نوشته شده توسط Darkfie1d:من شنیدم (فقط شنیدم) که گویا قراره که در Tgs امسال 72 بازی قابل بازی برای Ps3 در نمایشگاه نشون داده بشه. اما از اونجا که این رقم خیلی بالاست. من خودم فکر میکنم شاید منظور طرف 27 بوده تا 72 اینجوری قابل قبول تره...
Hi Dear Kojima

این بازی هنوزم میخواد خانواده ها رو دور هم جمع کنه
البته سوالی که پیش میاد اینه که فقط حجم بازی ها بالا رفته یا اینکه تفاوت در کیفیت بازی های PS3 باعث این افزایش عجیب و غذیب حجم شدهنوشته شده توسط Darkfie1d:خوب سایت ps3land به نقل از یک مقاله از MTV یک مطلب نوشته و اونم این هست که بازی های PS3 به احتمال زیاد واقعاً نیازمند Blue-Ray هستن. به نوشته این وبسایت حجم بازی Resistance: Fall of Men بالغ بر 22 گیگا بایت هست و این تقریباً تمام فضای یک BD تک لایه هست. رایان اشنایدر سخنگوی تیم سازنده این بازی گفته: ما میخوایم حجمی رو در بلوری استفاده کنیم که در HD-DVD امکان پذیر نباشه.
با این حساب محاسبات طرفدارهای متعصب 360 بقدر یک لوبیای کرم زده هم ارزش نداره چون یکی از بازیهای خوب زمان لانچ ps3 داره از حداکثر فضای یک بلوری دیسک استفاده میکنه در صورتی که همه میگفتن که یک DVD-9 برای بازیهای نسل آینده کافیست. حجم یک DVD-9 برابر 8.5 گیگابایت هست درصورتی که یک دیسک BD ضرفیت برابر 25 گیگابایت داره...
پ.ن: چون ندیده بودم اینو گذاشتم، ببخشید اگر تکراریه.
نوشته شده توسط sina_unl:البته سوالی که پیش میاد اینه که فقط حجم بازی ها بالا رفته یا اینکه تفاوت در کیفیت بازی های PS3 باعث این افزایش عجیب و غذیب حجم شده
نمی خوام کل کل کنم و البته طرفدار 360 هم نیستم اما اگه واقع بینانه نگاه کنیم از لحاظ دیداری یا همون رابط گرافیکی بازی های PS3 اون چنان پیشرفته نیستن که بخوان این تفاوت حجم رو داشته از همه مهمتر باید ببینیم که تعداد زیاد میان پرده ها این حجم نجومی رو بوجود آورده یا اینکه گیم پلی بازی و مسائل مربوط به اون باعث این حجم شده
---------
راستی بازی های قابل بازی PS3 طبق پست بهزاد 17 تاست نه 72 تا .