اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

ببين من حرفتو قبول ندارم چرا الان بهت ميگم الان اكثر بچه ها پدرخواندرو بازي كردن اين بازي تو همه موارد ضعف داره تو گرافيك كه از همه بدتر بد چه جوري اين بازي ميگيره 8.1 اگه بخوايم حرف تو رو در مورد سيستم امتياز دهي قبول كنيم پس چه جوري اين امتياز رو بر حسب اين زمان دادن گرافيك اين بازي در حد ps1 هم نيست

البته این تاپیک جای این بحث نیست ...
به هر حال
گرافیک گادفادر درسته چندان جالب نیست ولی در حده PS1 هم مطمئنا نیست
بعدشم اون 8.1 مگه امتیاز گرافیک بازیه ؟
امتیاز گرافیک این بازی از گیم اسپات 7 شده که به نظر من خوبه ... درسته گرافیکش در حد عنوان سال 2006 نیست ولی دیگه انقدرام پایین نیست ... همون 7 براش کافیه ... طراحی شخصیتها خیلی خوبه در کنار محیط وسیع و تخریب پذیر بازی
در مورد امتیاز 8.1 هم که گرفته و شما معتقدی زیاد گرفته
ظاهرا شما فقط به گرافیک توجه میکنی ... گیم پلی و داستان گادفادر در سطح خوبی قرار داره ... بازی نسبتا طولانیه و این خودش یه مزیته چون این روزا اکثر بازیها داستان کوتاهی دارن و زود تموم میشن
به دلیل حق انتخاب توی بازی (حتی اگه خیلی محدود باشه) بازی ارزش دوباره انجام دادن رو پیدا میکنه که اینم خودش یه فاکتور مهمه
صداگذاری بازی به لطف استفاده از آهنگهای فیلم گادفادر در سطح خوبی قرار داره
سیستم مبارزات تن به تن بازی واقعا جالبه و توی کمتر بازی ای دیده شده این سیستم مبارزه
زمان لود شدن بازی خیلی کوتاهه و این باز خودش یه مزیت حساب میشه
نیویورک سال 1940 خیلی خوب توی بازی شبیه سازی شده (البته منظور از نظر گرافیکی نیست) و خیلی نکات دیگه که همشون توی امتیاز گرفتن یه بازی نقش دارن
پس حتی اگه گرافیک بازی از این پایین تر هم بود دلیل بر بد بودن بازی نمیشد

نوشته شده توسط Death Knight:
احتمال این خیلی کمه.به نظره حداکثر 9.3 میگیره اگه خیلی عالی باشه.ولی فکر نمیکنم پایین 9 هم بگیره.
به مرور زمان مشخص میشه ولی تریلر هایی که ازش دیدم نوید یه بازیه خیلی با حال رو میده.
عکس زیادی هم که زیاد ازش منتشر نشده همون چند تایی بود که بالا گزاشتم که بیشترشون art work بودن و بقیه هم از گیم پلی نبودن...فعلا باید تا ربع دوم امسال یعنی حداکثر تا 4 ماهه صبر کینم تا اون موقع مشخص میشه ولی من میگم امکان داره حتی بالای 9.3 بگیره:)

سلام امین جان

من اون دیموی HD رو دانلود کردم

یه فایل زیپ هستش که بازش میکنم مشکلی نداره و کامل باز میشه ولی وقتی میخوام بخشش

کنم اولش تیک داره و بعد از نشون دادن کمتر از بیست ثانیه گیر میکنه و استاپ میشه

با چند تا برنامه بخش امتحانش کردم

نمیدونم چرا من با این HD مشکل دارم حتی یه دونه تیزر تبلیغاتی از فیلم ice age 2 اوردم

ولی برای بخش کلی دردسر داشتم حتی تبدیل نمیشد فقط تونستم با برنامه مکملNero اون

رو اجرا کنم Nero ShowTime اون هم تازه بدون صدا بودش و فقط تصویر بودش

من باید چی کار کنم

دقیقا منم همین مشکل رو داشتم خلیل جان ولی اولش تیک نداشت یعنی با بعضی برنامه ها که اجرا میکردم تیک داشت ولی بعضی ها نداشت اول فکر کردم مشکل از منه ولی لینک رو دادم به یکی از بچه ها اونم امتحان کرد اونم مشکل داشت احتمالا اون فایل سایت 1up مشکل داره اگه وقت کردی از یه جایه دیگه دانلودش کن و اگه مشکلی نداشت به منم بگو تا دانلودش کنم فقط فایلش resume suport باشه...
شرمنده فکر نمیکردم فایلش مشکل داشته باشه;)
ممنون
بای

سلام به همه دوستان

1650-gearsofwar_prelim_xbox360boxboxart_160w.jpg

دیمو هایی از بازی Gears of War که به صورت HD هم هست

ولی من مشکل دارم با این سایت نمیدونم چرا هر چی میخوام دانلود همیشه نصفه کاره

میمونه کمتر وقتی شده که بتونم یه چیز رو از این سایت کامل دانلود ولی برای سایت های دیگه این

طوری نیست

کسی سایتی داره که به خوبی این سایت باشه و دیمو با کیفیت HD بزاره

فكر كنم تكراريه ولي ديگه ببخشيد من اينو تو يه سايت خوندم...
گزارش هاي به دست آمده حاكي از آن است،شركت سوني قصد دارد خدمات جديد اينترنتي را راه اندازي كند كه كاربران پلي استيشن 3 بتوانند با هزينه ي اندكي بازي هاي مورد علاقه خود را دانلود كنند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری موج،اين خدمات جديد براي نخستين بار در ماه نوامبر و تنها به دستگاه هاي پلي استيشن 3 ارايه مي شود.فيل هريسن رئيس Sce اعلام كرد:اين خدمات شامل بازي هاي ساخته شده از داستان هاي بلند و فيلم هاي تلويزيوني است.
لازم به ذكر است،شركت سوني اعلام كرد كه دستگاه هاي پلي استيشن 3 عليرغم اعلام قبلي با چند ماه تاخير به بازار ارايه مي شوند يعني به جاي بهار در ماه نوامبر وارد بازار مي شوند.

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به همه دوستان

1650-gearsofwar_prelim_xbox360boxboxart_160w.jpg

دیمو هایی از بازی Gears of War که به صورت HD هم هست

ولی من مشکل دارم با این سایت نمیدونم چرا هر چی میخوام دانلود همیشه نصفه کاره

میمونه کمتر وقتی شده که بتونم یه چیز رو از این سایت کامل دانلود ولی برای سایت های دیگه این

طوری نیست

کسی سایتی داره که به خوبی این سایت باشه و دیمو با کیفیت HD بزاره
سلام.
خلیل این سایت با اینکه کامله زیاد خوب نیست و فایل هاش resume supot نیستن:((
یه سر به اینجا بزن:
http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/vids_1.html
(اولین تریلر سمت چپ)

چند شات جدید از Tomb Raider : Legend - X360

+++++++++++++++++++++++

بازی Blazing Angels نسخه 360 از gamespot شامل امتیاز 6.9 شد ! (واقا دور از انتظار بود...)

Gameplay : 6
Graphics : 7
Sound : 6
Value : 7
Tilt : 8

نوشته شده توسط Ali_Amini:
بازی Blazing Angels نسخه 360 از gamespot شامل امتیاز 6.9 شد ! (واقا دور از انتظار بود...)

Gameplay : 6
Graphics : 7
Sound : 6
Value : 7
Tilt : 8
به نظر من که اصلا هم دور از انتظار نیست. موضوع اینه که fansite هایی مثل TeamXbox وقتی به یک بازی امتیازهای آنچنانی میدن اصلا نمیشه به اون امتیاز ها اعتماد کرد (اگه به اون سایت در پیت باشه که به همه بازیهای Xbox , Xbox360 امتیاز کامل میده)
دو تا مثال اخیر:
The Outfit
TeamXbox - 8.3
Official Xbox Magazine - 8.5
IGN - 6.9
Gamespot - 6.7

Blazing Angels: Squadrons of WWII
TeamXbox - 8.5
IGN - 6.8
Gamespot - 6.9

خیلی راحت میشه تفاوت امتیازها رو دید. (معمولا امتیاز سایتهای معتبر ملاک کیفیت یک بازی هستند نه امتیازی که یکسری فن سایت و مجله میدن)

Official Xbox Magazine - 8.5

البته حساب OXM از بقیه جداس :)
جایی که GS به GRAW داده 9.2 همین مجله بهش داد 9
و جایی که GS به Brunout 360 داد 8.8 این داد 8.5
همینطور Oblivion که بهش 9.5 داد در حالی که GS 9.6 داد
به نظر من در مجموع امتیازهای منطقی ای میده
حداقل در مقایسه با OPM که زیر 8 به بازیهای PS نمیده ;)

نوشته شده توسط Behzad:
البته حساب OXM از بقیه جداس :)
جایی که GS به GRAW داده 9.2 همین مجله بهش داد 9
و جایی که GS به Brunout 360 داد 8.8 این داد 8.5
همینطور Oblivion که بهش 9.5 داد در حالی که GS 9.6 داد
به نظر من در مجموع امتیازهای منطقی ای میده
حداقل در مقایسه با OPM که زیر 8 به بازیهای PS نمیده ;)
:laughing:
اینجا صحبت از بازی Xbox360 بود (پس این موضوع زیاد ربطی به OPM نداشت)
اما خوب چون مثال اون مجله رو زدی دو تا مثال هم از بازیهای جدید من میزنم:

Shadow Hearts: From The New World
Gamespot - 8.2
IGN - 7.8
Official Playstation Magazine - 7
یعنی 1.2 نمره کمتر از گیم اسپات (اون مثالهایی که زدی حداکثر 0.2 یا 0.3 اختلاف داشتند نه 1.2 نمره !!)

Onimusha: Dawn of Dreams
Gamespot - 8
IGN - 8.8
Official Playstation Magazine - 8

در مجموع صحبت اصلی سر این بود که نمیشه به امتیازهایی که سایتها و مجلات طرفدار یک کنسول به بازیهای اون کنسول میدن اعتماد کرد (حالا فرقی نمیکنه چه مجله ای باشه و طرفدار چه کنسولی باشه)
راستی بازی Shadow Hearts: From The New World هم از OPM امتیاز کمتر از 8 گرفته ;)

هر کاری دارین میکنین بذارین کنار و برین تریلر Cell Factor رو از سایت Game Trailers بگیرین.گرافیک خفن و نورپردازي بالا و از همه مهمتر فیزیک فجیع رو میتونین توی این تریلر ببینین.اون طوری که اول تریلر مینویسه این بازی از Physx Ageia استفاده میکنه.

Xecuter یک نوع Dvd-rom ساخت و قرار که به بازار بده ،که قادر هست Dvd های 360 را هم بخونه هم رایت کنه

We have made some progress when connecting the Xbox360 DVD ROM to a PC - reading the firmware and then writing back to it. Our goal is to make this plug and play - as simple as possible that anyone could do it with no fuss - and without any great expense.

We have a couple of products lined up to make life incredibly simple for the DVD drive modder - one of which will (in our opinion) be the "tool of choice" in the near future.

Here's a picture of a 360 DVD ROM connected to a PC.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or