اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام.... عکس هایی از کنسول PS3 ;)

thumb.Img3438_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3480_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3506_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3511_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3527_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3536_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3574_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3617_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3602_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3630_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3669_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3708_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3760_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3761_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3763_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3765_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3768(2)_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3768_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3771_tif_jpgcopy.jpg

thumb.Img3781_tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_controller___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_controller_C-UP___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_controller_C-UP_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_deboss___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_deboss_hi-lite___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_front_tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_sidegrill___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_SONY___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_detail_SONY_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_hi-angle___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_hi-angle_hi-lite___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_hi-angle_hi-lite_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_hi-angle_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_layflat___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_lowangle___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_lowangle_hi-lite___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_lowangle_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_lowangle_RED_hi-lite___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_side-on___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_side-on_RED___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_side-on_v2___tif_jpgcopy.jpg

thumb.SCEE_PS3_side-on_v2_RED___tif_jpgcopy.jpg

=================================

4 عکس جدید از بازی Assassin's Creed

آخرین ویرایش:
فرازاد جان اون عکس های PS3 رو بهزاد سه تا پست بالاتر از پست شما گذاشته بود:cheesygri

ولی بابت عکس های Assassin Creed ممنون. من این سوال رو یه جا پرسیدم کسی جواب نداد. قضیه این Hi Dear Kojima تو نمایشگاه E3 چی بوده.

من شنیدم (فقط شنیدم) که گویا قراره که در Tgs امسال 72 بازی قابل بازی برای Ps3 در نمایشگاه نشون داده بشه. اما از اونجا که این رقم خیلی بالاست. من خودم فکر میکنم شاید منظور طرف 27 بوده تا 72 اینجوری قابل قبول تره...

نوشته شده توسط Darkfie1d:
من شنیدم (فقط شنیدم) که گویا قراره که در Tgs امسال 72 بازی قابل بازی برای Ps3 در نمایشگاه نشون داده بشه. اما از اونجا که این رقم خیلی بالاست. من خودم فکر میکنم شاید منظور طرف 27 بوده تا 72 اینجوری قابل قبول تره...
Hi Dear Kojima

نه Dear mr Kojima ... Jump In

یعنی کوجیمای عزیز Jump IN کن!!!
معنی Jump in رو هم اگه نمیدونی

یعنی بابا جان بیا سمت مایکروسافت و 360

انقدر خبر ها زیاده ادم نمیدونه اول کدومو بزاره منم خیلی وقت ندارم و الا یه پوشش حسابی میدادم و یه مجموعه درست میکردم حالا که برای gc یه تاپیک درست نکردین همین جا باید همشون رو گذاشت الان رفتم توی یه سایت میبینم 100 عنوان خبر gc داره نمیدونم کدوم رو ترجمه کنم کدوم رو بزارم:
اولین خبر یه خبر رویایی برای طرفدار های ps3:
Lost Planet not exclusive? >

تریلر زیبا از بازی fifa2007
---------
این بازی ها به لیست لانچ های wii اضافه شدن
  • Godfather
  • Harry Potter
  • Madden NFL 2007
  • Need For Speed: Carbon
  • SSX 5
  • Tiger Woods PGA Tour 2007
--------
یک سایت طرفدار ps3 گفته mgs هنوز حریفی نداره و هنوز خوب به نظر میاد:

عکس غرفه سونی در نمایشگاه gc:

مایکروسافت هم که باغ بازیشو داره نینتندو هم یه محیط بچه گونه !!!!!

--------
نکاتی درباره ابر بازی سونی یعنیResistance Fall of Man:
  • tilt-function will let you rifle butt aliens with a quick jab o' your controller
  • online support exceeding Xbox Live launch titles (that's not really a valid claim until it's tested, guys...)
    • 40 player online games
    • some sort of ranking system
-------

--------
Wii Sports:
این بازی هنوزم میخواد خانواده ها رو دور هم جمع کنه
---------
Wii : [GC] NFS Carbon

---------
Splinter Cell DA

------
Wii : [GC] Mario Strickers

-------
Red Steel

-----
Sonic & The Secret Rings
pixel_c.gif

-------
Virtua Tennis 3

------

Battalion War 2
Maj 3: Images

Source de l'image: Jeuxfrance.com

Maj 4 : Logo

-------------
این بازی رو هم همه میشناسن:

----
Ps3 : [GC] Full Auto 2

-------
PES 6

---------
Ps3 : [GC] Alone in the Dark

آخرین ویرایش:
من که دیگه خبر ها خیلی زیاده ولی دیگه حالشو ندارم بعدا میزارم عصری میزارم مثلا تریلر هایی از bioshock / just cuse و چندین بازی دیگه اومده نکاتی هم دربازه re5 فاش شده که باید ترجمه بشن فعلا bye

نوشته شده توسط gameware:
نه Dear mr Kojima ... Jump In

یعنی کوجیمای عزیز Jump IN کن!!!
معنی Jump in رو هم اگه نمیدونی

یعنی بابا جان بیا سمت مایکروسافت و 360

خوب این چیکار داشت به شقایق؟! ... من چی گفتم که این جوابش بوده؟!

خوب این چیکار داشت به شقایق؟! ... من چی گفتم که این جوابش بوده؟!
گیر میدی ها :)
حتما حواسش نبوده اون تیک بقل " نقل قول پست قبلي در اين پست ؟ " رو زده ;)
مثل من که بعضی وقت ها این اشتباه رو میکنم.

از دوستان به خاطر اخبار ممنون:love::love:

خوب سایت ps3land به نقل از یک مقاله از MTV یک مطلب نوشته و اونم این هست که بازی های PS3 به احتمال زیاد واقعاً نیازمند Blue-Ray هستن. به نوشته این وبسایت حجم بازی Resistance: Fall of Men بالغ بر 22 گیگا بایت هست و این تقریباً تمام فضای یک BD تک لایه هست. رایان اشنایدر سخنگوی تیم سازنده این بازی گفته: ما میخوایم حجمی رو در بلوری استفاده کنیم که در HD-DVD امکان پذیر نباشه.

با این حساب محاسبات طرفدارهای متعصب 360 بقدر یک لوبیای کرم زده هم ارزش نداره چون یکی از بازیهای خوب زمان لانچ ps3 داره از حداکثر فضای یک بلوری دیسک استفاده میکنه در صورتی که همه میگفتن که یک DVD-9 برای بازیهای نسل آینده کافیست. حجم یک DVD-9 برابر 8.5 گیگابایت هست درصورتی که یک دیسک BD ضرفیت برابر 25 گیگابایت داره...

پ.ن: چون ندیده بودم اینو گذاشتم، ببخشید اگر تکراریه.

اینطوری واقعا کار بازی ساز ها سخت میشه تا واسه 360 بازی بسازند چون اینطوری که معلومه وقتی یک بازی در موقع ورود PS3 انقدر حجم میگیره وای به حال متال گیر سولید 4 و رزیدنت اویل 5 :D ولی خدا بداد برسه این طوری که اینا پیش میرن یو هو دیدید بلوری هم کم اورد :cheesygri

نوشته شده توسط wii360:
يه سوال داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه asassins creed و unreal tournoment 2007 براي 360 كانيفرم نشدن؟؟؟؟؟:confused: :confused:
unreal tournoment 2007 رو شک دارم ولی Assassin's Creed رو همین چند وقته پیش بهزاد خبرش رو گزاشت.

خوب سایت ps3land به نقل از یک مقاله از MTV یک مطلب نوشته و اونم این هست که بازی های PS3 به احتمال زیاد واقعاً نیازمند Blue-Ray هستن. به نوشته این وبسایت حجم بازی Resistance: Fall of Men بالغ بر 22 گیگا بایت هست و این تقریباً تمام فضای یک BD تک لایه هست. رایان اشنایدر سخنگوی تیم سازنده این بازی گفته: ما میخوایم حجمی رو در بلوری استفاده کنیم که در HD-DVD امکان پذیر نباشه.

با این حساب محاسبات طرفدارهای متعصب 360 بقدر یک لوبیای کرم زده هم ارزش نداره چون یکی از بازیهای خوب زمان لانچ ps3 داره از حداکثر فضای یک بلوری دیسک استفاده میکنه در صورتی که همه میگفتن که یک DVD-9 برای بازیهای نسل آینده کافیست. حجم یک DVD-9 برابر 8.5 گیگابایت هست درصورتی که یک دیسک BD ضرفیت برابر 25 گیگابایت داره...

پ.ن: چون ندیده بودم اینو گذاشتم، ببخشید اگر تکراریه.
البته سوالی که پیش میاد اینه که فقط حجم بازی ها بالا رفته یا اینکه تفاوت در کیفیت بازی های PS3 باعث این افزایش عجیب و غذیب حجم شده
نمی خوام کل کل کنم و البته طرفدار 360 هم نیستم اما اگه واقع بینانه نگاه کنیم از لحاظ دیداری یا همون رابط گرافیکی بازی های PS3 اون چنان پیشرفته نیستن که بخوان این تفاوت حجم رو داشته از همه مهمتر باید ببینیم که تعداد زیاد میان پرده ها این حجم نجومی رو بوجود آورده یا اینکه گیم پلی بازی و مسائل مربوط به اون باعث این حجم شده
---------
راستی بازی های قابل بازی PS3 طبق پست بهزاد 17 تاست نه 72 تا .

نوشته شده توسط sina_unl:
البته سوالی که پیش میاد اینه که فقط حجم بازی ها بالا رفته یا اینکه تفاوت در کیفیت بازی های PS3 باعث این افزایش عجیب و غذیب حجم شده
نمی خوام کل کل کنم و البته طرفدار 360 هم نیستم اما اگه واقع بینانه نگاه کنیم از لحاظ دیداری یا همون رابط گرافیکی بازی های PS3 اون چنان پیشرفته نیستن که بخوان این تفاوت حجم رو داشته از همه مهمتر باید ببینیم که تعداد زیاد میان پرده ها این حجم نجومی رو بوجود آورده یا اینکه گیم پلی بازی و مسائل مربوط به اون باعث این حجم شده
---------
راستی بازی های قابل بازی PS3 طبق پست بهزاد 17 تاست نه 72 تا .

خوب بالا رفتن اینچنین حجم به خیلی عوامل از جمله تفاوت در کیفیت بازی بستگی داره. مثلاً این فضا میتونه از تکسچرها و افکتهای خفن پرشده باشه و مپها و ماموریتها رو زیاد کرده باشه. میتونه هم به قراردادن فیلمهای پشت صحنه و عوامل تولید خلاصه ازینجورکارا که بعضاً ملت انجام میدن. باید دید که از این فضا به چه نحوی استفاده میشه. با این فضا میشه امکانات زیادی در اختیار داشت، اما اگر در جهت ارائه کیفیت بهتر و بالاتر گرافیک و صدای بازی ازش استفاده نشه چندان قابل توجه نیست. میشه این فضا رو با فیلمهای تبلیغاتی و تریلرهای بازیها و غیره هم پر کرد. من انتظار دارم از این فضا برای هرچه زیباتر نشون دادن محیط بازی استفاده بشه.

اما انصافاً resistance به لحاظ گرافیکی از بازیهای 360 تا به این لحظه سرتر بوده... خوب لااقل از خیلی هاش بهتر بوده.. در هر صورت باید دید.

در مورد بازیهام من خودمم گفتم من شنیدم!! تویه فرومی که اونور آبیه... گفتمم بنظرم یارو اشتباه کرده و بعید بنظر میاد. اما این تعداد تا TGS2K6 میتونه بیشتر از این هم باشه. باید دید کیا به این جمع اضافه میشن. خیلی دلم میخواد ببینم این Killzone بالاخره چه گلی به سر خودش میگیره!! امیدوارم تو این نمایشگاه باشن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or