مصاحبه با Hiroyuki Kobayashi
سازنده ی Resident Evil 4
-هنگامی که شما برای اولین بار بر روی بازی Resident Evil 1 کار می کردید ، آیا هیچ فکر میکردید که یک چنین سری بزرگی پایه گذاری شود که دارای ده ها شخصیت و چنین خط داستانی با جزییاتی باشد ؟؟؟؟
Kobayashi-san : هنگامی که شما یک بازی جدیدی را میسازید همیشه امیدوار هستید که آن بازی به موفقیت کافی دست یابد تا به شما اجازه دهد که عناوین بیشتری از آن را بسازید...مطمئنا ، ما ایده هایی برای خط داستانی بیشتری داشتیم . اما قبل از آنکه بتوانیم این ایده ها را پیاده کنیم بایستی می دیدیم که چگونه رزیدنت اویل مورد استقبال واقع می شود...هنگامی که به گذشته نگاه میکنیم از بابت چگونگی پیشرفت سری بازی بسیار راضی و خشنود هستیم...در ابتدا ما هرگز تصور نمی کردیم که روزی کتاب های داستان ، کمیک ها ، سایت های طرفداران ، دامنه ی گسترده ای از کالاهای تجاری و حتی چندین فیلم از روی این بازی ساخته شود....
اما ما هرگز فراموش نخواهیم کرد که هیچ یک از این موفقیت ها بدون پشتیبانی گسترده ی حامیان وفادار این بازی امکان پذیر نبود
- بنظر شما بزرگترین عامل موفقیت سری رزیدنت اویل چه بود ؟؟؟؟
Kobayashi-san : کیفیت بازی ، که نتیجه ی صبر و توجه اعضای تیم های سازنده به جزییات بود .... یک نمونه می تواند ناشتاخته بودن حس ترس باشد....شما هرگز مطمئن نیستید که در پشت در بعدی یا در گوشه ی بعدی چه چیزی است ...آیا یک زامبی خواهد بود
و یا یک مکان امن که بتوانید در آنجا توقف کنید و نفس راحتی بکشید...
- بنظر شما بزرگترین اشتباه در سری بازی چیست ؟؟؟؟
Kobayashi-san : من میگویم که ما زمان زیادی را برای توسعه ی بازی صرف کرده ایم ... من مطمئن هستم که گیمر ها از ما انتظار دارند که محصولاتمان را زودتر منتشر کنیم
- آیا شما شخصا یکی از طرفداران سری بازی هستید ؟؟؟ آیا شما بازی های رزیدنت اویل را در اوقات فراغت بازی می کنید ؟؟؟ آیا شما بازی مورد علاقه ای دارید ؟؟؟
Kobayashi-san :بله من خودم یکی از طرفداران RE هستم ... و بسیار خوشحال هستم که در این سری بازی نقشی داشته ام...من اخیرا RE را فقط برای کار بازی کردم ... من همچنین علاقه ی زیادی به بازی کردن سری MGS (متال گیر سالید ) دارم
- شخصیت مورد علاقه ی شما کیست و چرا ؟؟؟؟
Kobayashi-san : کریس (Chris) شخصیت مورد علاقه ی من است... من از هنگامی که وی در نسخه ی اولیه ی RE شخصیت اصلی بازی بود علاقه ی ویژه ای به وی دارم همچنین او شخصیتی است که بیش از همه با آن بازی کرده ام...
- اگر امکان داشت که شما به عقب برگردید و تغییری در سری بازی رزیدنت اویل در بخشی از داستان یا شخصیت یا تنظیمات و یا گیم پلی و یا حتی کل بازی انجام دهید آن چه بود ؟؟؟؟
Kobayashi-san : من شاید داستان و تنظیمات آن را مرتب میکردم . من دوست داشتم تا جزییاتی را در هر عنوان که کمی متناقض هست را هماهنگ و مرتب میکردم
- علیرغم اینکه RE خیلی عالی ظاهر شد ، فروش آن به هیچ عنوان منعکس کننده ی یک بازی با متوسط 9.8 از 10 نبود...بنظر شما چرا اینگونه است ؟؟؟؟
Kobayashi-san : اما در حال حاضر ، من اعتقاد دارم که ما بیش از 700 هزار کپی در امریکای شمالی ، نزدیک به 300 هزار کپی در اروپا و بیش از 200 هزار کپی در ژاپن فروخته ایم
- هنگام ساختن RE 4 ، چندین باز سعی شد که یک بازی ساخته شود که همان نوع اتمسفر را داشته باشد بمانند بازی های پیشین RE .. اما همگی دور انداخته شد ، بنظر شما چرا آن ها نا موفق بودند ؟؟؟
Kobayashi-san : از نظر من آن ها تا مراحل معینی موفق بودند اما در هر صورت چون ما نیاز به یک موفقیت انقلابی برای RE4 داشتیم آن ها دور انداخته شد ....
- آیا اینکه بازی RE 4 چندین بار دوباره از اول ساخته شد نا امید کننده نبود ؟؟؟ آیا شما توانستید که از محتوای نسخه های پیشین
RE دوباره استفاده کنید ؟؟؟؟
Kobayashi-san ُ: من دروغ گفته ام که اگر بگویم نا امید کننده نبود ، اما هنگامی که تیم به نسخه ی نهایی می نگریست ما میدانستیم که تصمیم درستی برای ایجاد تغییرات گرفته ایم ...و بله ، ما مطمئنا قادر بودیم که از تکنولوژی که بر روی آن کار کرده بودیم استفاده کنیم.
- ما از " نسخه ی مه " رزیدنت اویل 4 که کنار گذاشته شد بسیار شنیده بودیم اما نسخه ی دیگری نیز بود که جزییات اندکی ار آن فاش شده . چگونه این نسخه سعی داشت که در گیم پلی رزیدنت اویل انقلابی ایجاد کند ؟؟؟؟
Kobayashi-san : نسخه ی بعد از " Fog " ( " مه " ) به عنوان نسخه ی با “Hooked Man” شناخته میشد که در E3 نیز معرفی شد ...بعد از آن نسخه ی با " زامبی " بود که ما آن را برای عموم منتشر نکردیم
- در هنگام ساخت آیا شما هرگز در مورد سبک جدید گیم پلی که در رزیدنت اویل 4 استفاده شده بود تردیدی داشتید ؟؟؟
Kobayashi-san : من حدس میزنم که عناصر کوچکی از تردید وجود داشت ..اما ما میدانستیم که اگر رزیدنت اویل ادامه پیدا میکرد نیاز به تغییراتی داشت بنابراین ما بر طبق اصولمان رفتار کردیم و از تنیجه ی بدست آمده نیز بسیار خرسند هستیم
- با توجه به تعداد بازی های سبک survival horror که موجود هست . آیا رسیدن به ایده ها / طرح ها / تنظیمات که قبلا استفاده نشده باشد مشکل تر نمی شود ؟؟؟؟
Kobayashi-san : هنگامی که شما در مورد طرح ها و یا تنظیمات جدید فکر می کنید شما تنها محدود به تخیل خودتان هستید
- نظر شخصی شما در مورد فیلم های رزیدنت اویل چه بود ؟؟؟؟ شما از چه مواردی از آن لذت بردید و یا بدتان آمد ؟؟؟
Kobayashi-san : از آنجایی که فیلم رزیدنت اویل توسط افرادی ساخته شده که ازعلاقه مندان RE هستند و فیلم مبتنی بر یافته ها و تفسیرهای خود آن هاست بعضی از موارد در فیلم اندکی با دیدگاه ما بازی ساز ها تفاوت دارد ...به هر حال من فکر می کنم به عنوان یک فیلم بسیار سرگرم کننده بود
- آیا چیزی است که شما بخواهید با طرفداران در میان بگذارید...یک توضیح / نصیحت / تذکر / انتقاد ؟؟؟؟
Kobayashi-san : من اعتقاد دارم که RE4 شاهکار سری بازی رزیدنت بود ، علاوه بر همه ی عناوین دیگری که منتشر شده است من اطمینان دارم که این بازی هنوز به عنوان یک بازی شماره یک در سال های اخیر شناخته می شود....برای کسانی که هنوز آن را بازی نکرده اند ، توصیه میکنم که فقط برای مدت کوتاهی آنرا امتحان کنند.
من واقعا فکر میکنم که این بازی لذت بخش است و ارزش امتحان کردن را دارد
بیوگرافی سازنده :arrowd:
نام : Hiroyuki Kobayashi
شغل : سازنده بازی
تاریخ تولد : 12 اگوست 1972
اتومبیل : Honda Accord Wagon ( نوع ورزشی )
شما او را به چه دلیل میشناسید
او اخیرا Resident Evil 4 - GC را ساخته است ...و پروژه های دیگر وی عبارتند از :
Resident Evil (GC) ; Devil May Cry (Ps2); Dino Crisis 3 (Xbox) و Dino Crysis 2 (ps)
چگونه او وارد صنعت بازی شد ؟
او از دوران بچگی به بازی ها علاقه داشت ...او میخواست فیلم های 3 بعدی CG درست کند
اولین پروژه :
به عنوان یک برنامه نویس برای نسخه ی اول رزیدنت اویل
او ایده های ساخت بازی هایش را از کجا آورده ؟؟؟
از فیلم ها ، کتاب های کمیک ، و دیگر اشکال سرگرمی ... او همچنین ایده هایی را از فعالیت های روزانه اش گرفته است
بازی مورد علاقه
Metal Gear Solid - ps
سخت ترین بخش از یک سازنده ی بازی بودن چیست ؟؟؟
ساختن بازی های با کیفیتی که بسیاری از افراد دوست داشته باشند...
پر افتخار ترین لحظه در Capcom برای وی چه بوده است ؟؟؟
کار کردن با سازنده گان با استعداد هنگام ساختن بازی های با کیفیت
بیشترین زمانی که در اداره گذرانده است :
در حدود 3 روز
سرگرمی های دیگر :
تماشای فیلم ، و رفتن بیرون
فیلم های مورد علاقه :
Back to the Future, Terminator 2, Charlie's Angels و Austin Power's 2 و Kill Bill