اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
رییس Enterbrain آقای Hirokazu Hamamura خبر ساخته شدن یه بازی RPG دیگه رو برای 360 فاش کرد و گفته که همین بازی اگه برای PS2 میومد 500000 نسخه فروش می کرد. به نظر میرسه که این بازی شماره های قبلی هم داشته.
این خبر قبلا گفته شده بود ولی هم تو اون خبر و هم اینجا یادشون رفته بود بگن که این بازی اگه رو ps2 در جاپن میومد 500000 فروش میکرد.

یک Faceplate فوق العاده زیبا برای XBOX360. به نظر من زیباترین Faceplate تا به الان است:

DSC03038.jpg

تصاویری جدید از Tomb Rider نسخه X360 (نمیدونم کسی اینها رو در تاپیک دیگه گذاشته یا نه). طراحی محیط به نظرم خیلی خوبه ولی شخصیت لارا یه مقدار پلاستیکی هست. در کل فکر نمیکنم اختلاف چندان فاحشی به غیر از کیفیت HD و یک سری افکت های ریز با نسخه XBOX داشته باشه ولی در کل قابل قبوله (با توجه به این که بازی کاملا یک پورت ساده است):

38241320060311_054230_9_big.jpg

بقیه تصاویر :

http://www.jeux-france.com/news14917_lara-croft-en-tenue-de-soiree.html

قابل توجه اونهایی که میگفتن
Untold Legends: The Warrior's Code اسکرین شاتهاش مال psp هست من چند تا عکس از ورجن psp میزارم تا خیلشون راحت بشه که اون اسکرین شاتها که اقا حمید گذاشته مال ps3 هست.

من فکر میکنم سونی منتظر یه چیز بدرد بخور پیدا کنه بعد ps3 رو دیلیز کنه چون این بازی واقعا شرم اوره اگه gun بازی بدی بود تو xbox360 لااقل میشد گفت اون از ps2 پورت شده بوده ولی این بازی مخصوص ps3 هست و وقت کافی هم برای ساختش داشتن و لابد قراره قدرت واقعی ps3 رو نشون بده!!!

مجله EGM و اطلاعات بیشتر از Rainbow Six Vegas

این بازی حدود 2 سال هست که در دست ساخته و بعد از موفقیت نه چندان خوبه Lockdown ساخت vegas از کمپانی Red Storm گرفته شده و حالا ادامه ی ساخت این بازی بر دوشه Ubisoft Montreal هست. در بازی شما در نقش یک کاراکتر ظاهر می شید و در اکثر مراحل حدود 2 یا 3 هم تیمی به شما کمک میکنن که هر کدوم خصوصیات خاصی دارن. نمایش داستان بازی مانند Half-Life خواهد بود یعنی هیچ cutscene ی در کار نیست و از اول تا آخر بازی نمای دوربین first-person خواهد بود. محیط اطراف قابلیت پذیرش هر گونه تغییرات و خرابی رو داره (destructible environments). قبل از شروع هر مرحله هیچ اطلاعاتی درباره اون مرحله به شما داده نمیشه و تمام اطلاعات در طول مرحله به شما داده میشه... سیستم بازیافت سلامتی هم مثل بازی Halo خواهد...این بازی از یک انجین اختصاصی از طرف UBI استفاده میکنه.

نوشته شده توسط Restricted Area:
میگن ایواتا (رئیس نینتندو) قرار است در GDC یک بمب خبری را اعلام کند. به نظر شما این بمب خبری چی میتونه باشه؟
Spannnnuuuuund!!!
LMAO :laughing: :laughing: :laughing:
that thread is pure gold

سه عکس جدید از The Darkness (نسخه ی PS3) البته اندازه ی دوتاشون خیلی کوچیکه ;)

dGMiim1N.jpg

WQJTdTJG.jpg
FRfX0eaG.jpg

این هم همون عکسی که شایعه شده اولین عکس از MoH:Airborne نسخه ی PS3 هست که صفحه قبل گذاشتم حالا دوباره میذارم تا همه ببینن:

T0_-1_1232276.jpg

ظاهرا Dean Calver که برنامه نویس ارشد شرکت Ninja Theory و بازی Heavenly Sword هست ، از کار کردن بر روی بازیهای نسل آینده زیاد راضی نیست و عقیده داره که دیگه ساخت بازی مثل گذشته جذاب نیست و احتمال داره که Heavenly Sword آخرین کار او به این شکل باشه.
Next generation FTL
New generation FTW :cheesygri

چون بلوری تازه واد بازار شده و اطلاعات دقیقی از اون در دست نیست من میخوام به معرفی انواع اون بپردازم:

عکسی از یک هواپیما سواری برای 360 محصول یوبی سافت: جدیدا این شرکت به جزئیات خیلی توجه میکنه:

اگه این لیسته قبلیست ببخشید ولی فکر کنم جدید باشه:
http://www.gamersreports.com/grimages/762/1142013164/3/1/gr.image.jpg

دو تا عکس جدید از دارکنس:

باورتون نمیشه اما قراره devil may cry 4 برای pc هم بیاد بعد اخبار ماملشو میزارم شاخ در میارین capcom به Sony خیانت کرد:confused:

تمامی عکس های Rainbow Six: Vegas نسخه ps3

عکس های جدید تامب:

و یک عکس از متال گیر 4

pixel_c.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or