اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Behzad:
نمیدونم این خبرو کسی گفته یا نه

Beyond Good & Evil 2 Confirm شد
تاریخ انتشار نسخه جدید Q4 2007 اعلام شده و برای هر 3 کنسول نسل بعد و احتمالا PC ساخته میشه
,واقعا خبر خوبی بود من که با این بازی زندگی کردم فقط خیلی مونده تا بیاد

فکر نکنم حق این بازی خیلی بالاتر از 6.7 بوده باشه
منم هیچ انتظاری از این بازی نداشتم ، دقیقا معلوم بود امتیازه خیلی خوبی نخواهد گرفت
البته توجیح نمیکنم ، تا الان هم هیچ اسمی از این بازی نیاوردم

نوشته شده توسط terminator:
,واقعا خبر خوبی بود من که با این بازی زندگی کردم فقط خیلی مونده تا بیاد
البته یک چیزی رو هم بگم که این خبر رسمی نیست و سایت Jeuxpo معلوم نیست دقیقا از چه منبعی این خبر رو منتشر کرده. به احتمال زیاد یه مصاحبه ای تو مراسم Art et Lettres با مایکل انسل انجام شده و ایشون هم اشاره هایی به این عنوان کرده. به نظر من که BG&E میتونه جای خالی Zelda رو برای کسانی که امکان انجام این شاهکار باسشون نیست رو به خوبی پر کنه. شماره اولش که واقعا یک شاهکار بی بدیل بود که متاسفانه اصلا مورد توجه قرار نگرفت (نه در ایران نه در خارج) و آمار فروش پایین این بازی (200,000 نسخه بر روی هر کنسول) گواه این مطلب است.

البته یک چیزی رو هم بگم که این خبر رسمی نیست و سایت Jeuxpo معلوم نیست دقیقا از چه منبعی این خبر رو منتشر کرده. به احتمال زیاد یه مصاحبه ای تو مراسم Art et Lettres با مایکل انسل انجام شده و ایشون هم اشاره هایی به این عنوان کرده. به نظر من که BG&E میتونه جای خالی Zelda رو برای کسانی که امکان انجام این شاهکار باسشون نیست رو به خوبی پر کنه. شماره اولش که واقعا یک شاهکار بی بدیل بود که متاسفانه اصلا مورد توجه قرار نگرفت (نه در ایران نه در خارج) و آمار فروش پایین این بازی (200,000 نسخه بر روی هر کنسول) گواه این مطلب است.
من که میگم 100% درسته چون اگه یادتون باشه آخر بازی (بعد از نوشتن اسامی سازندگان) اون خوکه(اسمش یادم رفته) یکم مشکوک میزد و مثل اینکه jade یکم دیر نجاتش داده بود و تقریبا تبدیل شده بود؟

نوشته شده توسط poison ivy:
من که میگم 100% درسته چون اگه یادتون باشه آخر بازی (بعد از نوشتن اسامی سازندگان) اون خوکه(اسمش یادم رفته) یکم مشکوک میزد و مثل اینکه jade یکم دیر نجاتش داده بود و تقریبا تبدیل شده بود؟

از همون اول اعلام شد که بازی سه گانه است و داستان نیز در قسمت اول به طور کامل تموم نشد و سوالاتی رو بی جواب گذاشت درست مثل بازی فوق العاده XIII اما به خاطر فروش نه چندان بالای بازی با وجود مخارج بالای ساخت مسئله ساخت قسمتهای بعدی مبهم شده بود هنوز هم نمیشه با قاطعیت گفت ولی من که خودم مشتاقانه منتظر قسمت دوم بازی هستم فکر کنم طرفدارای این بازی حاضر باشند هر کدوم 2 نسخه ازش بخرن تا فروشش بره بالا :cheesygri
خدا کنه UBI بازی XIII رو هم یه فکری برای ادامه اش بکنه آخرش خیلی ضدحال تموم شد.

آخرین ویرایش:
عرضه کنسول PS3 رسما عقب افتاد. بنا بر خبر Nihon Keizai Shimbun زمان عرضه این کنسول اوایل ماه نوامبر خواهد بود. البته من همین الان رسیدم خونه الان نگاه میکنم ببینم خبر جدید دیگه چی هست :cheesygri

ایول پس شد 2007 یعنی 2007 ما می تونیم پلی استیشن سه رو زیر 400 دلار خریداری کنیم دیگه ترکوند بخدا
بی صبرانه منتظرم اگر زنده باشم برا خریدش

نوشته شده توسط Miesam:
ایول پس شد 2007 یعنی 2007 ما می تونیم پلی استیشن سه رو زیر 400 دلار خریداری کنیم دیگه ترکوند بخدا
بی صبرانه منتظرم اگر زنده باشم برا خریدش

حالا که 6 ماه افتاد عقب ایول داره.:confused:
اگه 2007 تو اروپا عرضه بشه 2008 دست ما هست.:(( :((
پس فعلا سلام 360. امیدوارم زودتر کپی خور شه حداقل تابستون کنسول جدید دستمون باشه.:)
دیگه PS2 حال نمیده

سلام...
خب خبر تاخیر ps3 رو که فهمیدید! عجب پیش بینی ای کردما!(Spring 2007 Launch for US)
دلیل این تاخیر در عرضه هم کار بیشتر بر روی تکنولوژی حمایت از Copyright در Bluray هستش. البته به نظر من یکی دیگه از دلایلش میتونه قیمت کنسول باشه که بدین ترتیب با این تاخیر مطمئنا هزینه های تولید به مقدار زیادی کاهش پیدا میکنه ضمن اینکه این مسئله احتمالا از کمبود ps3 و عدم توانایی در جوابگویی به درخواست مردم برای کنسول جلوگیری میکنه مشکلی که مایکروسافت همچنان با X360 باهاش مواجه هست و نتونسته تعداد کافی کنسول Ship کنه و به همین دلیل توی فوریه نتونست تو آمریکا خوب فروش کنه (حدود 160,000 دستگاه) که اگه مایکروسافت میتونست به تعداد کافی کنسول عرضه کنه شاید تعدادشون بالای 200,000 دستگاه هم میرسید.
در کل تاخیر در عرضه ps3 تا بهار 2007 در آمریکا و اروپا 2 تا Holiday کنسول X360 رو بدون رقیب جدی در بازار باقی میگذاره و میتونه کمک شایانی به فروش X360 بکنه. البته احتمالا Revo قبل از کریسمس عرضه میشه اما شاید اون هم فقط تو ژاپن باشه.

ولی اخبار حاکی از این هست که تا چند ساعت دیگه (حدودای صبح) یه خبر بزرگ در مورد Ps3 اعلام میشه البته این خبر توسط یک سری insider قراره که فاش بشه و اونا هم تا حدودای صبح NDA شون تموم نمیشه. تا اونجا که کشف کردم! طرفدارای ps3 رو خیلی خوشحال میکنه. به هرحال منتظر باشید.

زیادم خوشحال نباشید، هنوز مشخص نشده :

http://www.computerandvideogames.co...dvideogames.com/news/news_story.php?id=135579

PS3 LAUNCH UNVEILING WITHIN 24 HOURS?

Sony's big Japanese summit expected to reveal PS3 launch plans, line-up and details. Plus, new PS product unveiled?

10:09 Sony is expected to unveil its launch plans for the PlayStation 3 tomorrow - including launch date, price and line-up - as the company finally comes clean, ending months of rumour and speculation over its next-gen machine.
As we reported last week, a big PS3 announcement is potentially in the offing and Sony has just opened up the briefing to the wider media, raising expectations even higher.

The briefing which will be fronted by Sony boss Ken Kutaragi and other assorted bigwigs - has been called in Tokyo for 3.00pm Japanese time on Wed, March 15. The father of the PlayStation is expected to reveal some of the company's plans for its next-gen machine, as well as offering insights into how it will support the PS2 and PSP arms of its business.
"These events typically address platform strategy, loyalty structures, development-related plans and other details that aren't as interesting to us, but the fact that they opened the meeting up raises the possibility that there might be more," said Yuta Sakurai, a senior analyst with Nomura Securities, speaking to financial site Reuters.
To add further fuel to the fire, there's a wildly speculative 'net rumour doing the rounds, suggesting that a new PlayStation product might be unveiled too. Although wholly unsubstantiated, we suppose it could be the new camera-equipped PSP which has been widely dissected on the internet of late.

Whatever Sony decides to reveal tomorrow, it will probably hold back at least some important PS3 info. Next week sees an important keynote speech by Sony's Phil Harrison at the Game Developers Conference, and Sony will probably also try to keep some of its powder dry to make a maximum impact at E3 in May, when Nintendo's Revolution (or whatever its called by then) will vie for attention-grabbing headlines.

But if our calculations are right, 3pm Tokyo time equates to around 6am tomorrow morning in Great Britainland. Tune into CVG tomorrow to find out if all your big PS3 questions have finally been laid to rest.

آخرین ویرایش:
در ضمن این تاخیر فکر نمیکنم همراه با سخت افزار قویتر باشه
فقط باعث میشه که همون سخت افزار قبلی ارزونتر بشه، البته این پیشبینیه منه
باز هم گلی به جمال Ms
قدرشا باید دونست

آخرین ویرایش:
به نطر من بهترين كار اينه كه طرفداراي PS3 تا اون موقع سعي كنن اول يك تلويزيون HD Support تهيه كنند و اگر در توانشون هست 360 هم بخرن ، بشينن با 360 بازي كنن تا PS3 بياد ! من كه خودم قصدم همينه چون با نشستن و صبر كردن فقط موهاي آدم سفيد ميشه (كه شده !).
البته فردا كه 15 مارس هست ، توي كنفرانسي كه قراره برگزار بشه احتمالاً اخبار دقيقتري از PS3 منتشر خواهد شد كه شايد تكليف همه روشن بشه.

کنفرانس سونی که جای خود دارد. خیلی ها هستند که الان میدونن قراره دقیقا چه چیزهایی در کنفرانس اعلام بشه اما به خاطر NDA نمیتونن بگن.
خبرتاخیر در عرضه ps3 هم مو لا درزش نمیره هر چند در کنفرانس سونی دیگه رسما اعلام میشه شاید تاریخ دقیق عرضه در آمریکای شمالی و اروپا هم معلوم بشه:

While nothing has been confirmed as of yet, The Nihon Keizai Shimbun reported today that the delay is due to Blu-ray copyright protection technology which has yet to be finalized, according to Dow Jones

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or