اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Restricted Area:
این هم راجع به بازی ای که در TGS سال قبل با نام Project assassins معرفی شد. این بازی که سازنده اش UBI و سازنده های Prince Of Persia هستند به Assassin Creed تغییر نام داده و فعلا برای ps3 اعلام شده است:
این بازی قبلا برای Xbox360 ساختش تایید شده بود. فکر کنم توی X05 بود که برای Xbox360 کانفیرم شد.

نوشته شده توسط sepul:
اين تا حدودی درسته ولی معمولا کنسول ها در اواخر عمرشون سود آور می شوند، چون مدام برای رقابت قيمت فروش رو پايين ميارند، مثلا microsoft در زمانی که ps3 به بازار بياد قيمت کنسول خودش رو کاهش خواهد داد.
همين الان فکر می کنم قيمت کنسول ps2 حدود 120 دلار شده باشه، شما فقط هزينه مواد به کار رفته و بسته بندی رو حساب کنيد از اين بيشتر می شه.
PS2 قیمتش 130 دلار هستش و ضمنا سونی روی فروش هر دستگاه PS2 کلی سود میکنه چون خیلی کمتر از این حرفها برای خودش تموم میشه.
نوشته شده توسط sepul:
اين حرف کاملا اشتباه هست، سود اصلی کنسول سازها از بازی ها و سرويس آنلاين و فروختن Dev-kit و امتياز توليد x-box به سازندگان بازی (third-party) ها بدست مياد.
بازی Halo2 رو اگه يک نگاهی به آمار فروشش بندازين می بينين که پر فروش ترين بازی x-box بودی و سود خيلی خوبی برای مايکروسافت که شرکت پخش کننده بوده، داشته.
سود اصلی از طریق فروختن Dev Kit ؟؟؟ میشه بپرسم اینو از کجا شنیدی؟

نوشته شده توسط sepul:
در ضمن در نسل بعدی مايکروسافت کاملا در جهت online تمرکز کرده، تا دو سال ديگه سرعت اينترنت در آمريکا و اروپا به قدری زياد می شه که حجم يک DVD رو در کمتر از يک ساعت از اينترنت خواهيد گرفت و اين مورد خود به حود نياز به Blu-Ray در بازی های RPG که ممکن هست حجم بالاتر از 9gb داشته باشند رو از بين می بره.

فرض کنيد که شما بازی رو اجرا می کنيد و همينطور که بازی کنيد محتوای مرحله بعد از روی اينترنت بارگذاری میشه !!! و هر دفعه می تونه يک شکل جديد داشته باشه.

اينها چيزهايی که به نظر من نسل بعدی رو دگرگون می کنه، نه صرفا کارت گرافيک بهتر، و در اينجا سياست مايکروسافت به نظر من کاملا درست و به جا، و سياست سونی که تمرکز روی blu-ray داره اشتباه هست (لطفا نگيد سونی هم سرويس آنلاين داره چون اين موضوع اصلا قابل مقايسه با سرويس آنلاين مايکروسافت نيست).
میشه یکمی در این مورد بیشتر توضیح بدی؟ بر فرض که سرعت اینترنت به حدی رسید که حجم یک DVD رو توی یک ساعت دنلود کردی (که تا دو سال دیگه نخواهد رسید اینو مطمئن باش ، یعنی بصورت فراگیر نخواهد رسید وگرنه که الان رکورد جابجایی اطلاعات حدود 2.5 ترا بایت در ثانیه هستش) ، خوب این چه ربطی داره که دیگه نیازی به Blu-ray نیست؟ یک دیسک Blu-ray حدود 50 گیگا بایت اطلاعات میتونه ذخیره کنه ، حتی اگه همون 9 گیگابایت در ساعت هم که خودت گفتی حساب کنیم ، میشه حدود 5 ساعت و نیم زمان برای دنلود کردن. تازه مشکل بزرگتر اینه که میشه بگی اون 50 گیگابایت کجا قراره ذخیره بشه؟ توی هارد 20 گیگابایتی Xbox360 که تازه اونم استاندارد نیست و همه ندارند؟
ضمنا مثل اینکه شما اطلاعات خیلی زیادی داری که هم از کم شدن قیمت Xbox360 خبر داری و هم میدونی که سرویس آنلاین سونی قابل قیاس با مایکروسافت نیست !! تا اونجایی که من میدونم هنوز جزئیات سرویس آنلاین سونی مشخص نشده ، پس شما از کجا با این اطمینان صحبت میکنی؟
نوشته شده توسط sepul:
اشکال سونی اين هست که تمرکز روی هيچ چيزی نداره و می خواهد همه رو يک جا داشته باشد که اين کاملا غير منطقی و دور از دسترس هست، يک نگاهی به PSP و DS بندازيد، DS تمرکز کرده صرفا روی بازی، PSP خواسته که همه چی دارشته باشه، ولی با سخت افزار قدرتمند خودش ، همايت همه شرکتها، قدرت سونی در بازار در اروپا و ژاپنDS فروش بهتری داشته و در آمريکا هم DS با توليد نسبتا کم خودش داره به حد PSP هم می رسه.
توی آمریکا هم DS از PSP پیش هستش و این PSP هستش که داره سعی میکنه به DS برسه. ضمنا مایکروسافت هم دقیقا کاری رو میکنه که سونی داره میکنه. تفاوتی بین ایندو وجود نداره.
نوشته شده توسط sepul:
در ضمن Blu-ray در ضمينه فيلم های ديجيتالی يک رقيب جدی HD-DVD داره، که بعيد نيست HD-DVD پيروز بشه، با اينکه HD-DVD تا 30gb بيشتر نمی تونه نگه داره، ولی توليد HD-DVD بسيار ارزانتر از BD تمام می شه، و توليد کننده هايی که هم اکنون DVD توليد می کنند با ارتقاء جزئی خط توليد می تونن HD-DVD هم توليد کنند ولی در مورد BD بر عکس هست، در اين مورد هم می تونين تحقيق کنيد.
اما اینم یادت نره که BD از حمایت PS3 بهره میبره که HD DVD این مزیت رو نداره. ضمن اینکه تعداد شرکتهای حمایت کننده BD بسیار بیشتر از HD DVD هستش.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
سلام.
نمیدونم کسی عکس های Culdcept Saga رو گذاشته یا نه.به هر حال:
gamefront عکس هایی از Culdcept Saga منتشر کرده.این بازی تابستان امسال برای x360 توسط namco منتشر میشه. عکس های این بازی واقعا دیدنی هستند:

29f03.jpg

4ff27.jpg

95cb0.jpg

چه میکنه این Omiyasoft...
:):):)

خوب این دقیقا همون عکسهایی بود که من مد نظرم بود ، نمیدونم در مورد این عکسها چه نظری میشه داد !! شاید همون جمله معروف PS2 quality اینجا کاربرد داشته باشه.​

من تا حالا فکر میکردم همه اینو میدونن که از نظر امنیتی Linux بسیار بهتر از Windows هستش اما ظاهرا هنوز خیلیا عکس این قضیه فکر میکنن.
در مورد اینکه چرا هنوز همه بازار دست Windows هستش ، خوب اولا که استفاده از Windows راحت تره و Linux مقداری حرفه ای تره که هر کسی نمیتونه به راحتی ازش استفاده کنه. ثانیا همونطور که در مورد کنسولها هم من همیشه میگم ، هیچوقت نمیشه یک شبه بازار رو از دست یک شرکت یا یک برند درآورد. ویندوز سالهاست که حرف اول رو میزنه (با اختلاف بسیار زیاد) پس به این راحتیا نمیشه بازارش رو از دستش درآورد و این موضوع نیاز به زمان داره. یک مثال بزنم: شاید همه بدونید که الان browser های بسیار بهتری از IE وجود داره مثل Firefox اما هنوز IE از تمام browser های دیگه بیشتر مورد استفاده قرار میگیره. چرا؟ چون بین مردم جا افتاده و زمان میبره تا یک برند و محصول دیگه بخواهد جاشو بگیره. و ثالثا اینکه سیاستهای انحصارطلبانه مایکروسافت کار رو برای محصولات دیگه بسیار دشوار کرده.

جان من این بحث مایکروسافت و ... رو براش یه topic جدا باز کنین.
در مورد Kill Zone هم میدونم کیانوش جان که بین BIA و KZ خیلی تفاوته ولی وقتی الآن BIA با این گرافیک و نرمی و ... ساخته شده فکر نمیکنی 5 سال دیگه بازی ای با خصوصیات KZ توی همین PS3 ساخته بشه.

واقعا خیلی جالبه که کاربران حرفه ای هم سر مسائل الکی که سودتش به هیچ یک از دو طرف نمی رسه در یک تاپیک کاملا بی ربط با موضوع با یکدیگر بحث می کنند!!!
از بعد از پست من خواهشن هیچ گونه بحثی در این مورد نشود و تاپیک به موضوع اصلی خود باز گردد. اگر خیلی به ادامه این موضوع مایل هستید می توانید یک تاپیک جدید باز کنید و در آنجا بحث های خود را دنبال کنید!
در ضمن در صورت توجه نکردن به این پست و ادامه بحث با عرض شرمندگی کاربر ban می شود.

سلام به همه دوستان

دو صفحه قبل اقا حمید یه دیمو از بازی BIA3 گذاشتند که مدت زمانش 1:14 ثانیه بودش

الان یه دیمو پیدا کردم که زمانش 1:57 ثانیه هستش که خیلی جالبه صحنه های بیشتری از

اون یکی داره که وقتی دیدمش کفم برید گفتم بزارم اینجا

Brothers in Arms Hell's Highway Trailer Extended

راستی Resume هم ساپورت میکنه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط amir_amd:
یه دموی جالب از alone in dark اومده که باید ببینید :
http://www.gametrailers.com/download.php?id=10304&type=wmv&f=
تو خودش میگه کاملا realtimeهست
تریلر قشنگیه.گرافیک صحنه هاش هم تقریبآ خیلی بالاست(چی گفتم.آخه بعضی جاهاش خیلی خوبه و بعضی جاهاش نه) فقط یه کم راه رفتن و دویدن کاراکترهاش ضایع هست که حتمآ درست میشه.آهنگ آخر تریلرش هم از اون جوگیرهای باحاله.

سلام
بازی Full Auto 2 : Battle Lines فقط برای PS3 ساخته میشه و در زیر مصاحبه ای با عوامل ساخت این بازی رو میخونین.
1.IGN
2.SEGA
d3c34.jpg

----------------------------
1.خب اولین سوالم خیلی واضحه.چرا شما Full Auto 2 رو فقط برای PS3 میسازین در حالی که نسخه قبلی برای XBOX 360 بود ؟
2.یکی از استراتژی ها و هدفهای ما این بود که این بازی به صورت Launch Title برای PS3 عرضه بشه.بنابراین ما حتی قبل از تکمیل شدن Full Auto برای XBOX 360 داشتیم روی این بازی کار میکردیم.هدف نهایی ما این هست که این بازی رو روی همه کنسولها بسازیم.
1.چه اسلحه هایی این دفعه به بازی اضافه شده؟ آیا این دفعه شلیک کردن به ماشینهای دیگه نیاز به مهارت و تکنیک داره ؟ شما خسارات و صدمه های اسلحه ها رو افزایش هم دادین ؟
2. ما اسلحه های جدید و متنوعی به بازی اضافه کردیم.مثلآ مسلسلهای بزرگ بدون لگد که میتونه روی ماشینهای کوچک هم سوار بشه و مشکلی برای اونها پیش نیاره.یا اسلحه هایی که به صورت مواد ترشح کننده هستند و میتونین با ریختن اونها در یک مکان اونجا رو با خاک و آتش یکسان کنین. این دفعه برای خسارت وارد کردن به محیط و استفاده از محیط به عنوان یک سلاح به مهارتها و تکنیکهای بیشتری نیاز دارین.مثلآ میتونین با هدفگیری دقیق و مناسب قطاری رو که روی ریل داره حرکت میکنه منفجر کنین و باعث ایجاد ترافیک و در نتیجه عقب افتادن رقیباتون بشین.اینگونه خسارتها و استفاده از محیط توی این قسمت بازی خیلی کاربرد داره و یکی از اصلی ترین خصوصیات بازی هست.این دفعه به جای 10 تا اسلحه با قدرتهای متفاوت ما دارای 20 تا اسلحه هستیم که هر کدوم ارتقا پیدا میکنند.همچنین بازیکن میتونه محل قرار گرفتن اسلحه ها رو خودش تعیین کنه که مثلآ در جلوی ماشین باشند یا پشت ماشین و این طوری امکان انتخاب بازیکن و استراتژی هاش خیلی بیشتر از قبل میشه.
1.حالا که شما راههای میانبر رو توی بازی زیاد کردین هیجان راههای باریک و کم عرض چی میشه ؟ این یکی از خصوصیات خوب بازی قبلی بود.
2. ما با ایجاد میانبرها هیجان بازی رو بالاتر بردیم.مثلآ شما میتونین از میان یک ساختمان یا با خراب کردن محیط به راههای کوتاه تر و بهتری دست پیدا کنین و ممکنه بعضی ها هنوز هم از همون راههای باریک قدیمی استفاده کنند.ولی ما میخوایم با این میانبرها تجربه های بازی جدیدی برای هرکس ایجاد کنیم.
1. آیا مکانیزم و ساختار ماشینها توی بازی فرقی کرده ؟ توی بازی قبلی که خیلی از ماشینها مکانیزمی شبیه به هم داشتند و فقط سرعتشون با هم فرق میکرد.
2. توجه زیادی به این مساله شده و ماشینها با هم فرقهای زیادی دارند.ما میخوایم هر ماشینی خصوصیات منحصر به فرد خودش رو به بازیکنان نشون بده و مزایا و معایب خاص خودش رو داشته باشه.شما باید در انتخاب هر ماشین دقت کافی رو بکنین و با توجه به نوع بازی و ... اون رو انتخاب کنین.مثلآ ماشینی میخواین که اسلحه های بزرگتری حمل میکنه یا بدنه و آرمور قوی تری داره.یا ماشینی میخواین که سبکتر و سریع تر از بقیه باشه.کنترل ماشینها هم با گذشته کمی فرق کرده و تغییراتی در اون ایجاد شده.
1. چه چیزهای جدیدی به بخش Single Player بازی اضافه کردین ؟ البته به جز ماشینها و رنگها و تغییردادن بدنه و ...
2. بخش Single Player بازی خیلی بزرگ و کامل کار شده.ما این دفعه نگاهی تازه به بخش Career Mode کردیم.هنوز هم خیلی چیزها باید به اون اضافه بشه و این دفعه بعد از هر مسابقه و بردن در اون به شما جایزه های ویژه ای تعلق میگیره.
1. آیا این دفعه نقشه ها از تنوع بیشتری برخوردار هستند یا مثل نسخه قبلی تنها در یک محدوده شهری و تنگه های بیرون شهری اتفاق میافتند ؟
2. این دفعه شهر به 6 بخش مختلف تقسیم شده و هر بخش حس و حال و محیطی متفاوت با بقیه بخشها داره و ساختمانها و محیطهای شهرها هم کاملآ با هم فرق میکنه.
1. آیا قابلیتهای انهدام و نابودکردن گسترش داده شده ؟ مثلآ شما بتونین قسمتی از یک ساختمان رو نابود کرده و از داخل اون به عنوان میانبر استفاده کنین ؟
2. من قبلآ خدمتتون عرض کردم.نابود کردن و تاثیر گرفتن محیط توی این نسخه یکی از اصلی ترین خصوصیات بازی هست.همون طور که گفتم میتونین از محیط برای میانبر زدن و یا از بین بردن و عقب انداختن رقیباتون به بهترین شکل استفاده کنین.
1. شما فکری هم به حال بهتر کردن فریم ریت (Frame Rate) بازی کردین ؟ این مساله یکی از مشکلات بزرگ بازی قبلی بود.
2. ما داریم این بازی رو روی کنسول PS3 میسازیم و میتونیم همراه با افکتهای ویژه و تماشایی و خسارات محیطی و ماشینها فریم ریت ثابتی داشته باشیم و سعی ما این هست که فریم ریت رو روی 60 fps برسونیم.
1. آیا حس سرعت توی بازی بیشتر از قبل شده ؟
2. در یک کلمه بله. ما از ابتدا که در حال کار کردن روی بازی بودیم میخواستیم بازی خیلی سریعی با افکتهای ویژه و motion blur و حرکتهای جالب دوربین داشته باشیم و فکر میکنیم مردم با این بازی به حس جالبی دست یابند.
1. چه بهبودهایی در زمینه Multiplayer بازی ایجاد شده ؟ بازی قبلی واقعآ به یک قسمت Death Match نیاز داشت.
2. در این قسمت ما تعداد بیشتری مود برای بازی Multiplayer در نظر گرفتیم که شامل Death Match هم میشه و این بازی تا 8 نفر به صورت Online و تا 2 نفر به صورت Split Screen رو قبول میکنه.البته مودهای بیشتر در آینده ساخته خواهند شد و احتمال قرار گرفتن چند مود جالب و سرگرم کننده هم در بازی وجود داره. هدف ما در E3 نمایش دادن یکی از مسیرهای جدید بازی به همراه مود Death Match هست.
0b47d.jpg

87b39.jpg

-----------------------------
موفق باشین.

سود اصلی از طریق فروختن Dev Kit ؟؟؟ میشه بپرسم اینو از کجا شنیدی؟
من دوباره حرف های خودم رو تکرار می کنم
اين حرف کاملا اشتباه هست، سود اصلی کنسول سازها از بازی ها و سرويس آنلاين و فروختن Dev-kit و امتياز توليد x-box به سازندگان بازی (third-party) ها بدست مياد.
اگر هم نقل قول می کنيد لطفا عينا حرف من رو بگذاريد. يکی از سود های کنسول سازها فروختن Dev-kit هست که قيمت يک موتور حرفه ای رو داره !

میشه یکمی در این مورد بیشتر توضیح بدی؟ بر فرض که سرعت اینترنت به حدی رسید که حجم یک DVD رو توی یک ساعت دنلود کردی (که تا دو سال دیگه نخواهد رسید اینو مطمئن باش ، یعنی بصورت فراگیر نخواهد رسید وگرنه که الان رکورد جابجایی اطلاعات حدود 2.5 ترا بایت در ثانیه هستش) ، خوب این چه ربطی داره که دیگه نیازی به Blu-ray نیست؟ یک دیسک Blu-ray حدود 50 گیگا بایت اطلاعات میتونه ذخیره کنه ، حتی اگه همون 9 گیگابایت در ساعت هم که خودت گفتی حساب کنیم ، میشه حدود 5 ساعت و نیم زمان برای دنلود کردن. تازه مشکل بزرگتر اینه که میشه بگی اون 50 گیگابایت کجا قراره ذخیره بشه؟ توی هارد 20 گیگابایتی Xbox360 که تازه اونم استاندارد نیست و همه ندارند؟
باز هم چيزی که شما توجه نکردی اينه که اصلا احتياجی به ذخيره اطلاعات نيست ، سرعت اينترنت اينقدر زياد می شه که شما می تونيد فيلم های ديجيتال رو بصورت online streaming ببينيد.
در ضمن بازی ها رو مطمئن باشيد که بيشتر از 20gb حداقل در اين نسل امکان حجم نخواهند داشت، چون بازی فرق داره با فيلم . بازی هايی هم که امکان دارند بيشتر از 9gb بشوند مثل بعضی از بازی های RPG ، بصورت ترکيبی از محتوای DVD و اينترنت استفاده خواهند کرد. بدليل mult-thread بودن Cpu ايکس باکس محتوای مرحله بعد می تونه در هنگامی که شما يک مرحله رو بازی می کنيد ، در حافظه و يا بصورت موقت روی هارد بارگزاری بشه !!!

رکورد سرعت اينترنت هم 2.5 ترا بايت نيست و تا اونجا که من می دونم 3.28 ترا بايت هست، و بصورت تصاعدی هم داره بالا می ره، يک نگاهی در فرق سرعت اينترنت در همين ايران داغون هم بندازيد فرقش رو با پارسال می فهميد چه برسه به آمريکا و اروپا ! دوست من که در اروپا هست با يک سرويس ADSL ارزون ، 100 مگابايت رو همين الان تو 5 دقيقه دانلود می کنه !
اين هم يک نگاهی بکنيد : http://www.mercola.com/2000/mar/26/internet_speed.htm

ضمنا مثل اینکه شما اطلاعات خیلی زیادی داری که هم از کم شدن قیمت Xbox360 خبر داری
منبع : http://www.bit-tech.net/news/2006/04/21/xbox_360_price_cut_hd_dvd_e3/

در مورد سرويس آنلاين هم بايد بگم که اولا مايکروسافت يک شرکت نرم افزاری هست و تخصصش ارائه سرويس آنلاين هست که سونی در اين مورد هيچ تخصصی نداره ، و از سرويس آنلاين برای PS2 اش هم کاملا معلومه !
دوما در سرويس آنلاين user-base مهم هست، نه فقط حضور همچين سيستمی ، هم اکنون xbox-live که سرويس آنلاين مايکروسافت هست 2 ميليون کاربر فعال داره، که از x-box جمع کرده و تا حالا هم ادامه داشته، و بسيار هم موفق بوده، اين مقدار رو يک شبه نميشه بدست آورد، و شما در سرويس آنلاين با آدمها بازی می کنيد نه با سرويسش !

توی آمریکا هم DS از PSP پیش هستش و این PSP هستش که داره سعی میکنه به DS برسه. ضمنا مایکروسافت هم دقیقا کاری رو میکنه که سونی داره میکنه. تفاوتی بین ایندو وجود نداره.
ميشه برای حرفت منبع بياری ؟
در ضمن در مورد اينکه مايکروسافت دقيقا کار سونی رو می کنه هم اشتباه می کنی، مايکروسافت روی سيستم آنلاين خودش تمرکز داره ! نينتوندو روی بازی ها و fun بودن کنسول ، سونی هست که هيچ تمرکزی روی هيچ موردی نداره ! چون سونی يک شرکت بسيار بزرگ هست و توليد کننده قيلم، موزيک، وسايل ديجيتال و غيره، اينها باعث می شه که سياست های قسمت های ديگرش مستقيما روی کنسول اش تاثير داشته باشه.
مثل استفاده قوی از سيستم Anti-piracy ضد کپی روی blu-ray، جا انداختن blu-ray برای فروش فيلم های خودش، پردازنده CELL که در کنسول استقاده می شه هم در واقع بيشتر برای Streaming media و تلويزيون های ديجيتال طراحی شده تا کاربرد در نرم افزارهای بازی ...
پيشنهاد می کنم مقالاتی که XANTAR در نقد هم از مايکروسافت و هم سونی نوشته رو بخونی :
http://purevideogames.net/cgi-bin/forums/ikonboard.cgi?;act=ST&f=8&t=990
http://purevideogames.net/cgi-bin/forums/ikonboard.cgi?;act=ST;f=8;t=957

اين هم نقل قول از مطلب بالا :
Microsoft more or less knows what it wants to give to the world: a great online experience and a network with which to receive everything from videos to computer programs. Nintendo also knows what it wants to be: an innovator who creates the next standard in electronic toys for people to have fun with. But thanks to the clamor of its multiple divisions who all want to snatch a ride on the Playstation gravy train, Sony hasn't been able to decide what it stands for.
اما اینم یادت نره که BD از حمایت PS3 بهره میبره که HD DVD این مزیت رو نداره. ضمن اینکه تعداد شرکتهای حمایت کننده BD بسیار بیشتر از HD DVD هستش.
اين حرف هم اشتباه است، سونی در واقع همايت شرکت های سخت افزاری رو داره و HD-DVD همايت شرکت های توليد کننده فيلم و موزيک ، فکر می کنيد کدومشون برای جا انداختن فرمت مهم تر باشه ؟ کسی که توليد کننده ديسک هست يا کسی که توليد کننده ديسک خوان ؟؟/
اين هم منبع و نقل قول :
Blu-ray had the early lead, but HD-DVD has been making inroads, garnering support from major studios Warner, Paramount, Universal, and New Line Cinema, who've decided to play it safe and back both formats. From a marketing standpoint, HD-DVD appears to be positioning itself as the more practical high-def DVD solution,
http://reviews.cnet.com/4520-8900_7-5600201-1.html

آخرین ویرایش:
مسلما سيستم عاملي كه به درد كارهاي حرفه اي ميخوره نميتونه باگ داشته باشه
مسلما شما اينجا اشتباه کرديد :D
دليل استفاده حرفه ای از اون open source بودنش هست، شرکت های بزرگ نسخه ای از لينوکس رو می گيرن و اون رو بر اساس نيازشون customize می کنن، نرم افزارهای اضافی رو از اون برمی دارن، و تغييرات اساسی در kernel می دهند بر اساس نياز خودشون !
که هيچ کدوم از اينها برای يک کاربر عادی و يا يک برنامه نويس که مثلا می خواهد بازی درست کند جالب نيست !!!

من خودم در نرم افزارهای مربوط به اينترنت و بانک اطلاعاتی طرفدار سورس بازها هستم به علت security و کيفيت خوبشون، مثل Firefox ، mysql ، apache و به نظر من خيلی بهتر از نسخه های مايکروسافت هستند ولی نه چيزای ديگه مثل office يا ويندوز ! و هيچ تعصبی هم روی مارک خاصی ندارم، اصل قضيه اينه که بعضی محصولات مايکروسافت واقعا خوب هست و بعضی محصولاتش هم خوب نيست و ديگران بهتر هستند.

نميدونم چرا تمام آزادي خواه ها ، تمام دانش طلب ها و تمام بهترين دوست ها جزو آدمايي هستن كه احساس خفن بودن دارن
مصطفی ! اگه می خواهی آزادی خواه باشی ، الان برو يک گيتار بردار و يک گروه راک تشکيل بده، يا برو فيلم هنری بساز !!! لازم نيست لينوکس نصب کنی !
صرفا برای کسانی که روی يک تکنولوژی که يک مورد کاملا تجاری و بدون روح هست، تعصب خاصی دارند و عقايد افراطی دارند واژه ديگری به جای آزادی خواه هم به کار می برند !

آخرین ویرایش:
چرا ما ایرانی ها (البته من از این جمله اصلا خوشم نمیاد چون خوددم ایرانی هستم ولی ...) همش علاقه داریم حرف های خود را که 99% اونها تبلیغ یا تعریف از چیزی که هست که هیچ سودی برای طرف نداره و برای شخص دیگری است به کرسی بنشونیم و اطلاعات طرف مقابل رو زیر سوال ببریم و تا این کار و نکنیم اون شب خواب راحت نمی تونیم بریم!!!!! این که کدوم سیستم عامل بهتره چه سودی می رسه به شما مگه شما الان مدیر عامل یک شرکت بزرگ هستید که می خواید تصمیم بگیرید که برای امنیت شبکه های خود کدام را انتخاب کنید که انقدر این بحث را که به خاطر یک جمله کنایه ای از طرف مصطفی جان شروع شد ادامه می دهید.
sepul جان یعنی حرف های من انقدر بی ارزش بود که شما حتی هیچ گونه توجهی به اخطار صفحه قبل من نکردی و خیلی راحت به ادامه بحث و اثبات دلایل خود پرداختی؟

البته این رو هم اضافه کنم که من با این گونه بحث ها هیچ گونه مخالفی ندارم چون در نهایت باعث افزایش سطح علمی افراد می شود ولی جای این بحث در این تاپیک و با این شرایط نیست.

sepul جان یعنی حرف های من انقدر بی ارزش بود که شما حتی هیچ گونه توجهی به اخطار صفحه قبل من نکردی و خیلی راحت به ادامه بحث و اثبات دلایل خود پرداختی؟

معذرت می خواهم ، حرف شما کاملا درست است ، و من ديگه اين بحث مسخره رو ادامه نمی دهم !

اشکان جان از مدیریت عالیت تشکر میکنم که بدون غرور و با حوصله اینکارو میکنی و ایم نشون دهنده اعتماد به نفس و اطلاعات خوبته.
ولی یه نکته رو بد نمیدونم بگم که یکی از اهداف سایت یادگیری هست و بالشخصه از دوستان این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و همنطور که خودت گفتی افراد بسیار حرفه ای اینجا هستن که هر پستشون کلی ارزش داره و اطلاعات امثال منو بالا میبره
متاسفانه اگه یه تاپیک مجزا واسه این بحثها زده بشه بازدید کننده زیادی نداره و نمیشه اینهمه کاربر وارد رو اونجا جمع کرد . اگه اجازه بدی گهگاهی از این نوع بحثها اینجا بشه تا هم تنوعی باشه برای شلوغترین تاپیک سایت و هم ما بتونیم چیزی از دوستان یاد بگیریم.

امیدوارم از پیشنهاد من ناراحت نشی:blushing:
البته بحث کردن باید مودبانه باشه واز مسخره کردن و توهین پرهیز بشه و در حد امکان با مدرک بحث بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or