اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
کوجیما عکس های قشنگی درست کرده
84.gif

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=

Splinter Cell: Double Agent

اگه روی عکس ها کلیک کردین و ارور Forbidden رو دیدین دوباره رفریش کنید.

http://images.xboxyde.com/gallery/public/3306/906_0005.jpg
اینقد ریفرش کردم که فایرفاکسم دیگه تا یه هفته ریفرش نداره :)

خيلی احساس خوشحالی دارم که از اخراج در اومدم و حالا می تونم پست بزنم.

در مورد اون قضيه هم که اخراج شدم، والا من نمی دونستم عکس darkfield عکس خودش هست، وگرنه اصلا همچين جسارتی نمی کردم، به هر حال خوشحالم که حداقل انتقاد من رو Darkfield مثل اينکه جدی گرفته و عکسش رو عوض کرده.

خبر های جديد ps3 رو هم که طرفداران سونی همه می دونن، می خواستم جواب های منطقی طرفداران سونی رو راجع به اين خبر ها بدونم ----

- قيمت کنسول مشخص شده، 499$ برای 20GB هارد بدون پورت HDMI، memory stick و ... ، 599$ هم برای 60GB ، ...
در اين مورد نظرتون چيه ؟ آيا کنسول ps3 يک مقدار گرون نيست ؟ چون من يک سری طرفداران سونی رو می ديدم که دفاع می کردن که چون bluray داره می ارزه، می خواهم ببينم نظر شما هم همينه ؟ که می ارزه مثلا چون bluray داره که معلوم هم نيست که فرمت برتر Dvd های آينده باشه ؟

- سونی کنترلر جديده خودش رو که عين کنتر دو نسل قبل خودش هست معرفی کرده با داشتن --- motion sensing --- و نداشتن force feedback . اين موضوع خيلی نوآورانه و جالب هست برای طرفداران ؟ که با همون دسته ای که 10 سال پيش بازی می کردند بازی کنند همراه با يک motion sensing به درد نخور ؟
اين موضوع فکر نمی کنين يک مقدار احمقانه هست ؟ شما فيلم بازيه warhawk رو ديدين چه يارو که با دسته بازی می کرد چه قدر مشکل داشت و حرکت هاش احمقانه به نظر می رسيد ؟ اگه نديدين حتما ببينين ، چون مسخره همه شده توی اينترنت.
مشکل اينجاست که دسته wii برای همين کار طراحی شده و در يک دست به راحتی کنترل می شه، دسته ps3 کاملا عجولانه و ايده اون هم از روی دسته microsoft/logitech که سال 99 برای pc داده بودن گرفته شده که همون موقع هم چيز به درد بخوری نبود.

اين هم يک مقاله راجع به اين موضوع هست که می تونيد نظرات مردم رو راجع به اين دسته بدونيد ، که اکثريت منفی هست ، سايت های ديگه ای هم هست که نظر مردم رو راجع به اين موضوع نوشته می تونيد خودتون بريد ببينين : http://www.joystiq.com/2006/05/09/anatomy-of-shame-dual-shake-vs-wiimote/2#comments

می خواستم نظر شما رو بدونم که اگر فکر می کنيد من اشتباه می گم ، چرا اين دسته خوب هست به نظر شما ؟ نکته نوآورانه اش در کجاست و در کدوم بازی ها کاربرد gameplay ای داره ؟

حالا اگه می خواهين حمله کنيد ، حمله کنيد ! :cheesygri

نوشته شده توسط sepul:
خيلی احساس خوشحالی دارم که از اخراج در اومدم و حالا می تونم پست بزنم.

در مورد اون قضيه هم که اخراج شدم، والا من نمی دونستم عکس darkfield عکس خودش هست، وگرنه اصلا همچين جسارتی نمی کردم، به هر حال خوشحالم که حداقل انتقاد من رو Darkfield مثل اينکه جدی گرفته و عکسش رو عوض کرده.

خبر های جديد ps3 رو هم که طرفداران سونی همه می دونن، می خواستم جواب های منطقی طرفداران سونی رو راجع به اين خبر ها بدونم ----

- قيمت کنسول مشخص شده، 499$ برای 20GB هارد بدون پورت HDMI، memory stick و ... ، 599$ هم برای 60GB ، ...
در اين مورد نظرتون چيه ؟ آيا کنسول ps3 يک مقدار گرون نيست ؟ چون من يک سری طرفداران سونی رو می ديدم که دفاع می کردن که چون bluray داره می ارزه، می خواهم ببينم نظر شما هم همينه ؟ که می ارزه مثلا چون bluray داره که معلوم هم نيست که فرمت برتر Dvd های آينده باشه ؟

- سونی کنترلر جديده خودش رو که عين کنتر دو نسل قبل خودش هست معرفی کرده با داشتن --- motion sensing --- و نداشتن force feedback . اين موضوع خيلی نوآورانه و جالب هست برای طرفداران ؟ که با همون دسته ای که 10 سال پيش بازی می کردند بازی کنند همراه با يک motion sensing به درد نخور ؟
اين موضوع فکر نمی کنين يک مقدار احمقانه هست ؟ شما فيلم بازيه warhawk رو ديدين چه يارو که با دسته بازی می کرد چه قدر مشکل داشت و حرکت هاش احمقانه به نظر می رسيد ؟ اگه نديدين حتما ببينين ، چون مسخره همه شده توی اينترنت.
مشکل اينجاست که دسته wii برای همين کار طراحی شده و در يک دست به راحتی کنترل می شه، دسته ps3 کاملا عجولانه و ايده اون هم از روی دسته microsoft/logitech که سال 99 برای pc داده بودن گرفته شده که همون موقع هم چيز به درد بخوری نبود.

اين هم يک مقاله راجع به اين موضوع هست که می تونيد نظرات مردم رو راجع به اين دسته بدونيد ، که اکثريت منفی هست ، سايت های ديگه ای هم هست که نظر مردم رو راجع به اين موضوع نوشته می تونيد خودتون بريد ببينين : http://www.joystiq.com/2006/05/09/anatomy-of-shame-dual-shake-vs-wiimote/2#comments

می خواستم نظر شما رو بدونم که اگر فکر می کنيد من اشتباه می گم ، چرا اين دسته خوب هست به نظر شما ؟ نکته نوآورانه اش در کجاست و در کدوم بازی ها کاربرد gameplay ای داره ؟

حالا اگه می خواهين حمله کنيد ، حمله کنيد ! :cheesygri

خوب از اینکه برگشتید من هم خوشحالم. البته آواتارم رو بخاطر قالب جدید عوض کردم تو فروم TUS MGS ORG این قالب طراحی شده از روی کارتهای Metal Gear AC!D 2 هست و خوب همه اونجا دارن. و کارت هرکسی هم یه کاری انجام میده :) البته بازهم این عکس از خودم :|

در مورد دسته هم من فکر میکنم که همون طراحی قدیمی بهتر بود چون همه ما همونطوری راحت بودیم و درواقع یک حفظ سنت بود. PS بازای قدیمی به فرم این دسته عادت دارن و خیلی هم عادت دارن. من که از همین دسته روی PC هم دارم استفاده میکنم. بنظر من نکته منفیش اینه که دیگه اون حالت Force Feedback رو نداره. اما این تکنولوژی جدید میتونه جالب باشه فکرم میکنم در WarHawk شما مجبور نباشی اینطوری بازی کنی بلکه ایطوری هم میتونی بازی کنی. چون این خواسیت بعداً به بازی اضافه شده احتمالاً طراحی قبلی رو هم نگه داشتن.. در هر صورت من تا توی دستم نگیرم نمیتونم نظر قطعی بدم.. کسی چه میدونه چه تغییرات دیگه ای داشته!! چیزی مثل سنس های کنترلر PS2 به میزان فشار دکمه ها.. که بنظر من فن آوری جالبی بود.

درضمن من فکر نمیکنم سونی در جائی باشه که با اینهمه تجربه عجولانه کاری رو انجام بده.. پس احتمال این قضیه منتفی.

در مورد قیمت هم باید بگم درسته کمی بالاست اما به امکاناتی که میده می ارزه.. این امکانات شامل Blue Ray, Free Online System, hard disk و امکانات دیگه... به هر حال نظرات با هم فرق میکنه و حالا صرف نظر از قیمت بنظر من کنسول ایده آل من PS3 هست و این کنسول رمیکنم 600 دلاریه رو بخرم.

به نظر من هم قیمت PS3 میارزه،هر چند که من پولشو ندارم،ولی یه Blu-ray Player همچینم ارزون نیست،و مطمئن باشین بلو ری به سرنوشت بتا مکس دچار نمیشه،کافیه یه نگاه به لیست استودیوهایی که از طریق یکی از پولدار ترین تجارتهای دنیا،یعنی سینما از بلو ری حمایت میکنن بندازین.
فرض کنید که اسپایدرمن3 با اون فروشی که از الان هم مشخصه،قراره فقط رو بلو ری عرضه شه!یا فیلم هایی با جلوه های ویژه قوی که فقط رو بلو ری با اون کیفیت وحشتناک فقط عرضه میشن،مثل آخرین فیلم جیمز کامرون.
به نظر من اگه شما یه روزی تضمیم گرفتین که از تکنولوژی بلو ری لذت ببرین،یه PS3 بخرین،تا با یه تیر دو نشون بزنین.

اینقد ریفرش کردم که فایرفاکسم دیگه تا یه هفته ریفرش نداره :)

خر لینک ها یه ؟ بذار !

امین خوب مردمو سرکار میذاریا :) با ریفرش کردن که درست نمیشه

سلام.
اولا برای من با رفریش درست میشد ولی خب اگه نشد هم که من لینک اصلی رو دادم که:cheesygri

اخر من نفهميدم اينgears of war
1درصد امكان داره واسه pc بياد

100% میاد!!!!
اصلا مایکرو در همین e3 امسال گفت که برای pc میاد.

خوب تکلیف نینجا گایدن 2 هم کم کم داره مشخص میشه
هر چند خیلی راحت میشد حدس زد که بازی X360 Exclusive خواهد بود
ولی حرفهایی که Itagaki سال گذشته زده بود چندان واضح نبودن

در مصاحبه ای که دیروز IGN با ایتاگاکی انجام داده ، ایتاگاکی گفته که من هیچ وقت طرفدارای بازی رو مایوس نمیکنم و بهشون خیانت نمیکنم
پس دیگه میشه قطعا گفت که نینجا گایدن 2 فقط برای 360 میاد
فقط یه اعلام رسمی مونده تا یه بازی استثنایی دیگه هم به لیست بازیهای 360 اضافه بشه

IGN: Based on our interview from last year, we spoke with you about a particular game and its sequel. We spoke about whether it would be on the Xbox 360 or not. As a follow up question, we'd like to know what console you're bringing Ninja Gaiden 2 to?

Itagaki: Thanks. I said something and then I created all kinds of commotion. People started speculating about the game with all the worst case scenarios.

IGN: We just wanted to follow up from last year in case there was any miscommunication about the future of Ninja Gaiden 2.

Itagaki: I think that what I can say is that I will never betray my Ninja Gaiden fans. That, I can promise.

سلام حتما تا حالا چیزی در مورد وبلاگ هیدئو کوجیما شنیدید؟:cheesygri
خوب اینم لینک نسخه ژاپنیش:
http://www.blog.konami.jp/gs/hideoblog/
و اینم لینک نسخه انگلیسیش:
http://www.blog.konami.jp/gs/hideoblog_e/
حتما برید و ببینید خیلی جالبه من که از خواننده های همیشگیشم(البته بهتره بگم شنونده)

از آقاي داركفيلد( Darkfield)يه سوال داشتم
چون خيلي متال بازه
تو اين تريلر جديد اسنيك به قبر كي احترام نظامي مي ذاره
اگه دان كرده ميشه يه توضيح دربارش بده
در ضمن هيچ خبري از big boss نيست !
تو e3 سال پيش يه عكس آرت بود كه توش big boss هم بود
ممنون ميشم اگه توضيح بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or