xbox360 تا به حال 1.3 میلیون فروش داشته که این از نصف چیزی که قرار بود بفروشه هم کمتره ( در این مدت ) ( نمی خوام ایراد بگیرما...فقط خبرو گذاشتم )
--------------------------------------
حدود قیمت روولوشن معلوم شد -> کمتر از 299 $ یعنی کمتر از قیمت کور سیستم مایکروسافت
من فروش دقیقش را نمیدونم زیادم برام مهم نیست چون هر لحظه مشتاقانه منتظر این کنسول هستم
ولی اون مشکلاتی که MS با هاش دست و پنجه نرم کرده هر کنسول دیگه ای بود
دچار ضعف در شروع کار میشد
از طرفی تعداد کم بازی ها (به علت آماده نبودن) خیلی موثر بود ، ولی میتونم بگم آینده خیلی درخشانی داره این کنسول مخصوصا اینکه به جز چند تا از بازی هایی مثل DVIL MAY CRY ،GT ... که تعداد اندکی میباشد از هر لحاظ در هر سبکی به اندازه ای که یک GAMER را ارضاع کنه بازی خواهد داشت ، که مثلا اگر GT را در عوض
Project Gotham Racing 3
MotoGP
NFS:MW
Ridge Racer 6
Burnout Revenge
Test Drive Unlimited
Grand Raid Offroad
Shutokou Battle
Full Auto
1XR
Avalon
-------------------------------
اگر TEKKEN نداره
Dead or Alive 4
.
.
.
کلا آینده این کنسول را به هیچ وجه نمیشه انکار کرد ، منظورم از آینده شاید تا 1 سال دیگه باشه ، هنوز خبری از
GOW,Halo 3 , Mass Effect ,Splinter Cell ...
نیست ولی خدا میدونه که چه کسانی مثل من بی صبرانه منتظر این بازی ها هستند
این جا 1 معادله داریم که هرچه تعداد کنسول زیاد تر باشه بازی ها فروش بیشتری دارند
هر چه تعداد بازی ها بیشتر باشه کنسولهای بیشتری به فروش میره
که متاسفانه XBOX 360 در این 2 مورد کاستی داره و همش به دلیل تعجیلش بوده
که البته به جا میباشد
[Update]
یک مطلب مهمتر از همه بگم که این مقداری که شما دارید صحبت میکنید ازش این معنی را نداره که MS دستگاهاش رو دستش باد کرده
نه اینطور نیست دلیله اصلیش هم اگر به همون منبع خبریتون مراجعه کنید نوشته که
تولید کمه دستگاه بوده ، و مشکل از SUPPLY یعنی تغذیه ی خود MS بوده !!!
پس هیچ موقع فکر نکنید که مردم از خرید XBOX 360 سر باز زدند ، بلکه خیلی ها الان از داشتن اون محرومند ولی آرزوی اونا دارند