خيلی احساس خوشحالی دارم که از اخراج در اومدم و حالا می تونم پست بزنم.
در مورد اون قضيه هم که اخراج شدم، والا من نمی دونستم عکس darkfield عکس خودش هست، وگرنه اصلا همچين جسارتی نمی کردم، به هر حال خوشحالم که حداقل انتقاد من رو Darkfield مثل اينکه جدی گرفته و عکسش رو عوض کرده.
خبر های جديد ps3 رو هم که طرفداران سونی همه می دونن، می خواستم جواب های منطقی طرفداران سونی رو راجع به اين خبر ها بدونم ----
- قيمت کنسول مشخص شده، 499$ برای 20GB هارد بدون پورت HDMI، memory stick و ... ، 599$ هم برای 60GB ، ...
در اين مورد نظرتون چيه ؟ آيا کنسول ps3 يک مقدار گرون نيست ؟ چون من يک سری طرفداران سونی رو می ديدم که دفاع می کردن که چون bluray داره می ارزه، می خواهم ببينم نظر شما هم همينه ؟ که می ارزه مثلا چون bluray داره که معلوم هم نيست که فرمت برتر Dvd های آينده باشه ؟
- سونی کنترلر جديده خودش رو که عين کنتر دو نسل قبل خودش هست معرفی کرده با داشتن --- motion sensing --- و نداشتن force feedback . اين موضوع خيلی نوآورانه و جالب هست برای طرفداران ؟ که با همون دسته ای که 10 سال پيش بازی می کردند بازی کنند همراه با يک motion sensing به درد نخور ؟
اين موضوع فکر نمی کنين يک مقدار احمقانه هست ؟ شما فيلم بازيه warhawk رو ديدين چه يارو که با دسته بازی می کرد چه قدر مشکل داشت و حرکت هاش احمقانه به نظر می رسيد ؟ اگه نديدين حتما ببينين ، چون مسخره همه شده توی اينترنت.
مشکل اينجاست که دسته wii برای همين کار طراحی شده و در يک دست به راحتی کنترل می شه، دسته ps3 کاملا عجولانه و ايده اون هم از روی دسته microsoft/logitech که سال 99 برای pc داده بودن گرفته شده که همون موقع هم چيز به درد بخوری نبود.
اين هم يک مقاله راجع به اين موضوع هست که می تونيد نظرات مردم رو راجع به اين دسته بدونيد ، که اکثريت منفی هست ، سايت های ديگه ای هم هست که نظر مردم رو راجع به اين موضوع نوشته می تونيد خودتون بريد ببينين :
http://www.joystiq.com/2006/05/09/anatomy-of-shame-dual-shake-vs-wiimote/2#comments
می خواستم نظر شما رو بدونم که اگر فکر می کنيد من اشتباه می گم ، چرا اين دسته خوب هست به نظر شما ؟ نکته نوآورانه اش در کجاست و در کدوم بازی ها کاربرد gameplay ای داره ؟
حالا اگه می خواهين حمله کنيد ، حمله کنيد ! :cheesygri