اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

بچه ها میشه لینک جایی که سونی گفته مدل ارزونتر پورت اچ دی نداره رو بدید؟

Here are the exact differences between the 2 PlayStation 3 SKUs:
* 499usd/eur - 599 usd/eur
* 20GB HD - 60GB HD
* No HDMI output - x1 HDMI output
* No MemoryStick/SD/CompactFlash slot - x1 MemoryStick/SD/CompactFlash slot
* No 802.11 b/g wireless - x1 802.11 b/g wireless

بد قولی سونی :
So it looks like even the 599usd/eur model will not have the 2 HDMI ports the prototype had last year at E3 2005.
There's more ... the prototype had 6 USB slots, the retail PS3 will have 4 (USB 2.0). Also ethernet went from 3 ports in the prototype to 1 gigabit eithernet for the retail.
The Blu-Ray drive will have the following speed: BD x2, DVD x8, CD x24, SACD x2.
AV output will support: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p (no 720i ?

اما در مورد گیم پد :
new PS3 Controller with the motion sensing (which is nothing new, Microsoft and Logitech used it in 1994 on PC and there has even been a motion sensing controller for the Atari 2600 and Atari 800 that dates back more than 20 years ... see this gamespot article) will no longer support the vibration ("dual-shock") feature.
According to Sony: "Pursuant to the introduction of this new six-axis sensing system, the vibration feature that is currently available on DUALSHOCK and DUALSHOCK 2 controllers for PlayStation and PlayStation 2, will be removed from the new PS3 controller as vibration itself interferes with information detected by the sensor."
Other changes include the fact that the shape of the L2/R2 buttons on top of the controller have been enlarged, with "increased depth in stroke for more subtle control in games".
Also "the tilting angle of the analog joysticks has been slightly broadened" to enable more delicate operation, and all information detection precision has been increased from 8 bit to 10 bit.

میبینید این امکانی که یونس استفاده کرده ماله کی هست .....

اما نظر سایت joystiq.com:

At first grip, the PS3 controller was light -- too light. It felt cheap, like one of those third party knockoffs. But obviously Sony has a different perception about the new weight. If indeed developers embrace the motion technology, then a lighter controller will be easier on the wrists.

همه حس و حال E3 رو با اين كاراتون ميگيريد
من با اين بچه ها از 2-3 سال پيش تو بازيدات اشنا بودم خيلي ناراحت ميشم كه هم به من و هم بهشون توهين بشه
بهتره با يه روش معقولانه كارتون رو ادامه بديد با فحش كاري نميشه

دوستان بیاید این بحث رو تموم کنیم. به هر حال ما همه اینجا باهم داریم فعالیت میکنیم.. اینجا یک پورتال برای ما گیمرهای ایرانیه.. بهتر بهم احترام بگذاریم. حمید هم اگرچه شاید این اواخر یکمی تندروی کرد اما نمیشه فعالیت مثبتش رو در انجمنهای سایت نادیده گرفت، البته منظورم کاربرها هستند. گاهی اوقات آدمها فراموش میکنن که همه ما از خاک برآمده ایم و به خاک هم باز میگردیم. در واقع میخوام بگم نه سطح سواد، نه وضعیت مالی مناسب هیچکدام موجب این نمیشه که ما بخودمون اجازه بدیم از جایگاهی که هستیم به دیگران بادید حقارت نگاه کنیم، هر انسانی برای خودش غرور و شخصیت داره و قطعاً هم اون رو دوست داره و هم سعی میکنه که این شخصیت رو پرورش بده و اون رو حفظ کنه. هیچ کس از دیگری برتر نیست. بلکه این رفتار ماست که مارو از دیگران متمایز میکنه، البته من نمیخوام بگم که مثلاً الان من که این حرفهارو میزنم از بقیه بهترم نه من هم مشکلات خودم رو دارم و نواقص خودم رو هیچ انسانی کامل نیست و همه سعی میکنن که اگر ایرادی در شخصیتشون دارن اون رو برطرف کنن. اونهائی که من رو میشناسن میدونن که من گاهاً بکگراند خوبی ندارم که در این باره اظهار نظر کنم، درسته من با خیلی اینجا بحث کردم و تند بحث کردم جوری که هم خودم ناراحت شدم هم طرف مقابل، اما ما وقتی در برابر هم گذشت نمیکنیم پس چطور میشه از این رفتارها جلوگیری کرد؟ حتی اگر من نوعی آدم تندخوئی هستم گاهاً میشه با کمی گذشت باعث شد که به اصطلاح بحث به جاهای باریک نکشه. من اصلاً دوست ندارم که مید بره، وجود حمید هم مثل بقیه اینجا پر فایده بوده. پس حمید بجای اینکه بری، بیا برگرد ولی اینبار بیاید همه بهم کمک کنیم تا محیط خوبی رو درست کنیم. امروز تو رفتی فردا آقای اکس.. بلافاصله چند تا جدید به انجمن اضافه میشن... میخوام بگم انسان رفتنیه.. یکروزی همه ما اومدیدم و یکروزی هم همه میریم.. اما تا زمانی که هستیم میتونیم باهم کنار بیایم فقط کافیه که بخوایم.. ما اگر کم بخودمون عزت بگذاریم و در رفتار خودمون متانت بخرج بدیم مطمئن باشید بقیه هم به ما احترام میگذارن. هیچ شخصی ذاتاً بد نیست بلکه این خسیسه رو با اشتباهاتی نظیر خود خواهی و خود بینی بدست میاره. فیلم Devil's Advocate رو دیدید؟ Vanity is My Favorite SIN ... این کلامیه که شیطان در انتهای فیلم میگه... چرا؟ چون غرور اگرچه برای حفظ ظاهری شخصیت لازمه، اما در باطن باعث بطالت انسان میشه.. میدونم عده با خودشون میگن چقدر مزخرف گفت یا اینکه اصلاً خودش به چیزائی که میگه اعتقاد داره؟ بله دارم اما هرگز از حقم هم نمیگذرم.. اما ذاتاً آدم مغروری نیستم و همیشه سعی کردم با همه ارتباط خوبی رو برقرار کنم مگر اینکه طرف با رفتاری که داشته خودش مانع شده... شعار هم نمیدم اما بیاید از امروز همه متفاوت باشیم.. همه ...

Ps3 Lie Watch

ps3liebackend.jpg

It is, quite literally, ALL LIES. Did you think we'd forget about this, Sony? It was only a year ago, you fuckwits! You're going DOWN this time. All the way. No doubt about it.​

این عکسای ps3 با هار 60giga
:
60GB Config

و این با هار 20giga:
20GB Config

این مقایسه:Side-by-Side

میبینید که این دو مدل حتی در ظاهر هم با هم تفاوت دارند
این عکس رو نگاه کنید میبینید عده ای از طرفداران wii دارن حال میکنن ولی این سیمه چیه که به wii وصل شده مگه دستش بیسیم نیست
http://www.joystiq.com/media/2006/05/IMG_2963.jpg
http://www.joystiq.com/media/2006/05/IMG_2967.jpg
اینم عکسی از سوپر ماریو گالاکس:
http://www.joystiq.com/media/2006/05/Super_Mario_Galaxy_1.jpg
و اینم تنیسس wii که خیلی باحاله حتما ببینید تنیس با این کنترولر عالی چی میشه:
http://www.joystiq.com/media/2006/05/Wii_tennis_2.jpg
اینم عکسی از اسکیت wii:
http://www.e3insider.com/images/?type=screenpax&articleID=2QF45JF4HA

آقا فقط ما يه چيزي رو نفهميديم دسته هاي قبلي پي اس 3 كه بهتر بود چرا دوباره دسته هاشو به شكل قبليش در اورده
واگه ميشه تاريخ عرضه وي رو هم بگيد

در مورد دسته های سونی باید بگم که سونی وقتی این دسته رو تولید میکنه،لااقل میدونه که کسایی قبلا از این دسته راضی بودن و باهاش مشکلی نداشتن،پس فروشش تضمینه.ولی وقتی دسته ی جدید میده،یه ریسکه که مشخص نیست چجوری از دستش استقبال شه.مایکروسافت هم همین رویه رو در پیش گرفت.فقط نینتندو بود که دسته ی کنسولش رو کاملا عوض کرد.همونطوری هم که دیدین در اوایل خیلی جاها از دسته ی نینتندو روولوشن یا همون Wii انتقاد شد ولی خوب نینتندو ریسک بزرگی کرد و به بهترین نحو ممکن جوابشو گرفت!

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری سلام، سوني اعلام کرده که قيمت کنسول PlayStation 3 آن که تا ماه نوامبر روانه بازار مي شود بين 499 تا 599 دلار در نوسان خواهد بود.

امامايکروسافت از سال گذشته اعلام کرده که کنسول Xbox 360 خود را با قيمت بين 299 تا 399 دلار روانه بازار مي کند. غول نرم افزاري جهان تا کنون 1.6 ميليون واحد از اين کنسول را عرضه کرده و قصد دارد تا پايان ماه ژوئن 5.5 ميليون واحد ديگر از کنسول خود را روانه بازار کند.
اگر چه مايکروسافت ظاهرا با عرضه کنسولي که 200 دلار از کنسول رقيب ارزان تر است تا کنون برنده رقابت است، اما مساله به اين سادگي ها هم نيست.

به عنوان مثال تمامي کنسول هاي سوني داراي هارددرايو هستند حال آنکه سوني کليه مدل هاي play station 3 را به هارد درايو مجهز کرده، همچنين کنسول هاي سوني مي توانند DVD هاي فرمت blu-ray را هم پخش کنند. حال آنکه دستگاههاي مجزاي پخش اين نوع DVD که در آينده روانه بازار مي شوند تا 1000 دلار قيمت خواهند داشت.
به هر حال به نظر مي رسد مايکروسافت براي فتح بازار کنسول هاي بازي راه طولاني در پيش دارد.

بدون شرح
عكسهاي جديد متال گير 4

http://media.ps3.ign.com/media/714/714044/imgs_2.html

http://media.ps3.ign.com/media/714/714044/imgs_1.html

wwwwwwwowooooooooowooooooooo
کوجیما عکس های قشنگی درست کرده
84.gif

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=

Splinter Cell: Double Agent

اگه روی عکس ها کلیک کردین و ارور Forbidden رو دیدین دوباره رفریش کنید.

http://images.xboxyde.com/gallery/public/3306/906_0005.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or