اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
upcoming Xbox 360 games: Tokyo Xtreme Racer (Shutokou Battle X) by Genki
CLICK HERE
TXR یکی از بازیهای محبوب من روی Dreamcast بود
یادمه توی شماره 2 ش نمیتونستم بازی رو save کنم از چند جا هم بازی رو خریدم ولی بازم نمیشد ... بازی کردنش بصورت یه عقده درومده بود واسم :) تا اینکه روی ps2 شماره 3 ش رو بعد از جستجوی زیاد پیدا کردم و یه حال اساسی بردم
بقول یارو توی کامنت ها:
YEEEEEEEEAAHHHHH BABY!!!!!!!!!!!!!! GIVE ME MY TOKYO EXTREME RACER!!!!!!!
I loved it on my dreamcast, and I acatually still play it.

البته گرافیکه بازی توی این عکسها تا حدود زیادی ضایع میزنه ! و میشه با نسخه های دیریم کست مقایسش کرد !
360 :
878_0001.jpg

Dream :
screenshot_screen001.jpg

ولی بقول یکی دیگه :
ITS IN DEVELOPMENT!

UBI رسما اعلام کرد که انتشار -eNCHANT arM- در اروپا و آمریکا رو بر عهده گرفته.این بازی با نام Enchanted Arms در اروپا و آمریکا در تابستان امسال منتشر میشه.

gr.image.jpg

gr.image.jpg

gr.image.jpg

نوشته شده توسط Darkfie1d:

Starcraft: Ghost in purgatory

Blizzard indefinitely postpones long-awaited shooter; shifts console development focus to next-gen platforms.

:(( :(( :(( :(( :(( :hurted: :hurted: :hurted: :hurted1: :hurted1: :hurted1:​

اگه خبرهایی که از تولید DIABLO 3 هست واقعی باشه دیگه فکر کنم باید فاتحه SC:Ghost رو خوند.آخه یه بازی توی این سبک که دیگه نباید سه چهار سال ساختنش طول بکشه !

به گفته سایت Euro Gamer نسخه دوم از بازی Full Auto که نسخه اولش برای XBOX 360 منتشر شده به طور اختصاصی برای PS3 ساخته میشه.اسم کامل بازی Full Auto 2 : Battle Lines هست و دارای 25 ماشین و 20 اسلحه و امکانات upgrade و ارتقا ماشینها هست و بیشتر از 20 مسیر برای بازی داره و دارای مودهای مختلفی در حالت معمولی و Online هست.
------------------
------------------
چند تا عکس جدید از بازی Fatal Inertia برای PS3 اومده که از قبل بهتره و از اون خشکی قبل دراومده.از فیزیک این بازی خیلی تعریف میشه و سبکش هم مبارزات هوایی هست.Fatal Inertia احتمالآ از Launch Title های PS3 هست :
03329.jpg

97411.jpg

1ce45.jpg

4a1fe.jpg

لینک عکسها : http://media.ps3.ign.com/media/749/749967/imgs_1.html
-------------------
-------------------
شرکت Naughty Dogs هم اعلام کرد که در حال ساختن بازی ای برای PS3 هست که شاید طبق شایعات نسخه جدیدی از Jak & Daxter باشه.
-------------------
-------------------

چند تا عکس هم از Too Human یکی از شاهکارهای XBOX 360 :
d74ca.jpg

b9706.jpg

fe624.jpg

لینک عکسها : http://media.xbox360.ign.com/media/748/748783/imgs_1.html

موفق باشین.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mostafa_cpp:
طبق گزارشهاي تحليل گراي اقتصادي ، مايكروسافت ميتونه با پيشي گرفتن از سوني دوسال در صدر فروش كنسولها قرار بگيره ولي در نهايت جنگ كنسولها رو سوني ميبره !
قسمت جالب اين تحليل بر ميگرده به اين كه پيروزي سوني نه به خاطر بازيهاي بيشتر ، و نه حتي به خاطر بازيهاي بهتر ! ، بلكه به خاطر Blu-Ray DVD player دستگاه PS3 هستش
در نظر سنجي هايي كه به عمل اومده اينو نشون ميده كه مردم فكر ميكنن PS3 يك Blu-Ray DVD player ارزون قيمته كه باهاش ميشه بازي هم كرد !

اول بگم این نظر منه :فروش بیشتر کنسول ملاک برنده شدن نیست میگین چرا ؟برای اینکه شرکتها رو کنسول ضرر میدن و فروش بازیه که سود اور هست لابد میگین هر کدوم بیشتر بفروشه بازیشم بیشتر بفروش میره. این حرف تا حدی درسته ولی طبق گفته شما خیلی ها ps3 رو برای بلوری پلییر بودنش میخرن و بازیباز نیستن و این هیچ فایدهای در حال حاضر نداره هیچ برای سونی ضرر هم داره!ولی در اینده وقتی فروش کنسول سود اور شد میشه رو سود خرید این افراد هم حساب کرد .
در جنگ کنسولها کسی برندس که بازی بیشتری بفروشه نه فقط کنسول;)

طبق گفته شما خیلی ها ps3 رو برای بلوری پلییر بودنش میخرن و بازیباز نیستن و این هیچ فایدهای در حال حاضر نداره هیچ برای سونی ضرر هم داره

خب برای سونی یکی از ملاکهای ساخت ps3 در دست گرفتن بازار hd چه در رسانه (blu-ray) چه در نمایشگر و چه در پخش کننده هست.

متال اسلاگ هم به جمع بازيهاي Wii پيوست
IGN اعلام كرد SNK اولين عنوان خودش رو براي Nintendo Wii در دست ساخت داره كه يك گرد آوري از 5 قسمت اول سري Metal Slug و Metal Slug X هستش
اين بازي ميخواد از دسته منحصر به فرد Wii در گيم پلي بازي استفاده كنه ، كه با توجه به نوع بازي Metal Slug بايد ديد چطور ميخواد از اين كنترل منحصر به فرد استفاده كنه

پ.ن : هميشه برام جاي سوال بوده كه توي هياهوي بازيهاي بزرگ و گرافيكهاي فوق العاده ؛ بازي متال اسلاگ چطوري تونسته بين گيمرها جايي براي خودش باز كنه ؟!

برای اینکه شرکتها رو کنسول ضرر میدن
شركتها براي هميشه روي كنسولها ضرر نميدن ، بلكه تا زماني اين ضرر رو ميدن كه قيمتهاي تموم شده سخت افزار از قيمت واقعي يك كنسول بازي ( در مقطع زماني خاص ) بيشتر بشه .
براي مثال شركت X كنسول ميسازه 550 دلار و ميفروشه 450 دلار ؛
قطعا با گذشت زمان قيمت سخت افزار تنزل پيدا ميكنه و قيمت سخت افزار تمام شده براش در مياد 300 دلار ولي باز كنسول رو به همون قيمت 450 دلار ميفروشه !
در اين زمان نه تنها شركت X ضرر نميده ، بلكه ضررهاي قبلي رو جبران ميكنه بعد از اون سود هم ميكنه روي كنسول
در مورد بازيها هم بايد بگم سود حاصل از فروش بازيهاي كنسول مستقل از خود كنسول هستند ؛
اگر شركت اپيك بياد n مليون نسخه هم از GoW و UT2007 بفروشه يك سنت هم از سود حاصل از فروش اين بازي ها توي جيب مايكروسافت نميره .
تنها سودي كه براي مايكروسافت داره اينه كه تعداد كنسول بيشتري ميفروشه و در واقع باز هم از روي فروش كنسول سود ميكنه .

خیلی ها ps3 رو برای بلوری پلییر بودنش میخرن و بازیباز نیستن

مگه كنسول حتما بايد به بازيبازها فروخته بشه ! ؛ برعكس Nintendo هميشه چشم به بازار گيمرهاي حرفه اي نداشته بلكه بيشتر تمركزش به روي non-gamer ها بوده ؛ پس اين به معنيش اينه كه فايده نداره و ضرر داره ؟!
اوني موفقه كه بيشتر بفروشه ، حالا هر جور كه تونست :cheesygri

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
در مورد بازيها هم بايد بگم سود حاصل از فروش بازيهاي كنسول مستقل از خود كنسول هستند ؛
اگر شركت اپيك بياد n مليون نسخه هم از GoW و UT2007 بفروشه يك سنت هم از سود حاصل از فروش اين بازي ها توي جيب مايكروسافت نميره .
تنها سودي كه براي مايكروسافت داره اينه كه تعداد كنسول بيشتري ميفروشه و در واقع باز هم از روي فروش كنسول سود ميكنه .

مگه كنسول حتما بايد به بازيبازها فروخته بشه ! ؛ برعكس Nintendo هميشه چشم به بازار گيمرهاي حرفه اي نداشته بلكه بيشتر تمركزش به روي non-gamer ها بوده ؛ پس اين به معنيش اينه كه فايده نداره و ضرر داره ؟!
اوني موفقه كه بيشتر بفروشه ، حالا هر جور كه تونست :cheesygri

البته میبخشی اقا مصطفی این فقط اشتباه شما نیست خیلی از دوستان این موضوع رو نمیدونن که سود اصلی کنسولها از بازیه اگه تو صفحه های قبل نگاه کنی راجب این موضوع بحث شده!
کنسول ساز هدفش فروش بیشتر بازیه و حاضره کنسولو حتی با ضرر بده برای رسیدن به سود اصلی که همون بازیه!
اگه دقت کنی وقتی هزینه ساخت کنسول پایین میاد فوری قیمت کنسول هم میاد پایین !

دیگه داریم به نسل بعد نزدیک میشیم.اول Brothers In Arms و حالا Alone In The Dark . توی E3 چیزهای خیلی بیشتری هم میبینیم.راستی تریلر جدید Brothers In Arms رو هم حتمآ بگیرین.تیکه های جنگش خداست.یارو تیر میزنه به خونه هه و در و دیوار خونه به طرز فجیعی طبیعی میافته این ور اون ور.اگه یه ذره انیمیشن کاراکترها و صورتشون بره بالا دیگه میشه Kill Zone .

دیشب اون تریلر 20 مگیه BIA3 رو از گیم اسپات دانش کردم !!!!!!!!
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
من هیچی نمیگم اصلا حرف نمیزنم.!
راستش دیشب تا دیدم زبونم لال شد...به نظر من زیباترین , جالبترین ,... , اصلا باورنکردنی بود هر کی این تریلر رو ندیده نصف که چه عرض کنم تمامه عمرش بر فناست !! اون قسمتی که نارجکشو بیرون آورد انداخت توی اون اتاق ...!!! راستش من اون تصویر به این زیبایی رو توی هیچ بازی ندیده بودم.چرا دیده بودم فکر کنم توی فیلم نجات سرباز رایان بود !:cheesygri
اون قسمت هم که طرف بالای ساختمون بود با آینه نشونه داد هم خیلی...:eek:

Woah. اقا این تریلر جدید BIA3 رو هر کی دانلود نکرده دانلود کنه که خیلی خوف میزنه! تو این چند وقت سومین تریلر خیلی خوف بود که دیدم (Crysis, Cellfactor, BIA3) واقعا عالیه مخصوصا یک تیکه اش هست که یارو از طبقه بالای ساختمون علامت میده که یکی پشت یک پارچه که رو طنابه قایم شده وقتی هم که طرف بهش شلیک میکنه یارو میفته رو پارچه! اصلا یه صحنه خوفی هست پارچه اینقدر طبیعی حرکت میکنه که مات و مبهوت میمونید.

HD-Version
http://www.gametrailers.com/player.php?id=10283&type=mov

Non-HD version
http://www.gametrailers.com/player.php?id=10282&type=mov

راستی این عکسای Fatal Inertia واسه ps3 رو هم ببینید واقعا وقتی با عکسایی که قبلا ازش منتشر شده مقایسه اش میکنیم کرکر خنده اس :D

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/703/703919/fatal-inertia-20060501100409728.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/703/703919/fatal-inertia-20060501100411978.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/703/703919/fatal-inertia-20060501100416291.jpg

Where is AA??!
بقیه عکسها Target Render هستند و از گیم پلی نیستند.
----------------------------------------------------------------------
EA هم ساخت بازی Army of Two برای ps3, XBOX360 اعلام کرد. این بازی قراره سال 2007 عرضه بشه.

Army of Two is in development at EA's boutique production house in Montréal, Canada, and has been kept secret for the past year. Today EA has revealed the game, and is claiming that the new IP will "redefine strategic TWO man cooperative play" on its release for PlayStation 3 and Xbox 360 in 2007.

Army of Two puts gamers in scenarios taken from current day headlines and will require two man strategies and tactics to come out on top. Apparently the game will allow a seamless transition between playing with Intelligent Partner AI (PAI) and a live player.

"This is the game we've always wanted to create. Until now, the hardware would not allow us to deliver truly intelligent AI characters. We've built this game with co-operative two man gameplay as the centrepiece of the experience," commented Reid Schneider, Senior Producer at EA Montréal. "Whether you're playing with PAI or a friend, it's about the two man missions, two man strategies and the two man advantage that really sets this game apart."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or