نظر شخصی دادم ولی هیچ وقت نگفتم PS3 شکست میخوره !میخوام بپرسم که شما تاحالا در این تاپیک برداشت شخصی نداشتید دیگه؟! تاحالا فقط خبر رسانی کردی دیگه؟! پست هات غیر از اطلاع رسانی نبوده دیگه؟! خوب بالاخره نویسنده حق داره موقع نوشتن یک مطلب دیدگاه خودش رو هم بیان کنه!! دیدگاه ایشون هم همچین دیدگاه ویران کننده ای نبود، نظرش رو گفت همین...
اگه میشه از جاهای دیگه هم عکس بزارین (البته اگه عکسی باشه!) تا از این نعمت محروم نباشیم.بعدم قضیه صف، مگه فقط یه فروشگاهه که کنسول پیش فروش میکنن؟! نه خیر علاوه بر اینکه چندتا فروشگاه مختلف هستن (مثل EB Games و Gamestop) شعبات مختلف هستن سرتاسر آمریکای شمالی وسعت امریکا و کانادا هم بقدر کافی زیاد هست که بگیم در هر ایالت حداقل در شهرهای بزرگ چند جا هستن که این کارو انجام میدن! و قرار نیست کل امریکا پاشن برن همین فردا پیش خرید کنن... البته من اصلاً به این قضیه کار ندارم، همونطور که موقع لانچ یا پیش فروش 360 کامنت خاصی در این زمینه ندادم...
گفتم بالا هم نویسنده میتونه دیدگاه و برداشت خودش رو هم ابراز کنه، یکجا مثال بزنید که این اتفاق نمی افته!! حتی در سایتهائی هم که خیلی تلاش میکنن که نشون بدن بیطرف هستن گاهی اوقات یه چیزائی میگن... بهرحال در خط اول که حداقل گفته "مثل اینکه" ولی در کل من فقط به قضیه اینکه یهو ملت میریزن سر آدم و شروع به کوبیدن میکنن کار دارم، مثل اون آقا که 24 تا پست داشته عین 24 پستش طعنه و کنایه و خلاصه نمیخوام بازش کنم همه در جریان هستیم...
بله میتونه نظرش رو ابراز کنه ولی نه به شکلی که بحث به وجود بیاره
این مثل اینه که من بیام عکسهای Alan Wake رو بزارم و بگم خیلی قشنگه متالگیر و Resistance رو له میکنه سونی هم هیچی نیست !
بعدشم اگه کسی حرفی زد بگم نظرمو گفتم !
اگه اینجوری باشه و هرکس بعد از گذاشتن خبر نظرش رو هم بگه دیگه اینجا سنگ روی سنگ بند نمیشه
بعدشم من واقعا نمیدونم چجوری از روی چنتا صف پیش خرید PS3 و یه نظر سنجی نتیجه گیری شده که 360 یه شکست خورده ی مطلقه !
همین خود شما هم در قبال این ابراز نظر هیچ اعتراضی نداری ولی اگه یه نفر نوشته بود مثلا عکسای Alan Wake خیلی خوبه و از فلان بازی PS3 بهتره اولین نفر خود شما بودی که اعتراض میکردی ! خدایی نبودی !؟
در هر صورت بارها توی این تاپیک گفته شده که فقط اخبار رو بزارید و روی اخبار بحث های بیهوده نکنید ولی ظاهرا دوستان هیچ توجهی ندارن و کار خودشونو میکنن و با این کار فقط تاپیک رو خراب میکنن

!Since there is no real difference between the UK version and the US version, except for Aspry's name, and the system preloaded with the patch installed, I am not sure if I can wait or not. 1 day
حامد جان دقیقآ منم همینو گفتم. اینجا عکسهاش رو برای مقایسه گذاشتم و بدون تعصب میشه نتیجه گیری کرد که فرق زیادی بین FM1 , FM2 تا حالا نبوده.حالا شاید روش کار کنن و بازی خوبی بسازن ولی فعلآ خیلی ناامیدکننده هست.اما تصاوير گيم پلي بازي Forza Motorsport 2 كه اميدوارم سريع جانب گيري نكيد با حرف هام! اول از كساني كه Forza 1 را بازي كردن ميخوام كه اين تصاوير را با اون بازي مقايسه كنن كه به غير از خودم فكر ميكنم اريا هم بازي كرده اين بازي را ... فقط ميتونم بگم تا اينجا با اين تصاويري كه ديدم يك كپي برداري بدون حتي كوچكترين تغيير! حتي رنگ و لعابي كه بدنه و در و ديوار دادن نميتونه منو راضي كنه كه اين نسخه دوم اين بازي بزرگ باشه ! جالب اينجاست كه تا كنون حتي سازنده هاي بازي از قدرت سخت افزاري كنسول جديد هم براي پردازش سه بعدي سازي رينگ ها در هنگام چرخش هم استفاده نكردن و در بازي كه چند اتومبيل وجود داشته باشه در حالت ايستا رينگ كاملا سه بعدي و در حالت چرخش به يك سطح صاف كه نقشي از رينگ داره تبديل ميشه درست مثل بازي هاي Forza 1 و GT در PS2 ...

بله درسته و فقط واسه 360 میاد!!اين blue dragon ماله 360 هست درسته؟