتم !
اگه اینجوری باشه و هرکس بعد از گذاشتن خبر نظرش رو هم بگه دیگه اینجا سنگ روی سنگ بند نمیشه
بعدشم من واقعا نمیدونم چجوری از روی چنتا صف پیش خرید PS3 و یه نظر سنجی نتیجه گیری شده که 360 یه شکست خورده ی مطلقه !
همین خود شما هم در قبال این ابراز نظر هیچ اعتراضی نداری ولی اگه یه نفر نوشته بود مثلا عکسای Alan Wake خیلی خوبه و از فلان بازی PS3 بهتره اولین نفر خود شما بودی که اعتراض میکردی ! خدایی نبودی !؟ :)

در هر صورت بارها توی این تاپیک گفته شده که فقط اخبار رو بزارید و روی اخبار بحث های بیهوده نکنید ولی ظاهرا دوستان هیچ توجهی ندارن و کار خودشونو میکنن و با این کار فقط تاپیک رو خراب میکنن

یه مطلب را با اجازه اضافه کنم که یادم میاد Ms بعد از لانچ کنسول به دلیل تقاضای بیش از تولید مجبور به لانچ دوم بعد از کریسمس شد و یا اینکه مردم زیر بارون و سرمای شدید توی صف های طولانی منتظر خرید Xbox 360 بودند ....
یا اونقدر بازار سیاه راه افتاده بود که یه سایت برای مسخره کردن یک عدد Xbox 360 همراه با خانه ، ماشین ، خانوم ... برای فروش گذاشته بود
خیلی موارد هم اون زمان وجود داشت که کافیه یه مقدار حافظه یاری کنه
ولی این دلیل نمیشه که با اعلام تحقیق یک سایت(من مطمینم که نویسنده خبر هیچ اطلاع قبلی از سابقه ی منبع امار نداشته,حتی اسمش را هم نشنیده) بیاد به عنوان نظر شخصی بگه دیگه Xbox 360 شکست خورد
در صورتی که در صفحه ی قبلی خبری که تحت عنوان بهترین بازی های نسل بعدی در نظر Ign یکی از بچه ها گذاشت در 10 عنوان نام برده شده هیچ اسمی از عناوین Ps3 گفته نشده بود ولی باید بیام بگم که هیچ کدوم از بازی های لانچ Ps3 به خوبیه بازی های Xbox 360 فروش نمیرسه ؟

در آخر هم گفتم و باز هم میگم اگر 1 نفر هم XBOX 360 نخره اونی که میدونه GEARS OF WAR یعنی چی ، HALO 2 چی بوده HALO 3 چه خواهد شد
MASS EFFECT یا HALO WARS ، BIO SHOCK ، FABLE 2 همچنین ALAN WAKE ,دلش قرص و آمادست تا این بازی ها ریلیز بشند ,لطفا جو سازی نکنید
اینم هم بگم که هر وقت اسم XBOX 360 اومد اسم MicroSoft یادتون باشه که به همین راحتیا تنهاش نمیزاره
شده شرکت UBI و ... میخره:cheesygri

آخرین ویرایش:
بله میتونه نظرش رو ابراز کنه ولی نه به شکلی که بحث به وجود بیاره

این مثل اینه که من بیام عکسهای Alan Wake رو بزارم و بگم خیلی قشنگه متالگیر و Resistance رو له میکنه سونی هم هیچی نیست !
بعدشم اگه کسی حرفی زد بگم نظرمو گفتم !
اگه اینجوری باشه و هرکس بعد از گذاشتن خبر نظرش رو هم بگه دیگه اینجا سنگ روی سنگ بند نمیشه
بعدشم من واقعا نمیدونم چجوری از روی چنتا صف پیش خرید PS3 و یه نظر سنجی نتیجه گیری شده که 360 یه شکست خورده ی مطلقه !
همین خود شما هم در قبال این ابراز نظر هیچ اعتراضی نداری ولی اگه یه نفر نوشته بود مثلا عکسای Alan Wake خیلی خوبه و از فلان بازی PS3 بهتره اولین نفر خود شما بودی که اعتراض میکردی ! خدایی نبودی !؟ :)

در هر صورت بارها توی این تاپیک گفته شده که فقط اخبار رو بزارید و روی اخبار بحث های بیهوده نکنید ولی ظاهرا دوستان هیچ توجهی ندارن و کار خودشونو میکنن و با این کار فقط تاپیک رو خراب میکنن

چرا قبول دارم به عنوان مثال چند هفته پیش همین اتفاق افتاد، طرف چندتا عکس SC:DA گذاشته بود، زیرش نوشته بود MGS بره بوق بزنه، اما این خیلی فرق میکنه تا بیای بگی بنظر من 360 شکست خواهد خورد، اصلاً بیاید بگید نه اینجوری نیست بنظر من PS3 شکست میخوره، این خیلی فرق میکنه با اون بالائی، خیلی هم فرق میکنه با اینکه یه عده هی رو سر ملت خراب شن که آی تو غلط کردی اینو گفتی!!!.. بحث من اینجا سر این موضع که انقدر به هم حمله نکنیم!! اینجا که بتلفیلد نیست که، تا یکی یچیزی گفت همه بریزن سرش، بحث من اینه بهزاد جان، من میگم اگر هم نسبت به نحوه ارسال یک خبر معترض هستید (در واقع هستند) جور دیگه هم میشه گفت حتماً لازم نیست که برخورد قاطع بشه با طرف...

TO SONY
واقعا جالبه ...پول برای 360 دادن دور ریختنه!!! 360 شکست خوردست دیگه؟؟ خیلی جالبه.
ببینم بازیهایی که برای 360 داره میاد بوقه دیگه؟ به نظرت یه کنسول به این راحتی شکست میخوره؟ درسته که احتمال بیشتری میره که ps3 برنده نسله بعد بشه ولی 360 بازیهایی داره که نمیشه به راحتی از کنارشون گذشت!

گفتيم اخبار را تفسير نكنيم؟! البته از نظر من اين درست هست كه يك مطلب درج شده معتبر را فقط نقل قول كنيم و يا اسناد و مدارك معتبر را بدون دخل و تصرف بيان كنيم اما تفسير خبر بطوري كه يكجانبه و دور از علم و منطق نباشه لازم هست و يك ركن اساسي توي فروم به حساب مياد اگر اين تفاسير هم نباشه فقط ميشيم تايپيست مطلب سايت هاي ديگه كه نه مفيد هست و نه باعث پيشرفت ميشه.

چرا ناراحتی :cheesygri
از قیمت بالای سی دی های Blu-Ray :blink:

شرکت NEC موفق به طراحي تراشه جديدي شده که با هر دو نسل جديد دي وي دي يعني Blu-Ray و HD DVD سازگاري دارد.

هموطن، با استفاده از اين تراشه هزينه سخت دستگاه هاي پخش دي وي دي که با هر دوفرمت سازگاري داشته باشند به ميزان چشمگيري کاهش مي يابد.

قيمت اين تراشه که از آوريل 2007 روانه بازار مي شود 84 دلار خواهد بود. :love:

من کاری به این‌که خبر باید تفسیر بشه یا نشه ندارم. اما اجازه نمی‌دم توی این تاپیک در مورد این‌که خبر باید تفسیر بشه یا نشه بحث بشه. بحث رو ببرید جای خودش. در صورت تکرار، دست‌رسی کاربر خاطی رو به انجمن‌ها قطع می‌کنم.

ممنون.

سلام...

بلاخره تصاويري از گيم پلي و گرافيك واقعي بازي Colin McRae: DIRT نمايش داده شد كه از نمايش مجدد گرفته شده بازي خيلي پيشرفت كرده و بنظر ميرسه تا الان بهترين بازي سبك رالي باشه اما بايد منتظر بازي WRC باشيم كه از پشتيباني فدراسيون جهاني WRC بهرمند هست و در انحصار سوني است .

101.JPG

100.JPG

102.JPG

اما تصاوير گيم پلي بازي Forza Motorsport 2 كه اميدوارم سريع جانب گيري نكيد با حرف هام! اول از كساني كه Forza 1 را بازي كردن ميخوام كه اين تصاوير را با اون بازي مقايسه كنن كه به غير از خودم فكر ميكنم اريا هم بازي كرده اين بازي را ... فقط ميتونم بگم تا اينجا با اين تصاويري كه ديدم يك كپي برداري بدون حتي كوچكترين تغيير! حتي رنگ و لعابي كه بدنه و در و ديوار دادن نميتونه منو راضي كنه كه اين نسخه دوم اين بازي بزرگ باشه ! جالب اينجاست كه تا كنون حتي سازنده هاي بازي از قدرت سخت افزاري كنسول جديد هم براي پردازش سه بعدي سازي رينگ ها در هنگام چرخش هم استفاده نكردن و در بازي كه چند اتومبيل وجود داشته باشه در حالت ايستا رينگ كاملا سه بعدي و در حالت چرخش به يك سطح صاف كه نقشي از رينگ داره تبديل ميشه درست مثل بازي هاي Forza 1 و GT در PS2 ...

forza21.jpg

forza22.jpg

forza28.jpg

forza212.jpg

سونی Xfire را برای PS3 تایید کرد

Xfire بر پایه ی یک راه حل میان افزاری است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد که از این طریق بین بازیکنان PC و کنسول PS3 ارتباط برقرار کنند

Untold Legends: Dark Kingdom اولین عنوان بازی PS3 خواهد بود که از طریق سرویس بازی Xfire چنین ارتباط آنلاینی برقرار می کند که به کاربران اجازه می دهد که چه از کنسول استفاده می کنند و چه از کامپیوتر خانگی با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند

اعلام سونی تاییدی بود بر شایعاتی در این مورد که ماه گذشته منتشر شده بود
از سویی دیگر این عمل سونی جوابی است به Xbox Live مایکروسافت ...

" با افزودن Xfire در بازی هایمان ما قادر خواهیم بود که جامعه ی آنلاینمان را تقویت کنیم ، و حتی آن را برای بازیکنانمان برای اینکه متصل باقی بمانند آسان تر کنیم ، خواه آن ها بر روی یک PC باشند و یا خواه بر روی یک PS3 " نقل قول از Mike Cassidy مدیر عامل Xfire

PS3 و ملزومات آن

در آخرین شماره ی Famitsu اشاره شده که هر دوی مدل 60 Gig و 20 Gig کنسول PS3 شامل یک سیم پاور ، کابل USB ، کابل شبکه (اترنت) و یک کابل AV مرکب استاندارد خواهد بود

و همانطور که کاملا مشخص است هیچ خبری از کابل HDMI یا D نیست ...

البته این ملزوماتی که اشاره شده صرفا مربوط به ژاپن است و مشخص نیست که آیا در امریکا نیز ملزومات موجود در جعبه ی PS3 به همین ترتیب خواهد بود و یا نه
اما آنچه مشخص است در ژاپن بایستی کابل high definition بصورت مجزا خریداری شود

پیش فروش کنسول Wii از روز جمعه توسط Game Spot و EBGames آغاز خواهد شد ...

فروشگاه های Gamestop و EBGames قصد دارند از صبح جمعه کنسول Wii را پیش فروش کنند

هنوز تعداد کنسول های Wii موجود برای سفارش و قیمت پیش فروش آن اعلام نشده ...

PC Exclusive

بازی Gothic 3 هم کمتر از یک روز و چند ساعت دیگر در اروپا منتشر خواهد شد

این بازی در آمریکا دیرتر منتشر خواهد شد..

تفاوت نسخه ی اروپا و آمریکا :arrowd:

Since there is no real difference between the UK version and the US version, except for Aspry's name, and the system preloaded with the patch installed, I am not sure if I can wait or not. 1 day
!

اینجور که معلومه هیچ تفاوتی نیست به غیر از ناشر و یک پچ جدید

پس منتظر باشید...

آخرین ویرایش:
اما تصاوير گيم پلي بازي Forza Motorsport 2 كه اميدوارم سريع جانب گيري نكيد با حرف هام! اول از كساني كه Forza 1 را بازي كردن ميخوام كه اين تصاوير را با اون بازي مقايسه كنن كه به غير از خودم فكر ميكنم اريا هم بازي كرده اين بازي را ... فقط ميتونم بگم تا اينجا با اين تصاويري كه ديدم يك كپي برداري بدون حتي كوچكترين تغيير! حتي رنگ و لعابي كه بدنه و در و ديوار دادن نميتونه منو راضي كنه كه اين نسخه دوم اين بازي بزرگ باشه ! جالب اينجاست كه تا كنون حتي سازنده هاي بازي از قدرت سخت افزاري كنسول جديد هم براي پردازش سه بعدي سازي رينگ ها در هنگام چرخش هم استفاده نكردن و در بازي كه چند اتومبيل وجود داشته باشه در حالت ايستا رينگ كاملا سه بعدي و در حالت چرخش به يك سطح صاف كه نقشي از رينگ داره تبديل ميشه درست مثل بازي هاي Forza 1 و GT در PS2 ...
حامد جان دقیقآ منم همینو گفتم. اینجا عکسهاش رو برای مقایسه گذاشتم و بدون تعصب میشه نتیجه گیری کرد که فرق زیادی بین FM1 , FM2 تا حالا نبوده.حالا شاید روش کار کنن و بازی خوبی بسازن ولی فعلآ خیلی ناامیدکننده هست.

سلام ;)

سونی با تایید و معرفی یک میان افزار به نام Xfire که قابلیت اتصال پلتفرم کامپیوتر و PS3 را به صورت آنلاین می دهد توجه بسیاری را بخود جلب کرد و یکی از مزیت های Xbox 360 یعنی Xbox Live را به چالش کشید ...

اما در عین حال سونی یادآوری کرد کهXfire جایگزینی برای پلتفرم شبکه ی پلی استیشن موسوم به SCE نیست بلکه مکملی برای آن است ...

اما عده ای سعی در کم اهمیت جلوه دادن آن دارند و آن را یک برگ برنده برای PS3 به حساب نمی آورند ...

مهمترین نکته ای که بایستی در مورد Xfire اشاره کنیم این است که Xfire یک میان افزار است و مجانی نیست ... اضافه کردن این قابلیت به بازی ها بخصوص برای ناشران هزینه در بر دارد ... هنوز مشخص نیست که استفاده از حق امتیاز Xfire چقدر خرج دارد اما هر ناشری ابتدا باید نگاهی به بودجه اش بیندازد و بعد تصمیم بگیرد که آیا اضافه کردن این سرویس به بازی اش ارزشش را دارد یا خیر..

اگر سونی Xfire را خریداری کند و آن را به SDK اش بیافزاید شاید مساله فرق کند و افزودن این قابلیت برای ناشران هزینه ای در بر نداشته یاشد اما آنچه در حال حاضر مسلم است Xfire مجانی نیست و سونی دارد فرصت هایش را از دست می دهد ...

هم اکنون این سوال مطرح است که در حالی که هزینه ی ساخت بازی ها روز به روز در حال افزایش است آیا ناشران حاضرند که در قبال Xfire وقت و هزینه ی بیشتری بپردازند

تنها یک ماه دیگر به عرضه ی کنسول PS3 زمان باقیمانده است ولی هنوز هیچ چیز در مورد Xfire به روشنی مشخص نیست و همگان امیدوارند که سونی در کنفرانس سن فرانسیسکو که در این ماه برگزار خواهد شد از سرویس آنلاین خود بیشتر بگوید اما از آنچه که تا کنون مشخص بوده بخش آنلاین PS3 در مه و غبار بلوری گم شده است ...
:dots:

لوازم کنسول Wii

2yywn4g.jpg

• Power adapter (¥3,000)
  • Ethernet adapter (¥2,800)
  • 512MB SD card (¥3,800)
  • Composite input cables* (¥1,000)
  • D-Cable input (¥2,500)
  • S-Video input cables (¥2,500)
  • Component input cables (¥2,500)
قیمت بر حسب واحد پول ژاپن "ین"

بازی Gothic 3 هم سرانجام در اروپا منتشر شد...

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=90251#post90251

;)

آخرین ویرایش:
عکس های جدید از tutok :

عکس های جدیدی از Blue Dragon :

یوبی هم ویدیو جدید از Rainbow Six Vegas منتشر کرده که واسه دانلود به اینجا برید.(xbox360)

تریلری از گیم پلی The Darknees منتشر شده: http://xboxyde.com/news_3686_en.html

صحبتهای Michael Ironside که در مورد شماره ی بعدی اسپلینتر سل هست!

Gears of War: Teasing site and videos

موفق باشید
83.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or