اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Obsidian Entertainment سازنده بازی محبوب KOTOR2 از ساخت یک بازی در سبک Action/Adventure برای PS3 و Xbox360 خبر داد.

+++++++++
نسخه جدیدی از بازی Shadowrun (اولین نسخه از این بازی در سال 1993 برای snes ساخته شد) که قبلا اعلام شده بود توسط مایکروسافت برای X360 منتشر می شود , تابستان امسال ریلیز خواهد شد.البته این خبر هنوز رسمی نیست.

+++++++++
Hiroyuki Kobayashi رییس تیم Devil May Cry 4 در مصاحبه ای با مجله Famitsu اعلام کرد تریلری که از این بازی در TGS به نمایش گذاشته شد کمترین نمایش از قدرت این بازی بزرگ بود.هم چنین احتمالا در E3 امسال نمایش فوق العاده ای از این بازی رو شاهد خواهیم بود.چند اسکن از مجله ی Famitsu هم منتشر شده که چون حجمشون بالاست من لینکشون رو میذارم:

41191420060116_155631_3_small.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/41191420060116_155631_3_big.jpg

41191420060116_155631_4_small.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/41191420060116_155631_4_big.jpg

41191420060116_155630_1_small.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/41191420060116_155630_1_big.jpg

41191420060116_155630_2_small.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/41191420060116_155630_2_big.jpg

41191420060116_155629_0_small.jpg

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/41191420060116_155629_0_big.jpg

موفق باشید.

[UPDATE]

دو ویدئوی جدید از گیم پلی بازی Love Football منتشر شد:

Interview / Gameplay (24.34 MB) (320x240)
http://xboxyde.com/leech_2149_en.html

Gameplay (21.48 MB) (360x180)
http://xboxyde.com/leech_2150_en.html

آخرین ویرایش:
و بالا خره پس از ماه ها تاخیر یک دمو از بازیه بسیار بسیار قوی (چه از نظر گرافیک چه از
GAME PLAY) منتشر شد ، من به شخصه خیلی خوشحالم
کسانی که مشغول ساختن این بازی هستند قسمت های از این بازیه FPS را که بر روی موتور گرافیکیه
OFFSET ENGINE در دست ساخت میباشد را به صورت دمو برای DOWONLOAD گذاشته ، من اولین دمو که از این بازی را دیدم میتونم بگم از GEARS OF WAR هم برای من جالبتر بود و بصورت REAL TIME بود و از MOTION BLUR استفاده شده بود به همین تصاویر بسیار نرم اجرا میشد
البته هنوز مشخص نمیباشد که بر روی کدومیک از کنسولهای نسل بعد هستش
1537_2431_thumb.jpg
http://www.projectoffset.com/media/project_offset_crowdtest.wmv
البته من این دمو را پیشنهاد نمیکنم DOWNLOAD کنید دموی قبلی خیلی جزییات این بازی را نشون میداد ، این دمو فقط یک سری کارکتور ها را نشون میده مانند دیوها و قول ها...

آخرین ویرایش:
در زیر تصاویر تا حدودی طرز کار MOTION BLUR و ترفند اون را نشون میده
در سمت چپ تصویر مقدار 16 فریم را که هر کدام در 1 صدم ثانیه رندر شده را نشون میده(جمعا 16 صدم ثانیه تا پایان کار طول کشیده)
در سمت راست که مربوط میشه به MOTION BLUR میبینیم که هر 4 FRAM را در 1 فرم خلاصه کرده یعنی جمعا 4/25 ثانیه تا پایان کار طول کشیده که با مقدار 16/100
کاملا نسبت داره ولی از طرفی در MOTIN BLUR هر فریم 1/25 ثانیه زمان میگیره پس تغییری در زمان کلیه انیمیشن انجام نمیشه و همه چیز به روال عادیه خودش انجام میشه
در حالی که ما هر فریم را بسیار نرم و روان میبینم !!!

35276_10.gif

آخرین ویرایش:
Hiroyuki Kobayashi رییس تیم Devil May Cry 4 در مصاحبه ای با مجله Famitsu اعلام کرد تریلری که از این بازی در TGS به نمایش گذاشته شد کمترین نمایش از قدرت این بازی بزرگ بود.هم چنین احتمالا در E3 امسال نمایش فوق العاده ای از این بازی رو شاهد خواهیم بود.چند اسکن از مجله ی Famitsu هم منتشر شده که چون حجمشون بالاست من لینکشون رو میذارم

البته در همین مصاحبه Hiroyuki Kobayashi گفته که DMC4 یه عنوان اختصاصی نیست و الان شایعه شده که ممکنه بازی برای 360 هم ساخته بشه

The Capcom producer revealed many tidbits about the sequel along with Dante's new tricks and comments about the control system, but more importantly, he mentioned that the game will not be an exclusive, meaning that the game could appear on consoles other than the confirmed PlayStation 3.

البته همونطور که گفتم فعلا فقط در حد شایعس

نوشته شده توسط Behzad:
البته در همین مصاحبه Hiroyuki Kobayashi گفته که DMC4 یه عنوان اختصاصی نیست و الان شایعه شده که ممکنه بازی برای 360 هم ساخته بشه

The Capcom producer revealed many tidbits about the sequel along with Dante's new tricks and comments about the control system, but more importantly, he mentioned that the game will not be an exclusive, meaning that the game could appear on consoles other than the confirmed PlayStation 3.

البته بهزاد جان من یه جایی ( درست یادم نیست کجا ولی فکر کنم 1UP بود ) که کوبایاشی اعلام کرده که عنوانهای جدیدی برای کنسول PS3 و همین طور XBOX 360 , REV میخواد بسازه و نگفته که DMC4 رو برای 360 میسازه.
----------------------------
شایعه شده که بازی جدیدی از سری بازیهای Star Trek برای XBOX 360 , Computer ساخته خواهد شد.اسم این بازی هم Star Trek : Legacy هست.
----------------------------
شرکت ArtDink ناشر سری بازیهای A-Train اعلام کرده که برای ساختن و منتشر کردن بازی برای کنسولهای نسل بعد در حال استخدام هست.افرادی که این شرکت به دنبال اونها هست در این زمینه ها استخدام خواهند شد :
3 برنامه نویس برای کنسول PS3
3 برنامه نویس برای کنسول Revolution
3 برنامه نویس برای کنسول NDS
3 نفر با تجربه کارهای گرافیکی 3 بعدی برای ساختن CG
5 برنامه نویس برای ساختن یک بازی در سبک MMORPG

موفق باشین.
آریا

Medal of Honor Airborne will ship to stores in Winter 2006 under the EA brand for the PlayStation 3 and PlayStation 2 computer entertainment systems, Xbox 360 video game and entertainment system, Xbox videogame system from Microsoft, and Windows PC

1553_2456.jpg

نوشته شده توسط Behzad:

الله اعلم(خدا بهتر می داند) شایدم ساخته شد ولی احتمال تقریبا سفره اخه من خودم اخر دموی دویل 4 نوشت ÷ی اس 3 اکسکلیوسیو (اختصاصی ÷ی اس 3) حالا شاید.....راستی اقا بهزاد عزیز شما نمیدونی چه بلایی سر اکانت من اومده دیگه نمی تونم نه عکس بزارک نه چیزه دیگه ای...............

راستی اقا بهزاد عزیز شما نمیدونی چه بلایی سر اکانت من اومده دیگه نمی تونم نه عکس بزارک نه چیزه دیگه ای...............

شما مشکلت دقیقا چیه ؟
مشکلت رو به برای من یا Ali_Mojarad با پی ام بفرست
موفق باشی

دوستان من یک سوال داشتم شاید الان بهم بخنید
این تاپیک برای چه کنسولی هست و قیمت کنسول چند ایا جدید می خواد ساخته بشه ممنون

شما از صفحه اول این تاپیک که بخونید متوجه جریان میشید
یک توضیح کوتاه بدم که به دستگاه هایی مثل Ps2 که محدود به بازی میباشند کنسول بازی میگند جریان این تاپیک مربوط میشه به نسل بعدیه بازی ها که شامل Xbox 360 و Ps3 یا Rev میشه در مورد قیمت کنسول هم در 1 یا 2 صفحه ی قبل توضیح دادم
کنسول Xbox 360 محصول ماکروسافت 2 ماهی هست که به عنوان اولین کنسول نسل بعدی ارزه شده ولی در مورد Ps3 و Rev باید صبر کنید هنوز خبر قطعی ندارند ...

سایت BLACK LISTED 411 (مجله هم به همین نام است) بعد از جستجو و تحقیق در مورد گروه I.C.E که ادعا کرده بود اولین مدچیپ XBOX 360 را ساخته یک لیست تهیه کرده که تا حد زیادی نشون دهنده یک کلاهبرداریه بزرگه !!!!!!!! (البته خودش هنوز 100% مطمین نیست)
مثلا در یکی از موارد اشاره کرده که سایت INFINITYMODS.COM هیچ ارتباطی با
INFINITYMOD.COM (یکی از بزرگترین مدچیپ سازان PS2) نداشته
ظاهرا سایت INFINITYMODS.COM با I.C.E همکاری میکنه

آدرس BLACK LIST :
http://dwl.xbox-scene.com/documents/Icemodchip_Research-Blacklisted411.pdf

در جواب این لیست I.C.E گفته که :
We have been recieving massive emails, regarding bad press, fakes, and
what not, our response is simple "WE LOVE IT!" Nothing more enjoyable then when
you create a product everyone doubts, and then it launches, am i right? :)
As for the 360 Solution she is coming, just wait and see :)

Regarding our chip as a 'fake', Firstly, if you believe this then leave, secondly
this chip will be released, and will hit the market shortly, to all the non believers. As for
pre-orders, we are only gathering lists at this time for initial stock release, we are NOT accepting
payment of any sort, please do not send us any money at this time, contact your retailers
listed above. Thanks !

آخرین ویرایش:
فروش 360 داره خوب میشه امریکایی ها این رو بر حسب کیلو گرم حساب میکنن;)
Nearly two months after the Xbox 360's November 22nd launch, reports indicate Microsoft has managed to sell 600,000 units in the US alone. They still plan on selling between 4.5 and 5.5 million units by June 30th, the end of their fiscal year. If they continue at their current pace, they should sell over 2 million consoles in the US alone.

اخرین بازی های 360 و اخبارشان

Amped 3 (2) Burnout Revenge (1) Call of Duty 2 (7) Condemned (9) Dead or Alive 4 (9) Elder Scrolls IV: Oblivion (2) FIFA Soccer 06 (3) Final Fantasy XI (7) Frame City Killer (2) Full Auto (1) Ghost Recon: Advanced Warfighter (1) GUN (4) Halo 3 (2) Kameo (6) King Kong (5) Madden NFL 06 (5) NBA 2K6 (3) NBA Live 06 (2) Need For Speed Most Wanted (2) NHL 2K6 (2) Perfect Dark (9) Project Gotham Racing 3 (10) Quake 4 (6) Ridge Racer 6 (3) Saints Row (0) The Godfather (0) The Outfit (1) Tiger Woods PGA Tour 06 (2) Tony Hawk's American Wasteland (3) Top Spin 2 (2)

کنترل 360

آخرین ویرایش:
فروش 360 داره خوب میشه امریکایی ها این رو بر حسب کیلو گرم حساب میکنن;)
Nearly two months after the Xbox 360's November 22nd launch, reports indicate Microsoft has managed to sell 600,000 units in the US alone. They still plan on selling between 4.5 and 5.5 million units by June 30th, the end of their fiscal year. If they continue at their current pace, they should sell over 2 million consoles in the US alone.

اخرین بازی های 360 و اخبارشان
ممنون از خبر خوبت جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or