اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

360 crooner: "Maybe a game or two of Geometry Wars"

microphone_cg.jpg
There's almost no point in explaining the song, so we'll leave it at this. It's called "Archie's Theme -- The 360 Song"...

... and it's inspired. The backing vocals especially.

"The best that you can do / the best that you can do / is run away."

البته فکر نمیکنم دقیقا عکسش همین باشه اگه کسی داره بزاره

Xbox 360 replacement case concepts

اینها کامپیوترن یا 360

x360concept-4.jpg

Team Xtender is showing off the concept art for their Xbox 360 replacement case. There are two different concepts, one featuring an X-shaped cutout in the side, and the other a square (pictured). A neat idea to save yourself the trouble of spraypainting, and cutting out the plexiglass window. One has to wonder how easy it is though to transport the entire guts from one case to another. The case itself is screwless, which is sure to present some trouble to your average Joe.

One thing is sure, this will void the hell out of your warranty.

Square Enix زمان انتشار قطعی Final Fantasy XI را برای X360 اعلام کرد: 18 April در آمریکا و 20 April در اروپا و ژاپن.

+++++++++

کمپانی Midway به دنبال یک برنامه نویس مسلط به تکنولوژی انجین Unreal 3 برای شروع یک پروژه ی FPS برای سه کنسول PS3/Xbox360/Revolution است.

+++++++++

یک تریلر جدید هم از گیم پلی Saint's Row اومده.سایزش 7.65 مگه:
http://www.xboxyde.com/leech_2164_en.html
t_791_0004.jpg
t_791_0005.jpg
t_791_0006.jpg
t_791_0008.jpg

+++++++++

مایکروسافت هم اعلام کرد که Halo 3 تا آخر امسال منتشر نمی شود.

سلام
چند تا خبر :
1. شرکت Guerrilla سازنده بازی Kill Zone 2 برای کنسول PS3 اعلام کرده که ساختن بازی برای این کنسول به طرز دیوانه واری ! از ساختن بازی برای کنسول PS2 آسون تره.البته شما زیاد این حرف رو جدی نگیرین چون از طرف یکی از شرکتهای کاملآ حمایت کننده PS عنوان شده.این شرکت علاوه بر Kill Zone 2 بازی دیگه ای از سری Kill Zone رو برای کنسول PSP داره میسازه که به سبک سوم شخص هست با نام Liberation .
----------------------------------------
2. کارشناسان میگن که در بازیهای نسل آینده تا سال 2008 تبلیغات وسط بازی به بیشترین حد خودش میرسه و شما تبلیغهای شرکتهای مختلف رو در بازیها مشاهد می کنین.این حرکت قبل از این در بازیهایی مثل SWAT 4 اجرا شده بود.
3. شرکت سونی بعد از اینکه شرکت Guerrilla رو زیرمجموعه خودش کرد حالا با شرکت Zipper به توافق رسیده و این شرکت رو بدست آورده و بازیهای این شرکت رو برای خودش انحصاری کرده.شرکت Zipper سازنده سری بازیهای زیبای SOCOM هست که دارای حالت Multiplayer بسیار خوبی هستن.
4. عکسهایی از بازی زیبای Enchant Arm برای کنسول 360 در سبک RPG :
mlnzeo.jpg

mlo0ug.jpg

5. شرکت Succsses اعلام کرده که دو تا بازی برای کنسول PS3 در دست ساخت داره.یکی از این بازیها در سبک اکشن هست با نام Hitsuji Mura و دیگری در سبک RPG .
6. بازی God Father نسخه XBOX 360 , PSP به همراه دیگر نسخه های این بازی منتشر نمیشه و احتمالآ به سال 2007 موکول میشه.
7. عکسهایی از بازی Final Fantasy XI برای کنسول 360 :
mlo2rp.jpg

mlo35w.jpg

8. دفتر کاری شرکت 2k Games که بازیهای زیادی برای کنسول XBOX 360 ساخته بود در آتش سوخت !!
9. شرکت Bethesda اعلام کرد که نسخه ای از بازی Elder Scrolls IV : Oblivion با نام Collector`s Edition در دست تهیه داره که شامل موارد زیر میشه :
خود بازی - یک راهنمای 48 صفحه ای کاملآ رنگی - نقشه ای از مناطق بازی - یک بسته بندی زیبا و جذاب - DVD امتیازی که شامل بشت صحنه ها و تصاویر و انیمیشنها و ... زیادی از بازی هست و ....
1653_2554.jpg

1653_2555.jpg

----------------------------------
----------------------------------
موفق باشین.

دوست ندارم به کسی بر بخوره ولی میخوام فقط نظرما بگم
از این سری بازیها اصلا خوشم نمیاد ، واقعا بچه گانست
البته نمیدونم چرا خیلی ، خیلی زیاد از KAMEO خوشم میاد !!!
شاید برای اینکه KAMEO کاملا یک نواوریه ، مثلا توی هر محیطی با توجه به اون محیط و تحت تاثیر ش قرار میگیره و تغییر شکل میده !!!! با این قضیه خیلی حال میکنم
شاید برای اینکه KAMEO کاملا یک نواوریه ، مثلا توی هر محیطی با توجه به اون محیط و تحت تاثیر ش قرار میگیره و تغییر شکل میده !!!! با این قضیه خیلی حال میکنم
برای همینم میگم سازنده های امریکا یی و اروپا یی را بیشتر قبول دارم
------------------------------------------------------------
اگر کسی با SERVER که آرشام جان گذاشتند ( برای DOWNLOAD SAINT`S ROW) رو این لینک برند
http://www.xboxdaze.com/news1068.htm

آخرین ویرایش:
یک عکس میزارم ، ولی با اعلام منبع ، البته اتفاقی بهش برخورد کردم
یکی از مدیران PERSIAN TOOLS گذاشته بود
گفتم برای شما هم بزارم جالب بود ، مربوط به بازیهای CRACK شده ی XBOX 360 میباشد که روی اینترنت قابل DOWNLOAD میباشد ، با اجازه ی PERSIAN TOOLS
http://uploadany.com/imagehost/show.php/13054_360.JPG
البته من فکر میکنم این همون فایل های ناقص گروه PI هستش

آخرین ویرایش:
یکی از سازندگان 360 اعلام کرد که Launch اول خیلی موفق عمل کرد اما ممکنه برای Launch بعدی به دلیل تاخیر رسیدن مواد اولیه اصلی برای ساخت ممکنه خیلی موفق نباشه.

نوشته شده توسط dinosaur:
6. بازی God Father نسخه XBOX 360 , PSP به همراه دیگر نسخه های این بازی منتشر نمیشه و احتمالآ به سال 2007 موکول میشه.
---------------------------------------
میشه منبع رو بگی؟چون تو همه ی سایت ها نوشته همین امسال میاد.برای PSP به گفته ی این سایت www.psp411.com روز 1فوریه میاد.

نوشته شده توسط chalengeeverything:
میشه منبع رو بگی؟چون تو همه ی سایت ها نوشته همین امسال میاد.برای PSP به گفته ی این سایت www.psp411.com روز 1فوریه میاد.
درسته من اشتباه کردم.توی سایت Game Industry نوشته بود God Father برای کنسولهای PSP , XBOX 360 در سال کاری 2007 شرکت EA عرضه میشن که من فکر کردم نوشته سال 2007 . سال کاری 2007 شرکت EA از 1 آوریل امسال شروع میشه.
موفق باشین.

مثل اینکه آقای Moore اعلام کرده که درخواست 360 در اروپا از درخواست 360 در آمریکای شمالی بیشتر بوده.

---------------------------------------------------

به نظر میاد کنسول PS3 در پاییز همین امسال میاد.این خبر رو تو سایت Kotaku نوشته شده بود. اگه این خبر صحت داشته باشه یعنی کنسول روولوشن و PS3 تقریبا با هم میان.

--------------------------------------------------

ممکمه که GTA نسل بعد فقط برای PS3 نیاد. شایعه ای مبنی بر اومدن این بازی برای PS3 و 360 به طور همزمان وجود داره.

قراره Spiderman3و Call of Duty برای کنسول های 360 بیان. این خبر از اونجایی ناشی میشه که شرکت سازنده چند نفر برنامه نویس برای این کنسول ها می خواد استخدام کنه.

------------------------------------------

بالاخره در سایت نامکو هم صفحه ای به PS3 اختصاص داده شد. البته فعلا خبری توش نیست.

namco-launches-ps3-page-20060128005444987.jpg

-----------------------------------------

360 در نیوزیلند و استرالیا با 20 روز تاخیر در 23 مارچ خواهد آمد.

ناشر نه چندان معروف ژاپنی به نام Success دو بازی در دست ساخت برای PS3 داره. یکی از این دو بازی ، یک بازی RPG با نام غیر مشخص و دیگری با نام Hitsuji Mura ( Sheep Village ) خواهد آمد.

سلام
1. بازی جدیدی از سری بازیهای Ape Scape در دست ساخت هست.بعضی از سایتها احتمال زیادی میدن که این بازی برای کنسول PS3 تولید میشه.
2. به گفته سایت Game Spot تا حالا 71 ناشر و سازنده در حال آماده سازی 102 بازی برای کنسول PS3 هستند.بیشتر این بازیها هنوز تاریخی برای عرضه ندارند ولی بازیهایی که عرضه اونها در سال 2006 تقریبآ قطعی هست اینها هستند :
Fatal Inertia
Mahjong Taikai
Ni-Oh
Shin Ten Makai VI
Vampire`s Rain
Sonic The Hedgehog
Unnamed RPG
Hitsuji Mura
3. توی این لینک نوشته شده که تریلر نمایش داده شده در نمایشگاه E3-2005 به صورت Real-Time بوده.اگه این طوری باشه بازی Kill Zone هم میتونه Real-Time باشه.چون گرافیکها و فیزیکهای این تریلر زیاد فرقی با Kill Zone نداشت.
motorstormps3.jpg

4. چند تا عکس از بازی فوق العاده زیبای Virtua Fighter 5 منتشر شده که گرافیک خیلی بالای این بازی رو نشون میده.این بازی برای دستگاههای آرکید جدید ساخته میشه و همزمان با بازیهای نسل جدید آرکید مثل After Burner , House Of The Dead 4 , ... در حال تولید هست.بعضی از سایتهای خبری PS3 گفته اند که VF5 احتمالآ برای این کنسول هم ساخته میشه ولی هنوز خبر رسمی ای نیومده.سایت Kikizo در جایی اعلام کرده که افکتهای این بازی در حد بازی ای مثل MGS4 هست !

mrtxkn.jpg

mruz2a.jpg

mrv094.jpg

mrv0qp.jpg

mrv29u.jpg

mrv2x1.jpg

موفق باشین.

من سال کاری و اینا نمیدونم چیه!ولی قراره که گادفادر برای پیسی و کنسول های نسل حاضر در 21 مارچ تو امریکا و در 24 مارچ تو اروپا بیاد.
The PlayStation 2, Xbox, and PC editions of The Godfather will arrive in North American stores March 21, with Europe set to receive the don on March 24. While the Xbox 360 and PSP versions won't be shipping alongside the rest of the versions, EA did indicate that both would find their way into stores by the end of 2006.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
من سال کاری و اینا نمیدونم چیه!ولی قراره که گادفادر برای پیسی و کنسول های نسل حاضر در 21 مارچ تو امریکا و در 24 مارچ تو اروپا بیاد.
The PlayStation 2, Xbox, and PC editions of The Godfather will arrive in North American stores March 21, with Europe set to receive the don on March 24. While the Xbox 360 and PSP versions won't be shipping alongside the rest of the versions, EA did indicate that both would find their way into stores by the end of 2006.
درسته ولی همون طور که گفتم نسخه های PSP , 360 توی سال کاری !! 2007 شرکت EA میان یعنی از 1 آوریل امسال تا 1 آوریل سال بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or