اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Xbox 360 Rumors

شایعات جدیدی به سود طرفداران Xbox 360 به گوش می رسد:
ـ مایکروسافت اعلام کرده که کمپانی Blizzard در حال پورت کردن بازی محبوب و پرطرفدار World of Warcraft برای کنسول X360 است و در نمایشگاه بعدی E3 این بازی بر روی X360 به نمایش در خواهد آمد. برای این بازی امکان voice chat هم در نظر گرفته شده است.
ـ Halo 3 در سه ماهه ی آخر امسال منتشر می شود.
ـ تا دو سال آینده حدود ۵۰ بازی از Sega Dreamcast بر روی Xbox Live Arcade قرار خواهد گرفت.
ـ کاربران Xbox Live Arcade می توانند Bonk's Adventure را در سپتامبر امسال تجربه کنند.
البته همون طور که اعلام شد این گفته ها هنوز در حد شایعه هستند و باید کمی صبر کرد.

سلام
با تشکر از فرهنگ جان که خبر رو اینجا نوشت توضیحاتی از این خبر رو بخونین :
شرکت Activision اعلام کرد که کار انتشار چند بازی جدید رو در نظر داره. اولین بازی X-Men 3 هست که بر اساس سومین فیلم این سری کمیک ساخته میشه.این بازی علاوه بر کنسول نسل جدید XBOX 360 برای کنسولهای PS2 , XBOX , GC , DS , GBA و همین طور PC عرضه میشه.در این بازی می توانید به جای شخصیتهای Wolverine , Night Crawler , Ice Man بازی کنید.
دومین بازی که برای کنسولهای PS3 , XBOX 360 عرضه میشه بازی Spider Man 3 هست.این بازی در سال 2007 به همراه فیلمش و بر اساس فیلمش ساخته میشه و دشمن Spider Man در این نسخه Sand Man هست.سبک این بازی Platformer هست.
Activision گفته که 3 بازی به عنوان Launch Title برای کنسول PS3 در نظر داره و همین طور یک بازی برای Revolution و 4 تا بازی هم برای XBOX 360. این شرکت بازیهای Shrek 3 و نسخه جدیدی از بازی Tony Hawk رو هم در نظر داره که هنوز کنسولهاشون مشخص نشده.
موفق باشین.​

حدسها یی داره تقویت میشه که سونی launch آمریکایی رو در اول اکتبر با 30 بازی در نظر گرفته که لیست بازیه هم به شرح زیره :
I-8, Condemned: Criminal Origins, Dark Sector, Devil May Cry 4, Dirty Harry, Dog Tag, Eyedentify, Fifth Phantom Saga, Fight Night Round 3, Formula 1, Gundam World, Heavenly Sword, Killing Day, Killzone 2, Metronome, MotorStorm, NioH, Possession, Project Delta, Psychopath, Scarface: The World is Yours, Spider Man 3, Stranglehold, Tekken, The Darkness, The Getaway 3, Theseis, Vision Gran Turismo, Warhawk

به نظر شما نو آوری بعدی نینتندو چیه؟
من حدس میزنم برای اینکه از هر جهت کم نیاره تکنولوژیی پیدا کرده که بدون دردسر بشه گرافیکهای بالا رو رندرکرد.
مثلا یک بازی توی بخش بازیهای کامپیوتری معرفی شده که بااینکه حجمش فقط 70 کیلوبایته اما گرافیکش در حدیه که روی سیستم من بازی فریم فریم میشه!!!!!70 کیلوبایت و سیستم من کم میاره.
اگه بیاد داشته باشین نینتندو در گرافیک پیشقدم بوده.نمونه اش هم نینتندو 64 هست.
نظر شما چیه؟
باتشکر......

نوشته شده توسط SUPERMHR:
به نظر شما نو آوری بعدی نینتندو چیه؟
من حدس میزنم برای اینکه از هر جهت کم نیاره تکنولوژیی پیدا کرده که بدون دردسر بشه گرافیکهای بالا رو رندرکرد.
مثلا یک بازی توی بخش بازیهای کامپیوتری معرفی شده که بااینکه حجمش فقط 70 کیلوبایته اما گرافیکش در حدیه که روی سیستم من بازی فریم فریم میشه!!!!!70 کیلوبایت و سیستم من کم میاره.
اگه بیاد داشته باشین نینتندو در گرافیک پیشقدم بوده.نمونه اش هم نینتندو 64 هست.
نظر شما چیه؟
باتشکر......
توی بعضی از سایتها نوشته شاید نینتندو قابلیتهای VR داشته باشه.VR یعنی واقعیت مجازی که وسیله ای هست که وقتی عینک بزنی یا کلاه مخصوصی روی سرت بزاری ( که اون هم عینک مخصوص داره ) خودت رو توی یه جای دیگه فرض میکنی و یه دنیای 3 بعدی جلوی چشمت میاد.
موفق باشین.

سونی پیکچر که شامل Columbia Pictures, Screen Gems Pictures, MGM, United Artists میشه اعلام کرد که فیلم هایی که روی blu-ray عرضه میشن تنها 35 دلار قیمت دارند و این قیمت بطور میانگین 20 درصد بالاتر از نسخه DVD هست . این در حالیه که فیلم های HD-DVD حتی نمی تونن به این قیمت نزدیک بشن . با حمایت گسترده ای که سازندگان فیلم هالیوود و سازندگان سخت افزار مثل پایونیر و پانا سونیک از blu-ray دارند میشه مطمئن شد که حداقل در زمینه فیلم blu-ray له موفقیت میرسه

در سمینار Play UK 2006 که در سفارت انگلیس در توکیو برگزار شد ، Kuju تریلری از بازی جدیدی که برای PS3 در دست ساخت دارد پخش کرده که اسمش Redwood Falls ه.این بازی در سبک FPS خواهد بود.

----------------------------------------------

kuf_thumb001.jpg
kuf_thumb002.jpg

Blueside Studios بازی Kingdom Under Fire: Circle of Doom رو برای 360 در دست ساخت داره.این بازی با نسخه های قبلی فرق زیادی خواهد داشت چرا که سبک بازی به کلی تغییر کرده و به Action RPG تبدیل شده. بازیکن ها این دفعه به جای تحت فرمان داشتن یک ارتش ، یک نفر را کنترل می کنند که چیزهای جدید یاد می گیرند و اسلحه شان را آپدیت می کنند و ... .در قسمت Multiplayer هم بازیکن ها با تشکیل یک تیم 4 نفره بازی رو به پیش می برن. Blueside گفته این شماره از بازی در واقع پل ارتباطی بین شماره های قبلی بازی و شماره ی بعدی آن که هنوز نامش مشخص نشده است ، می باشد.

---------------------------------------------

اولین بازیی که در 360 به Hard Drive احتیاج خواهد داشت Football Manager 2006 خواهد بود. این موضوع به خاطر باکس شاتیست که از بازی آمده:

سلام
دیروز رفتم تریلر Burnout Revenge کنسول XBOX 360 رو داونلود کردم ولی اون چیزی که فکر می کردم نبود.روی خراشیدگی های ماشینها خیلی کار شده و نوربردازیش هم یه کم بهتر شده ولی دیگه فرق زیادی نکرده.از شما هم میخوام که این تریلر رو داونلود کنین و نظرتون رو بگین.
موفق باشین.

سلام دوستان
من دیروز از یکی از کسانی که روی بازی Kill Zone PS3 کار میکنه توی سایت Play Station سوالی پرسيدم و اون هم این جواب رو داد :
من : آیا Kill Zone ای که توی نمایشگاه E3-2005 نمایش دادین Real-Time بود یا Pre-Render ؟
اون : تو چی فکر می کنی ؟
من : من فکر می کنم وقتی دموی MGS4 ریل تایم بوده دموی Kill Zone هم میتونه ریل تایم باشه ؟
اون : ریل تایم کلمه زشتیه. تو صادقانه چی فکر می کنی ؟
این تیکه رو نمیدونم درست ترجمه کردم یا نه ؟ =====> آیا ما روی یک بازی با هوش مصنوعی و جزییات کامل 1 سال پيش کار کردیم ؟ { معنیش رو درست نمی فهمم یکی کمک کنه. } اصل جمله :
Did we have a game running art-complete with working AI on a next gen console looking like that a year ago? Did MGS?
موفق باشین.

Sony Pictures قیمت فیلم های خودش روی دیسک های blu-ray رو مشخص کرد.
قیمت هر فیلم (عمده فروشی) : بین 17 تا 23 دلار
قیمت هر فیلم (خرده فروشی) : بین 23 تا 28 دلار

معنی اون جمله یه چیزی تو این مایهاست :ممکنه که یک سال پیش بازی رو با اون گرافیک و هوش مصنوعی ما اماده کرده باشیم؟
که جواب اون هم مثل روز روشنه نه اخه اون موقع که هنوز دو کیتهای سونی رو نداشتن چطور میتونستن همچون بازی رو بسازن بابا شما حتی اگه سازندهاهم بگن پری رندر بوده بازم ول کن نیستین .بابا ps4 هم عمرن بتونه بازی مثل کیلزونی که ما دیدیم بسازه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or