اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اوضاع اخبار خیلی خرابه!
Assassin's Creed

Nintendo DS Lite - 163.572 | 3.533.399
PSP - 49.352 | 1.116.075
PlayStation2 - 25.987 | 882.231
Game Boy Advance SP - 2.784 | 179.598
Game Boy Micro - 1.928 | 111.444
Xbox 360 - 1.389 | 64.783
Nintendo DS - 1.159 | 950.903
Gamecube - 904 | 60.417
Game Boy Advance - 34 | 2.956
Xbox - 14 | 1.624
گیم کیوب خیلی رود از xbox جلو مینه این امار مربوط به فروش کنسول در ماه گذشته در ژاپن و دنیا بوده
--
یک دموی جدید ار Elebits
WiiSport Airplane
به نمایش در اومده که در لینکش ببینید
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

اینم انگلیسی همون مطلب:

Assassin' S Creed, everyone knows. This title ofUbi Soft for the moment completely exclusive with the Next-gen console of Sony already made much speak about him. On the other hand, we did not have the right to tons of official images in high quality, but rather of the scans or small images which do not make it possible to fully consider qualities graphic of the software. That that has does not hold, the Playfrance site proposes to us to discover quite simply septs screenshots in high resolution for the pleasures of the eyes. The title resembles to Prince of Persia would say to me. Nothing astonishing with that since in fact the TEAM is at the origin of this play which is working on Assassin' S Creed. An undeniable pledge of quality.

;);)

ولی منظور سونی عکس هاش بود نه نوشته هاش :)

کی پست منو پاک کرده ؟ میخوام ببینم پست من به چه دلیلی پاک شده ؟
هر کی پاک کرده اگه تا یک ساعت دیگه جواب قانع کننده ای نده من میدونم چکار کنم . جد و اباد شو میارم جلوی چشاش

نوشته شده توسط GODOFEVIL:
هر کی پاک کرده اگه تا یک ساعت دیگه جواب قانع کننده ای نده من میدونم چکار کنم . جد و اباد شو میارم جلوی چشاش
اسم تاپیک چیه؟
بزار من بهت بگم=> Next-Gen News

در ضمن ادب رو رعایت کن :mad:

به دلیل اینکه اون حرفایی که زده بودی جاش تو این تاپیک نبود.شما هم بجای اینکه الکی تهدید بکنی حواست باشه که هر حرفی رو به جای خودش بزنی.
در ضمن این آخرین باریه که تو این سایت کسیو تهدید میکنی.

خداییش دوستان این تایپک چند پست آخر رو بخونید ببینید چند تاشون مسائل شخصی هستش چندتاش واقعا خبر هستش؟
تا حالا تو تایپک ها کشور های دیگه بودید
اگه نبودید یه بار برید نگاهی بکنید
همه با هم دوستن کسی چیزی رو نمیدونه میپرسه نه اینکه در موردش حرف بزنه
یه کم با هم دیگه بهتر باشیم

ببین دوست عزیز من کاری ندارم که کی پاک کرده و چرا پاک کرده ولی ....
اینجا سایت BaziCenter هست نه دره کوچه که هرچی از دهنت در بیاد بگی ! 4 نفر که میان از سایت دیدن کنن با دیدن این جملات چی به ذهنشون میرسه ؟! خودت قضاوت کن ... .
در این سایت شده باشه سخت ترین قوانین رو اعمال می کنیم تا سایتی با نظم و قاعده داشته باشیم.
دوما هیچ پستی الکی پاک نمیشه. دلیلی وجود خواهد داشت برای این انجام این امر ! از این نظر مطمئن باش!

به این اخطار من کاملا توجه کن چون اگر دوباره از این جملات از سوی شما مشاهده بشه دسترسی شما به سایت قطع خواهد شد !

24n0bx5.jpg

مصاحبه با Hiroyuki Kobayashi
سازنده ی Resident Evil 4​

-هنگامی که شما برای اولین بار بر روی بازی Resident Evil 1 کار می کردید ، آیا هیچ فکر میکردید که یک چنین سری بزرگی پایه گذاری شود که دارای ده ها شخصیت و چنین خط داستانی با جزییاتی باشد ؟؟؟؟

Kobayashi-san : هنگامی که شما یک بازی جدیدی را میسازید همیشه امیدوار هستید که آن بازی به موفقیت کافی دست یابد تا به شما اجازه دهد که عناوین بیشتری از آن را بسازید...مطمئنا ، ما ایده هایی برای خط داستانی بیشتری داشتیم . اما قبل از آنکه بتوانیم این ایده ها را پیاده کنیم بایستی می دیدیم که چگونه رزیدنت اویل مورد استقبال واقع می شود...هنگامی که به گذشته نگاه میکنیم از بابت چگونگی پیشرفت سری بازی بسیار راضی و خشنود هستیم...در ابتدا ما هرگز تصور نمی کردیم که روزی کتاب های داستان ، کمیک ها ، سایت های طرفداران ، دامنه ی گسترده ای از کالاهای تجاری و حتی چندین فیلم از روی این بازی ساخته شود....
اما ما هرگز فراموش نخواهیم کرد که هیچ یک از این موفقیت ها بدون پشتیبانی گسترده ی حامیان وفادار این بازی امکان پذیر نبود

- بنظر شما بزرگترین عامل موفقیت سری رزیدنت اویل چه بود ؟؟؟؟

Kobayashi-san : کیفیت بازی ، که نتیجه ی صبر و توجه اعضای تیم های سازنده به جزییات بود .... یک نمونه می تواند ناشتاخته بودن حس ترس باشد....شما هرگز مطمئن نیستید که در پشت در بعدی یا در گوشه ی بعدی چه چیزی است ...آیا یک زامبی خواهد بود
و یا یک مکان امن که بتوانید در آنجا توقف کنید و نفس راحتی بکشید...

- بنظر شما بزرگترین اشتباه در سری بازی چیست ؟؟؟؟

Kobayashi-san : من میگویم که ما زمان زیادی را برای توسعه ی بازی صرف کرده ایم ... من مطمئن هستم که گیمر ها از ما انتظار دارند که محصولاتمان را زودتر منتشر کنیم

- آیا شما شخصا یکی از طرفداران سری بازی هستید ؟؟؟ آیا شما بازی های رزیدنت اویل را در اوقات فراغت بازی می کنید ؟؟؟ آیا شما بازی مورد علاقه ای دارید ؟؟؟

Kobayashi-san :بله من خودم یکی از طرفداران RE هستم ... و بسیار خوشحال هستم که در این سری بازی نقشی داشته ام...من اخیرا RE را فقط برای کار بازی کردم ... من همچنین علاقه ی زیادی به بازی کردن سری MGS (متال گیر سالید ) دارم

- شخصیت مورد علاقه ی شما کیست و چرا ؟؟؟؟

Kobayashi-san : کریس (Chris) شخصیت مورد علاقه ی من است... من از هنگامی که وی در نسخه ی اولیه ی RE شخصیت اصلی بازی بود علاقه ی ویژه ای به وی دارم همچنین او شخصیتی است که بیش از همه با آن بازی کرده ام...

- اگر امکان داشت که شما به عقب برگردید و تغییری در سری بازی رزیدنت اویل در بخشی از داستان یا شخصیت یا تنظیمات و یا گیم پلی و یا حتی کل بازی انجام دهید آن چه بود ؟؟؟؟

Kobayashi-san : من شاید داستان و تنظیمات آن را مرتب میکردم . من دوست داشتم تا جزییاتی را در هر عنوان که کمی متناقض هست را هماهنگ و مرتب میکردم

- علیرغم اینکه RE خیلی عالی ظاهر شد ، فروش آن به هیچ عنوان منعکس کننده ی یک بازی با متوسط 9.8 از 10 نبود...بنظر شما چرا اینگونه است ؟؟؟؟

Kobayashi-san : اما در حال حاضر ، من اعتقاد دارم که ما بیش از 700 هزار کپی در امریکای شمالی ، نزدیک به 300 هزار کپی در اروپا و بیش از 200 هزار کپی در ژاپن فروخته ایم

- هنگام ساختن RE 4 ، چندین باز سعی شد که یک بازی ساخته شود که همان نوع اتمسفر را داشته باشد بمانند بازی های پیشین RE .. اما همگی دور انداخته شد ، بنظر شما چرا آن ها نا موفق بودند ؟؟؟

Kobayashi-san : از نظر من آن ها تا مراحل معینی موفق بودند اما در هر صورت چون ما نیاز به یک موفقیت انقلابی برای RE4 داشتیم آن ها دور انداخته شد ....

- آیا اینکه بازی RE 4 چندین بار دوباره از اول ساخته شد نا امید کننده نبود ؟؟؟ آیا شما توانستید که از محتوای نسخه های پیشین
RE دوباره استفاده کنید ؟؟؟؟

Kobayashi-san ُ: من دروغ گفته ام که اگر بگویم نا امید کننده نبود ، اما هنگامی که تیم به نسخه ی نهایی می نگریست ما میدانستیم که تصمیم درستی برای ایجاد تغییرات گرفته ایم ...و بله ، ما مطمئنا قادر بودیم که از تکنولوژی که بر روی آن کار کرده بودیم استفاده کنیم.

- ما از " نسخه ی مه " رزیدنت اویل 4 که کنار گذاشته شد بسیار شنیده بودیم اما نسخه ی دیگری نیز بود که جزییات اندکی ار آن فاش شده . چگونه این نسخه سعی داشت که در گیم پلی رزیدنت اویل انقلابی ایجاد کند ؟؟؟؟

Kobayashi-san : نسخه ی بعد از " Fog " ( " مه " ) به عنوان نسخه ی با “Hooked Man” شناخته میشد که در E3 نیز معرفی شد ...بعد از آن نسخه ی با " زامبی " بود که ما آن را برای عموم منتشر نکردیم

- در هنگام ساخت آیا شما هرگز در مورد سبک جدید گیم پلی که در رزیدنت اویل 4 استفاده شده بود تردیدی داشتید ؟؟؟

Kobayashi-san : من حدس میزنم که عناصر کوچکی از تردید وجود داشت ..اما ما میدانستیم که اگر رزیدنت اویل ادامه پیدا میکرد نیاز به تغییراتی داشت بنابراین ما بر طبق اصولمان رفتار کردیم و از تنیجه ی بدست آمده نیز بسیار خرسند هستیم

- با توجه به تعداد بازی های سبک survival horror که موجود هست . آیا رسیدن به ایده ها / طرح ها / تنظیمات که قبلا استفاده نشده باشد مشکل تر نمی شود ؟؟؟؟

Kobayashi-san : هنگامی که شما در مورد طرح ها و یا تنظیمات جدید فکر می کنید شما تنها محدود به تخیل خودتان هستید

- نظر شخصی شما در مورد فیلم های رزیدنت اویل چه بود ؟؟؟؟ شما از چه مواردی از آن لذت بردید و یا بدتان آمد ؟؟؟

Kobayashi-san : از آنجایی که فیلم رزیدنت اویل توسط افرادی ساخته شده که ازعلاقه مندان RE هستند و فیلم مبتنی بر یافته ها و تفسیرهای خود آن هاست بعضی از موارد در فیلم اندکی با دیدگاه ما بازی ساز ها تفاوت دارد ...به هر حال من فکر می کنم به عنوان یک فیلم بسیار سرگرم کننده بود

- آیا چیزی است که شما بخواهید با طرفداران در میان بگذارید...یک توضیح / نصیحت / تذکر / انتقاد ؟؟؟؟

Kobayashi-san : من اعتقاد دارم که RE4 شاهکار سری بازی رزیدنت بود ، علاوه بر همه ی عناوین دیگری که منتشر شده است من اطمینان دارم که این بازی هنوز به عنوان یک بازی شماره یک در سال های اخیر شناخته می شود....برای کسانی که هنوز آن را بازی نکرده اند ، توصیه میکنم که فقط برای مدت کوتاهی آنرا امتحان کنند.
من واقعا فکر میکنم که این بازی لذت بخش است و ارزش امتحان کردن را دارد

title.jpg

بیوگرافی سازنده :arrowd:

نام : Hiroyuki Kobayashi
شغل : سازنده بازی
تاریخ تولد : 12 اگوست 1972
اتومبیل : Honda Accord Wagon ( نوع ورزشی )

شما او را به چه دلیل میشناسید

او اخیرا Resident Evil 4 - GC را ساخته است ...و پروژه های دیگر وی عبارتند از :
Resident Evil (GC) ; Devil May Cry (Ps2); Dino Crisis 3 (Xbox) و Dino Crysis 2 (ps)

چگونه او وارد صنعت بازی شد ؟

او از دوران بچگی به بازی ها علاقه داشت ...او میخواست فیلم های 3 بعدی CG درست کند

اولین پروژه :

به عنوان یک برنامه نویس برای نسخه ی اول رزیدنت اویل

او ایده های ساخت بازی هایش را از کجا آورده ؟؟؟

از فیلم ها ، کتاب های کمیک ، و دیگر اشکال سرگرمی ... او همچنین ایده هایی را از فعالیت های روزانه اش گرفته است

بازی مورد علاقه

Metal Gear Solid - ps

سخت ترین بخش از یک سازنده ی بازی بودن چیست ؟؟؟

ساختن بازی های با کیفیتی که بسیاری از افراد دوست داشته باشند...

پر افتخار ترین لحظه در Capcom برای وی چه بوده است ؟؟؟

کار کردن با سازنده گان با استعداد هنگام ساختن بازی های با کیفیت

بیشترین زمانی که در اداره گذرانده است :

در حدود 3 روز

سرگرمی های دیگر :

تماشای فیلم ، و رفتن بیرون

فیلم های مورد علاقه :

Back to the Future, Terminator 2, Charlie's Angels و Austin Power's 2 و Kill Bill

آخرین ویرایش:
نسخه ی ژاپنی بازی Bullet Witch به بازار ژاپن اومده که IGN هم اون رو امتحان کرده ولی به خاطر زبونش یکم(!!!) مشکل داشته.اما در باره ی ریلیز آمریکای بازی گفته شده که بازی در زمستون 2007 ریلیز می شه و الان هم در مرحله ی ضبط صدا هستن.IGN یه مطلب طولانی هم راجب این بازی نوشته که در صورت بودن وقت ترجمه می کنم ( منت گذاشتم!)

------------------------------------------------

مایکروسافت در GameFest ابزار جدیدش رو برای کسایی که از برنامه نویسی چیزی سر در نمیارن ولی به ساخت بازی علاقه دارن ، معرفی کرد.اسم این برنامه XNA Game Studio هست و نسخه ی بتای اون در 30 ام اگست به صورت مجانی برای دانلود قرار می گیره.نسخه ی کاملش هم باز به صورت مجانی و در پایان سال برای دانلود قرار می گیره.نسخه ی کامل در 2 مدل هست : یکی XNA Game Studio Express که برای مبتدیان هست و اون یکی XNA Game Studio Professional ـه که همون طور که از اسمش معلومه برای Professional هاست.البته نسخه ی Pro مجانی نخواهد بود ( احتمالا حدس زده بودید!) و در زمستون سال 2007 خواهد اومد.این برنامه قابلیت ساخت بازی برای PC و X360 رو داره.سازندگان بازی های PC می تونن بازیشون رو به راحتی برای PC انتشار بدن اما کسانی که می خوان بازیشون در XBL برای دانلود قرار بگیره ، باید سالیانه 99$ پرداخت کنن.تا به حال 10 دانشگاه برای تدریس استفاده از این برنامه اعلام آمادگی کردن!!

----------------------------------------------

گویا قراره به صورت ماهیانه اطلاعات جدیدی راجب FABLE 2 فاش بشه.جدیدا هم گفته شده که فیزیک بازی درست مثل نسخه ی اوله با این تفاوت که موتور بازی بسیار تقویت شده.دنیایی هم که بازی توش اتفاق می افته مثل اینکه قراره خیلی بزرگتر از دنیای Fable 1 باشه.یه Concept جدید هم از بازی اومده که می بینیدش :

cupd32k61.jpg

-------------------------------------------

یه Insider از سایت IGN ادعایی راجب کنسول Wii کرده که بسیار جالبه! این شخص که قبل از این که اعلام بشه Speaker ی در Wii-Mote خواهد بود ، این رو گفته بود، حالا گفته :

- ارتباطات صدایی به وسیله ی یه میکروفون که روی سر سوار میشه منتقل می شه.
- بعضی امکانات DS با Wii و بالعکس سازگاره.
- و جالب ترینش اینه که بسیاری از بازی های First-Party مخصوصا اونایی که برای سن های پایین تر در نظر گرفته شدن دارای یه امکان Voice Recognition یا تشخیص صدا خواهند بود.
این سیستم که نینتندو چند ساله داره روش کار می کنه این جوریه که صدایی رو که از میکروفون توسط بازیباز ضبط می شه به نوشته تبدیل می کنه.اما چیز جالبش این نیست.قسمت جالبش اینه که این سیستم تن صدا و Volume ش رو هم به متن تبدیل می کنه!!! چجوری ؟ مثلا اگه یکی داد بزنه "من بردم!! " متنی که نمایش داده میشه با یه فونت جالب و سایز بزرگ و رنگ مناسب نوشته می شه که کاملا حس داد زدن طرف رو منتقل می کنه! یا اگه آروم حرف بزنه باز فونت و رنگ و اندازه ی مناسب خواهد داشت!!

-----------------------------------------

مثل اینکه قراره Project Offset برای 360 هم بیاد! در قسمت Job سایت رسمی این بازی در خواست یک برنامه نویس 360 شده.
جدیدا هم چقدر حدس بر مبنای قسمت Job سایت ها زده می شه!!

----------------------------------------

تصاویر جدیدی از Ninety-Nine Nights :

-------------------------------------

تصاویر جدیدی از Test Drive Unlimited :

-----------------------------------

تصاویر جدیدی از Need for Speed : Carbon

آخرین ویرایش:
The Israeli company Prime Sense has been connected to Sony's upgraded EyeToy, boasting a new sensor and digital processor that provides real-time 3-D mapping. It essentially "perceives the world in 3D and derives an understanding of the world based on sight, in the same way that humans do."

The article goes on to explain how the EyeToy would see the user and the user can interact with things in the game without having to wear any equipment (pronounced: no Wiimote). Wouldn't it be neat to play a boxing game where your movements are monitored (juking and dodging) and you can physically (well, almost) punch your digital opposition?

این eyetoy جدید ps3 انگار خیلی چیز جدیدیه و مثل چشم انسان عمل میکنه. بدون استفاده از هر ابزاری (قابل توجه wii) حرکات رو تشخیص میده.
------------------------------------------------------------------
Game designer American McGee (American McGee's Alice) has offered some blunt insight on the console race, saying that the Wii is the only real next-gen system, while the PS3 and 360 are mere "upgrades."

McGee said, "The only truly next-gen console out there is the Wii. Everything else is just a video card and processor upgrade."
He added, "I sense that Nintendo is going to capture the hearts of gamers while Microsoft and Sony stab each other in the neck for market domination. Nintendo is focused on innovation and games. The other guys are focused on making money."

باز هم یه تحلیل wii کنسول واقعی نسل بعد
PS3,360 فقط آپگرید cpu و کارت گرافیک

Silicon Knights رسما شایعات استفاده نکردن از Unreal Engine 3 رو رد کرد.

-----------------------------------------

Robin Atkin Downs که یه Game Voice Actor هست ، توی رزومه ی آنلاینش در سایت رسمیش نوشته که روی بازیی به نام Big که توسط Naughty Dog ساخته شده هم کار کرده.از اونجایی که این اسم تا حالا به گوش کسی نخورده می شه نتیجه گرفت که این اسم یه Code-Name برای همون بازییه که توی جنگل بود و عکساش نشون داده شد.در تماسی که IGN با Sony داشته گفته شده که این اسم ، یه اسم داخلی و موقتیه و در آینده ی نزدیک اسم رسمیش اعلام می شه.

naughty-dog-ps3-project-untitled-20060815002344932.jpg

---------------------------------------

این آقایی که اسمشو نوشتم ( بالا ) گویا روی یه بازی دیگه هم که توسط Vivendi ساخته می شه و اسمش هم Parables هست که در اون Downs به 3 شخصیت Gaius Cassius، Goliath و راوی داستان ، صداشو قرض داده.High Moon Studios و Spark Unlimited هردو قبلا اعلام کرده بودن که دارن روی یه پروژه با Vivendi همکاری می کنن ولی معلوم نیست این همون Parables باشه یا نه.

--------------------------------------

دیروز که خبر XNA رو گذاشتم...
حالا در رابطه با این پروژه آقای Boyd Multerer که Product Unit Manager پروژه ی XNA هست ، شروع به وبلاگ نویسی در این رابطه کرده.در دومین پست این وبلاگ نوشته شده که کار با XNA ساده خواهد بود اما این به این معنی نیست که کاملا ابزاری برای Beginner هاست.گفته شده با این برنامه می تونید گرافیک خیلی خفن هم داشته باشید.آدرس وبلاگ هم اینجاست .
الان وقت ندارم عکساشو بعدا میذارم.

------------------------------------

توی گزارشی از Bloomberg یه بازی جدید برای Wii اعلام شده.توی DS بازی Brain Age رو داشتیم و حالا برای Wii یه بازی برای ورزش و داشتن رژیم غذایی مناسب داریم!

-----------------------------------

سایت Shack News در گزارشی که از GameFest نوشته ، گفته Robert S. Walker که product unit manager برای سخت افزاره اعلام کرده که در حال حاضر مایکروسافت داره روی یه کنترلر پیچیده تر مخصوص بازی های مثل بازی های FPS می کنه.گفته شده دارن روی آنالوگ سمت راست کار می کنن.دوباره گفته شده که مایکروسافت از Mouse و Keyboard در کنسولش استفاده نخواهد کرد.در ادامه هم گفته شده کنترلر جدید یه چیز اضافی خواهد بود و روی مدل استاندارد نخواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or