اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Unreal Tournament 2007

Unreal Tournament 2007
Publisher : Midway
Developer : Epic
Release Date : ?????
Genre : Action
System : PC - ( PS3 --perhaps
59448-1-2.jpg

59448-2-2.jpg

59448-4-2.jpg

پيش فروش دستگاه پلي استيشن 3 توسط يک سايت اروپايي به قيمت 1020 دلار !!!!سايت Play.com اقدام به پيش فروش سيستم PS3 با دو قيمت 549 و 1020 دلار با سه عنوان بازي Formula One 2006 - Warhawk - Singstar نموده و تازه جالب اينکه هيچ ضمانتي به مشتريان مدل زير 1000 دلار نميده که دستگاه رو قبل از کريسمس 2007 تحويل بگيرند. به هرحال فقط جهت آگاهي بروبچه هاي مايه دار عشق PS3 خبر رو اينجا نوشتم http://www.play.com/Games/PlayStati...S3_Console_With_60GB_HDD_3_Games/Product.html

آخرین ویرایش:
سلام

مجله EGM در تازه ترین شماره ش در قسمت شایعات دو تا مطلب خیلی جالب نوشته :
شاید Ninja Gaiden Black برای کنسول PS3 عرضه بشه.
شرکت EA در حال کار کردن روی یک نسخه جدید از بازی Burnout هست که به صورت Online و چند نفره هست.
------------------------------
عکسی از قسمت Third Person بازی War Hawk . همون طور که در E3-2005 مشخص شده بود این بازی فقط به صورت مبارزات هوایی نیست و با آدم و تانک و ... هم میشه بازی کرد :

fe2d2.jpg

تریلر 15 دقیقه ای MGS4 الآن توی سایت Game Trailers و Game Spot و ... اومده با کیفیت HD , 720p که حجمش 357 مگابایت هست !
شرکت Game Republic در حال ساختن یه بازی جدید برای XBOX 360 هست که هنوز اطلاعاتی از این بازی وجود نداره.
این هم عکسهایی از نوول گرافیکی Halo :
820e9.jpg
f82c2.jpg

برای دیدن بقیه عکسها برین اینجا
سایت Best Buy بازی Final Fantasy VII رو برای PS3 به فروش میرسونه در حالی که خود Square Enix میگه این بازی ساخته نمیشه ! فکر کنم الآن FFVII رو از توی سایت ورداشتن چون نمیشه اون صفحه رو دید.

موفق باشین.

با این گرافیکی من دارم تو کنسول ها میبینم . دهن ادم اب میوفته. راستی کال اف دیوتی 3 کی برای پی یس میاد.

آخرین ویرایش:
عکسی از قسمت Third Person بازی War Hawk . همون طور که در E3-2005 مشخص شده بود این بازی فقط به صورت مبارزات هوایی نیست و با آدم و تانک و ... هم میشه بازی کرد :

fe2d2.jpg

به نظر میاد گرافیکش خیلی درپیته.

PS3 bundle-palooza opens with $1,000-plus pack
European retailer Play.com lists 60GB PlayStation 3 with three games for 549 pounds ($1,016).

In the completely unsurprising department, the first PlayStation 3 bundle from an online retailer has hit the Net, and it's expensive. Gamers who thought the initial Xbox 360 bundles were pricey at a minimum of $600 should sit down before reading the next sentence. Play.com is selling the PlayStation 3 with the 60GB hard drive and three games for 549 pounds, roughly $1,016. The three games included are Warhawk, Formula One 06, and SingStar--perfect for gamers who like air combat, driving, and karaoke games.

!!!

و این هم از گرافیک فوق العاده heavy rain گرفته از گرافیک real-time
خوب به اشک دختره نگاه کنید،سکته نکنید قبل از مردن به ابرو ها و خال روی پیشانی دختره هم نگاه کنید راستی جزئیات اسلحه یادتون نره
14ueuzl.jpg

خب حالا من شما را وادار به خودکشی می کنم
اوکی حالا دندونهای دختره رو ببینید خوب حالا اشکهای دختره رو ببینید بعد از نگاه کردن به چشم های پرگرافیک این دختر به چروکی که بین دو ابروش افتاده نگاه کرده و سپس به اینکه وقتی دوربین روی یک فاصله زوم می کند شئ نزدیکتر مات می شود مثل اسلحه نگاه کنید.
14uf1aq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or