اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

در مورد G.O.W باید بگم صد در صد میاد،مایکروسافت خودش ناشره و هر کاری رو با فکر کامل میکنه،پس هیچوقت نمیاد بگه ببخشین نظرم عوض شد.
در ضمن سود اصلیه مایکروسافت،از سیستم عاملش هست و سودی که از طریق XBOX نصیبش میشه اصلا با سود فروش سیستم عامل نمیتونه برابری کنه.پس طبیعیه که هر کاری بخاطر Vista بکنه.
در مورد Hitman هم اولا اون موقع که این دمو رو گذاشتن،احتمالا بازی تو ایران پخش نشده بود پس گیر ندین!دوما هم کم کم عادت شده که هر بازیی Gold شه،سریعا تو ایران پیداش شه!

Halo 1 هم برای Pc اومد ، Halo 2 هم خواهد اومد ولی بعد از چقدر وقت ؟ در چه شرایطی ؟
ولی Gears Of War زمانی برای Pc خواهد اومد که دیگه تموم فروشش را روی دستگاه Xbox 360 کرده باشه
اینطوری که شما صحبت میکنید انگار Ms کنسول Xbox 360 را فقط برای دستگرمی بیرون داده
پس احتمالا برای ویستا میاد چون خیلی باعث فروشش میشه
امین این پست را یه زمانی برمیگردم نقل میکنم ;)

نوشته شده توسط gamestation:
امین لینک مستقیقم ویدئوشو بزار
برو اونجایی که لینک دادم پایین صفحه زیر عکس ها یه لینک هست اون رو بزن بعد یه صفحه برات باز میشه بعد یکی از لینک ها رو انتخاب کن (فرقی نمیکنه) چون این سایتش اجازه نیمده لینک مستقیم بزاری و اگه بزاری امکان داره کار نکنه .

تصويري از منوي Halo 3 كه معلوم شد ، fake بوده

halo3fakemenu.jpg

Halo 1 هم برای Pc اومد ، Halo 2 هم خواهد اومد ولی بعد از چقدر وقت ؟ در چه شرایطی ؟
ولی Gears Of War زمانی برای Pc خواهد اومد که دیگه تموم فروشش را روی دستگاه Xbox 360 کرده باشه
اینطوری که شما صحبت میکنید انگار Ms کنسول Xbox 360 را فقط برای دستگرمی بیرون داده

چه شما بخوای چه نخوای Windows Vista اهمیت بسیار بیشتری نسبت به XBOX360 برای MS داره
و حتی اگه ببینه فروش ویندوز در خطره قطعا XBOX360 رو فدای Vista میکنه

در ضمن کسی هم نگفته که Gears of War همزمان برای PC و 360 منتشر میشه
ولی این موضوع که برای PC میاد رسما توسط MS توی E3 اعلام شده و کاملا موثقه

در چه شرایطی ؟

میشه بفرمائید در چه شرایطی ؟

مصاحبه با مياموتو در باره كنترلر PS3 و Wii

wii_vs_ps3.jpg

درباره كنترلر جديد PS3 چه نظري داريد ، آيا اونها ايده شما رو دزديدن ؟

- خب اين چيزيه كه ممكنه بعضي وقتها پيش بياد ، ولي اينكه اونها منتظر هستن تا ببينند ما چيكار ميكنيم و اونها هم همون كار رو بكنند به ما قوت قلب ميده و اين يعني اينكه ما مسير درستي رو انتخاب كرديم .
تنها كاري كه اونها كردند اينه كه كنترلر معمولي رو برداشتند و يك حسگر اون اضافه كردند ، مثل كاري كه ما سالها پيش در Game Boy Color انجام داديم .
اگه اونها بصورت كامل كنترلر ما رو با تمام امكاناتش كپي ميكردند شايد باعث نگراني من ميشد . ولي الان جاي هيچ نگراني اي نيست چون اونها ذره اي به كنترلر ما نزديك نشدند .

اما يك سوال درباره كنترلر wii ؛ شايد خيلي از طرفدارهاي wii دوست نداشته باشند از جاشون بلند شند و بوسيله كنترلر wii در جهات مختلف حركت كنند . شما براي اين افراد چه راهكاري انديشيديد ؟
- سوال خوبي پرسيديد ، اگر شما بخواهيد ميتونيد همونطور كه قبلا بازي ميكرديد با كنترلر wii بازي كنيد .
ميتونيد به راحتي سر جاتون بنشينيد و با حركات كمي به راحتي به بازي بپردازيد .
اينكه گيمر كدوم روش رو انتخاب ميكنه بستگي به خودش داره

--------------------------------------------------------------------

دروغهاي سوني در كنفرانس 2003 و 2005 درباره امكانات PS3

http://www.youtube.com/watch?v=7Wzmf0ChL24

آخرین ویرایش:
میشه بفرمائید در چه شرایطی ؟
شرایط را توی همون پست گفتم !
چه شما بخوای چه نخوای Windows Vista اهمیت بسیار بیشتری نسبت به XBOX360 برای MS داره
من در مورد خواسته ی خودم صحبت نکرم !

اختلاف زمانیش تاثیر مستقیم داره روی ارزش XBOX 360
1 ماه ؟! یا 5 ماه ؟! یا 2 سال ؟!

اگر زحمتی نیست منبع موثق را بگید

تا اونجا که اطلاع دارم بعد از E3 از لیست بازی های PC توی سایت GAMESPOT حذف شده

نوشته شده توسط Behzad:

این حرفها بحث نداره به مرور زمان معلوم میشه ولی چیزی که معلومه اینه که ویتدوز ویستا اینقدر قدرت داره که احتیاجی به کمک گیم نداره و فدا کردن مال فیلمهای هندی هست نه ماکروسافت!!!
مطمئن باشین ms برای xbox برنامه طولانی داره و به این راحتی اونو فدای چیز دیگه نمیکنه مثل اینکه شما پروژه xbox رو خیلی دست کم گرفتین شاید نمیدونین تا حالا چقدر ماکروسافت رو این پروژ سرمایه گذاری کرده؟به مطلبی که تو تاپیک xbox360 vs ps3 گذاشتم یه نگاه کنین تا برنامه ماکروسافت رو بهتر برای xbox360 متوجه بشین
پروژه xbox یه ویندوز دیگه برای ms در اینده هست

من یه سوال دارم :
این مدل ارزون قیمت ps3 که HDMI نداره چطور میخواد فرمت HD رو ساپورت کنه ؟ چون تا اونجا که من می دونم حتی 720p رو هم بدون HDMI نمیشه دید !!! یعنی بدون HDMI دیگه چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه ؟

360 در این مورد چکار میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or