اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

این حرفها بحث نداره به مرور زمان معلوم میشه ولی چیزی که معلومه اینه که ویتدوز ویستا اینقدر قدرت داره که احتیاجی به کمک گیم نداره و فدا کردن مال فیلمهای هندی هست نه ماکروسافت!!!
مطمئن باشین ms برای xbox برنامه طولانی داره و به این راحتی اونو فدای چیز دیگه نمیکنه مثل اینکه شما پروژه xbox رو خیلی دست کم گرفتین شاید نمیدونین تا حالا چقدر ماکروسافت رو این پروژ سرمایه گذاری کرده؟به مطلبی که تو تاپیک xbox360 vs ps3 گذاشتم یه نگاه کنین تا برنامه ماکروسافت رو بهتر برای xbox360 متوجه بشین
پروژه xbox یه ویندوز دیگه برای ms در اینده هست

من نگفتم که مکروسافت قصد داره همچین کاری بکنه
من گفتم اگه یه روزی برسه که XBOX360 بخواد به فروش ویندوز لطمه بزنه مکروسافت برای اینکه فروش ویندوزش کم نشه حاضره هرکاری بکنه حتی اگر به قیمت پایین اومدن فروش 360 تموم بشه
حالا شاید همچین اتفاقی هیچ وقت هم نیوفته
ولی حقیقتی که وجود داره اینه که سودی که مکروسافت از فروش ویندوز به دست میاره اصلا قابل مقایسه با سودی که 360 میخواد براش داشته باشه (که فعلا هم داره ضرر میده) نیست
برای مکروسافت ویندوز در درجه اول اهمیت قرار داره و هرکاری برای بیشتر شدن فروشش میکنه

یکی از این کارها هم منتشر کردن عناوین XBOX360 برای ویندوز ویستاس

پروژه xbox یه ویندوز دیگه برای ms در اینده هست

همونطور که گفتم سودی که 360 برای مکروسافت قرار در آینده بیاره اصلا در حدی نیست که بخواد با سودی که از فروش ویستا به مکروسافت میرسه مقایسه بشه

مطمئن باشین ms برای xbox برنامه طولانی داره و به این راحتی اونو فدای چیز دیگه نمیکنه مثل اینکه شما پروژه xbox رو خیلی دست کم گرفتین شاید نمیدونین تا حالا چقدر ماکروسافت رو این پروژ سرمایه گذاری کرده؟به مطلبی که تو تاپیک xbox360 vs ps3 گذاشتم یه نگاه کنین تا برنامه ماکروسافت رو بهتر برای xbox360 متوجه بشین
MS زندگیش روی ویندوزشه.اگه XBOX هم روزی فروشش خیلی هم کم بشه تاثیر خاصی روی MS نداره ولی اگه مشکلی تو ویندوزش پیدا بشه این شرکت با خطر مواجه میشه.همون طور که بهزاد جان گفت:
من گفتم اگه یه روزی برسه که XBOX360 بخواد به فروش ویندوز لطمه بزنه مکروسافت برای اینکه فروش ویندوزش کم نشه حاضره هرکاری بکنه حتی اگر به قیمت پایین اومدن فروش 360 تموم بشه
یه مثال (البته این تقریبی هستا حالا نیاین بگین که از کجا اوردی اینو غلط و ...)
از هر 10 نفر که PC دارن حداکثر 2 نفرشون XBOX دارن ولی هر 10نفر ویندوز دارن.پس این نشون میده که اهمیت ویندوز برای MS خیلی خیلی بیشتر از Xbox هست.

یعنی چی کی میتونه منکر شه؟GOW تا الان هیچ موقع تو لیست گیم اسپات برای پیسی نبوده.
ولی تو کنفرانس مایکروسافت اعلام شد که این بازی با خیلی بازیای دیگه برای Vista هم میان.
در مورد افرادی که میگن XBOX رو دست کم نگیریم،بهتره یه نگاهی به سودی که سونی از PS1 یاPS2 برده نگاه کنین،در قبالش یه نگاهیم به سود مایکروسافت از هر کدوم از سیستم عاملاش که خواستین نگاه کنین.
Vista فروشش رو میکنه،ولی شاید برای کسانی که با کنسول راحت نیستن و شک دارن که Vista بخرن یا کنسول،اعلام شدن این بازیها شکشون رو برطرف کنه.یادتون باشه که OS همه جای دنیا دو هزار تومن نیست که هر وقت دلت خواست بری بخری!در واقع یکی اگه 300دلار داشته باشه،فقط میتونه کنسول بخره یا Vista و مایکروسافت بیشتر راغبه که اون شخص Vista بخره.
مطمئن باشین هیچ کنسولی نمی تونه از نظر فروش تا مدتها بعد(که کلا همه چی عوض شه)با فروش سیستم عامل و PC رقابت کنه یا حتی در حد و اندازه های اون باشه.و زمانی که GOW برای پیسی میاد،فروش رو هر دستگاهی که بیشتر باشه،برای مایکروسافت فرقی نمیکنه چون تمام پولها میره تو جیب خودش،و مطمئن باشین اصلا به فکر شما ها نیست که این بازی رو به صورت اختصای واسه 360 بده بازار،تا شماها تو بحث کم نیارین!

در ضمن تو آخرین آپدیت EB Games چنتا چیز اضافه شده،HL2 for PS3 and X360,Spore for DS,NFS:Carbon for Wii and X360.بقیشم چندان چیز دندون گیری نیست!

الان کی میتونه منکرش بشه ؟!

این پستو من دیشب ندیدم و الان جواب میدم

شما به خودت تلقین کن که اسم Gears of War قبل از E3 توی لیست GS برای PC بوده و الان حذف شده و بازی فقط برای 360 میاد

میتونی با همین رویا خوش باشی

ظاهرا تعصبی که شما روی X360 پیدا کردی انقدر زیاده که چشمتو روی همه حقایق بستی و فقط چیزی رو که دوست داری میبینی

منم هیچ نیازی نمیبینم که چیزی رو برات اثبات کنم

در مورد Gamespot فکر کنم اشتباه از من بود ، از قبل یادم بود که این بازی برای Pc هم عنوان شده ولی اشتباهی که کردم این بود که بعد از نمایشگاه به سایت Gamespot مراجع کردم در صورتی که Ign یک قسمت جدا ولی خیلی جزءی برای Pc در نظر گرفته بود ، ولی اصل صحبت من روی سایت Gamespot نیست و یه سایت نمیتونه قضیه را اثبات کنه هر چقدر هم معتبر باشه باید به صورت رسمی عنوان شده باشه ، در ابتدای پستم هم گفتم که این فقط نظر شخصیه منه و هنوز هم این پپیشبینی را میکنم که این بازی اگر هم برای Pc بیاد مدت زمان زیادی میبره
چون کسانی مثل جناب گیتس پول براشون همه چیز نیست ، و یک بازی هم موفقیت ویستا را تضمین نمیتون بکنه
در هر صورت اگر در مورد سایت Gs اشتباهی گفتم ببخشید، اجازه بدید دیگران هم نظر شخصیشون را بدند ، در حدی که به عنوان منبع در نظر نگرفته باشه

اگر میشه قسمتی از متنی که توی کنفرانس E3 مربوط میشه به اینکه بازی برای Pc هم میاد را بزارید

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما صنعت گیم رو خیلی دست کم گرفتین شاید بد نباشه بدونین این صنعت سومین تجارت پور سود بعد از هالیوود هست!
در حال حاضر 50 میلیون نفر در دنیا روزانه ساعتی رو به بازی های کامپیوتری می پردازن و این تعداد به صورت تساعدی در حال زیاد شدن هست و تنها در امریکا طی 12 ماه گذشته 10 میلیارد دلار فروش داشته!
کنسول سازی صنعت بسیار پردرامدی هست ولی کار هر کسی نیست که به این وادی قدم بگذارد ms تا حالا 388 میلیون دلار ضرر داده ولی چشم به اینده دارد
ماکروسافت برای پیروزی در این مبارزه تا حالا خیلی ضرر داده و حتی این کنسول باعث میشه که خیلی ها بازی با کامپیوتر رو کنار بزارن و به سمت کنسول برن و برای پیشرفت xbox360 حاضره که بهترین بازیهارو که برای pc بودن رو روی xbox360 بده چون شما کامپیوتر رو برای هزار تا کار میخرین که یکیش بازیه ولی کنسول هدف اولش بازیه پس مطمئن باشین ms بازیهارو تا اونجا که بتونه اول رو کنسولش میده و این کار حتی اگه به ضرر ویندوز باشه مهم نیست چون بدست اوردن صنعت بازی برای اون مهمتره
(البته این نظر منه ولی شواهد نشون میده که ms روی xbox خیلی سرمایه گذاری کرده و ms بی هدف کاری نمیکنه و همیشه دنبال سودهای بزرگ هست)

1.اگه پول برای بیل گیتس همه چیز نیست پس چی همه چیزه؟نکنه فکر میکنین بیل گیتس خوشحال میشه وقتی که شما از یه بازی لذت میبرین؟یا به خاطر وجدان پاکش داره به همه حال میده؟
2.یه بازی نمیتونه موفقیت Vista رو تضمین کنه،ولی همونطور که گفتم اگه یکی بخواد ویستا بخره،ولی اگه ویستا بخره پولی برای 360 نمیمونه،و میخواد این عنوان ها رو هم بازی کنه،مایکروسافت ترجیح میده که اون شخص Vista بخره تا XBOX.
3.در مورد اینکه این صنعت سومین صنعت پر سود دنیاس،من چند جای دیگه هم خوندم،و می خوام ببینکم کی این حرفو پخش کرده؟با این حسابی که شما میگی بازی صنعت سومه،سینما(تازه نگفت فقط هالیوود) صنعت دومه،و برای مخابرات،نفت و بقیه یزا فقط مقام اول میمونه!نکنه شما فکر میکنین صنعت نفت یا مخابرات یا IT کمتر از صنعت بازی پول توشون رد و بدل میشه؟!!!
این بحث که کنسول برای بازیه و کامپیوتر برای هزارکار درسته،ولی این هیچ ربطی نداره.
مطمئن باشین که مایکروسافت به هیچ وجه نمیخواد که Gaming در کنسول بیشتر رواج داشته باشه،چون توی Gaming مایکروسافت دو تا رقیب بزرگ داره که از هیکدومشون سرتر نیست(هر چند در کل هیچکدوم نسبت به همدیگه برتری خاصی ندارن)ولی توی دنیای نرم افزار مایکروسافت تکه(مخصوصا سیستم عاملی که برای بازی استفاده میشه).این هم که مایکروسافت وارد دنیای کنسول شد،به دلیل این بود که پولی که تو این صنعت رد و بدل میشه کم نیست(هر چند نه در حد سومین صنعت دنیا!) و اگه مایکروسافت بتونه دنیای کنسول رو هم به دست بیاره،تقریبا تمام ابعاد نرم افزاری دستشه.
پ.ن:ولی این هیچوقت دلیل نمیشه که نقطه ی قدرت خودشو پایین بیاره تا شاید بتونه تو دنیای کنسول هم موفق شه.

بهتر نیست اگر بحثی میشه با ملایمت باشه ؟ آیا شما خودتون اینا دوست ندارید ؟
معنیه بحث به درگیری نیست ، بحث معنیش این نیست که هر کسی خودش را منبع قرار بده ، و به دیگران بگه که شما مطمین باشید که ...
دیگران هم عقل و تفکر دارند ، و دنبال دلیل و مدرک هستند تا حرف شما را قبول کنند
با داد زدن و برخورد شدید هیچ موقع بحث سالم نخواهیم داشت ، نمیگم که من خودم آدم آرومی هستم ولی تا الان سعی کردم خیلی موارد را رعایت کنم ، اگر جایی اشتباه کردم بگید که طبق این منبع شما اشتباه میگید ، اگر هم نظر شخصی گفتم که فقط میتونید در قبالش نظر من را رد کنید و نظر خودتون را عنوان کنید ... نه اینکه منا متهم به تعصب کنید ...
باز م میگم جهت اطلاع خواهشا منبعی که در مورد اعلام رسمیه Ms که عنوان کرده Gow برای Pc هم میاد را بگید
من اشتباه خودم را قبول کردم دوست دارم دیگران هم خودشون را اشتباه ناپذیر ندونند

فکر کنم برای آقای گیتس جالب باشه که شرکتش یک نواوری داشته باشه
یک نام و یک رتبه ی جدید برای خودش ثبت کنه
یک قشر از جامعه را (برای تبلیغ هم که شده )خوشحال کنه
شاید اصلا براش رقابت با SONY از همه چیز براش مهم تر شده باشه
شاید ...
پس میشه گفت پول همه چی نیست
پول تنها افتخار نیست ، اگر به این بود که آقای گیتس باید تمومAwards هایه دنیا را الان داشته باشه

در ضمن من نمیدونم چی کار کنم که انگ تعصب را دیگه به من نچسبونی !!!
کجای حرف من نشونه ی تعصب من بود ؟ اون آقایی که مستقیما میاد میگه من طرفدار تعصبی هستم هیچ ؟
دارم میگم من هیچ تعصبی روی این دستگاه ندارم یک علاقه ی شخصی هستش که میتونه ناپایدار باشه ، بستگی به شرایط داره.
خواهشا دیگه از این جمله ی مسخره در مورد من استفاده نکنید .

آخرین ویرایش:
چرا بازیسنتر اینجوری شده

دیگه دارم خیلی ناراحت میشم چرا بازیسنتر اینجوری شده توی هر تاپکی میریم دعوا کتک کاری دیگه خسته شدم تا یه نفر یه پستی میده بقیه جنبه خوبش رو در نظر نمیگیرن و فقط دنبال اینن که یک عیب یا ایرادی از این پست بگیرن به خدا ایقدر سخت گیری هم بد نیست بعضی اعضا از مدیرا میترسن و فکر میکنن هر چی اونا بگن درسته در صورتی که همین احسان با ها حرفش خیلی منطقی تر و بهتر از مدیرا در صورتی که غرور مسخره بعضی ها این اجازرو بهشون نمیده حر فای منطقی رو درک کنن بابا جون خودتون یه فکری براغی سایت بکنین کی بازیدات اینجوری بود کجا تو هر تاپیکی در گیری بود کجاش جنگ اعصاب بود
--------------------------------------------------
عکس جدید moh :( این عکس تا اونجا که گفته شده مال x360 هست ولی فکر کنم فرقی نکنه)

یادتونه میگفتین این بازیه ps3 در حد نسل بعد نیست حالا ببینین:untold legends
pixel_c.gif
البته شخصیت ها که خیلی مهم نیستن اما محیط رو نگاه کنین

هر چند نمیخواستم اینو اینجا بگم،ولی چون تا حالا چند نفر اشاره کردن فکر کردم بهتره بگم:
چرا هر جا بحثی میشه همه فکر میکنن جنگ و دعواس؟اگه هم سوئتفاهمی پیش میاد دو طرف از طریق PM به راحتی حلش میکنن.اگه بحثی بشه،هر چقدر هم بالا بگیره بالاخره تموم میشه.
البته حرف احسان کاملا درسته که بحث هم اگه بود ملایمش خوبه،ولی بالاخره بحثه و شاید بعضی جاها شدید شه.
من با خیلیا تا الان بحثداشتم و با هیچکدوم مشکلی ندارم.
دعوا با بحث خیلی فرق داره.دعوا اونیه که یکی بگه همینی که هست،ولی تو بحث یا نتیجه به یه جایی میرسه یا بحثو کلا ول میکنن.
مثلا من تو صفحه قبل نسبتا با شدت گفتم که بازی سومین صنعت دنیا نیست،حالا اگه کسی بیاد به یه منبع خوب یا با یه سری حرف منطقی یا محسابات خلاف اینو اثبات کنه،اولا من قبول میکنم که اشتباه کردم،دوما از mt3691 عزیز عذر خواهی میکنم چون حرف درستشونو نادرست تلقی کردم سوما هم کار خاصی نمیکنم!ولی تو دعوا در اون صورت من باید بگم که این منبع معتبر نیست حتی اگه از Money.CNN باشه!
یکی هم اینکه تنها تفاوتی که مدیرا با بقیه بچه ها دارن اینه که اگه اتفاقای ناجوری تو سایت افتاد،مدیرا اونا جمع و جورش میکنن تا به نفع همه باشه.تو بحث یه مدیری که فعال ترین کاربر سایت باشه هیچ فرقی با کسی که یه روزه تو سایت اومده نداره.شاید اطلاعات یکیشون بیشتر باشه،ولی باهم بحث میکنن تا یکیشون متقاعد شه یا به نتیجه برسن که این بحث نتیجه ای نمیده.
در اضافه پاراگراف بالا و چیزی که سونی گفت در مورد غرور هم باید بگم چون این سایت کنترل نصف امور دنیا رو بر عهده داره،مدیریتشم خیلی با ارزشه!من نمیدونم مدیریت تو یه فروم غیر رسمی به یه زبان غیر رسمی جهانی چه افتخاری میتونه داشته باشه؟
هر چند اگه همه اون غیر رسمی ها رو هم رسمی کنید،بازم هیچ چیزی بهش اضافه نمیشه،چون در هر حال یه محیط مجازیه.و بهتون اطمینان میدم همه افرادی که همینطوری الکی تاج و ستاره زیر اسمشونه هیچکدوم فکر غرور و این چیزا رو ندارن،چون خودشونم خندشون میگیره از این چیزا!
در آخر هم بگم درسته که خیلی از اعضا اینجا همدیگه رو از بازیدات میشناختن و خیلی از بچه های خوب فروم هم صلا تو بازیدات نبودن،ولی اینجا نه بازیداته،نه جایگزین بازیدات.ارتباط این سایت با سایت بازیدات یه چیزی مثل ارتباط IGN و Gamespot هستش:).

نوشته شده توسط Elvish Hero:
1.اگه پول برای بیل گیتس همه چیز نیست پس چی همه چیزه؟نکنه فکر میکنین بیل گیتس خوشحال میشه وقتی که شما از یه بازی لذت میبرین؟یا به خاطر وجدان پاکش داره به همه حال میده؟
2.یه بازی نمیتونه موفقیت Vista رو تضمین کنه،ولی همونطور که گفتم اگه یکی بخواد ویستا بخره،ولی اگه ویستا بخره پولی برای 360 نمیمونه،و میخواد این عنوان ها رو هم بازی کنه،مایکروسافت ترجیح میده که اون شخص Vista بخره تا XBOX.
3.در مورد اینکه این صنعت سومین صنعت پر سود دنیاس،من چند جای دیگه هم خوندم،و می خوام ببینکم کی این حرفو پخش کرده؟با این حسابی که شما میگی بازی صنعت سومه،سینما(تازه نگفت فقط هالیوود) صنعت دومه،و برای مخابرات،نفت و بقیه یزا فقط مقام اول میمونه!نکنه شما فکر میکنین صنعت نفت یا مخابرات یا IT کمتر از صنعت بازی پول توشون رد و بدل میشه؟!!!
این بحث که کنسول برای بازیه و کامپیوتر برای هزارکار درسته،ولی این هیچ ربطی نداره.
مطمئن باشین که مایکروسافت به هیچ وجه نمیخواد که Gaming در کنسول بیشتر رواج داشته باشه،چون توی Gaming مایکروسافت دو تا رقیب بزرگ داره که از هیکدومشون سرتر نیست(هر چند در کل هیچکدوم نسبت به همدیگه برتری خاصی ندارن)ولی توی دنیای نرم افزار مایکروسافت تکه(مخصوصا سیستم عاملی که برای بازی استفاده میشه).این هم که مایکروسافت وارد دنیای کنسول شد،به دلیل این بود که پولی که تو این صنعت رد و بدل میشه کم نیست(هر چند نه در حد سومین صنعت دنیا!) و اگه مایکروسافت بتونه دنیای کنسول رو هم به دست بیاره،تقریبا تمام ابعاد نرم افزاری دستشه.
پ.ن:ولی این هیچوقت دلیل نمیشه که نقطه ی قدرت خودشو پایین بیاره تا شاید بتونه تو دنیای کنسول هم موفق شه.

با سلام به همه دوستان
دوستان به نظر من بحث کردن باعث میشه ادم چیزی یاد بگیره اگه قرار باشه ما بیایم اینجا و چند تا خبر بزاریم یا چند تا خبر بخونیم و بریم هیچ فایده نداره البته اگه می خواین بحث مفید باشه اول نباید عصبانی بشیم و دوما بهتره با مدرک حرف بزنیم و سوما قبول کنیم که ممکنه همه ما اشتباه کنیم
من برای این پست بیشتر از چند ساعت وقت گذاشتم تا مستند باشه و البته این کار باعث شد تا کلی چیز یاد بگیرم امیدوارم کسی نگه که همه چیرو میدونه و احتیاجی به یادگیری نداره!

اینجا واستون چند تا اظهار نظر و امار در مورد صنعت بازی رو میزارم
---------------------------------------------------------------------------
يكي از مسئولين امور تجاري كشور امريكا اعلام داشت:بازي هاي ويديويي فناوري ها ، تحصيلات و تربيت و نيز اقتصاد كشور آمريكا را دگرگون ساخته است و اين روند همچنان ادامه دار مي باشد.
ميزان فروش نرم افزارهاي بازيهاي ويديويي در كشور امريكا همچنان رو به رشد است به طوري كه انتظار مي رود اين ميزان فروش تاسال 2010 به 15 ميليارد دلار برسد و اين صنعت بيش از 250 هزار كارمند استخدامي را ساپورت مي كند.
تلاش ها براي توسعه سرعت بازيها ، گرافيك مربوط به آنها و صداي بازيهاي ويديويي توسعه فناوريها را به همراه داشته است و همين امر بازار تلفن هاي همراه ، رايانه هاي شخصي ، ابزار نظامي و پزشكي را تا حدودي كساد كرده است.
-------------------------------------------------------------------------
این مطلب هم از bbc داشته باشین
اینم یکی از دلایل ساخت xbox:آقای گيتس توضيح داد: "ما هميشه می خواستيم شرکتی باشيم که از مزيت ابعاد بزرگ بهره مند است و شعار ما از ابتدا اين بود: ما يک شرکت تک محصولی نيستيم."
مايکروسافت
مقر: ردموند، واشنگتن
فروش: 36 ميليارد دلار (2004)
سود: 2/8 ميليارد دلار (2004)
)سود ms در 2004 حدود 2.8 میلییارد دلار بوده و شما با سود صنعت بازی خودتون مقایسه کنین)
--------------------------------------------------------------------------
امروزه صنعت بازي هاي رايانه اي در جهان از جايگاه ويژه اي برخوردار هستند، بطوري که تنها در شش ماه نخست سال 2005، فروش بازي هاي رايانه اي در کشور هاي اروپايي از فروش فيلم هاي هاليوودي بسيار بيشتر بوده است.
در حال حاضر بازي هاي کامپيوتري امروزه بزرگترين رقيب براي صنعت سينما محسوب مي شوند بطوري که اين امر بسياري از فعالان عرصه سينما را وا داشته تا براي فروش بيشتر فيلم هاي خود، بازي رايانه اي فيلم را نيز همزمان با اکران عمومي به بازار ارائه دهند، آنها اميدوارند با اين ترفند بتوانند افرادي را که بازي هاي رايانه اي را به فيلم هاي سينمايي که به مراتب هزينه بيشتري بر گردن توليد کنندگانش گذارده، وادار کنند براي اينکه از داستان بازي سر در بياورند به سينما آمده و پس از مشاهده فيلم و خريد بازي مربوطه سود چشم گيري را به جيب هاي تهيه کنندگان سرازير کند.
-------------------------------------------------------------------------
در اخر یه نتیجه می خوام بگیرم و اون اینه که با توجه به اینکه امریکا قویترین اقتصاد دنیا رو داره و با توجه به اینکه بازی ها در اینده یکی از قویترین صنایع در امریکا میشن میشه گفت که صنعت بازی یکی از پور سود ترین صنایع در دنیا هست که سرعت رشد اون از بقیه خیلی بیشتره.

یه نکته ی بی ربط!!!!
تا اونجایی که میدونم جناب بیل گیتس پول دار ترین ادم دنیاست و در هر دقیقه چندین ملیون به ثروتش اضافه میشه پس دیگه فکر نکنم احتیاجی به پول داشته باشه.
83.gif

دیگه دارم خیلی ناراحت میشم چرا بازیسنتر اینجوری شده توی هر تاپکی میریم دعوا کتک کاری دیگه خسته شدم تا یه نفر یه پستی میده بقیه جنبه خوبش رو در نظر نمیگیرن و فقط دنبال اینن که یک عیب یا ایرادی از این پست بگیرن به خدا ایقدر سخت گیری هم بد نیست بعضی اعضا از مدیرا میترسن و فکر میکنن هر چی اونا بگن درسته در صورتی که همین احسان با ها حرفش خیلی منطقی تر و بهتر از مدیرا در صورتی که غرور مسخره بعضی ها این اجازرو بهشون نمیده حر فای منطقی رو درک کنن بابا جون خودتون یه فکری براغی سایت بکنین کی بازیدات اینجوری بود کجا تو هر تاپیکی در گیری بود کجاش جنگ اعصاب بود

اول اینکه اگر من توی پستم از کلمات عزیزم ، دوست عزیز ، گلم ، قشنگم ، خوشگلم و ... استفاده نکردم معنیش این نیست که دارم با کسی دعوا میکنم

من نمیدونم چجوری این 4 تا پستو درگیری و جنگ اعصاب برداشت کردی
اگر با خوندن این 4 تا پست دچار جنگ اعصاب شدی واقعا نمیدونم چجوری میخوای تو این جامعه دوام بیاری

دوم اینکه در مورد Gears of War هیچ لینکی که توش نوشته شده باشه Gears of War برای PC میاد الان توی اینترنت نیست
ولی این موضوع توی نمایشگاه E3 توسط کارکنان Micrsoft Game Studios تایید شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or