اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام
ادامه مصاحبه سايت Game Spot با سازندگان Resistance : Fall Of Man :
-------------------------------------------------------
( Game Spot ===> 1 , Ted Price ===> 2 )
-------------------------------------------------------
1. دموي نشون داده شده در نمايشگاه E3-2006 چقدر از خصوصيات بازي رو نمايش داد ؟ آيا اين يك مرحله به هم پيوسته و كامل بود يا تكه هايي از چند مرحله و ماموريت بازي رو به هم متصل كرده بودين ؟
2. ما قطعه هايي از مراحل واقعي كه در بازي وجود دارند رو نشون داديم. قسمت جنگ منچستر كه در دمو ديدين تقريبآ يك پنجم فضاي اين قسمت در نسخه كامل بازي بود. همچنين بخش فرماندهي شمالي كه در قسمت ديگري ديدين حدود يك سوم اين بخش در بازي نهايي بود. البته ما هنوز داريم با سرعت زيادي روي توسعه گيم پلي بازي كار مي كنيم. همين الآن هم ما تونستيم گيم پلي جالبي رو بسازيم كه بازيكنان ميتونن در موقع حمله به دشمنان به خوبي تصميم بگيرند و در بازي بايد مواظب باشند و كاملآ بدونند كه چه نوع پوشش و حركتي براي هر منطقه و دشمن مناسبتر هست.
1. در مورد اسلحه هاي بازي و تعداد اونها در نسخه نهايي چه چيزهايي ميتونين به ما بگين ؟
2. بازي Resistance به طور متعادلي از اسلحه هاي انسانها و همين طور از اسلحه هاي Chimer ها ( دشمنان بازي ) استفاده ميكنه. ما اسلحه هايي براي هر دو گروه ساختيم و در ماههاي آينده در حال كار كردن روي اسلحه هاي بيشتر و جالب تري مثل اسلحه هاي انفجاري و آتش زا هستيم. همه اسلحه ها اتوماتيك و مخصوص اين سبك از بازي هستند. شما در اين بازي بايد همه اسلحه هايي كه بدست ميارين رو به خوبي نگهداري كنين.شما نميتونين اونها رو همين طوري بندازين كنار و اين خصوصيت به بازيكنان خلاقيت خيلي بيشتري ميده تا با تفكر كامل به بازي ادامه بدن.
9625c.jpg

1. در مورد وسايل نقليه چه چيزي ميتونين بگين ؟
2. در اين بازي وسايل نقليه قابل كنترل وجود خواهد داشت ولي فعلآ نميتونيم اطلاعاتي از اونها به شما بديم.
1. بخشهاي تك نفره و چند نفره شامل چه قسمتهايي ميشن ؟
2. قسمت چند نفره ( Multiplayer ) بازي واقعآ درگير كننده و اعتياد آور و در عين حال وسيع هست و چيزي بسيار فراتر از Death Match نمايش داده شده در E3 خواهد بود. ما تجربه هاي خيلي خوبي در موقع ساخت بازي Ratchet & Clank در بخش چند نفره كسب كرديم و اين تجربه ها رو با خصوصيات جديد و تازه اي به Resistance وارد مي كنيم. در بخش تك نفره هم شما ميتونين با يكي از دوستانتون دو نفره بازي رو به صورت Co-op ادامه بدين و از اين بخش لذت ببرين. در مجموع به جز بخش Co-op ميتونين با 4 نفر ديگه به صورت Split-Screen و همين طور با 31 نفر ديگه به صورت Online بازي كنين.
1. آيا شما برنامه اي براي داونلود كردن بعضي قسمتها يا چيزهاي اضافه و همين طور سريالي كردن بازي به صورت فايلهاي قابل داونلود دارين ؟
2. بله. ما حتمآ قسمتهايي براي داونلود به وسيله شبكه سوني خواهيم داشت و در آينده بيشتر از اين مورد خواهيم گفت.
4567b.jpg

1. شما چه استفاده اي از قابليتهاي دسته جديد PS3 خواهيد كرد ؟
2. ما 100% از اين قابليتها در بازي استفاده مي كنيم ولي اين كار زمان ميخواد و بعد از چند ماه به شما چگونگي استفاده از اين قابليتها رو خواهيم گفت.
1. در مورد داستان بازي چه چيزي ميتونين به ما بگين ؟ آيا بازي كشش لازم داستاني رو داره ؟ آيا از فيلمهاي CG هم در دموها استفاده ميكنين يا دموها با گرافيك خود بازي هستند ؟
2. ما خيلي روي داستان بازي و پيش زمينه هاي اون كار كرديم. به طور كلي بازي در مورد اتفاقاتي هست كه براي بخشي از ارتش آمريكا به رهبري ناتان هال در روزهاي 11 تا 14 ماه جولاي سال 1951 اتفاق افتاد. نميتونم اطلاعات بيشتري از داستان بازي بهتون بگم.به هر حال ما به وسيله محيط و داستان حال و هواي اون سالها رو طوري به بازيكنان منتقل ميكنيم كه كاملآ در بازي درگير بشن و چيزهايي در مورد اين دوره خواهند ديد كه بسيار جالب هست. براي دموهاي بازي هم از تركيبي از گرافيكهاي خود بازي (Real-Time) و فيلمهاي CG استفاده مي كنيم كه از عكسهاي واقعي و نقشه هاي واقعي و يك گوينده در اونها استفاده خواهيم كرد.
1. سوال آخر اينكه اين بازي در چه رزولوشني اجرا ميشه ؟
2. بازي Resistance الآن در حالت 720p اجرا ميشه ولي هدف نهايي در بازي اصلي حالت 1080p هست.
f6070.jpg

-------------------------------------------------------------
موفق باشين.

نوشته شده توسط sina_unl:
آره واقعا عاقله چون تا حالا 4 بیلیون بخاطر خانواده XBox ضرر داده
بیل گیتس یه جا گفته بود اگه مردم بفهمن ما چیکار میکنیم حتما یه جای کار ما ایراد داره!;)
با این حساب حتما تو مسیر درست دارن میرن باید بیل گیتس باشی تا این چیزارو بفهمی:cheesygri
شایدم ادعات از ماکروسافت بیشتره یکم از هنرهات بگو ببینیم کسی که از ماکروسافت ایراد میگیره کیه؟!:confused:
---------------------------------------------------------
نوشته شده توسط dinosaur:
شايد. چون توي فيلم Island هم يه جاهايي تبليغ XBOX رو ميكرد. البته جالبه كه موضوع فيلم توي آينده اتفاق ميافته ( درست يادم نيست كي ) ولي به جاي يه كنسول جديد تبليغ همون XBOX قديمي بود !
عزیز من توقع داری ارم xbox عوض بشه؟! 100 سال دیگه هم ارم همون x بزرگ هست شما اگه میخواین ایراد بگیرین برین سراغ سونی که سر تا پاش ایراده مخصوصا این حرفهای اخر کوتاراگی که نشون داد هیچی بارش نیست منظورم اپگرید هر سال ps3 هست;)

آخرین ویرایش:
بیل گیتس یه جا گفته بود اگه مردم بفهمن ما چیکار میکنیم حتما یه جای کار ما ایراد داره!;)
با این حساب حتما تو مسیر درست دارن میرن باید بیل گیتس باشی تا این چیزارو بفهمی:cheesygri
شایدم ادعات از ماکروسافت بیشتره یکم از هنرهات بگو ببینیم کسی که از ماکروسافت ایراد میگیره کیه؟!:confused:
به نظر من ضرر 4 بیلیون بی عقلی هست یعنی قبول نداری من اشکال نگرفتم حقیقت رو گفتم هیچ ادعایی هم ندارم اگه جنابعالی قبول نداری خوب از دست من کاری بر نمیاد :cool:

عوض عکس نه چندان جديد بازي نينجا که بيشتر به بازي پي اس تو ميخورد، چند تا عکس از جديدترين بازي پي اس 3 که قراره در تاريخ 11/11/2006 و بصورت انحصاري براي PS3 منتشر بشه ، براتون ميذارم

اين بازي در سبک RPG و توسط Sony Online Entertainment منتشر ميشه و خوب مشخصه که يک بازي آنلاين براي پي اس 3 ، تو راهه .

اين بازي از يک موتور اختصاصي با فيزيک فوق العاده Havok استفاده ميکنه و ميتونه به يکي از بازيهاي بزرگ پي اس 3 تبديل بشه. در اين بازي امکان بازي با سه کاراکتر وجود داره : Warrior - Mage - Scout

با وجود فيزيک عالي و اشيا زياد وتاثير پذير در محيط بازي ( مانند تخته سنگها و بشکه ها و.. ) ؛ امکان اضافه شدن معما ها و پازلهاي زيادي را به بازيسازان داده.

59748-10-2.jpg

63749-1-2.jpg

63749-4-2.jpg

63749-5-2.jpg

59748-2-2.jpg

59748-4-2.jpg

59748-5-2.jpg

59748-6-2.jpg

اگه تونستی یه ندایی هم به Gears of war بده ! ;)
حتمآ. بذار یه مصاحبه باحالش رو ببینم حتمآ میذارم.;)

نوشته شده توسط mt3691:
عزیز من توقع داری ارم xbox عوض بشه؟! 100 سال دیگه هم ارم همون x بزرگ هست شما اگه میخواین ایراد بگیرین برین سراغ سونی که سر تا پاش ایراده مخصوصا این حرفهای اخر کوتاراگی که نشون داد هیچی بارش نیست منظورم اپگرید هر سال ps3 هست;)
محمد جون من نگفتم که آرمش باید عوض بشه.فقط گفتم همون نوشته قبلی با فونت XBOX 1 بود. مثلآ فونت و نوشته PS2 با PS3 فرق داره یا XBOX با XBOX 360 فرق داره.
در مورد سونی هم که در احمقانه بودن اون حرف شکی نیست چون سازنده بازی نمیدونه برای کدوم PS3 بازی بسازه و همچین چیزی امکان نداره.:cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Masood_Matin:
عوض عکس نه چندان جديد بازي نينجا که بيشتر به بازي پي اس تو ميخورد، چند تا عکس از جديدترين بازي پي اس 3 که قراره در تاريخ 11/11/2006 و بصورت انحصاري براي PS3 منتشر بشه ، براتون ميذارم

اين بازي در سبک RPG و توسط Sony Online Entertainment منتشر ميشه و خوب مشخصه که يک بازي آنلاين براي پي اس 3 ، تو راهه .

اين بازي از يک موتور اختصاصي با فيزيک فوق العاده Havok استفاده ميکنه و ميتونه به يکي از بازيهاي بزرگ پي اس 3 تبديل بشه. در اين بازي امکان بازي با سه کاراکتر وجود داره : Warrior - Mage - Scout

با وجود فيزيک عالي و اشيا زياد وتاثير پذير در محيط بازي ( مانند تخته سنگها و بشکه ها و.. ) ؛ امکان اضافه شدن معما ها و پازلهاي زيادي را به بازيسازان داده.
مطمئنی این اسکرین شاتها مال ps2 نیست :confused:
فاینال فانتزی تو ps2 گرافیکش از این بالاتره;)

در مورد حجم بازی های آينده به نظر من حداکثر از دو تا dvd (اون هم بازی های RPG که ويديو زياد دارند) بيشتر نخواهد شد
همين oblivion که چند سال در توليد بوده، و جز پر خرج ترين بازی ها بوده فکر می کنم، غير فشرده اش 4-5gb بيشتر نشده. تازه روی ديسک که اينا ذخيره می شه فشرده شده هست و در xbox می تونه موقع بازی کردن همونجا فايل های فشرده شده باز می شه.
سونی هم که bluray گذاشته برای فيلم بوده در اصل و اين قضيه حجم در بازی ها رو هم طبق معمول يک تبليغ الکی بيشتر نيست.
کلا بازی با فيلم فرق داره، اشياء و بافت ها و صداهای درون يک بازی در 100 جای ديگه از بازی تکرار می شوند. و اونجوری نيست که شما در هر جای بازی يک بافت و شی جديد داشته باشيد، چون علاوه بر مشکلات ساخت ، مشکلات حافظه هم بر می خوريد (اين همه بافت و شی تو يک مرحله در 256mb کارت گرافيک جا نميشه )
اگه بازی ها جوری باشند که بخواهند 50gb حجم بگيرند زمان توليد و خرج بازی به طرز وحشتناکی زياد می شه و هيچ شرکتی فکر نکنم همچين کاری بکنه. اگر هم بازی خيلی طولانی بشه معمولا کسی هم حوصله نداره تمومش کنه.

مطمئنی این اسکرین شاتها مال ps2 نیست :confused:
فاینال فانتزی تو ps2 گرافیکش از این بالاتره
آره اون بازی PS3 هست که اولين بازی بود که شرکت سونی بصورت Gameplay ارائه کرد، که به نظر من هم اصبلا در حد اون چيزی که از "قدرت های سوپر کامپيوتری" PS3 می گفتند نيست، در واقع يک بازی نسل قبلی هست که چندتا shader بهش اضافه کردن و گرافيکش هم از Kameo که پارسال برای xbox360 اومد هم پايين تره.

مگه گرافیک Kameo بد بود ؟
هزاران کارکتور با کیفیت بالا تی یک صحنه رندر میشدند
کسی نگفت بد بوده، گفتم untold legends از Kameo بدتره گرافيکش، چون جفتشون بازی third-person بودند و هر دو هم در launch هر کدوم از کنسول ها در اومدن / ميان و توسط شرکت های first-party ساخته شده اند
صرفا مقايسه بود
البته همين untold legends هم فکر می کنم حداقل يک مقدار بهتر از اين بشه، چون واقعا در سطح بازی هايی که اون زمان خواهند آمد نيست ، مخصوصا اون هم بازی ای که خود شرکت سونی داره می سازه.

آخرین ویرایش:
Virtua Tennis 3

tennis.jpg

یه تریلر جدید هم از بازی اومده(نمی دونم چرا کسی نزاشت:اها همه به فکر ایراد گرفتن از کنسول مخالفن:cheesygri)
اصلا دقت کردین چند صفست که بیش از نصف صفحه ها به جنگ و جدال(بحث) میگذره
یکمم به فکر اخبار باشین:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or