اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Elvish Hero:
سونی جان منطورت از اومد یعنی ریلیز شد؟؟چون من الان یه چک کردم هیچ جا چیزی نبود!!بعدشم احمقانه به نظر میرسه که لانچ تایتل پی اس3 اول برای 360 بیاد!!در مورد اون Parental Lock هم بازم طبق معمول خلاقیت از نینتندو بوده!!اونطوری که یکی از آدمای نینتندو گفته بود گویا بعد از اون مرحله کافی شاپ بود چی بود که واسه ی سن آندریاس اومد،بعد از اون این تصمیمو گرفتن.که البته یه سری میگفتن این ممکنه رو فروش کنسول تاثیر منفی بذاره ولی بعدش دقت کردن دیدن بچه هایی که اون بازیا براشون خوب نباشه خوب مسلما به اون سنی نرسیدن که خودشون برا خودشون کنسول بگیرن تو خونه ی خودشون بازی کنن پس برای اون قشر باید نظر خونواده رو جلب کرد!!بعد از اون هم مایکرو سافت و بعدش سونی(گویا)اعلام کردن که این برنامه رو دارن.کلا نینتندو چیز عجیبیه.همون طور که بعد از نشون دادن دسته ی روو شایعه هایی پخش شده که سونی هم میخواد تو دسته هاش از این سیستم که فکر کنم اسمش ژایروسکوپ بود استفاده کنه.حتی اون موقع یه منبع خوب به من گفت که مایکروسافت هم قصد داره یه سری دسته ی جدید بیرون بده که این تکنولوژی رو داشته باشن!بازم شما هی سر 360 و پی3 دعوا کنین!!
راست ميگي منم قبول دارم كه امكان اومدنش كمه اما لينكو ببين باور نكن اين خبر كاملا اشتباهه خود تودهگيم قبل از اينكه حتي براي پي3 بياد اينو زده بود پس هنوز بطور دقيق تاييد نشده تازه تا گيم اسپات هست كي مياد بره از توده گيم خبر بگير (من )

آخرین ویرایش:
اينم خبر گيم اسپوت:

Mark Rein says game will be ready "when it's done," whether or not that coincides with the debut of Sony's next-generation console; will ship on PC first.

After several weeks of confusion about whether Unreal Tournament 2007 will be a PlayStation 3 launch title, definitive word on the status of the game has emerged. Ironically, that word is that the game's release date on the PS3 is still undetermined.

Following a report in the January 2006 PSM magazine, which indicated the game would be a launch title for the PlayStation 3, Epic Games has stated for the record that it only might make the console's launch. Why? Because, like most of the game industry, Epic isn't sure exactly when Sony plans to ship its next-generation console.

"Do you know when the PS3 launch is? Neither do we," said Epic vice president Mark Rein. The outspoken developer echoed the infamous tagline of his colleagues at id Software, telling GameSpot, "but we know when UT2007 will be done: WHEN IT'S DONE!" (Emphasis in the original.) Currently, the PlayStation 3 is tentatively scheduled for an "early 2006" release.

Rein continued, saying, "The question of whether we're a launch title or not is unanswerable because we don't know if the PS3 will be out before we're done or not. ... We won't ship the title on any platform before it's done, and it is too early to say when that will be."

Rein also confirmed online reports that Epic's current focus is the PC version of UT2007. "For now we soldier on with the plan to ship on PC as soon as we're done," he said. For more on that version of the game, check out GameSpot's previous coverage.

By Tor Thorsen -- GameSpot

حالا قبوله يا بايد خود سازندگانم بياريم.

تا دو هفته ديگه مود چيپ مياد اينم ادرس خبر:

http://www.xboxtoday.ca/01032006/19...e_in_two_weeeks

ممنون از خبرت MT جان
البته یکی از بزرگترین هکر های XBOX که کنسول قبلیه MS را هک کرده بود
گفته میشه از طریق نرم افزار و بدون مد کردن XBOX 360 بازی ها را اجرا کرد البته احتمال داده
من متن خبره MOD-CHIP را میزارم

Xbox 360 mod chips could be on the market in as little as two weeks

Is it possible there can really already be a mod chip for the Xbox 360? Infinity Mods has announced that they are currently testing mods for the Xbox 360. They are expecting to finish testing and start sales in only 2 weeks

Just a few days ago, we discovered that the now famous “kiosk demo disk” enabled hackers to create back up games. Microsoft has claimed that they have built extra security measures into the 360, but as we all know very well, the hacking community has been very hard at work over the last several weeks.

We're going to monitor the site and you can be sure we're going to get our hands on one as soon a they are available.

این هم نظر آقای هکر(Bunnie) ، که میگه بدون دستکاریه سخت افزاری میشه بازی ها را اجرا کرد !!!

Very exciting! Perhaps the Xbox360 will be opened without the need for significant hardware hacking

یک توضیحی هم در مورد ایشون بدم که کتاب XBOX HACK را نوشتند !!!
و غیر مستقیم اعلام کرده که در هک کردن XBOX 360 شرکت نخواهد کرد
که البته از طرفی هم پیغامش خیلی مشکوک بوده
ولی کسانی که اون را میشناسند مطمین هستند که بهترین کسی هست که این کار ازش بر میاد(هک XBOX 360)
از طرف دیگه هم شایعه شده که MS از ترس اینکه در دستکاری روی XBOX 360 فعالیت کنه براش امکانات زیادی فراهم کرده از قبیل پول خوب ، کاره خوب ...

آخرین ویرایش:
این خواهر مایکل جکسونه !
خوب این خواهر مایک جکسون چی کار کرده که این همه ملت سرچش کردن
73.gif

اقاي پاندورا (ميبخشيد اسمتونو نمي دونم)لطفا خارج بحث در اين تاپيك چيزي نگيد .به قول قديميها كم گو ولي گزيده گو.با ارز معذرت.

نوشته شده توسط mt3691:
اقاي پاندورا (ميبخشيد اسمتونو نمي دونم)لطفا خارج بحث در اين تاپيك چيزي نگيد .به قول قديميها كم گو ولي گزيده گو.با ارز معذرت.
دوست عزیز اولا این وظیفه شما نیست که به شخص با سابقه ای مثل ایشون تذکر بدید دوما اینکه خودتان هم بحث رو منحرفتر کردید

من چون یکی از مدیران خودش این خبر رو گزاشته بود کنجکاو شدم تا ببینم ایشون کین مگه نه من خودم بحث رو ادامه نمیدادم....

solid2snakeاز لطف شما هم ممنونم.
با تشکر
امین

آخرین ویرایش:
xbox360 تا به حال 1.3 میلیون فروش داشته که این از نصف چیزی که قرار بود بفروشه هم کمتره ( در این مدت ) ( نمی خوام ایراد بگیرما...فقط خبرو گذاشتم )
--------------------------------------
حدود قیمت روولوشن معلوم شد -> کمتر از 299 $ یعنی کمتر از قیمت کور سیستم مایکروسافت

xbox360 تا به حال 1.3 میلیون فروش داشته که این از نصف چیزی که قرار بود بفروشه هم کمتره ( در این مدت ) ( نمی خوام ایراد بگیرما...فقط خبرو گذاشتم )
--------------------------------------
حدود قیمت روولوشن معلوم شد -> کمتر از 299 $ یعنی کمتر از قیمت کور سیستم مایکروسافت

من فروش دقیقش را نمیدونم زیادم برام مهم نیست چون هر لحظه مشتاقانه منتظر این کنسول هستم
ولی اون مشکلاتی که MS با هاش دست و پنجه نرم کرده هر کنسول دیگه ای بود
دچار ضعف در شروع کار میشد
از طرفی تعداد کم بازی ها (به علت آماده نبودن) خیلی موثر بود ، ولی میتونم بگم آینده خیلی درخشانی داره این کنسول مخصوصا اینکه به جز چند تا از بازی هایی مثل DVIL MAY CRY ،GT ... که تعداد اندکی میباشد از هر لحاظ در هر سبکی به اندازه ای که یک GAMER را ارضاع کنه بازی خواهد داشت ، که مثلا اگر GT را در عوض
Project Gotham Racing 3
MotoGP
NFS:MW
Ridge Racer 6
Burnout Revenge
Test Drive Unlimited
Grand Raid Offroad
Shutokou Battle
Full Auto

1XR
Avalon

-------------------------------
اگر TEKKEN نداره

Dead or Alive 4
.
.
.
کلا آینده این کنسول را به هیچ وجه نمیشه انکار کرد ، منظورم از آینده شاید تا 1 سال دیگه باشه ، هنوز خبری از

GOW,Halo 3 , Mass Effect ,Splinter Cell ...

نیست ولی خدا میدونه که چه کسانی مثل من بی صبرانه منتظر این بازی ها هستند

این جا 1 معادله داریم که هرچه تعداد کنسول زیاد تر باشه بازی ها فروش بیشتری دارند
هر چه تعداد بازی ها بیشتر باشه کنسولهای بیشتری به فروش میره
که متاسفانه XBOX 360 در این 2 مورد کاستی داره و همش به دلیل تعجیلش بوده
که البته به جا میباشد

[Update]
یک مطلب مهمتر از همه بگم که این مقداری که شما دارید صحبت میکنید ازش این معنی را نداره که MS دستگاهاش رو دستش باد کرده
نه اینطور نیست دلیله اصلیش هم اگر به همون منبع خبریتون مراجعه کنید نوشته که
تولید کمه دستگاه بوده ، و مشکل از SUPPLY یعنی تغذیه ی خود MS بوده !!!
پس هیچ موقع فکر نکنید که مردم از خرید XBOX 360 سر باز زدند ، بلکه خیلی ها الان از داشتن اون محرومند ولی آرزوی اونا دارند

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی خبری از نمایشگاه Ces نداره؟

فعلا مایکروسافت External HD-DVD رو برای X360 و یک نسخه ی دیگه از سری بازیهای Flight Sim رو برای PC به نام Flight Sim X کانفیرم کرده

سونی هم درباره ی سرویس دانلود کنسول PSP سخنرانی کرده و همچنین یک پی دی اف 16 صفحه ای درباره ی BluRay منتشر شده:
http://www.gamersreports.com/hosted/misc/bluray.pdf

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sony:
http://www.ps3portal.com/

بدترين سايت كل زندگيم

يه نگاهي به ليست بازي ها بندازين كف ميكنين
سونی این چه ایرادی داشت که نوشتی بدترین سایت به نظر من که سایت خوبیه
در ضمن امین جان خواهش میکنم دوستدارت میلاد هستم

آخرین ویرایش:
يه نگاهي به ليست بازي ها بندازين كف ميكنين

من نمیدونم این سایت این لیستو از کجا آورده و به عنوان لیست پی اس 3 معرفی کرده ...
ولی اینو میدونم که خیلی از بازیهای توی اون لیست هرگز برای PS3 ساخته نمیشن
از جمله PGR3 ، Kameo ، Quake4 ، Oblivion و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or