اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سانی جون از خبر های زیبات ممنونم
ولی درباره اوانتر عرض کنم
اگر میبینی اسمم زیرش اگر اواتار قبلی من رو هم یادت باشه همین جور زیرش بود من اواتار شما رو ور نداشتم یک اسم بزنم زیرش من یک عکس از مجله ای که تو بازی رایانه در سایتش بود رو گرفتم و اون قسمتی که خوشگل بود ور داشتم اینتور کردم قصد جسارت نداشتم اگر ناراحتی می تونم وردارم شما بزاری تا یک مدت
راستی مدیران ممنونم پست قبلی بنده که فقط سوال بود رو به چه زیبایی تمام پاک کردن

همان طور که اطلاع دارید چند روز پیش شایعاتی مبنی بر ساخت God of War 2 برای PS3 منتشر شده بود. حالا یکی از منابع داخلی سایت CVG اعلام کرده : "God of War 2 و SOCOM 4 برای کنسول PS3 در دست ساخت هستند و حتی احتمال آن وجود دارد که از launch-title های این کنسول باشند! در ضمن احتمالا خبرهای بیشتری از این دو بازی در نمایشگاه E3 2006 به گوش خواهد رسید. هم چنین این دو بازی برای کنسول PS2 نیز عرضه خواهند شد."

سایت computer and video games اسم جدید بازی I-8 رو نوشته : Resistance
از این بازی در نمایشگاه E3-2005 تریلری به نمایش در اومد که در این تریلر بازی ای مثل Wolfenstein رو شاهد بودیم.یعنی محیط جنگ جهانی دوم به همراه موجودات عجیب و جهش یافته.همچنین سایت computer and video games گفته که منتظر خبرهای جدیدتری از کنسول PS3 در این روزها در این سایت باشید.
موفق باشین.

PS3 HUB که نام بخش online سونی هست بسیار شبیه xbox live هست hat, downloadable demos, independent games and online play قابلیتهایی هستند که از live به این سرویس اومدن ولی سونی هنوز دز حال کار کردن به روی اون هست. این سرویس همچنین از کنسول دستی PSP هم بمانند ps3 پشتیبانی میکنه و میشه بازیهایی هم طراحی بشه که این دو کنسول رو بهم ارتباط بده. سونی همچنین اعلام کرده که ما امکانات بیشتر از live برای ps3 hub در نظر گرفتیم. همچنین حدث زده میشه که این سرویس در ماه سپتامبر همراه با ps3 در آمریکا عرضه میشه.

-----------------------------------

کار طراحی یک دوربین برای 360 به پایان رسیده و این وسیله بیشتر برای video chat و همچنین بازیهایی شبیه eye toys استفاده میشه.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
همان طور که اطلاع دارید چند روز پیش شایعاتی مبنی بر ساخت God of War 2 برای PS3 منتشر شده بود. حالا یکی از منابع داخلی سایت CVG اعلام کرده : "God of War 2 و SOCOM 4 برای کنسول PS3 در دست ساخت هستند و حتی احتمال آن وجود دارد که از launch-title های این کنسول باشند! در ضمن احتمالا خبرهای بیشتری از این دو بازی در نمایشگاه E3 2006 به گوش خواهد رسید. هم چنین این دو بازی برای کنسول PS2 نیز عرضه خواهند شد."

سلام ارشام جون این خبر تا چه حد جدی شده ایا خود سونی این خبر رو رسما اعلام کرده

و در مورد اینکه ای بازی برای کنسول نصل حاظر میادش یه خورده عجیبه

بهد اینکه دیموی از این بازی مدال پخش شده

سلام ارشام جون این خبر تا چه حد جدی شده ایا خود سونی این خبر رو رسما اعلام کرده

هنوز این خبر در حد شایعه است و یک منبع مخفی در سایت Cvg این خبر رو گفته و هیچی معلوم نیست...

-
360 هم وارد عرصه کنسول دستی شد
سلام Sony جان خیلی ممنون از اخبارت ولی 2 تا چیز هست
1-در مورد 360 کنسول دستی فکر کنم داشتی شوخی میکردی درسته؟
چون ممکنه بعضی ها یه موقع جدی بگیرند
2- این خبر کپی خورد شدن Xbox 360 را اگر میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط chalengeeverything:
طبق اعلام سایت businessweek مایکروسافت قصد دارد تا به بازار کنسولهای دستی وارد شود.
در لینک زیر می تونید متن کامل خبر رو بخونید.

LINK
من این رو قبلا گداشته بودم و حالا ایشون هم گذاشتن.امکانش هست.

نوشته شده توسط ehsan_62:
سلام Sony جان خیلی ممنون از اخبارت ولی 2 تا چیز هست
1-در مورد 360 کنسول دستی فکر کنم داشتی شوخی میکردی درسته؟
چون ممکنه بعضی ها یه موقع جدی بگیرند
2- این خبر کپی خورد شدن Xbox 360 را اگر میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
1- فکر نمیکنم این یه شوخی باشه و مایکروسافت واقعا داره وارد دنیای کنسول پرتابل میشه
2- لینک کاملشو میزارم خودت برو ببین ولی از عکس هم شاید بشه چیز هایی فهمید
http://www.xbox360fanboys.com
البته الان سایتش بالا نمیاد شاید عصر بیاد

و مهمترین خبر
همکاری سونی و مایکروسافت
اما برای ساخت موبایل
name
sony ericson 360i

دوست عزیز.اصلا چنین موبایلی در کار نیست !
این گوشی همون z520 هست که یک نفر مثل من و تو که خودش رو Esko معرفی کرده این faceplate رو روی گوشی خودش گذاشته که قیمتش هم 50 دلار هست, همین.
لطفا درست خبررسانی کنید.

دوست عزیز با کمی دقت و اون نوشتهی بزرگ متوجه میشوید که این یک شوخی هست اخه مگه میشه سونی و مایکروسافت همکاری کنن ها میشه اخه کجا همکاری کردن که این دومیش باشه:cheesygri
البته منم دیگه نباید شوخی کنم ببخشید;)

این تاپیک یک تاپیک خبریه واسه همین هر کس میاد توی این تاپیک نوشته های شما رو به عنوان یه خبر می خونه نه به عنوان یه شوخی و ... و ممکنه گفته هات رو باور کنه.بنابراین توی این تاپیک و تاپیک هایی از این قبیل دیگه شوخی بی شوخی :)

آخرین ویرایش:
Tecmoاعلام کرد که بازی Skatto Golf Pangya را برای کنسول روولوشن در دست ساخت داره. با این حساب، تکمو از اولین بازیساز هاییه که برای روو بازی درست می کنه.این بازی همزمان با کنسول میاد و در ضمن احتمال خیلی زیاد قابلیت بازی آنلاین نداره.
---------------------------------------------------
کمیته ی World Cyber Games لیست جدید بازی ها رو برای سری بعد این بازی ها اعلام کرد که در بین این بازی ها 2 بازی برای 360 و 6 بازی برای PC هستند. بازی های 360 : PGR3 وDOA4

---------------------------------------------------
بالاخره در GDC اطلاعات جدیدی درباره ی PS3 منتشر خواهد شد. آقای Phil Harrison در این کنفرانس صحبت خواهد کرد که در E3 پارسال هم به معرفی PS3 کمک کردند و اون دموی اردک ها رو توضیح دادن.اسم سخنرانیشونم اینه :PlayStation 3: Beyond the Box . تا 22 مارچ صبر کنید!
--------------------------------------------------
این عکس به عنوان پشت کنسول روولوشن در سایت IGN قرار گرفته شده. نظر بدید :

revolutions-back-panel-20060214114636645.jpg

3 عکس جدید از 2Days 2Vegas :

-----

نمایش فوق العاده ضعیف Sony در روز اول از Taipei Game Show
Sony که قرار بود در نمایشگاه Taipei Game امسال معرفی کاملی از PS3 داشته باشه ، در روز اول نمایشگاه با نشان دادن چند تریلر تکراری که همشون در E3 و Tokyo Game Show پخش شده بودن ، طرفداراشو برای چندمین بار نا امید کرد !
تریلرهای پخش شده در نمایشگاه :

-Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots
-Tekken 6
-Genji 2
-Armored Core 4
-Resident Evil 5

-----

Battlefield 2142

شایعاتی به گوش میرسه مبنی بر اینکه EA و Digital Illusions قصد دارن تا یک نسخه کاملا جدید از سری بازیهای Battlefield برای کنسولهای نسل بعد و PC طراحی کنن
هنوز چیزی به صورت رسمی اعلام نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or