مطمئنی این اسکرین شاتها مال ps2 نیست
فاینال فانتزی تو ps2 گرافیکش از این بالاتره
سلام!آره اون بازی PS3 هست که اولين بازی بود که شرکت سونی بصورت Gameplay ارائه کرد، که به نظر من هم اصبلا در حد اون چيزی که از "قدرت های سوپر کامپيوتری" PS3 می گفتند نيست، در واقع يک بازی نسل قبلی هست که چندتا shader بهش اضافه کردن و گرافيکش هم از Kameo که پارسال برای xbox360 اومد هم پايين تره.
خب شما که بازی رو توی گیم پلی میبینی حالا چرا میخوای 600$ هزینه کنی واسه ps3 ???سلام!
جدا من نمیفهمم چرا بعضیها که همه چی رو تو گرافیک میبینن میان تو نظرسنجی میگن که گرافیک برا من تو نسله بعد مهم نیست(اکثرا طرفدارایه 360 این حرفو میزنن !!!!نمیدونم چرا)
و گیم پلی و داستان برام مهمتره بعد اینجا همه یه دفه طرفداره گرافیک میشنو میگن پی اس 1 که همینو ارایه میکرد![]()
آخه یا رومیه رومیا ...(همین بود یا نه :cheesygri )
اولا که گرافيک در بازی ها هميشه مهم بوده و هست، و به همون اندازه داستان و گيم پلی هم مهم هست، در واقع گرافيک خوب توی يک بازی کمک زيادی به گيم پلی و داستان بازی هم می کنه، از اونجا که باعث می شه بازيکن رابطه قوی تری با محيط برقرار کنه و محيط رو برای بازيکن قابل باور می کنه.جدا من نمیفهمم چرا بعضیها که همه چی رو تو گرافیک میبینن میان تو نظرسنجی میگن که گرافیک برا من تو نسله بعد مهم نیست(اکثرا طرفدارایه 360 این حرفو میزنن !!!!نمیدونم چرا)
به امید خدا در TGS امسال همراه با DMC4 از خجالت شما در میاد.راستی چی به سر بازی killzone اومد ؟
نمونش :Red says: got any interesting news?
Phantom Insider says: sure
Red says: then let's start it up
Phantom Insider says: Fully functional PS3 betas still do not exist
Red says: hmm
Phantom Insider says: Despite that we have seen a number of downgrades
Red says: clock speed?
Red says: remember it was going to be 3.5 ghz?
Phantom Insider says: And now we have been told that the powersource might be an external 400 watt unit after all
Phantom Insider says: instead of internal as promised
Red says: interesting
Phantom Insider says: The current designs despite having vents all over the place apparently still cant dissipate the heat to sufficient levels
Phantom Insider says: And yields on 3.2 Gigaherz CELL processors are too low
Red says: they can't produce them in mass supply still?
Phantom Insider says: so the final release might run only at 2.8 gigaherz
The firmware is 99% complete and just requires one more routine to test when I get back home. I will then port the 47 code over to the 46 version. This will be released within 48 hours time.
It will not require a full firmware update, only a few banks. You will not be required to save/inject your drive key but saving a copy is always best. The checksum will be set to zero for the firmware. Since I dont have a 46 drive you people will have to test and report. I will then look at the 59 version firmware. I have only been spending one hour a night due to real life and have been away for the past three days so please be patient. Assembling with a hex editor is not fun but it gets the job done.

محمد جون منبع خبر رو میشه بگی ! :blushing:نوشته شده توسط mt3691:More PS3 Downgrades On The Way
مثل اینکه خبرهای بد برای طرفدارای ps3 تمومی نداره خبر رسیده که سرعت این ابر کامپیوتر قراره 2.8 باشه و توی e3 هم همین بوده!!!
خلاصه خبرهایی که به بیرون درز کرده ایناست
1- Fully functional PS3 betas still do not exist هنوز چیزی به اسم ps3 وجود نداره:confused:
2- And now we have been told that the powersource might be an external 400 watt unit after all
400 وات مصرف برق داره یا خدا پول برق طرفداراش سر به اسمون میزنه و چه حرارتی داره فکر کنم بخاری دیگه لازم نباشه:cheesygri
در ضمن سونی قول داده بود پاور داخل کنسول باشه ولی نشده و خارج دستگاه هست!
3-the final release might run only at 2.8 gigaherz
به احتمال زیاد سرعت همین 2.8 بشه![]()
4-Red says: were the units at e3 2.8?
Phantom Insider says: yes
Phantom Insider says: and had 2 gigs of ram
Phantom Insider says: dev kits ya know
دوکیت ها تو e3 سرعتش 2.8 بوده و 2 گیگ هم رم داشته!!!:confused:
این بابا تو سونی کار میکنه و به شرطی که هویتش مخفی باشه این خبرهارو به بیرون درز داده![]()
باید دید بازم طرفداراش حاضرن 600 دلار بالاش پول بدن با این شرایط![]()